amigdas.com

Cele mai afectuoase rase de pisici: o descriere

Ce rase de pisici sunt considerate afectuoaseAlegerea unui pisoi, mulți care acordă atenție nu doar aspectului, rasei, ci și personajului. Acest lucru este normal, pentru că toată lumea vrea să aibă acasă un animal de companie blând și bun.

Este demn de remarcat că caracterul unei pisici sau al unei pisici poate depinde atât de rasă, cât și de condițiile în care crește animalul. Dacă pisica trăiește într-o familie în care există respect și înțelegere reciprocă, atunci pisica va fi prietenoasă. Dar dacă o pisică este în permanență speriată și bătută, atunci va fi cu teamă și un fel de agresiune pentru a trata oamenii.

De ce oamenii aleg rase afectuoase de pisici. Acest lucru poate fi explicat după cum urmează:

 • Pisicile cu un caracter blând nu-și vor zgâria mâinile și nu vor manifesta agresiune. Acest aspect este deosebit de important atunci când există un copil mic în casă.
 • Pisicile afectiv nu au obiceiul de a se răzbuna. Prin urmare, chiar dacă îl jigniți accidental, nu vor exista consecințe.
 • Animalele afectuoase sunt întotdeauna jucătoare și vesele.
 • Cu ei este frumos să-și petreacă timpul, să se dea la fier și în mod constant murch.

Un fapt interesant este că pisicile sunt mai atașate de bărbați, iar pisicile de femei. Prin urmare, alegerea unui animal de companie ar trebui să luați în considerare și acest lucru.

Care rasă de pisici este cea mai afectuoasă și mai frumoasă?

Este dificil să răspundem fără echivoc la această întrebare, deoarece caracterul este influențat nu numai de rasă, ci și de educație. Dar dacă vorbim doar despre rasă, atunci putem face o listă întreagă.

Cele mai afectuoase rase de pisici:

 • siberian;
 • sfincși;
 • maone coon;
 • Pisici britanice;
 • Pisici persane;
 • Siamezele;
 • manx;
 • Pisici birmaneze;
 • regdoll;
 • Rus albastru;
 • etiopian;
 • exotice;
 • Bobtailul Kurilian;
 • Scottish fold;
 • Singapore.

Pisica siberiana

Pisica siberiana - trăsături caracteristiceAceasta este cea mai bună rasă de pisici, care este foarte mult atașată de stăpânii lor și întotdeauna se întâlnește bine cu copiii. Prin ele însele, astfel de pisici sunt mari, au o haină lungă și groasă. Este demn de remarcat că perioada copiilor din această rasă poate dura până la 5 ani.

Aceasta este o pisică foarte recunoscătoare, dar nu-și va arăta sentimentele în mod deschis, adică nu ar trebui să ne așteptăm ca ea să mormăie în genunchi. Pisica siberiana este o paza buna.

sfincși

Trebuie remarcat faptul că aceste pisici nu au lână proprie pentru încălzire, așa că vor căldură de la gazda lor. Sfinxurile necesită multă atenție și se vor obișnui foarte repede cu oameni noi. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că sfinxul are nevoie de o companie, deoarece nu-i place singurătatea.

Maine Coons

Marele Maine Coon este o rasă interesantăAceastă pisică exotică este foarte prietenoasă și lăcuită. Ar trebui remarcat aspectul lor luxos și maiestuos. În ciuda faptului că astfel de pisici arată ca niște regii adevărați de animale, ei sunt foarte buni și devotați. Este demn de remarcat faptul că pisicile se disting prin afecțiunea lor, dar pisicile sunt mai devotate.

Dacă vorbim despre relația lor cu copiii, trebuie remarcat faptul că coonii maine sunt pașnici față de copii. Cu toate acestea, datorită dimensiunii mari de a părăsi copilul însuși cu o astfel de pisică, este nedorită.

Britanicii

Britanicii sunt considerați una dintre cele mai afectuoase pisici. În plus, se înțeleg bine cu copiii și sunt foarte capabili să se antreneze. Aceste pisici sunt foarte atașate de stăpânii lor și pot atinge punctul în care animalul va merge după proprietar. În mod remarcabil, faptul că britanicii iubesc să se joace cu copiii, dar trebuie să cunoașteți măsura și să nu transformați pisicile într-o jucărie vie.

