amigdas.com

Carne de vită pentru câini: cum să dai

Carne de vităCâinii casnici trebuie să fie hrăniți într-o varietate de moduri și calitativ, numai în acest caz, animalul va primi toate substanțele necesare sănătății. Carnea de vită va fi perfectă pentru meniul lor. Proprietarii dau animalelor un ficat, rinichi, splină și aici pentru a cumpăra o cicatrice este evitată din cauza unui miros neplăcut. De fapt, trebuie doar să rezolvați în mod corespunzător această parte a stomacului.

Ce este o cicatrice

Prin aparență cicatricea este ca un sac mare. Acest organ gol reprezintă partea superioară a stomacului vacăi. Tot ce mănâncă ungulatul, are primul lucru în această cameră este destul de mare. În interiorul organului este căptușită cu peri particulari. Stomacul de carne de vită poate fi gri, negru, verzui - acest parametru depinde de vârsta vacăi și de baza de furaj.

Aspectul neatractiv și mirosul respingător al acestui ficat îi confundă doar pe oameni, pentru câini cicatricea este un tratament. Dacă observați ce părți ale carcasei mâncate de prădători după vânătoare, în primul rând, vom vedea că ele începe sărbătoarea lor cu stomacul și conținutul acestuia. Astfel reușesc să primească enzime digestive suplimentare și o parte din vitamine.

Componente utile

Ce este important este cicatricea? Acesta include:

 • Cum sa dai carnea de vita cainilorvitamine din grupa B și PP;
 • compuși zoului;
 • potasiu;
 • magneziu;
 • fosfor;
 • fier;
 • calciu;
 • sodiu și altele.

În ceea ce privește enzimele, nu toate pot fi produse de câine. Acest lucru explică dorința ca animalele de companie să mănânce fecalele găsite pe stradă, acesta va fi confirmat de orice medic veterinar. Pentru a compensa deficiența enzimatică, se oferă animalelor să mănânce o cicatrice.

În ce formă este cicatricea

Care este cel mai bun stomac pentru câini? În această parte, aveți posibilitatea de a alege. Cicatrică se vinde în forma sa originală sau după curățare. Desigur, cea de-a doua opțiune arată și miroase mai bine, dar câinele obține avantajul maxim din villi și mucus al stomacului necurat.

În mod industrial, cicatricea este curățată în tobe speciale:

 • Înainte de toate, întregul conținut este îndepărtat din stomac și spălat bine.
 • Apoi este scufundat într-o cilindru plin cu abur fierbinte. Acolo produsul este tratat timp de 30 de minute cu aer cald și discuri speciale care îndepărtează pelicula fetidă.
 • O jumătate de oră mai târziu, bucățile de alb de zăpadă ale produsului, complet lipsite de miros, sunt îndepărtate și ambalate pentru depozitare ulterioară.

Dacă cicatricea nu este curățată, aceasta nu înseamnă că ea păstrează rămășițele de mâncare sau mici pietricele înghițite de o vaca, pur și simplu păstrează stratul interior. Produsul poate fi tăiat imediat în porții și oferit animalului.

Fiert sau brut?

Trebuie să gătești sau nu un stomac de vacă, Toată lumea determină pentru sine. Desigur, într-un produs brut, toate substanțele valoroase sunt stocate cât mai complet posibil. Dar, în același timp, există un risc de infecție cu helminți.

 • Cum să dai cicatricea de carne de vităDacă decideți că veți hrăni câinele cu o cicatrice umedă, acesta trebuie să fie pre-suflat. Nu uitați de delimminalizarea regulată a unui prieten cu patru picioare.
 • Stomacul fiert este ideal pentru câinii mai în vârstă, care au probleme cu dinții, precum și pentru puii tineri până la un an cu digestie instabilă. Gatiti ficatul nu este in intregime, ci deja divizat in portii.

Gătitul stomacului de vită trebuie să se găsească într-un recipient separat, mirosul gunoiului de grajd este atât de stabil încât este destul de greu să scapi de el. Unele opărire cicatrice cu apă clocotită pe toate laturile, apoi îndepărtați-l, alți crescători turnat primul leaver apă și se fierbe pentru a doua oară de 5-10 minute pentru a ucide un anumit ouă helmintice, în cazul în care acestea au fost în stomac.

Dimensiune de servire

Scar nu este considerat principalul aliment, Acesta este administrat câinelui ca o completare a rației de mai multe ori pe săptămână în porții mici.

 • Acordarea unui stomac de vacă catelilor poate fi de la vârsta de 4 luni, alternând produsul brut și fiert. Cel mai bine este să-l treceți printr-un măcinător de carne, astfel încât ficatul să fie mai ușor de digerat. Acest supliment este dat inițial de două ori pe săptămână, aducerea treptată a frecvenței până la 4-5 ori. Volumul unic ar trebui să fie egal cu 10% din partea totală a hranei pentru animale.
 • Câinii mari adulți primesc 200 de grame de rumen de 2-3 ori pe zi. Animalul vechi, datorită problemelor cu dinți, primește un produs zdrobit într-un măcinător de carne.
 • Câinii de rase mijlocii sunt reduse la 100-200 g pe zi, tăiate în bucăți mici.

Nu uitați că cicatricea nu poate fi folosită ca aliment principal, înlocuindu-i cu carne și alte produse. Supradozajul poate provoca vărsături la animalele de companie și are un efect negativ asupra ficatului.

În cazul în care să cumpere

De unde să cumperi cicatrice de carne de vităStomacul de vacii poate fi cumpărat pe piața produselor agricole și a comenzii în magazinul online. Acum, multe ferme au site-uri proprii pe Internet, unde puteți să vă familiarizați cu prețul și să comandați un produs cu livrare. Pentru clienții obișnuiți, promoțiile sunt organizate în mod constant și sunt oferite reduceri. Cumpărați o cicatrice industrializată, puteți pur și simplu pe aceste site-uri.

Cicatronul achiziționat de pe piață trebuie examinat cu atenție. Au existat cazuri în care un strat de mucus ascundea în sine bucăți de sârmă sau cuie ruginite. Vacile le înghit adesea în timpul vieții.

Evaluarea proprietarului câinilor

Conform recenziilor despre cicatrice, proprietarii câinilor, așa cum se întâmplă adesea, împărțit în două tabere. Unii folosesc stomacul de vacă pentru hrană pentru animale de mulți ani și nu văd nimic altceva decât bun din ea. Ei susțin că animalele lor de companie sunt sănătoase, vesele și vesele, iar cicatricea nu le-a făcut rău.

Alții cred că, dacă fondurile permit, este mai bine să cumpărați garnituri de carne, ficat de carne și inimă, mai degrabă decât o peșteră pentru câini. După ce a hrănit câinele cu un stomac, proprietarul îi arăta în permanență expunerea la posibilitatea de infectare cu viermi, lamblia și alte protozoare. Iar riscul existent nu poate fi justificat de nici un beneficiu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Carnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să daiCarnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să dai
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Structura stomacului vaginului în sistemul digestivStructura stomacului vaginului în sistemul digestiv
Câte stomacuri are o vacă, structura sistemului digestivCâte stomacuri are o vacă, structura sistemului digestiv
Ce se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adultaCe se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adulta
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
» » Carne de vită pentru câini: cum să dai
© 2021 amigdas.com