amigdas.com

Alimentele pentru pisici eukanuba și caracteristicile sale principale

Cum să hrănești pisicileAtunci când o pisică sau o pisică apare în casă, proprietarii sunt obligați din primele zile să ia în considerare cu atenție problema alimentației animalelor de companie. Furajele gata disponibile pe piață sunt multe, unele mai scumpe, altele sunt mai ieftine. Printre ele - și hrana pentru pisici Eukanuba. Este de înaltă calitate, în plus, se poate citi despre un număr mare de comentarii pozitive de la fanii de quadrupeds.

Eucanuba alimente pentru pisici: plusurile și minusurile sale

Fiecare hrană pentru câini și pisici are argumente pro și contra, fiecare proprietar își cunoaște bine animalul și poate alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine. Și având în vedere faptul că în magazinele de animale de companie și în supermarketuri alegerea hranei pentru animale este foarte mare, atunci o persoană probabil că nu va fi prima dată, găsi cele mai optime mâncare pentru prietenul său cu patru picioare.

Eukanuba hrana pentru pisici este produsă în Olanda și face parte din categoria produselor super premium. Crescătorii experimentați notează multe puncte pozitive atunci când aleg acest produs particular. Să ne uităm la unele dintre ele:

 • Soiuri de furajeÎn compoziția hranei pentru pisici Eukanuba există ingrediente naturale, procentul de conținut de carne variază de la 20 la 40%;
 • Absolut niciun organ, care este foarte ieftin;
 • hrana uscată a mărcii "Eucanuba" este ușor digerabilă de către organismul pisicilor;
 • compoziția produsului este gândită astfel încât să se țină seama de nevoia de minerale și de vitamine ale animalului;
 • există linii de produse diferite atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru pisoii de hrănire, precum și pentru animalele bolnave și pisicile gravide;
 • valoarea nutritivă a produsului. În comparație cu alte furaje mai ieftine, animalul are nevoie de mai puțină hrană pentru a mânca.

O astfel de hrană este adesea aleasă ca o dietă de bază pentru pisicile de rasă pură care participă la expoziții de profil.

Dar hrana pentru pisici Eukanuba are dezavantajele pe care ar trebui să le știi și despre:

 • intervalul nu este prea lat;
 • există opinia că cantitatea de carne din furaje a scăzut recent;
 • în compoziție există o proteină de origine vegetală;
 • costul de producție este relativ ridicat;
 • conserve (păianjeni) nu sunt produse sub această marcă.

Eukanuba pisici alimentare pentru relativ scumpe, dar nu uitați că compoziția sa nutritivă destul de bogat, astfel încât în ​​ceea ce privește cantitatea este nevoie de mai puțin la animalul nu a fost foame. Și aici, cheltuiala cu mâncarea mai ieftină va fi mult mai mare.

Clasificarea produsului "Eucanuba"

În cazul în care decideți să vă hrăniți animalul cu acest brand de hrană, atunci rețineți că nu va fi ușor să îl găsiți într-un magazin sau pe piață. Cel mai bine este să găsiți un punct de vânzare prin Internet, de asemenea, produsele alimentare sunt vândute în farmacii veterinare și magazinele de animale de companie.

Sub brandul Eukanuba puteți cumpăra aceste tipuri de hrana specializată:

 • Producătorii de furajeKitten Half Star - mâncare pentru pisici mici cu gust de pui cu ficat. Astfel de alimente sunt potrivite pentru pisici de la vârsta de până la un an, precum și pentru pisicile care alăptează și care sunt însărcinate. Conține carne (40%), vitamine, antioxidanți și fibre. Datorită acestei combinații echilibrate de componente, oasele animalului vor crește mai repede, iar toate sistemele și organele se vor dezvolta în mod corespunzător. Alimentele pot fi achiziționate în ambalaje de 400 de grame, precum și de 2, 4 și 10 kilograme;
 • Kate Edalt - hrană pentru adulți. Există mai multe tipuri - cu aroma de pui cu carne de miel, ficat de pui, hrana pentru pisici, care sunt predispuse la obezitate, sterilizate și o dietă specială, promovează excreția de stomac eliminarea ghemotoacelor de par. Ingredientele selectate cu succes ajută animalul să se dezvolte corespunzător. Vândute în ambalaje cântărind de la 400 de grame la 10 kilograme;
 • Cat Senhor - hrană uscată pentru pisici de bătrânețe. Acesta include vitamine, care sunt necesare pentru pisici cu vârsta de 7 ani și peste. Gustul alimentelor - pui cu un ficat, este vândut în aceleași containere ca și alte tipuri.

Există, de asemenea, o linie specială de produse numită "Eucanuba" pentru animale bolnave. În astfel de hrană uscată, compoziția este specială, fiind special aleasă astfel încât sănătatea animală să fie menținută la nivelul adecvat. Veteran conducător Produsele sub marca Eukanuba sunt reprezentate de următoarele feed-uri:

 • Esennsl - este prescris pentru tulburări ale sistemului gastric;
 • Renalul este un rinichi bolnav;
 • Hight Calory - pentru pisici cu stres nervos;
 • Calorii limitate sunt o greutate mare a animalelor;
 • Urinari Struvite, Yurinari Oxalat - urolitiază;
 • Dermatoza este o boală a pielii.

