amigdas.com

Ce să hrăniți spitzul Pomeranian: 3 scheme pentru hrănirea catelului

Pomeranian Spitz-hrănire și îngrijireFiecare proprietar dorește ca Spitz-ul lui Pomeranian sau German să fie sănătos, distractiv, frumos și activ. Pentru a face acest lucru, trebuie să-i compuneți în mod competent dieta, luând în considerare toate caracteristicile rasei. Pentru ca un animal să fie sănătos, este necesar să se includă în produsele sale zilnice produse care să asigure un echilibru normal între grăsimi, carbohidrați și proteine, în timp ce este important să vă amintiți despre vitamine, precum și o cantitate suficientă de lichid.

Până în prezent, există 3 principale schemă aprovizionare cu Spitz Pomeranian și German:

 1. hrănire uscată;
 2. produse alimentare naturale;
 3. alimente combinate.

Pentru a nu face o greșeală în alegerea dvs., trebuie să vă familiarizați în prealabil cu toate avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre aceste scheme. În compoziția lor, ele conțin deja tot ceea ce este necesar pentru activitatea vitală și activă a Spitz-ului.

Schema # 1: hrăniți cu alimente uscate

Acest regim alimentar are multe pozitiv părți:

 1. economisind timp pentru gătit pentru animalele de companie și pentru a face meniul;
 2. echilibrul gata de vitamine și minerale din hrana pentru animale;
 3. nu este nevoie să se introducă vitamine speciale în dietă;
 4. simplitatea depozitării și transportului.

Potrivit proprietarilor de Spitz Pomeranian și German, cel mai mare dezavantaj al acestei metode de hrănire este mare prețul furajelor finite. Trebuie să fii pregătit pentru faptul că pentru o hrană de calitate pentru animalele de companie va trebui să plătească în mod constant o sumă considerabilă. În cazul alimentelor premium, prețul se justifică pe deplin prin calitatea superioară a produsului și o digestibilitate sporită în comparație cu alimentarea clasei economice. Mai ales nutriția economică, care este adesea publicată la televizor, poate provoca vătămări ireparabile sănătății animalului dvs. de companie.

tranziție dintr-o hrană naturală pe uscat este necesar să petreceți extrem de precauți și treptat. Este necesar să se "dilueze" în fiecare zi dieta Spitz-ului Pomeranian cu o cantitate mică de alimente gata preparate, crescând cota sa până când este complet înlocuită.

Atunci când cumperi un spitz de la ameliorator, poți cere să dai un mic mâncare cu care catelusul este deja obișnuit, pentru a găsi același lucru în următoarele câteva zile sau pentru a alege un alt mod de hrănire.

Regulile pentru selectarea hranei de calitate pentru spitzul Pomeranian

Există mai multe puncte care trebuie luate în considerare la alegerea alimentelor. Ele vă vor ajuta să alegeți cu ușurință mâncarea potrivită din toate diversitate hrană pentru câini:

 1. Carne pentru câiniO listă detaliată a ingredientelor incluse în compoziție. Toate componentele alimentelor trebuie enumerate cu nume complete. Acestea ar trebui să fie plasate pe ambalaj în ordinea descrescătoare a proporției conținutului din furaj.
 2. Ingrediente de carne, în primul rând. Carnea este ingredientul principal al oricărui aliment canin. Producătorul nu trebuie să se ascundă de la cumpărător, de la care se fabrică carnea și de câte procente din greutatea totală a produsului.
 3. O digestibilitate ușoară. Preferința ar trebui acordată marcilor cu cele mai scăzute rate de hrană pe masă. Acești indicatori indică asimilarea ușoară a alimentelor și saturația lungă a corpului câinelui.

Toți indicatorii descriși indică faptul că fluxurile scumpe de marcă premium justifică pe deplin costul acestora. Ele sunt mai saturate cu Spitz-ul, astfel încât acestea sunt consumate mult mai lent în comparație cu analogii ieftini. Cu o astfel de hrană, animalul dvs. de companie va primi toate substanțele necesare pentru o viață activă.

Iată o listă de ingrediente care trebuie complet eliminate din dieta lui Spitz și ale altora mic roci:

 • produse secundare (ficat, plămân, piele etc.);
 • conservanți și arome;
 • culori alimentare;
 • zahăr.

Dacă vă gândiți la ce să hrăniți un Spitz cățeluș, ar trebui să alegeți alimentarea de la cele descrise mai jos. Pentru a le hrăni cu alimente de clasă economică nu este posibilă.

Feed premium

Spre deosebire de hrana infamă a clasei economice, în acest produs nu se găsesc măruntaie. În compoziție găsiți ingrediente mai scumpe și mai bune: carne, pește și legume proaspete. De asemenea, puteți cumpăra alimente cu aditivi de cereale, în timp ce acestea nu depășesc jumătate din greutatea totală a alimentelor. În general, o mică parte din ingredientele din carne și o mulțime de lichid, astfel încât digestibilitatea acestor alimente este medie, comparativ cu cele mai scumpe.

