amigdas.com

Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă

Lai câine intervine în casă - ce să facEști foarte îndrăgit de animale, așa că ai devenit stăpânul unui spitz minunat. Dar aici, înainte de tine a fost o problemă. Cum să înțărcați un catel să lăture într-un apartament? La urma urmei, el poate începe să latre în miezul nopții sau dimineața devreme, ridicând întreaga casă în picioare. Vecinii pe care vă plângeți în mod constant, dar nu dormiți suficient, ascultând sunetele îndelungate ale animalului dvs. de companie, zile întregi.

Copilul dumneavoastră este foarte agitat se culcă noaptea din cauza coada, iar despre somnul zilei nu poate fi deloc? Numai fără panică, situația este fixabilă! Este timpul să opriți acest lucru și să învățați comportamentul adecvat animalului! Nu știți răspunsul la întrebarea dvs. și dacă puteți să faceți acest lucru deloc. Poți! Citiți articolul nostru și urmați recomandările. Rezultatul nu va dura mult.

Să examinăm motivele pentru care lătrăm animalul și cum să rezolvăm problema în ordine.

 1. Ce trebuie să faci pentru a înțepa câinele să latreDe ce lanseaza câinele?
 2. Nu-ți încuraja animalul de companie să-l facă!
 3. Cum să ajustați comportamentul Spitz-ului dvs. de catelus?
 4. Opțiuni pentru oprirea lătratului în timpul absenței.

De ce lansează câinele?

Ce este lătratul? Acestea sunt sunetele prin care câinele comunică cu lumea exterioară. Într-un alt mod, nu-și poate exprima sentimentele, așa că începe să latre.

Lai este un indicator al stării emoționale a câinelui tău. Pot exista mai multe motive pentru aceasta:

 • Teama de ceva. Câinii nu-i plac să rămână singuri într-un spațiu închis, așa că latră să fie auziți și eliberați.
 • Animalul de companie este doar plictisit. Deci, el încearcă să vă atragă atenția în orice mod posibil. Pentru animalele de companie nu este trist, cumpărați jucăriile într-un magazin specializat și de multe ori îl umblați. La urma urmei, câinii au nevoie de undeva pentru a-și pune energia. Plimbările lungi sunt un mijloc minunat de plictiseală.
 • Starea excitat a câinelui dvs. poate fi cauzată de apariția oaspeților Pet este fericit să vadă o persoană sau este agresiv - veți înțelege prin intonarea plângerii sale.
 • În timpul jocurilor active, câinele își exprimă fericirea în acest fel.

Realizați o analiză a comportamentului câinelui și a factorilor externi. Un câine într-o stare emoțională și fizică sănătoasă nu va lătra așa.

Dacă câinele dumneavoastră latre fără nici un motiv aparent, întrebați-l pe medicul veterinar pentru ajutor, poate că ceva îl deranjează și nu puteți observa problema.

Nu-ți induce animalul în bătaie

Este probabil că sunteți instigatorul acestui comportament al animalului. Amintiți-vă cum ați reacționat inițial la lătratul câinelui. Cu siguranta a fost un moment cand te-ai bucurat de aceste sunete si l-ai laudat pe cei patru picioare. Așa că și-a adus aminte că lătrat - e bine, apoi sa comportat corect. Așa veți merge într-un cerc închis, de dimineață până seara, ascultându-vă urletul caudatului.

Mai jos sunt recomandările pentru eliminarea lătratului în apartament:

 1. Antrenați-vă echipamentul pentru animale de companie și tren. Pentru a ordona la comandă, el a ascultat ascultător și a tăcut, trebuie să depuneți eforturi considerabile pentru creșterea lui. Aceasta este metoda cea mai eficientă.
 2. Nu acordați o importanță deosebită latratului și nu reacționați prea violent la el. Ignorarea este o metodă eficientă, cu ajutorul căreia animalul tău va înțelege că nimic nu poate atinge acest comportament.
 3. Acordați suficientă atenție secției dvs., jucați cu el, faceți sport pe stradă împreună. Deci, câinele dvs. se va simți mereu iubit și necesar și nu va vrea să latreze pentru a vă atrage atenția.
 4. Monitorizați-vă emoțiile, deoarece câinele adoptă comportamentul proprietarilor. Dacă vă aflați într-un apartament în certurile constante specificate și strigăte puternice ocazional, și fără ea, și nu e de mirare că câinele latră în mod constant, pentru că starea lui emoțională este supus stresului.
 5. Împiedică lătratul unui câine acasă - cum să înțărcațiEste foarte important, atunci când animalul de companie începe să latre la străinul corect pentru a reacționa la această reacție. Dacă-l faceți imediat tăcut, atunci gardianul unui astfel de câine va deveni neimportant. El va fi pur și simplu teamă să vină și să se manifeste pentru a nu vă deranja.
 6. Dacă câinele latră după ce plecați - nu vă întoarceți să o liniștiți. Întoarce-te - arată slăbiciune și ea va înțelege cine în casă proprietarul, începând să folosească în mod activ șchiopătând pentru propriile scopuri.

