amigdas.com

Cea mai frumoasă rasă de pisici din lume

Pisici frumoaseCu mare dificultate și cu răbdare poți alege cele mai drăguțe rase de pisici, dar nu va fi posibil să pună pe cineva în primul rând, pentru că toate pisicile sunt atât de diferite și frumoase.

Cu toate acestea, aceia dintre ei, care vor fi discutate mai departe, sunt populare pentru majoritatea oamenilor, deoarece au o culoare exclusivă care nu apare în restul, sau un anumit fizic.

Cele mai frumoase și frumoase pisici

Ce rasă de frumusețe sunt cele mai renumite? Este recunoscut universal faptul că cele mai frumoase pisici din lume sunt pisicile rasei:

 • Abisinianul.
 • Bengali.
 • Abisinianul.
 • Burmilla.
 • Rase de pisici rareDomus iubitul.
 • Maine Coon
 • Neva Masquerade
 • persană
 • Selkirk Rex
 • Rusă albastră
 • Selkirk Rex
 • siberian
 • Singapur
 • snowshoes
 • tailandez
 • Toyger
 • Shorthair exotic

Pisica abisiniană, bengală și britanică

Elegant, extraordinar de flexibil și mobil abisinian are o culoare neobișnuită: pe fiecare lână, inelele întunecate se alternează cu cele ușoare. Acest efect este foarte slab exprimat în alte pietre sau complet absent.

Standardul a permis patru opțiuni, iar "cartea de vizită" a sunat melodic "sorrel" - teracotă și nisip. Această rasă este considerată prima "culturală", derivată de la om. La spectacolele de pisici britanice de la sfârșitul secolului al XIX-lea, a fost numită "iepure", datorită marii asemănări de culoare cu blănurile iepurilor și iepurilor sălbatici.

Nu se știe de ce aceste pisici mai târziu au fost numite Abyssinian - nu este stabilit de unde au provenit strămoșii rasei. Există o ciudățenie care nu se întâmplă în altele: puii de sex masculin, se naște în două, câteodată de trei ori mai mult decât femelele. Abisinienii sunt foarte sociabili, adoră proprietarul și sunt dornici să-l "ajute" în tot.

Rase de pisiciCe aspect spectaculos! Nu există o rasă cu aceeași piele leopardă chic: la urma urmei, a venit de la un strămoș sălbatic, o pisică de leopard asiatic. Corp - elegant, muscular, pe picioare lungi - ca aceste pisici sunt grațioase! "Rosette on gold" - așa-numita "corporativă" culoare, prin care toată lumea recunoaște Bengalul.

standardul lor recunoscut, și nu mai puțin impresionant, există aproximativ 20. pisica emoțională activă - este nevoie de atenție și de - extazului (probabil o taxă de origine funcționează fără dificultate).

Magnifică blană, ochi mari frumos, o expresie importantă a feței - pisicile acestei rase sunt adevărați domni și doamne!

Apariția solidă se armonizează perfect cu un caracter echilibrat: animalul de companie nu se abate de la comandant, dacă el persistă la locul de muncă. Britanicii sunt pisici auto-suficiente și tolerează calm singurătatea. Există multe culori admise în această rasă: toată lumea știe un superb albastru elegant, iar recent crescătorii au reușit să obțină un aur uimitor, combinat cu succes cu ochi verzi strălucitori.

Burmilla, domus preferat și maon coon

Exclusive range of pistesAre o față plăcută, expresivă, o haina uimitoare, "prețioasă" și un corp fizic grațios - epitetul "Excelența Majestății Sale" o va potrivi. Ca multe rase, burmilla a apărut din întâmplare, de la trecerea unei pisici birmaneze și a unei pisici persană chinchilla.

Când selecția a dat rezultate bune, a apărut întrebarea cu privire la numele noii rase: a existat o propunere de a se numi primele patru litere ale rasei mamei și ultimele patru culori ale papei. Mi-a plăcut ideea și m-am obișnuit cu asta. Dar succesul burmilii se bazează nu numai pe aspectul lor, ci și pe pisicile aproape perfect, "orientate spre om".

