amigdas.com

Visele unei broaște țestoase sau o mulțime - de ce ar fi?

Turtle - simbolul înțelepciuniiBroasca testoasa este un animal lent foarte lent. Nu e de mirare că există o astfel de expresie - se târăsc ca o broască țestoasă. Acest lucru este asociat cu înțelepciunea și longevitatea ei (ea trăiește mult timp, ceea ce înseamnă că a văzut multe lucruri). Se crede că durata vieții sale este de 300 de ani. Apariția unei broaște țestoase într-un vis înseamnă încetinirea și împiedicarea afacerilor, precum și lipsa împlinirii dorințelor. Într-un cuvânt, situația a ieșit din control ca urmare a încetinirii tale. Indiferent cât de grave sunt împrejurările care au condus la indecizie, trebuie să acționăm cu promptitudine și să nu ne mai gândim la următorii pași.

În carte, se dau interpretări asupra diferitelor trăsături comportamentale ale țestoaselor și, în funcție de aceasta, cartea de vis explică de ce aceste evenimente:

 • doar pentru a vedea;
 • ceas;
 • la chat;
 • vedeți o mulțime de broaște țestoase.

De ce broasca testoasa are un vis mare? Dimensiunea unei broaște țestoase pentru interpretarea viselor nu contează prea mult: a fost un vis puțin bug - în realitate pot exista schimbări în viața de familie, iar un visător sau un visător se va întâlni cu partenerul său. În cazul în care broasca țestoasă într-un vis sa întâmplat o mare, aceasta este pentru o reușită de evenimente: relații de familie se va schimba, de asemenea, spre bine.

Mai multe detalii despre fiecare dintre direcții pot fi citite mai jos.

De ce vis de o broasca testoasa

Despre ce viseaza broasca testoasa?Visat unei broaște țestoase - afacerea ta se va muta încet, dar sigur și evenimentul neașteptat va aduce o mulțime de bucurie și pace sufletească, care va afecta succesul muncii tale. Poate că nu cunoașteți informațiile despre situația creată și motivul este încetinirea dvs. Somnul este un semnal pentru a acționa.

Dacă țestoasa dintr-un vis sa dovedit a fi Orientul Îndepărtat, aceasta este o cunoaștere precoce mare bogăție.

De ce visul broasca testoasa? Predicția unei vieți fericite, dar pentru o femeie promite o poziție înaltă.

Văzând un vis despre o broască țestoasă - va exista o datorie, o promisiune care este cu siguranță nerealizabilă va fi dată, lucrurile se vor trage afară, iar visătorul, apărându-se dintr-o situație dificilă, se poate retrage în sine.

Visul broasca testoasa - in realitate, spectacol interes în treburile rudelor, și se ridică în ochii lor. În curând, poate să apară un eveniment neașteptat, care vă va aduce mare satisfacție și va afecta afacerile. Poate veți primi sfaturi valoroase și, profitând de aceasta, veți obține un succes în afaceri.

Capturați broasca țestoasă în apăPentru a vedea o broască țestoasă într-un vis - aceasta poate însemna și asta viața trece prin, dar lucrurile merg încet și greu. Dacă țestoasa era în apă tulbure - poate că afacerea ta va fi ruinată.

De ce un vis de broasca testoasa despre apa? Marea broasca testoasa in apa - în realitate, așteaptă un eveniment plin de bucurie în familie, poate fi o reaprovizionare.

Observați comportamentul broaștelor țestoase

De ce avem țestoase? În vise, există situații diferite cu comportamentul amfibienilor, care pot fi:

 • târâtoare și plutitoare în apă;
 • "Shifty";
 • ascunzându-și capul;
 • în poziții nefiresc.

Creeping și plutitoare în apă

Broasca țestoasă se târăște, și vă aflați într-un vis vizionarea ei, în realitate, acest lucru înseamnă că o schimbare în viața ta sunt dificil să se adapteze, poate pentru că persoana pe care sunt lente. Este posibil ca ipoteza de încetinire să se refere la partenerul dvs. de afaceri și nu îl puteți influența, indiferent de efortul pe care îl depuneți.

Un vis despre vizionarea unei broaște țestoase poate să prezinte o boală provocată de o defecțiune nervoasă datorită caracterului flastic al unui visător. Același vis pretinde că nu veți avea un progres activ și de mare în afaceri.

În apă tulbure - probleme în afaceriDacă vedeți țestoase de apă care plutesc în apa de acvariu, veți avea o așteptare lungă, trebuie să aveți răbdare și să așteptați.

Visele unei broaște țestoase care plutesc în apă tulbure, precizează că afacerea dvs. nu va aduce nici un venit, ci doar pierderi mari.

"Shifty"

De ce se face o broasca testoasa? Visul broasca testoasa, care concureaza in cursa cu orice animal, in realitate veti accepta in competitie cu insotitorul dvs. de afaceri, deoarece acestea sunt slabe si lente.

Ascunderea capului

Într-un vis, au văzut că o broască țestoasă trage capul într-o coajă - în viață, să se străduiască să se ascundă pentru cel puțin o vreme, de la problemele care au căzut la soluția lor. Același vis înseamnă că există o persoană incapabilă de acțiune independentă, previne și se oprește promovarea tuturor afacerilor tale, și trebuie să ne gândim cine ar putea fi printre oamenii aproape de tine.

În vis - o broască țestoasă ascunsă în cochilie. Deci, în viața reală veți avea o viață de familie fericită și senină: soțul este iubit, copiii sunt fericiți.