Rasa persană de pisici

Pisica persana este considerata lenesa si afectuoasaAceastă rasă se distinge prin stratul său lung și gros, nasul ușor răsturnat și ochii mari. Trebuie remarcat faptul că ei au un caracter deosebit, însă persanii sunt foarte capabili să se antreneze. Pentru cei din afară, astfel de pisici pot trata cu o anumită neîncredere, dar fără agresiune.

Siameză pisică

Mulți oameni cred că această rasă este agresivă și răzbunătoare. Cu toate acestea, nu este așa. Minusul ei principal este gelozia. Pisicile siameze se inteleg bine cu copiii si sunt foarte atasati de proprietarii lor. În plus, o astfel de pisică este foarte inteligentă.

manx

Aceasta pisica nu este atat de repede atasata de oameni, dar daca proprietarul a reusit sa-si castige increderea, atunci el este dotat cu o mare de iubire si bunatate. Mans sunt foarte pasionați de joc, de aceea se înțeleg foarte bine cu copiii.

Pisici birmaneze

Sunt niște animale cu o stare foarte schimbătoare. Acum pisoiul poate alerga și se poate juca, iar după câteva minute el se poate odihni și se odihnește. În plus, aceste animale au o culoare foarte interesantă și un aspect străpuns. În mod remarcabil, ei sunt foarte ușor să se înțeleagă cu străinii.

Regdoll

Cat Ragdoll - ce este această rasăAceasta este o pisică manuală care necesită multă atenție și dragoste. Regdolls sunt foarte iubitori și răbdători. În ciuda faptului că Regdall are o dimensiune impresionantă, se simte bine cu copiii. Dacă el simte agresiunea de la copil, el se va ascunde pur și simplu și nu îl va ataca.

Aparent, aceasta nu este doar o pisică foarte bună, ci și inteligentă.

Rus albastru rusesc

O astfel de pisică va dura foarte mult timp să se uite la noul proprietar, totuși, ea va fi cea mai devotată. Oaspeții rus albastru nu-mi place foarte mult.

Pisici abisiniane

Aceasta este una dintre cele mai linistite pisici. În plus, se înțeleg bine cu copiii și nu pot trăi fără societate.

exotic

Exoții în sine sunt foarte lenți și dedicați. Cu toate acestea, ei sunt foarte greu să se obișnuiască cu oameni noi și necesită o atenție constantă. Pisicile acestei rase sunt considerate mai independente decât pisicile, care sunt puternic atașate de împrejurimile lor.

Bobtailul Kurilian

Cum arată Bobtailul Kurilian?Această pisică are o coadă foarte amuzantă, care este foarte asemănătoare cu coada unui iepure. Este demn de remarcat că Bobtailul Kurilian are un corp fizic și un lut gros. În plus, această rasă diferă în obiceiurile canine. Aceste pisici nu au mirosul obișnuit al pisicilor.

Scottish Fold

Special sub masca unei rase scoțiene. Caracteristica sa distinctivă este urechile coborâte cu vârfurile jos. Aceste pisici sunt foarte credincioase și ideale pentru păstrarea într-un apartament.

Singapore rock

Sunt animale mici și exotice. Astfel de pisici nu arată nici o agresiune și sunt foarte prietenoși. Cu toate acestea, costul unui astfel de animal de companie va fi foarte mare.

Cum sa alegi un animal de companie?

Ce fel de pisica sau pisica sa iei, alege fiecare in mod independent. În acest caz, ar trebui să se orienteze exclusiv preferințele personale. Nu trebuie uitat că natura pisicii formează mai mult mediul înconjurător.

Ca urmare, trebuie remarcat faptul că educația adecvată joacă un rol decisiv. Prin urmare, o pisică bine rasă va fi întotdeauna afectuoasă și prietenoasă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Pisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisiciPisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisici
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Pisica din Bombay: o descriere a rasei pantherilor domesticiPisica din Bombay: o descriere a rasei pantherilor domestici
» » Cele mai afectuoase rase de pisici: o descriere
© 2021 amigdas.com