amigdas.com

Sf. Petersburg: descrierea și caracteristicile Sf. Petru

Sankt Petersburgul are nevoie de îngrijireSfinxul din Sankt Petersburg, de asemenea Peterbald, este foarte popular în ultima vreme. În ciuda faptului că rasa a fost crescut recent, datorită grației, eleganței și eleganței sale, devine din ce în ce mai populară și mai populară în fiecare zi. Peter Sphinx a fost retras, așa cum sa spus deja, relativ recent - în 1994, în capitala nordică a țării noastre, St. Petersburg. Atunci când reproducție rasa reproducătorii a stat urmatorul obiectiv: de a aduce aceste pisici, care va combina caracteristicile frumuseții orientale, uimitor și foarte special inerente Siamezele și originalitate besshorstnyh sfincși.

Istoricul originii

Cei mai buni reprezentanți ai tuturor raselor de mai sus au fost aleși pentru traversare. În rolul "tatălui" au apărut sfinxul și "mamele" - o minunată femeie orientală. Ca urmare, pentru a obține aceste frumuseți - un blând, prietenos, cu postura excelenta si ochi expresivi, moștenită de la părinții lor nu numai aspectul, dar, de asemenea, caracterul.

Că rezultatul nu a fost irosit, a fost necesar să o rezolvăm. Ei au făcut acest lucru prin trecerea puii retrași cu diferiți reprezentanți ai rasei orientale. Deja mai aproape de 2000 Peterbaldy au fost recunoscuți de asociația americană. Și după recunoașterea oficială pe care au primit-o și de la Federația Mondială a Pisicilor.

Caracteristicile rasei

Sfinxurile din Petersburg sunt animale cu adevărat neobișnuite, surprinzătoare cu aspectul, subtilitatea și culoarea lor armonioasă, inerente în țările din est. True Peterbald au următoarele caracteristici:

 • Petersburg aspect SfinxCorpul pisicii este destul de lung, cu șolduri rotunjite, musculare și întinse. Prin standarde, lățimea toracelui trebuie să corespundă lățimii șoldurilor. Greutatea totală a femeii este de aproximativ trei kilograme și jumătate, iar greutatea bărbatului nu trebuie să depășească cinci kilograme.
 • Capul mic, cu o gură dreaptă. Profilul pisicii merită o atenție deosebită: rafinat, elegant, este ca profilul conducătorilor din Egiptul Antic.
 • Urechile în raport cu capul sunt destul de mari, în picioare. Din acest motiv, se creează un sentiment de vigilență constantă asupra animalului. Pisicile sunt mai onorabile, ale căror urechi sunt așezate mai jos.
 • Gâtul subțire al unui sfinx este adesea comparat cu o lebădă.
 • Ochii, probabil, una dintre cele mai atrăgătoare și mai degrabă fascinante părți ale Sfinxului din Sankt Petersburg. Albastru verde sau strălucitor, ele sunt plantate profund și ușor înclinate.
 • O caracteristică interesantă a rasei este a lor cuțite curl, Ei i-au fost transferați împreună cu gena responsabilă de absența completă a părului.
 • Petersburg Sfinxul în apartamentPicioarele Sfinxului sunt foarte lungi și subțiri. Un punct culminant în imaginea lor este faptul căadnie membrele puțin mai mult decât partea din față, din cauza a ceea ce trunchiul este ușor înălțat.
 • Coada este foarte subțire, lungă și invariabil flexibilă. Somnul este considerat a fi defect, de la care este "rupt".
 • Pielea sfintelor Sf. Petrosburg este delicată, plăcută, uneori șifonată. Pisicile tinere au permisiunea de a avea un tun ușor, care va coborî în cele din urmă.
 • Cât de multe culori poate avea Peterbald - și nu contează. Violet, ciocolată, cu și fără model, dungi, monocrom, bicolor și chiar roșu!