În poziții nefiresc

Tortul de vis stătea pe coajăvis că broasca testoasă sa rostogolit pe spate, un semn foarte prost, așteptați în realitate eșecuri la locul de muncă și o criză în viața personală. Se întâmplă să vezi într-un vis și lucruri absolut incredibile. De exemplu, o broască țestoasă captează labele de păsări pentru a zbura - acest vis înseamnă că ești foarte presumptuos și refuzi să asculți sfaturile din afară și, astfel, să te faci mai rău.

Visul broasca testoasa, situată pe coajă, înseamnă că printre oamenii din cercul tău există o persoană inteligentă și influentă care poate oferi sfaturi eficiente.

Să vadă într-un vis o broască țestoasă în apa din puț în apropierea casei - în viața ta va fi atât bogăție, cât și poziție înaltă. Un șarpe este înfășurat în jurul unei țestoase - în realitate prosperitatea și bunăstarea sunt așteptate.

A visat să mănânce broască țestoasă, atunci în realitate așteptați o plăcere și o aventură foarte dubioase.

Comunică într-un vis cu amfibieni

Visătorii spun că pentru a comunica într-un vis cu o broască țestoasă - câștiga înțelepciune, calm și de a învăța soluții ponderate, toate acestea vor duce la o viață fericită și lungă. Comunicarea poate fi exprimată prin:

 • mersul împreună;
 • a hrăni animale de companie;
 • să prindă sau să cumpere un animal de companie.

Interacțiunea dintre obiectul visurilor și visător este dotată cu diverse detalii și, prin urmare, este interpretată în moduri diferite.

mers pe jos

De ce vis de o plimbare cu o broască țestoasăÎntr-o plimbare vis cu o broască țestoasă sau înconjurat de mai multe - la viață lungă și fericită. Dacă vedeți mersul pe jos cu un animal de companie amfibian al rudelor sau prietenilor dvs., atunci această predicție se extinde și la ei.

Visat de a călări în apă pe o broască țestoasă - o reflectare a anxietății care te-a înghițit în ultima vreme. Trebuie să fii optimist și anxietatea ta se va evapora rapid.

hrană

În cazul în care fluxurile de broasca testoasa dreamer (una sau mai multe) și udate cu apă, în realitate, el vine în ajutorul simulatorului și parazit, dependente și paraziți, ajutor nedemn visătorul, și nu într-adevăr nevoie. Este necesar redefinirea mediului înconjurător și să decidă cine are nevoie cu adevărat de ajutor.

Prinde sau cumpăra un prieten războinic

Am văzut o broască țestoasă într - un vis, și a decis să o prindă - în realitate, vă puteți aștepta la o luptă cu un adversar deliberat slab și victoria, firește, va fi pe partea visătorului. Dar nu vă relaxați, se poate schimba și rivalul dvs. trebuie să simpatizeze. Încrederea în sine trebuie să înceteze și mai puternici dușmani.

Capturarea unei broaște țestoase este un semn prost.Visează despre o broască țestoasă pe care vrei să o prind și ea încearcă să scape (adică, scăpați de dvs.) sau înotați peste apă. În realitate, va trebui să descurajați o persoană care vrea să vă părăsească, dar nu veți putea face acest lucru dacă se referă la o femeie. Nu este necesar să vă supărați, nu există multe pierderi. Și dacă încă reușiți să prindeți o broască țestoasă într-un vis pe apă sau pe uscat, atunci asta semn rău - există o pierdere a unui iubit, doliu.

Ai visat cumpăra o broască țestoasă - în viața reală va exista o persoană lângă tine care, în loc să ajute, va interveni doar în tine. Nu încercați să influențați acest partener lent, trebuie să vă despărțiți de el.

Vedeți multe țestoase

De ce visează o țestoasă despre o femeie? Pentru o fată sau o femeie a avut o mulțime de broaște țestoase, atunci calea vieții sale va fi simplificată și plină de momente fericite, evenimente vesele și mici daruri. În general, vis-cărți spun că o mulțime de broaște țestoase - un semnal acumulat probleme pentru ca netoroplivy- ar putea fi o mulțime de cazuri neterminate la care doriți să se izoleze, sau „du-te în subteran“ ascunde capul în coajă.

Dacă vedeți într-un vis, cum multe țestoase se ascund în cochilia capului, înseamnă: mai multe probleme vor merge la fundal. Ei nu vor îndrăzni, dar vor înceta temporar să se îngrijoreze.

Visează o mulțime de broaște țestoase în apăUn pachet mare de broaste țestoase care se deplasează într-o anumită direcție a visat - în realitate, viața ta este de asemenea nefericită, iar în viitorul apropiat nu ar trebui să se producă schimbări.

Se pare că multe țestoase se scaldă în apă de o băltoacă mare murdară, în realitate pot apărea conflicte de lungă durată și probleme uitate de mult timp.

Este clar că toate interpretările de vis-cărți nu dau un răspuns complet la acest lucru sau acel vis cu amfibieni, dar în orice caz, de a acționa în viață ar trebui să fie în așa fel încât să nu se uite la vise cât mai repede și pentru a rezolva probleme competent.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati un acvariu pentru o broasca testoasaCum sa dati un acvariu pentru o broasca testoasa
Cum să ai grijă de o broască țestoasă acasăCum să ai grijă de o broască țestoasă acasă
Turturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliuTurturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliu
Ce și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliuCe și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliu
Cum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoaseCum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoase
Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?
Conținutul țestoasei mlaștină din Europa la domiciliuConținutul țestoasei mlaștină din Europa la domiciliu
Tortoiseshell, descrierea tipurilor de culoare tortoisehellTortoiseshell, descrierea tipurilor de culoare tortoisehell
Elephant tortoise, caracteristicile sale și istoriaElephant tortoise, caracteristicile sale și istoria
Broască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijireBroască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijire
» » Visele unei broaște țestoase sau o mulțime - de ce ar fi?
© 2021 amigdas.com