amigdas.com

De ce bebelușul unui sigiliu se numește o cârpă albă

Tânăr sigiliuReprezentanți ai familiei de sigiliu

trăiesc în principal în zona de coastă a apelor oceanului de nord. Bărbații și femelele adulte, care se găsesc în crăpăturile de roci, au corpuri grele de chelie, care dau un aspect formidabil animalelor. Puiii lor arată foarte diferit. Datorită expresiei bizare a ochilor mari, amabili, acest animal evocă cele mai calde sentimente din rândul oamenilor.

Prezența unei blană de mătase albă de zăpadă a determinat numele cubului - belek. Prin urmare, este destul de corect ca tânărul să fie considerat unul dintre cele mai frumoase și mai drăgătoare animale.

Cu toate acestea, nu foarte mulți oameni știu că majoritatea reprezentanților familiei de foci aparțin prădătorilor de afide și de aceea se numesc și pui. Aspectul lor este departe de trăsăturile caracteristice ale cățelilor din diferite rase de câini, însă acest termen denotă cel mai adesea vârsta sigiliului. Cu toate acestea, dacă doriți să știți care este numele copilului sigiliului, puteți vedea informațiile că caracteristicile sale externe definesc copilul ca belok. Uneori, un copil este numit afectiv un sigiliu.

Descrierea puiului de focă

Sarcina în sigilii durează mai mult de zece luni și, de regulă, bebelușii se nasc pe depozite de gheață în perioada post-iarnă. Nou-născutul, acoperit cu blană albă de zăpadă, seamănă cu o jucărie frumoasă pentru copii. Este de remarcat faptul că în prima zi după naștere, datorită influenței lichidului amniotic în pui, blana are o culoare verzui. Din acest motiv, sigiliile nou-născute se numesc verde. Dar curând blana primește o culoare strălucitoare. Belki are un aspect ciudat, să se remarce în special:

  • un cap mare;
  • ochii uriași negri;
  • o blană albă de zăpadă albă.

Trebuie remarcat faptul că, dacă vizuală blana copilului pare moale, de fapt are o structură foarte rigidă. Acest lucru se datorează faptului că lâna goală trece bine lumina soarelui, încălzind pielea animalului. Puii nou-născuți sunt hrăniți cu lapte caloric de grăsime al mamei, ceea ce le permite să câștige zilnic până la două kilograme. Și greutatea proteinei în sine este de până la zece kilograme. La animalele tinere sigiliile în primele săptămâni de viață nu sunt formate strat de grăsime, astfel încât să puteți vedea tremurul aproape constant al animalului - acesta este modul în care reglementarea de căldură într-un corp slab.

Procesul de hrănire a proteinelorDin moment ce sigilii - mamifere, cele mai multe ori îl petrec în apă. Ochii lor sunt adaptate pentru vânătoare subacvatice. Dar, pe teren sigiliile au nevoie de udare constanta a ochilor, iar această funcție este realizată prin ruperea. În ciuda faptului că Belka în primele săptămâni de viață nu se arunca cu capul în apă, cu ochii lor mari negri sunt tot timpul de udare, se pare deosebit de pregnant și dulce, pe botul lor.

Procesul de hrănire a laptelui în mod normal, durează mai mult de două săptămâni. În această perioadă, copilul este încă în adăpost de gheață și nu încearcă să se scufunde în apă. În același timp, mama, hrănirea copilului, merge la suprafața apei pentru a vâna pentru pești. În această perioadă, pentru a menține un tânăr, ea trebuie să mănânce bine. Interesant, în perioada de hrănire lapte Belka acoperite cu blana alba, dar imediat ce se deplasează într-un alt mod de putere după zece zile, blana lor începe să capete o altă culoare.

Comportamentul sigiliilor

pui de focă Blana este de interes pentru industria pescuitului, care amenință viața copiilor. Culoarea blănii are o valoare de protecție pentru animale. copil alb aproape invizibil printre întinderi acoperite cu zăpadă. Animalele de companie sunt lente și lipsit de tact, prin natura și nu se pot deplasa rapid în momentele de pericol, ci pentru că ei fac o foarte expresive sunete, puternice, care seamănă cu un câine whining. Aceleași sunete pot fi auzite atunci când micile sigilii sunt foame și nu pot găsi mama următoare. La puiul începe scutură haina, care crește pe site-ul de o piele de nuanță argintie.

Belki are asemenea trăsături de caracter :

  • Vulcană de vităafecțiune;
  • frica;
  • jucăuș.

Aceste creaturi drăguțe provoacă numai emoții pozitive. Este de remarcat că în Japonia a fost dezvoltat chiar un robot, realizat sub formă de picior de sigiliu, numit Paro. Acest animal de companie artificial este utilizat pe scară largă în terapia psihologică în spitale și case pentru persoanele în vârstă. Efectul comunicării cu robotul este pur și simplu uimitor! Paro, ca un pui viu, își poate închide ochii, își poate coagă coada și poate reacționa la orice manifestare tactilă datorită elementelor senzoriale încorporate.

Pescuitul penal

O blană frumos valoroasă din Belkin a devenit motivul vânării în masă pentru ei, ceea ce a redus semnificativ populația. Acest pescuit, datorită distrugerii inumane a puiilor prin metoda înfundării lor, a fost condamnat în mod repetat de organizațiile de protecție a animalelor. Comunitatea internațională a fost obligată să răspundă provocării, iar de la sfârșitul secolului al XIX-lea numărul organizațiilor a început să crească în lume, ale cărui activități includ protecția veverițelor de la pescari. Pentru astăzi în America este interzis nu numai ambarcațiunile date, ci și realizarea produselor din blănuri de tânără sigiliu. În Uniunea Europeană au fost adoptate legi similare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Wild manul de pisici: cine este el?Wild manul de pisici: cine este el?
Balena este un pește sau este un mamifer?Balena este un pește sau este un mamifer?
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Rabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lumeRabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lume
Pradă minunată și uimitoare - vulpe tibetanăPradă minunată și uimitoare - vulpe tibetană
Animale rare din cartea roșie a RusieiAnimale rare din cartea roșie a Rusiei
Rana belgiană: reguli de îngrijire și reproducere a iepurilorRana belgiană: reguli de îngrijire și reproducere a iepurilor
Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
» » De ce bebelușul unui sigiliu se numește o cârpă albă
© 2021 amigdas.com