Cele mai populare rahat clasa premium:

 • Mâncare de câine fericită pentru spitzCâine fericit (câine fericit);
 • Pro Pac (Propac);
 • BioMill (Bio Mill);
 • Nutug nuggets.

Alimente super premium

Acest produs a devenit aproape același cu produsele naturale. Este o grăsime perfectă, carbohidrați și proteine. În procesul de producție se folosește doar carne reala de miei, pui, curcani, exista un pește gama de produse. Adesea compoziția poate detecta orzul, care îmbunătățește activitatea inimii animalului de companie, normalizează digestia și nu provoacă alergii. Ca surse de vitamine și minerale, se adaugă roșii și ovaz natural.

Toate componentele feed-urilor din clasa super-premium îndeplinesc o anumită funcție, nu există substanțe inutile găsite acolo. Este absorbită cât mai ușor și mai repede posibil, prin urmare este cheltuită foarte economic și corespunde în totalitate valorii acesteia.

Bosch pentru SpitzCea mai faimoasă hrană super premium-clasă:

 • Pro Pac (Propac);
 • ProPlan (Proplan);
 • Royal Canin (Royal Canin),
 • Bosh (Bosch).

Holistica: hrană de nouă generație

Această noutate în nutriția spitzului și a altor rase mici conține proteine ​​animale cultivate organic, fără substanțe chimice și suplimente hormonale. Materiile vegetale din compoziție sunt produse fără utilizarea OMG-urilor. Scopul principal al producătorilor unei astfel de alimentații este să asigure o viață sănătoasă și activă pentru animalul dvs. de companie.

rahat holistică:

 • belvedereOrigen (Orien);
 • Acana;
 • Supa de pui (Sap pui);
 • Merrikk California Naturales;
 • Pinnacle (Pinekl);
 • Berkley (Berkeley).

În SUA, holistica a fost de mult timp cea mai populară hrană pe piața produselor alimentare canine.

Pentru a alege în mod corespunzător ce trebuie să hrăniți Spitz Pomeranian, trebuie să țineți cont de vârsta sa și să urmați toate recomandările producătorului hranei pentru animale. De asemenea, este important să se monitorizeze disponibilitatea constantă a apei în castron și puritatea sa.

În mod corect, pentru a alimenta catelusii mici, spitzul ar trebui să fie astfel: prima săptămână pentru al alimenta cu alimentele pe care am dat-o crescătorului, pentru a nu provoca stresul câinelui de la o schimbare în dietă. Din a doua lună a vieții ideal potrivite pentru hrana premium pentru rasele mici. Pe ea ar trebui să existe o notă "pentru cățeluși". De la 1 an, puteți transfera animalul de companie în hrana pentru adulți, producătorul, în timp ce este mai bine să nu se schimbe.

Pentru o dieta completă, spirometru german și spaniol, este suficient să consumați până la 80 de grame de alimente pe parcursul zilei.

Schema 2: alimente naturale

Cel mai important dezavantaj al acestei metode de hrănire a Spitz-ului este costul mare al timpului în comparație cu alimentele uscate. Cu toate acestea, pentru proprietarii câinilor, beneficiile produselor naturale sunt deseori mult mai importante. Alimentele naturale nu ridică îndoieli cu privire la utilitatea lor pentru un animal de companie.

Pentru a face o dietă utilă pentru Spitz-ul Pomeranian, trebuie să includeți următoarele produse:

 1. carne. Ideal pentru miel cu conținut scăzut de grăsime, precum și carne de vită și de cai. Pre-trebuie să fie fierte sau scurt turnat cu apă fierbinte abur, tăiat în bucăți mici și de a da catelul. Apropo, carnea nu este recomandata sa dea cainilor, deoarece este dificil pentru ei sa digera. În dieta spitzului, ingredientele din carne trebuie să reprezinte o treime din masa totală a alimentelor consumate.
 2. pește. Se recomanda sa se fiarba si sa se dea catelusul. Este bogat în oligoelemente utile, necesare creșterii și dezvoltării normale a câinelui. Înainte de hrănire, peștele trebuie curățat de oasele mari și mici și tăiat în bucăți mici. În forma sa brută, este posibil să se acorde un efectiv de oi și hering adulților, peștii de râu ar trebui întotdeauna să fie tratați prealabil.
 3. ou. Conține proteine ​​necesare funcționării normale a creierului, vitamine, colină și iod. Este mai bine să oferiți unui spitz o săptămână 1-2 ouă sub formă de omelet sau fierte, zdrobite în bucăți mici.
 4. Brânză de vaci și iaurt pentru SpitzCurăță și iaurt. Produsele cu lapte acru sunt surse valoroase de calciu. Le poți da catelusilor și spitzilor adulți. Calciul intareste oasele si accelereaza cresterea lor.
 5. Kashi. Pentru prepararea lor puteți folosi orez, hrișcă și fulgi de ovăz.
 6. Legume și fructe. Orice legume sunt bune pentru sănătatea unui câine. Acestea pot fi fierte, coapte, fierte și tocate crude.
 7. pesmet. Puteți oferi copiilor mici Spitz în procesul de formare ca o recompensă.