Se acceptă împărțirea reprezentanților acestei rase șase soiuri:

 1. Sphynx pisică roșiePisicile, născute cu o lipsă totală de păr, și ale căror piele, atunci când sunt atinse de ceva de genul plastilinei, sunt chemați lysorozhdonnymi.
 2. Cei care devin cheili numai după ce au ajuns la doi ani sunt de obicei menționați ca gol.
 3. În mod deosebit plăcut la atingere, a cărui piele este făcută din cauciuc, o numesc - cauciuc.
 4. Pussycat cu piele catifelată, pe care abia se observă un fuzz foarte mic, este numit, indiferent cât de ciudat ar suna, „Praf“.
 5. tabby O pisică cu o lipsă de sprâncene și tendriluri și a cărei păr pe corp atinge o lungime de două milimetri se numește "Flock".
 6. Atingerea acestei specii, numită „Velur“, iar adevărul amintește de senzația de atingere a țesăturilor din velur. Lana lor este un pic mai densă decât "turma".
 7. Numele următorului soi „Perie“ Tradus ca o "pensulă" și vorbește de la sine. Prin mângâierea unei astfel de pisici, a cărei lână poate fi fie dulce sau ușor, dă impresia de a atinge o perie moale.
 8. Sf. Petersburg Sphinx și un pisoi micÎn funcție de modul în care capul, picioarele și coada sunt acoperite cu blană, se alege numele animalului. "Flock Point", "Perie Point", "Velor Point".
 9. Și ultima versiune are un nume simplu - "Pryamoshorstny", vorbind de la sine. Pisicile îndrăznețe - cele care nu au adoptat gena responsabilă de lipsa părului.

Natura sfintelor Sfinte

Petersburg, chipul fermecător al sfinxuluiAceasta este pisica care te va charma la prima vedere! Jucătoare și afectuoase, sfinxurile devin imediat favorite și prieteni loiali. ei foarte pașnic și Rapid converg cu restul animalelor de companie, fie că sunt câini, pisici sau chiar papagali.

De asemenea, pentru siguranța copiilor, nu trebuie să vă faceți griji. Aceste pisici care nu te grăbi niciodată la copil, să devină niște minuni minunate.

Nu vânt o pisică de această rasă, dacă sunteți o persoană foarte ocupată. ei nu suferi singurătate și necesită în mod constant comunicarea. Aceștia nu sunt acei reprezentanți aroganți ai pisicilor care vă vor urmări cu voce tare, întinzându-se pe canapea. Pregătiți-vă pentru faptul că Sfinxul nu va părăsi un singur pas și va trage peste tot cu o "coadă". Comportamentul lor este tipic câinilor: intotdeauna interesat de ceea ce faci, a salutat cu bucurie pe proprietari dupa absenta si animalele iubitoare. Prin urmare, dacă doriți să aveți un animal de companie mai neînsemnat la domiciliu, nu începe sfinxurile.

Asigurați-vă că în timpul absenței dvs. pisica nu va purta întregul apartament. Peterbaldy poate fi îndepărtat de mult timp de o jucărie și nu se oprește să joace ore întregi, urmărind învelișul sau puful. Este demn de remarcat faptul că reprezentanții acestei rase foarte inteligent. Dacă vrei, poți începe să-i antrenezi. Cu toții înțelegeți raidul și le puteți învăța rapid să aducă orice lucru, să ieșiți cu voi în plimbări și multe altele.

O varietate de proceduri legate de igienă, nu vă vor aduce multă neliniște și vor simți disconfortul animalului. Ei repede se obișnuiască cu curățarea urechilor, tundere gheare și nu va încerca să scape și fugi dacă începeți să-i învețe astfel de lucruri de la o vârstă fragedă.

Animalul tău nu va rămâne foame sigur, pentru că strigătele lui nu vor da odihnă. Vocea Sfinxului este foarte puternică, astfel încât să fiți pregătiți să îl îndurați în primul an al vieții lor. Dacă animalul simte ceva rău, cum ar fi părăsirea proprietarilor de acasă, strigătele lui vor fi auzite de toți vecinii.