Despre hrana pentru pisici Eukanuba puteți citi o mulțime de feedback pozitiv. În ciuda costului ridicat, calitatea produselor corespunde acesteia. Dacă comparați acest produs cu altă marcă populară "Royal Canin", costul "Eucanuba" este mai mic, cu o cantitate destul de mare de carne în compoziție. Din acest motiv, proprietarii preferă produsele Eukanuba.

Dar, în ceea ce privește linia de tratament specială, atunci și recenziile ei sunt bune, însă majoritatea medicilor veterinari cred că, că, în acest sens, "Royal Canin" este încă mai bun.

Cum sa alegi mancarea potrivita pentru animalul tau

Fiecare animal are propriile caracteristici individuale, nu numai în ceea ce privește aspectul, cât și dezvoltarea. Organismul fiecărei pisici este, de asemenea, special, ceva pe care îl percepe și ceva nu este categoric. Și pentru animalul tău de companie ar trebui să dieta este foarte atent luând în considerare diverși factori.

Ca și alte mărci, alimentele de pisici Eukanuba ar trebui să fie alese corect, poate nu ca formă standard, ci specializată. Deci, ceea ce trebuie luat în considerare:

 • Cum să utilizați alimentelevârsta animalului. După cum am mai spus, pisicile de vârste diferite necesită un alt fel de ingrediente, acest lucru este luat în considerare la elaborarea compoziției. O alimentație corectă va afecta în mod necesar comportamentul și aspectul animalului;
 • prezența bolilor - aceasta trebuie luată în considerare la selectarea unei diete. Dacă pisicile prezintă boli, alimentele ar trebui să fie și speciale, dacă alegeți unul sau altul, consultați un medic veterinar;
 • starea animalului - chiar dacă pisica este perfect sănătoasă, poate fi într-o stare specială, de exemplu, poate fi stres, sarcină, lactație sau greutate excesivă;
 • alergii - unele pisici pot avea o alergie la una sau la altă componentă a hranei pentru animale. De aceea trebuie să fie luată corect și foarte atent. Dacă nu alegeți o hrană uscată pentru animalul dvs. de companie, atunci îl hrăniți cu mâncarea obișnuită.

Adesea, alergia la pisici se poate manifesta sub forma pierderii parului si a aspectului ranilor, adesea focare puternic mancarimi.

Faptul că dieta a fost aleasă corect, acești indicatori sunt:

 • haina este frumoasă, lucioasă și netedă;
 • scaunul este uniform și are o culoare normală;
 • animalul este mobil și activ.

Cum să dați o hrană uscată unui animal de companie

Dacă ați ales o astfel de opțiune ca o dietă de bază, atunci asigurați-vă că ați luat în considerare astfel de recomandări și reguli:

 • Alimente pentru pisiciasigurați-vă că pentru a determina modul de hrănire a animalului. Cel mai bine este să se consulte cu alți iubitori de animale sau cu un medic veterinar;
 • alegeți una dintre opțiunile de a alimenta o hrană pentru animale de către ceas, pentru un număr limitat de pelete sau sub formă de acces liber la hrana pentru animale;
 • Dacă hrăniți pisici cu alimente uscate, animalul trebuie să aibă acces permanent la apă potabilă. Pisicile consumatoare de alcool ar trebui să fie suficiente pentru a evita problemele legate de sistemul genito-urinar;
 • Nu amestecați alimentele cu alimente uscate cu produse naturale. Faptul este că dieta producătorilor de alimente pentru animale este gândită foarte atent și conține deja un număr mare de componente care nu mai necesită adăugări.

Cat costa mancarea Eukanuba pentru pisici?

Costul mediu al produselor de marcă "Eucanuba" este următoarea:

 • ambalare cu o capacitate de 400 de grame - de la 300 la 400 de ruble;
 • pachet de 2 kilograme - de la 1000 la 1800 de ruble;
 • 10 kilograme - de la 3000 de ruble.

Bineînțeles, costul diferă în funcție de tipul de produse și de marjele punctului de vânzare. Aceste etichete de preț sunt valabile pentru anul 2017.

Deci, am învățat particularitățile furajelor pentru pisicele marca Eukanuba, am aflat avantajele și dezavantajele acesteia. Totuși, tu ar trebui monitorizați cu atenție animalul dvs. de companie, în măsura în care se potrivește cu acest tip de hrană.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Câte pisici trăiesc în medie?Câte pisici trăiesc în medie?
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
Fospasim pentru câini și pisici: scop și aplicareFospasim pentru câini și pisici: scop și aplicare
Soothing și hipnotice pentru pisici și pisici pe drumSoothing și hipnotice pentru pisici și pisici pe drum
De cate ori pe zi sa hraneasca pisicaDe cate ori pe zi sa hraneasca pisica
Îngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuriÎngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuri
» » Alimentele pentru pisici eukanuba și caracteristicile sale principale
© 2021 amigdas.com