Lista produselor contraindicate pentru hrănirea Spitz este mai extinsă. Acestea includ toate produsele din faina din făină de grâu, cartofi, sfecla, orice dulciuri, orz, grișul, sărate și legume murate, toți câinii și cârnați, gras și carne picant. Nu poți da carnea de spitz pe oase tubulare. Ele pot cauza rănirea esofagului.

Cea mai mare parte a dietei naturale a catelusului ar trebui sa contina carne, peste sau produse caș. Acest lucru va asigura corpul său are nevoie de cantitatea de proteine ​​să crească.

Schema # 3: nutriție mixtă

În schema de hrănire combinată, produsele considerate în cele două metode anterioare sunt utilizate la rândul lor. Acestea sunt împărțite în diferite tipuri de alimente. Nu puteți amesteca alimente uscate cu carne naturală sau alte produse într-un truc!

Prezentând această dietă, trebuie să monitorizați cu atenție starea de sănătate a spitzului. Dacă observați un scaun liber sau alte probleme digestive cu animalul dvs. de companie, atunci acest plan de dietă ar trebui să fie aruncat imediat.

Există mai multe reguli pentru trecerea ușoară la mixt mese:

 • Hrăniți scuipatulPomeranianul Spitz ar trebui să mănânce alimente în fiecare zi în același timp;
 • o masă nu trebuie să dureze mai mult de 20 de minute;
 • produse naturale, pregătite independent, trebuie să se răcească în prealabil la o temperatură confortabilă;
 • hrana uscată trebuie administrată numai în conformitate cu recomandările producătorului;
 • Un bol de apă trebuie instalat într-un loc accesibil.

Cum să hrănești un catel Pomeranian: reguli generale

Indiferent de schema electrică aleasă, există reguli care sunt necesare efectuați toți proprietarii Spitzului Pomeranian și German:

 • Nu puteți schimba locul obișnuit de hrănire a catelului și timpul de mâncare.
 • Frecvența hrănirii ar trebui să depindă de vârsta câinelui. Cu cât este mai mic catelul, cu atât mai des ar trebui să fie hrănit, reducând în cele din urmă frecvența.
 • Apa din castron nu trebuie să stagneze, trebuie schimbată de mai multe ori în timpul zilei.
 • Pe ambalajul producătorilor de hrană indică rata zilnică de hrană și nu greutatea furajului pe recepție, astfel încât fiecare hrană ar trebui să calculeze independent cantitatea de hrană necesară.
 • Urmărind aspectul câinelui și starea de spirit a acestuia, poți determina dacă mănâncă destul. În funcție de greutatea sa, puteți schimba ușor cantitatea de alimente pe care o consumați pe zi.
 • Refuzul alimentelor nu este întotdeauna cauza bolii. Acest lucru se poate datora starea de spirit slabă a câinelui.
 • Pentru a pregăti o dietă naturală pentru Spitz, numai cele mai proaspete alimente ar trebui folosite pentru a evita apariția unor probleme digestive la animal.

În orice schemă de nutriție, o măsură este importantă, deci aveți grijă să nu supraîncărcați câinele, altfel va fi foarte greu să pierdeți în greutate. Cresterea in greutate se intampla intotdeauna mai repede decat sa scapi de ea.

Dacă un catel Pomeranian are probleme cu digestie, este necesar să se suspende hrana pentru 24 de ore, asigurându-se în același timp că are acces permanent la apă. Pentru o zi starea animalelor de companie trebuie normalizată. Dacă acest lucru nu sa întâmplat, trebuie să-l arătați imediat medicului veterinar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Totul despre Spitz-ul PomeranianTotul despre Spitz-ul Pomeranian
Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopuluiCâine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului
Câine de câine Pomeranian PomeranianCâine de câine Pomeranian Pomeranian
Ce să hrănești un ciobănesc german. Ce fel de mâncare să alegeți?Ce să hrănești un ciobănesc german. Ce fel de mâncare să alegeți?
Cum să hrănești un catelus german de ciobanesc?Cum să hrănești un catelus german de ciobanesc?
» » Ce să hrăniți spitzul Pomeranian: 3 scheme pentru hrănirea catelului
© 2021 amigdas.com