amigdas.com

Dulceata din reteta rosu rosu

Amestec din rowanberryDesigur, toată lumea știe despre avantajele cenușii de munte. Jamul făcut din cenușă roșie de munte este una din mai multe modalități de păstrare a fructelor de padure pentru iarna. Există multe rețete pentru gatit. Cu proprietățile sale benefice, boabe este bun, dar are un dezavantaj - este amar. Și deci doriți ca acest gem să aibă nu numai proprietăți utile, ci și un bun gust. Arderea scade în sine după înghețuri.

Puteți accelera procesul prin depunerea fructelor de fructe pentru noapte în congelator. Înlăturați rowanul de la crengi, clătiți-l bine într-un ciocănit într-un ciocan și apoi aruncându-l înapoi pe prosop pentru al usca. Adăugând boabele uscate în tăvi, puneți-le în congelator. Este suficient ca boabele să stea câteva ore, dar dacă nu mai trebuie să vă faceți griji.

Dulceață de cenușă de munte pentru iarnă - o rețetă simplă

Cea mai simplă rețetă pentru gem rowan, care poate fi numită clasică.

 • Red frasin - 2 kg.
 • Apă - 3 pahare.
 • Zahăr - 1 kg.

Cum se prepară această rețetă:

 1. Gemul RowanUn pic de fructe de padure congelate pentru a clati, astfel încât amărăciunea a mers complet, blanched câteva minute folosind apă ușor sărată, pune o linguriță de sare pe litru de apă.
 2. Primul pas este să pregătiți un sirop: turnați 500 de grame de apă în apă. zahăr și la o căldură scăzută aduce la fierbere. La zahărul complet dizolvat, amestecați siropul.
 3. Într-un sirop de fierbere, puneți un fruct de mere și gătiți timp de încă 15 minute. După aceea, am lăsat deoparte gemul pentru o vreme, pentru ca siropul nostru de fructe să se înmoaie în sirop. Lăsați amestecul să se răcească și treceți la a doua gătire.
 4. Se fierbe din nou și se fierbe timp de 15-20 minute. Puteți fierbe masa de rowan și a treia oară, lăsând masa răchită să se răcească. Dar dacă ați înmuiat boabele în prealabil, atunci acest lucru nu ar trebui făcut. Dacă au existat 2 cookie-uri, atunci nu gătim 15 minute, așa cum sa spus mai sus, dar înainte de pregătirea completă. Apoi ne așezăm pe cutii, după ce le turnăm înainte de fierberea apei, și închidem cu un cap de nylon.

Jam din cenușă roșie de munte cu nuci

Nucile sunt adesea folosite în diferite tipuri de gem. Și cu roșu rowan vor avea un gust perfect.

ingrediente:

 • Rowan roșu - 2 kilograme.
 • Nuci - 4 pahare.
 • Zahăr - 14-15 pahare.
 • Apă - 6 pahare.

Un mod de a face un gem rowan cu nuci:

 1. Clătiți fructele de mere ușor pentru a lăsa sucul. După aceea, le umplem cu apă clocotită și menținem timp de 15 minute.
 2. Pregătiți siropul folosind metoda clasică și turnați boabele. Gătiți până când bacele devine moale. În timpul preparării, nu uitați să îndepărtați spuma. Înainte de terminarea procesului de gătit, adăugați nuci (bucăți mari) și gătiți câteva minute.

Jam din cenușă de munte roșie fără provarci - rețetă

În această rețetă din gem rowan conservă toate vitaminele și oligoelementele, ceea ce face piesa noastră de lucru cât mai utilă.

 1. Gemă acasăLuați: 1 kilogram de cenușă de munte 1,5 - 2 kilograme de zahăr, în funcție de cât de dulce doriți să faceți o boabe. Puteți să luați miere în loc de zahăr și să faceți niște miere rowan.
 2. Îndepărtați fructele pentru câteva minute în apă sărată, după care le mășcăm într-un malaxor, măcinator de carne sau zdrobit.
 3. Adormim zahărul și se amestecă.
 4. Lăsăm greutatea primită să fie insistată, că a început sucul. Așteptăm să se dizolve complet zahărul. Cel mai bine este să păstrați în frigider.

Gem de ricotă cu adăugarea de portocale pentru iarnă

Amestec din rowanberry vor câștiga piquancy și vor adăuga vitamine. În inima gătitului, puteți folosi prima rețetă clasică.

Să luăm:

 • Castrat roșu - 2 kilograme.
 • Mediu portocaliu - 2 buc. .
 • Zahăr - 1 kilogram.
 • Apa - 3 litri.

