amigdas.com

Hrana pentru pisici și caracteristicile sale

Royal Kanin pentru pisoipentru bun

creșterea și dezvoltarea pisicilor ar trebui să primească toate vitaminele și oligoelementele de care are nevoie. Prin urmare, dacă vă decideți să vă faceți o pisică, atunci ar trebui să aveți grijă de nutriție. Ai nevoie să acorde atenție faptului că pisoi poate fi bolnav sau poate dezvolta orice boală datorită faptului că alimentul este preluat în mod corect, și nu obține toate vitaminele necesare. În plus, atunci când alegeți o dietă, trebuie să țineți cont și de caracteristicile individuale ale pisicilor. Adesea copiii au nevoie nutrienți, care stimulează creșterea și dezvoltarea. O bună opțiune este hrana Royal Canin.

De ce pisicile au nevoie de o dieta speciala?

Mai întâi de toate, trebuie să fiți atenți la faptul că pentru dezvoltarea normală a mușchilor aveți nevoie de proteine ​​și grăsimi suplimentare, ceea ce va oferi animalului o încărcătură corespunzătoare a energiei. Și, de asemenea, sigur complex minerale și vitamine, care vor asigura creșterea și dezvoltarea normală a oaselor, ghearelor și dinților. Este Caninul Regal care poate acoperi deficiența de proteine ​​și grăsimi.

Avantajele hranei Royal Canin

Fotografie a unui pisoiCompoziția conține toate substanțele necesare pentru dezvoltarea normală a pisicilor. Prin urmare, pisicile care le hrănesc au un sistem imunitar puternic și o microflore bună a stomacului.

Royal Kanin Aceasta ajută prevenirea tuturor bolilor cronice posibile și, de asemenea, ajută la prevenirea apariției problemelor legate de digestie.

Pisicile care se hrănesc cu Royal Canean sunt întotdeauna vesele și vesele, deoarece nu numai că au toate microelementele necesare creșterii, ci și mâncărurile delicioase.

Royal Canin pentru pisoi: o varietate de hrană

Trebuie remarcat faptul că Royal Canin este prezentat sub formă de mousse și sub formă de alimente uscate.

Caracteristici de mousse pentru pisoi

Mansa regal Kanin Este demn de remarcat acest lucru spumă pentru pisoi se distinge prin sensibilitatea și textura ușoară. Acest tip de hrană a fost special adaptat, astfel încât să puteți transfera pisoiul din alimente lichide într-unul solid. Compoziția și consistența acesteia ajută la transformarea acesteia într-o măsură sigură și practic imperceptibilă pentru pisoiul propriu-zis.

Conform sfaturilor medicilor veterinari, mousse Royal Canin este cel mai bine să înceapă să intre în dieta pisicilor în perioada de la 4 la 12 luni. Această perioadă a fost aleasă nu în mod accidental. Acest lucru se datorează faptului că în această perioadă de timp pisicile au nevoie de asistență în formarea natural de protecție corp.

În plus, compoziția spumei ajută la stimularea producerii anticorpilor doriți. Dacă vorbim despre compoziție, ar trebui să fim atenți că include componente precum:

  • carne;
  • cereale;
  • lapte;
  • ulei;
  • grăsimi și minerale.

Ar trebui să se acorde atenție faptului că mărimea alocației zilnice ar trebui să se consulte cu un medic veterinar.

Caracteristicile alimentelor uscate pentru pisici Royal Canin

Royal Kanin uscat pentru pisoiÎn primul rând, trebuie subliniat faptul că această hrănire ajută suport mecanismele de protecție naturale în corpul pisicilor și, de asemenea, asigură vivacitatea și apetitul bun pe tot parcursul zilei.

Ca și alte furaje de la producătorul Royal Canin, alimente uscate au o compoziție bine gândită și calitativă, precum și un set echilibrat de nutrienți.

Astfel, compoziția include ingrediente cum ar fi:

  • carne de pasăre;
  • sfecla de sfecla;
  • ulei de ficat de cod;
  • un set de componente care asigură o bună digerabilitate a alimentelor.

În plus, ar trebui să acordăm atenție faptului că producătorul a ținut cont de faptul că pisicile fălcilor și dinților nu s-au format încă și au devenit mai puternice. Prin urmare, alimente uscate are relevante coerență.

Sfaturi pentru selectarea tipului de feed

Este necesar să subliniem faptul că, atunci când alegeți un aliment, este necesar să vă bazați exclusiv pe caracteristicile individuale ale pisicilor. Prin urmare, înainte de a acorda preferință unuia sau altuia, consultați un medic.

Consultarea cu un medic veterinarTrebuie remarcat faptul că Royal Canin a dezvoltat o gamă largă de hrane pentru diferite rase de pisoi. Astfel, compoziția acestor furaje a fost selectată pe baza caracteristicilor individuale ale diferitelor rase. Deoarece au fost alese astfel de caracteristici individuale: lungimea și grosimea stratului, predispoziția la boală, rasa și vârsta.

Royal Canin este un producător și nume mondial, care își produce exclusiv produsele astăzi echipamente și numai din materii prime de calitate. În plus, trebuie să fiți atenți la faptul că pisicile sunt în continuă creștere, tipul de hrană și dimensiunea porției ar trebui să fie modificate periodic. Cu toate acestea, setul de greutate a pisicii ar trebui să meargă în conformitate cu norma, altfel este mai bine să contactați medicul veterinar pentru a ajuta la corectarea dietei.

De unde pot să cumpăr Royal Canin?

Royal Kanin pentru cumpărarea de pisiciCumpărați acum produsele acestei companii nu vor fi dificile, deoarece sunt destul de celebre și sunt vândute în multe magazine. De exemplu, poate fi cumpărat într-un magazin online numit Petfood. Acesta este reprezentantul oficial al producătorului. Vorbind despre preț, este destul de democratic. Pentru 400 de grame de hrană va trebui să plătească de la 220 r.

Ca urmare, trebuie remarcat faptul că animalele de companie care consumă Royal Canin au un bun imunitate și să se dezvolte mai repede decât cei care consumă alimente obișnuite. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că mousse și alimente uscate de la acest producător în compoziția sa au toate mineralele necesare, micro și macro elemente. Prin urmare, lâna de pisici devine strălucitoare, bine îngrijită și netedă.

Astfel, atunci când cumpărați alimente pentru animalul dvs. mic, trebuie să țineți cont de toți indicatorii săi individuali, de la vârstă și greutate, până la rasa și bolile transferate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzătorHrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzător
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Ce se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adultaCe se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adulta
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziuneVitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
Cât durează sarcina într-o pisicăCât durează sarcina într-o pisică
Rasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luniRasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luni
» » Hrana pentru pisici și caracteristicile sale
© 2021 amigdas.com