Ar fi nedrept să ignorăm animalele de origine "nobilă". Poate că așa este cea mai dulce rasa din lume. Cel mai adesea ele sunt favoritele proprietarilor, devin psihoterapeut și talisman al întregii familii. Este vorba despre ei că există o zicală: "Fără o pisică în casă este goliciune", care a apărut cu mult timp în urmă. Nu uitați că pisicile obișnuite au dat naștere la toate, fără excepție, rase.

Pisică foarte mare, cu un lagăr maiestuos, păr frumos și gros și lung, ochi și perii expresive pe vârful urechilor - nimeni nu va trece de Maine Coon, fără a spune ceva de genul: "ca un trap" sau "acesta este moose". Aceasta este o rasă foarte veche americană de origine aborigenă, iar cuvântul "coon" a venit dintr-o legendă despre cum strămoșii acestor pisici au venit pe continentul american.

În plus față de o dimensiune impresionantă, Maine Coon este uimitoare în natura ei: este un animal de companie inteligent și bine crescut, nu există nimic „animal“ - ceea ce s-ar aștepta de la aspectul său monumental.

Neva Masquerade, albastru persană și rusă

Cum să ai grijă de pisiciSibiryachka cu punct elegant (culoare siameză). Unde a apărut această genă dintr-o pisică aborigenă pe teritoriul Rusiei? Nu se știe, dar pentru proprietarul ei nu contează. Are toate semnele și demnitățile rasei siberiene și întotdeauna atrage atenția.

Reprezentanții rasei au un aspect grav, mai ales la pisici, dar un caracter frumos, echilibrat. Aceste pisici sunt intelectuali care prețuiesc comunicarea pe picior de egalitate.

O întruchipare a demnității regale și a luxului, un pachet cald și afectuos de confort - toate acestea sunt despre ea, cea mai faimoasă rasă de pisici. Persanii au:

 • lână lungă groasă;
 • un cap rotund mare;
 • expresie dulce a feței.

Nu este surprinzător faptul că pisica persană nu este populară pentru primele sute de ani. Înmulțirea înnăscută și o natură liniștită și prietenoasă compensează complet singurul dezavantaj al rasei: acoperirea dulce a lânii, care necesită îngrijire zilnică atentă.

Ar putea părea ciudat, dar această rasă este crescută în Marea Britanie. Faptul este că, la sfârșitul secolului al XIX-lea, doamna engleză a atras atenția asupra unei pisici care a fost adusă într-o navă rusă din Arhangelsk. Avea un aspect neobișnuit și uimitor: ca un copac gri-lut, pudră de zăpadă.

După o vreme a apărut o nouă rasă, cu o haină foarte densă, de culoare unică, care nu a fost găsită în altele. Dar aceasta nu este singura virtute: albastrul rusesc - o pisică cu un fizic armonios și o culoare oculară uimitoare. Prin urmare, apariția ei este descrisă într-o expresie poetică: "smaralde pe argint". Acesta este un aristocrat autentic englez: întotdeauna fericit să vorbească cu proprietarul, dar foarte sensibil - înțelege imediat când este ocupat și nu interferează cu el.

Selkirk Rex, Siberian și Singaporean

Descrierea celei mai frumoase pisici"Norul curly", "oile fermecătoare" - cele mai frecvente cuvinte pe care oamenii le spun la vederea acestor pisici. Lungimea stratului variază de la scurt la jumătate, dar nu contează: animalele din această rasă surpriză cu buclele lor încântătoare. Printre strămoșii lor au fost persani și britanici, așa că "puii minunați" sunt excelenți: calm și afectiv. Ei vor sta cu bucurie pe umerii sau genunchii stăpânului și vor purta cu plăcere cu voce tare.

Lana cea mai fină și aspectul solid - pisicile acestei rase au cucerit incredibil de rapid întreaga lume cu frumusețea lor naturală.

Această rasă aborigenă rusă este prima rasă de crescători ruși creată - mândria crescătorilor ruși. Siberianii sunt foarte inteligenți și ușor de antrenat, niciodată împotriva jocului, dar nu impuși.