Cum se prepară gemul cu această rețetă:

 1. Jam din rowan și portocaliuOrange-ul pre-curățat trebuie împărțit în segmente. Este preferabil să decojiți portocala din film și să o tăiați în alte 2-3 părți. Puteți, de asemenea, să se rupă coaja și să o adăugați la gem.
 2. Am stabilit să gătești siropul. În acest moment, puteți împrumuta fructe de padure.
 3. După fierbere, se adaugă fructele de portocale și rowan în sirop și se fierbe timp de 15-20 de minute. La fel ca și în alte rețete, puteți face 2-3 bucătari, astfel încât boabele să fie bine înmuiate în siropul nostru.

Jam de la roșu frasin cu mere

Aceasta este cea mai obișnuită metodă de a face gem pentru iarnă din roșu frasin cu utilizarea de aditivi diferiți. Perfect combinate și mere cu el, dar va fi mai delicios dacă luați mere cu un fel ușor acru dur. Și totuși, gemul va deveni mai aromat dacă adăugați un baston mic de scorțișoară (după gătit trebuie să fie îndepărtat).

 • Castrat roșu - 2 kilograme.
 • Mere - 2-3 kilograme.
 • Zahăr - 2 kilograme.
 • Apă - 2 pahare.

O modalitate de pregătire a unui gem rowan cu adaos de mere:

 1. Jam din rowan și mereTăiați merele în felii, scoțând miezul de la ele.
 2. Gatiti modul obisnuit de sirop din apa si 1 kg de zahar.
 3. Păstăi mărunțite 2-3 minute în apă ușor sărată.
 4. Imediat ce zahărul se dizolvă, aruncați fructele cu mere și aduceți la fierbere. După aceea, gătiți timp de aproximativ 15 minute.
 5. Îndepărtați-l de la căldură și lăsați-ne să ne preparăm masa, astfel încât siropul îmbibat cu fructe de pădure și felii de mere. Va fi suficient dacă se răcește.
 6. Trecem la cea de-a doua fierbere: adăugați 500 de grame de zahăr și fierbeți din nou și fierbeți timp de 15-20 de minute. Am lăsat-o la o parte și l-am lăsat să se răcească.
 7. Putem încă o dată să frigem masa de roată și să o diluăm pe maluri.

Rețetă de gem de la roșu frasin cu dovleac

Sper că toată lumea știe că dovleacul este o legume a femeii și ar trebui să fie consumat cât mai des posibil. Produce un gem foarte gustos, și în combinație cu roșiață dobândește o combinație neobișnuită de gust.

Să luăm:

 • Dovleac - 2 kilograme.
 • Red Rowan - 1 kilogram.
 • Zahăr - 1 kilogram.
 • Zest, cu două lămâi, poate adăuga și o aromă de vanilie.

Un mod de pregătire a gemului de la o cenușă de munte roșie cu un dovleac:

 1. Dovleac și frasin pentru gemAm pregătit boabele, lingându-l în apă sărată timp de 2-3 minute. Tăiați cubulețe mici de dovleac.
 2. Dovleacul este acoperit cu zahăr în jur de 2/3 din cantitatea totală și lăsați-l să se răcească pentru a face ca sucul să iasă în evidență. Dacă sa dovedit că dovleacul nu este suculent și lasă puțin suc, adăugați puțină apă.
 3. Gatiti pana cand dovleacul se inmoaie. Apoi adăugați zahărul rămas și castronul roșu. După ce boabele au devenit moi, am pus coaja de lamaie și adăugăm vanilină pentru aromă.
 4. Gatiti pana se gateste, apoi imprastiati pe borcane.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gem din coacăze. Rețete și sfaturi de gătitGem din coacăze. Rețete și sfaturi de gătit
Cum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătitCum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătit
Coacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarnaCoacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarna
Lingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătitLingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătit
Rețete de compot de struguri pentru iarnăRețete de compot de struguri pentru iarnă
Pregătirea gemului din fructe de cireș și lămâie negrePregătirea gemului din fructe de cireș și lămâie negre
Rețeta pentru gem de zmeură "pyatiminutka" și gem de zmeurăRețeta pentru gem de zmeură "pyatiminutka" și gem de zmeură
Gem de jeleu din coacăz negru 5 minute - rețetăGem de jeleu din coacăz negru 5 minute - rețetă
Rețete de compot din chokeberryRețete de compot din chokeberry
Rețete de gem de chokeberry negruRețete de gem de chokeberry negru
» » Dulceata din reteta rosu rosu
© 2021 amigdas.com