Cum să ajustați comportamentul Spitz-ului dvs. de catelus

Merită menționat faptul că acest proces este lung și plictisitor, așadar este mai bine să vă aduceți imediat animalele de companie corect decât să remediați situația mai târziu. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este atunci când catelul dvs. devine vechi de două luni. Dacă totuși trebuie să recurgeți la o ajustare și ați lansat un mic proces educațional, atunci există câteva modalități destul de eficiente de a face acest lucru:

 • Bunicul vechi este de a lua câinele de urechi și de a le stoarce puțin. Spitz va pierde și se va opri să latre. Consolidați efectul prin încurajarea caudatului.
 • Dacă spitzul nu reacționează la prima metodă, șocați-l cu coaja tare. Câinele va fi surprins și tăcut. Această metodă este eficientă, însă nu durează mult.
 • Modul de a schimba atenția este eficient în cazul în care Spitz scoarță la prieteni și cunoștințe vin în apartamentul dumneavoastră. Concentrați-vă atenția animalului dvs. asupra dvs. prin trimiterea echipei potrivite. Câinele va fi distras și va înceta să latre.
 • Implicați câinele cu un joc și el va uita de obiect, care a reacționat violent.

Ce să faci dacă câinele din apartament de multe ori latreÎn ajustarea comportamentului Spitz este foarte important să urmați două reguli:

 1. Regularitatea.
 2. Constanța.

Doar în acest fel veți reuși să vă ridicați secția și să vă opriți lătratul fără cauze.

Mai jos, avem în vedere situația în care animalul de companie este ideal atunci când prezența, dar atunci când nu sunteți acasă, el este latră furioase și zgomotoase, provocând astfel o resentimente rapidă a vecinilor. Ce să facem în această situație? Cum puteți elimina lătratul?

Opțiuni pentru oprirea lătratului în timpul absenței

 • Trebuie să desenezi toată energia de la spitzul tău prin jocuri active și divertisment. Apoi, asigurați-vă că coada va adormi într-un somn bun și nu va deranja pacea vecinilor.
 • Puteți apela la la tratamentul cu droguri. Numai tu trebuie să consulți un medic veterinar și el va prescrie sedative pentru acțiune ușoară. Totuși, nu uitați că aceasta este o metodă temporară de eliminare a latrației și nu este recomandat să recurgeți la ea în mod constant.
 • Diferite suplimente alimentare - această opțiune este de asemenea posibilă pentru a vă calma spitzul.
 • Utilizați tratamentul cu aromoterapie cu un guler special cu ierburi.
 • Ultrasunete pentru a opri jignirea. Această dezvoltare modernă este construită în guler, iar câinele de îndată ce începe să latreze aude un sunet neplăcut la urechi, de îndată ce nu mai vorbește - și se termină tortura. O metodă eficientă de a dezactiva lătratul, dacă catelul dvs. nu începe să latre deja din acest sunet.
 • Colier cu pulverizare încorporată. Ce designeri moderni nu au venit! Această noutate oferă, de asemenea, un rezultat bun. Actiunea sa este dupa cum urmeaza: imediat ce catelusul incepe sa latre, senzorul este declansat si gulerul elibereaza un jet cu o aroma de citrice neplacuta pentru animalele de companie. Astfel, catelusul tau, dupa intelegerea relatiei, va invata sa se comporte in tacere si il poti sa-l tai de la latrat fara nici un motiv.
 • Cum să dezactivați un câine să latre acasă - sfaturi utileColier cu șoc electric - câinele primește o mică taxă curentă de îndată ce începe să latre. Metoda nu este în întregime umană și este folositoare dacă metodele anterioare nu au dat efect.
 • Pentru a lăsa un acompaniament muzical, când sunteți absenți din apartament, de exemplu, porniți radioul, astfel încât animalele de companie să nu se plictisească.
 • Trageți perdelele înainte de a pleca, astfel încât trecătorii să nu-i irită pe câine încă o dată și nu a venit să latre la străini.
 • Lăsați animalul de companie cu mai multe jucării, așa că avea ceva de făcut. În acest fel, puteți să vă dezactivați să latrați dacă lătrat din plictiseală.

Încurajați-vă animalul pentru un comportament corect, așa că el va înțelege ce poate face și ceea ce este inacceptabil. La urma urmei, câinii sunt, prin natura lor, creaturi foarte inteligente. Arătați doar puțină răbdare și câinele dvs. va învăța un comportament adecvat și vă va mulțumi numai.

Deci, te-ai familiarizat cu metode eficiente de a opri lătratul câinelui, a primit recomandări generale și acum vei fi complet înarmat când auzi sunete puternice de la animalul tău de companie. Puteți să-l liniștiți în câteva minute, fără a vă deranja pacea vecinilor. Principalul lucru, amintiți - numai o pregătire regulată va face ca animalul dvs. să fie un câine ascultător, inteligent și calm! Urmând recomandările, vă puteți ajuta pe prietenii și cunoștințele dvs. dacă suferă o problemă similară și nu vă poate înlătura câinele de la lătrat fără probleme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înțărcați pisicul să muște și să zgârieCum să înțărcați pisicul să muște și să zgârie
Cum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsoriCum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsori
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruiriiCum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruirii
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentuluiAntrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului
» » Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
© 2021 amigdas.com