Boli ale lui Peterbald

îmbrăcat în Sfinxul din PetersburgDupă ce ați primit Peterbald, fiți gata să monitorizați constant dacă frigul este în apartament și dacă ați închis fereastra pentru noapte, astfel încât animalul dvs. de companie să nu se răcească. La urma urmei, lipsa de lână joacă un rol important. Temperatura din casă va trebui privită cu mare grijă. Trebuie remarcat că nu numai hipotermia, dar și supraîncălzirea, pot duce la probleme foarte grave legate de starea de sănătate a animalului.

Uneori Peterbaldy suferă de diverse erupții, puncte negre și alergii. Luați în considerare, există o posibilitate că, cu acesta din urmă, va trebui să lupți pe tot parcursul vieții pisicii. Cu toate acestea, alergia poate dispărea dacă vă mutați într-un loc cu alte condiții climatice.

Pe lângă cazurile descrise mai sus, medicii veterinari notează că imunitatea Sfinxului din Sankt Petersburg este excelentă. Cu atentă atenție și atitudine atentă, veți crește o pisică puternică și sănătoasă, care vă va mulțumi cu prezența dvs în fiecare zi.

Conținutul de animale

Îngrijirea acestei rase nu este deloc împovărătoare, dar are propriile ei subtilități. Totul depinde de varietatea pisicii dvs. și a hainei sale. Mulți proprietari Peterbald încearcă să se ocupe de secrețiile de pe pielea pisicii, pe care le iau pentru murdărie sau transpirație.

De fapt, este un lubrifiant specific și ușor lipicios, a cărui prezență este vitală pentru pisicile cu lipsă de lână. Ajută pielea să rămână plăcută la atingere, delicată și nu crăpată. Nu în fiecare zi să-l ștergeți, dar o dată pe săptămână pentru a cumpăra animalul de companie nu va fi superfluă. Utilizați un șampon pentru pisici cu piele sensibilă.

Pisicile nu sunt agresive față de apă, iar scăldatul pentru ele nu poartă nici un stres. Cu toate acestea, unii crescători cred că această procedură dăunează sfințurilor și preferă să își șterge pielea cu servetele care au fost în prealabil îmbibate în ulei pentru sugari.

Urmăriți cu atenție puritatea urechilor pisicii și lungimea ghearelor. Astfel, puteți scăpa de multe probleme de sănătate ale animalului de companie.

reproducere

St. Petersburg Sphynx - hrănire pisicăFemeie Peterbald - mamele excelente. Ei poartă în jur de cinci pisoi câteodată și nu se îndepărtează de pe urmașii lor pentru un minut. Este interesant faptul că fiecare dintre nou-născuți poate avea un aspect unic, spre deosebire de frații și surorile lor. Dar nu vă grăbiți să determinați ce varietate de pisoi aparțin, deoarece este posibil să le detectați când ating o anumită vârstă. Sfinxul din Sankt Petersburg este o mamă atât de responsabilă și bună, pe care o vor lua cu bucurie sub aripa lor și puii altor oameni.

Este important să știm că nu putem excomunica pisoii de la mamă înainte de trei luni de la apariția lor. În caz contrar, ei nu vor putea să se dezvolte pe deplin, iar stresul separării timpurii de mamă va produce multe probleme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Bald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companieBald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companie
Rasă de pisici nibelung și caracteristicile saleRasă de pisici nibelung și caracteristicile sale
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Centrul oftalmologic pe mușchi, în orașul St. Petersburg (Sankt-Petersburg)Centrul oftalmologic pe mușchi, în orașul St. Petersburg (Sankt-Petersburg)
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Leu ucrainean: descrierea raseiLeu ucrainean: descrierea rasei
Zece rase inteligente de pisiciZece rase inteligente de pisici
Pisica Sphynx: caracteristicile raseiPisica Sphynx: caracteristicile rasei
» » Sf. Petersburg: descrierea și caracteristicile Sf. Petru
© 2021 amigdas.com