amigdas.com

Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini

Salopete pentru o pisicaVarietatea de modele de haine pentru pisici în magazine este uimitoare, dar nu orice proprietar de animale de companie își poate permite să cumpere produse scumpe. Există o cale de ieșire - cusută-în mână lucruri din materiale care sunt abundente în toate secțiunile specializate ale țesăturii.

De ce îmbrăcămintea unei pisici

Pentru pisicile cu rasă pură care participă la diferite expoziții, este necesar un dulap decent. Lucrurile frumoase nu numai că pun accentul pe nobilimea pisicii, dar au și un scop practic - nu permiteți murdărirea blănii în timpul călătoriei.

În zilele reci, un pulover cald sau în ansamblu protejează pisica de o răceală, un tricou purtat în zilele fierbinți, salvează lâna de arsură și pielea de la arsuri.

De asemenea, sunt necesare haine calde pentru pisicile unor rase (Sphynx canadian, Bambino, Cornish Rex) care nu au lână.

Haine pentru pisici, realizate din mâini proprii

Indiferent cât de mult a dorit gazda să-și imbracă animalul într-un "echipament" complicat, trebuie să ne amintim mereu că siguranța și confortul sunt necesare mai întâi. Orice îmbrăcăminte ar trebui să se potrivească cu fiziologia pisicilor. Minimul de cusături care freacă pielea și rănesc lana, numai materialele naturale și hipoalergenice.

materiale

Alegerea corectă a țesăturii pentru coaserea hainelor pentru pisici cu mâinile lor este jumătate din succes. Selectarea depinde de mai multe criterii:

 • rasa unui animal de companie și cât de vechi este;
 • pentru care sunt necesare haine - evenimente solemne sau uzură zilnică;
 • în ce moment al anului va fi folosit "tinuta".

Atunci când se iau decizii cu privire la coaserea unui lucru nou, este necesar să se știe că materialul din care va fi fabricat trebuie să-și păstreze caracteristicile pentru mult timp. Una dintre principalele calități ale materialului necesar pentru coaserea hainelor pentru pisici este rezistența la uzură.

Materialul nu trebuie:

 • arde la soare;
 • a avea un miros neplăcut;
 • stai jos în timp ce speli;
 • crumple puternic;
 • să aibă o structură deschisă.
 • varsare;
 • Foșnet.

Orice material are calitățile și dezavantajele sale pozitive. Este necesar să se facă o alegere, în funcție de condițiile preconizate de a purta lucruri.

bumbac. Hipoalergenic, absoarbe perfect umiditatea, freca cu ușurință, dar se rătăcește repede, se așează la spălare și, de asemenea, se usucă mult.

lână. Păstrează căldura, este rezistent la poluare, dar se deformează repede când este înțepată.

in. Hipoalergenic și absoarbe umezeala ca bumbacul, dar se micșorează rapid și se așează la spălare.

Materiale sintetice. Acestea se caracterizează prin înaltă rezistență, capacitatea de a păstra forma produsului mult timp, dar pot provoca alergii.

Materiale amestecate. Combinația dintre toate proprietățile pozitive ale materialelor naturale și sintetice face posibilă coaserea de produse bune pentru animalele de companie.

stil

Varietatea stilurilor de haine pentru pisici este uimitoare. Haine pe care le puteți coase:

 • Costum de carnaval pentru o pisicapulover;
 • hanorac;
 • rochie;
 • Vest;
 • salopete;
 • costum tricotat;
 • pălărie;
 • T-shirt;
 • jacheta;
 • fluture;
 • un guler tricotat;
 • costum;
 • Vest;
 • o vestă;
 • chimono;
 • costum de carnaval;
 • strat.

Obișnuiți pisica cu hainele

Obișnuind un animal de companie la haine pentru pisici, trebuie să aveți răbdare. Diversele animale poate să nu-i placă noua idee a proprietarului - în curs să se ducă dinții, ghearele. Pisicile în special active vor încerca să-și scoată hainele și să le rupă. Pentru a familiariza animalul cu haine este necesar treptat, în mod diferit animalul poate testa un stres puternic.

În primul rând, puteți pune un lucru nou în locul în care animalul adormit întotdeauna. Pisicile place să stea pe lucruri moi, după ce se obișnuiește cu noul produs, puteți începe să încercați cu atenție "tinuta".

La început este suficient ca pisica să se ducă la îmbrăcăminte doar câteva minute, nu o poți purta la plimbare, ceea ce, în sine, este un factor de stres pentru animalele de companie. Obișnuit cu un lucru nou, pisica poate fi scoasă pentru o scurtă plimbare.

Se recomandă să începeți antrenamentul unei pisici pentru "îmbrăcăminte" cu produse din lână tricotate. Structura moale și mirosul lucrurilor naturale de lână precum pisicile și procesul vor fi mai puțin problematice, deoarece pentru o pisică confortabilă și ușoară, pisicile se obișnuiesc foarte repede.

Introduceți imediat o pisică cu o rochie lungă nu merită. Mai intai este mai bine sa mergi pe jos in modele scurte - veste si bluze.

Dacă îmbrăcămintea este o necesitate continuă (pentru rasele fără lână și animalele de expoziție), este recomandabil să cunoaștem pisicile cu ea chiar din copilărie.

măsuri de precauție

Obișnuind o pisică la haine, este imposibil să uităm și despre momentele negative, prins animalele de companie:

 1. Pulover pentru o pisicăLa început este recomandabil să nu părăsească pisica într-o nouă îmbrăcăminte fără supraveghere. Există cazuri în care pisicile au fost rănite, agățându-se de haine pentru obiecte proeminente în casă, întorcându-și labele, prinzând ghearele, încercând să zgârie. Pericolul este pantalonii pufosi, gulerul larg de haine. Prin urmare, pentru casa este recomandat să cumpere haine strânse, fără elemente suplimentare.
 2. În mod deosebit periculoase sunt arcurile, diverse margele, nituri, cârlige, care sunt foarte atrase de pisoi. El poate rupe aceste ornamente și poate înghiți. Prin urmare, toate tipurile de bijuterii și accesorii ar trebui să fie garantate în siguranță. În mod ideal - utilizați astfel de haine în cazuri rare și când animalul de companie este sub supraveghere.
 3. Nu poți uita de acest instinct de pisică, ca și cum ți-ai lins propriul lână. În cazul în care pisica este lăsată în haine pentru o lungă perioadă de timp, ea poate provoca o schimbare a stratului de blană nu spre bine. Natura deosebit de sensibilă poate avea o stres puternică dintr-o lungă ședere într-o manieră neobișnuită. Prin urmare, nu este recomandat să păstrați o pisică în haine fără o nevoie specială.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să spăl o pisică acasăCum să spăl o pisică acasă
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
Pisica Barkhan: descrierea pisicilor de nisipPisica Barkhan: descrierea pisicilor de nisip
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Ce se întâmplă dacă pisica se varsă puternic?Ce se întâmplă dacă pisica se varsă puternic?
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Leu ucrainean: descrierea raseiLeu ucrainean: descrierea rasei
» » Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
© 2021 amigdas.com