Pisică mică, culoare foarte delicată a fildeșului, care este unică și numită "sepia agouti", cu ochi expresivi mari. În ciuda dimensiunilor sale mici, are un corp puternic, cu musculatură bine dezvoltată. Istoria rasei arata ca un detectiv: cum ar fi, în mijlocul crescătorilor secolului 20 prins pe străzile din Singapore mai multe pisici au fost luate în SUA, iar după un timp a luat ființă prima Singapore.

La un moment dat a fost considerat un simbol al insulei-stat, cu toate acestea, atunci când interesul pentru aceste pisici a crescut, sa dovedit că povestea strămoșilor rasei este mai mult un truc publicitar, și nu în întregime de încredere. Dar acest lucru nu distruge meritele animalelor: în plus față de aspectul fermecător, au un caracter minunat, vesel, sociabil, dar nu intruziv.

Snow-shu, Thai, teeger și shorthair exotic

Haina superba si "pantofii" elegante: aceste pisici intotdeauna atrage atentia. genă „Glove“, care a dat startul rasei (al cărui nume în traducere din limba engleză - „snow-pantof“), și apare observat în mod regulat în multe pisici în aer liber, dar crescatorii americani a reușit să obțină „șosete“ perfect îngrijite.

Corpul de pisici este puternic, musculos, dar nu produce impresia de o greutate. Din moment ce strămoșii din Siameea zăpadă-shu au afectat caracterul său: acest animal de companie își iubește foarte mult proprietarul și apreciază comunicarea, dar este greu pentru el dacă îl ignoră.

Magnifică blană de culoare "Siameză", uimitor safir ochi, și un fizic subțire, dar nu subțire - acest personaj animat de legenda estică. Pisica thailandeză este un reprezentant "real" al rasei siameze, care la mijlocul secolului al XX-lea a fost împărțită în două tipuri (mai târziu, rase diferite):

 • Siamezi vechi;
 • nou siamez.

Pisici rare de rasăTipul nou este lăsat cu vechiul nume, iar cel vechi este numit pentru țara de origine, Thailanda (este Siam). Caracteristica principală a caracterului thailandez este prietenia incredibilă și dragostea pentru proprietar, fără atenția lui o astfel de pisică este foarte trist.

Toyger, ca un tigru. Doar mici, grațioase și iubitoare de pace. Numele rasei au combinat două cuvinte în limba engleză: o jucărie și un tigru, care este în întregime adevărat, o creatură jucăușă cu aspect animal.

Istoria rasei este similară procesului de scriere a unui joc pe calculator: creatorul său a petrecut cea mai mare parte a vieții sale ca arhitect și a decis să înceapă "construirea unui model" în realitatea virtuală. Când a ajuns la concluzia că imaginea de pe ecran este visul ei, ea a început să pună în aplicare "proiectul". Și deși rasa nu sa format încă, popularitatea sa crește rapid.

De fapt, este o pisică persană cu o scurtă "tunsoare". Pe botul exotic, expresia indescriptibilă "dulce", ascunsă în persani de un strat mai lung, este atât de clar văzută. Aceasta este o pisica ideala pentru un om serios, a cărui casă este întotdeauna curată și liniștită: se combină cu succes caracterul prietenos, calm persan și strat elegant, care rezultă din strămoși cu par scurt, nu are nevoie de îngrijire de zi cu zi.

Puteți distinge în mod condiționat rase frumoase de pisici. Toți, cu un pedigree și fără, se atașează stăpânului lor, iubesc să comunice și, cu generozitate, îi dau sensibilitate și afecțiune. Aceste animale sunt foarte nepretențioase, trebuie doar să urmați regulile simple de întreținere și, adesea, să jucați cu animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Culorile principale ale pisicilor din Scottish FoldCulorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
Pisici abisiniane: caracteristici ale acestei rasePisici abisiniane: caracteristici ale acestei rase
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
» » Cea mai frumoasă rasă de pisici din lume
© 2021 amigdas.com