amigdas.com

Pădurea de iarnă: Rețete pentru fabricarea compotului și a gemului din fructe de padure

Păduță pentru iarna - rețete pentru spații goaleSweet și suculent fructe de pădure de pădure sunt evaluate nu numai pentru gustul lor. Ele sunt un medicament excelent pentru diferite boli. Din acest motiv, multe gospodine încearcă să facă provizii din pădure pentru iarnă, folosind diverse prescripții pentru spații libere. Vom lua în considerare câteva astfel de rețete care vor ajuta la maximizarea gustului și a proprietăților utile ale acestei pădure și pădure de grădină.

Recoltarea de la păducel

Acest fruct se înmulțește în sezonul de toamnă. Acesta a fost mult timp cunoscut pentru proprietățile sale curative, astfel încât oamenii au fost mult timp îngrădit pentru iarnă. Acesta conține mai multe vitamine - A, C, E, K și grupa B trecut, oamenii uscate întotdeauna păducel, la timpul rece al anului pentru a reface rezervele corporale de vitamine în perioada de beriberi și ajută-l să se ocupe rapid cu boala.

Un conținut mare de uleiuri esențiale, taninuri, zahăr natural, flavonoide are un efect de tonifiere asupra corpului. Fructele de păducel ajută să facă față diferitelor boli:

 • hipertensiune;
 • inimă și boli vasculare;
 • răceli;
 • intareste sistemul imunitar si sistemul nervos.

Pădurea de păducel în perioada de înflorireSe recomandă colectarea numai a fructului de păducel copt înaintea primului îngheț. Dacă le reciclați imediat nu funcționează după colectare, Apoi, boabele ar trebui plasate într-un coș sau într-un alt recipient cu acces la aer. În această formă se pot culca pentru o săptămână.

Multe gospodine usucă fructele păducelului și le îngheață. De asemenea, din boabe este posibil să se pregătească și alte preparate pentru iarnă:

 • gem;
 • gem;
 • compot;
 • suc.

Orice băutură din păducel întotdeauna saturează corpul cu substanțe utile. Blocajele, gemurile servesc umplutură bună pentru plăcinte și alte coacere la domiciliu, băuturi de ceai. Rămâne doar să transformi preforma în gust și discreție, folosind diferite metode pentru aceasta.

Reteta pentru compot rapid de fructe de păducel

În ciuda vitezei rapide de gătire a compotului din boabe, acest lucru nu afectează negativ gustul și beneficiile sale. Pentru a pregăti o băutură pentru depozitarea în timpul iernii, veți avea nevoie de:

 • fructe de păducel - 200 gr;
 • apă - 3 litri;
 • zahăr - 350 gr.

Boabele ar trebui să fie selectate coapte, dar dense fără deteriorări. După o selecție atentă, pădua se spală cu apă și se lasă să se scurgă. În acest moment trebuie să fie pregătită Borcan de 3 litri și capac metalic, sterilizați într-un mod convenabil. Când ghiveciul este gata, boabele curăță.

Jam din păducel - rețete delicioaseDe asemenea, este necesar să fierbeți siropul într-o cratiță separată. În ea, trebuie să toarna apa, conform rețetei, și când începe să fiarbă pentru a turna zahărul. Atunci când siropul se fierbe, poate fi oprit și turnat într-un borcan de păducel. Faceți acest lucru cu atenție, astfel încât paharul să nu explodeze.

După aceea, borcanul de compot trebuie acoperit imediat cu un capac metalic și răsturnat. ei rotiți partea de sus în partea de jos și acoperă-o cu o pătură sau o pătură caldă și lăsați-o să se răcească complet pentru aproximativ două zile. Apoi, recipientele cu compot pot fi îndepărtate pentru stocarea pe termen lung pentru iarnă.

O rețetă pentru gem de fructe de păducel cu oase

Această rețetă este destul de simplă și orice hostess o poate face, pentru că nu trebuie să faceți un astfel de gem. Pentru prepararea sa aveți nevoie de numai două ingrediente:

 • boabe - 1 kg;
 • zahăr - 1 kg.

Pădurea de iarnă - gătit acasăFructele selectate trebuie spălate și introduse într-un recipient, de exemplu, într-un castron sau în vas. După asta au nevoie adormiți cu zahăr și lăsați-o la fel de 6-8 ore. În acest timp, fructe de padure va fi permis să succi. Acum trebuie amestecate, pliate în borcane pregătite și acoperite cu puțin mai mult zahăr.

După aceea, borcanele pot fi închise cu capace și înfășurate. despre în 2 luni Boabele sunt bine lăsate în suc. Datorită acestei metode rapide, se obține un gem parfumat cu semințe de fructe sănătoase și sănătoase.

Rețetă pentru gem de fructe de păducel în sirop

În cazul unui astfel de gem, este necesar să vă petreceți timpul, dar produsul gata va satisface gustul și va aduce sănătate sănătății, ca și în fructe de padure, aproape toate proprietățile utile ale unui boabe curative vor fi păstrate. Este necesar să existe:

 • boabe de păducel - 1 kg;
 • zahăr - 1 kg;
 • acid citric - 0,5 lingurite;
 • Vanillin la gust;
 • apă - 300 ml.

Sos de păducel - rețete delicioaseConform acestei rețete, gemul este gătit fără semințe. Fructele selectate sunt spălate și curățate de tulpini și oase. După aceea, trebuie să fie pliate în vase emailate și să se toarnă siropul fiert.

În această formă, boabele ar trebui perfuzate timp de 8 ore. Apoi se adaugă vanilină și acid citric în recipientul cu gem. greutate preparate la foc foarte lent până devine gros. Merită să ne amintim că, în forma răcită, gemul din păducel va fi mai dens.

Reteta pentru gem de boabe

Această rețetă vă permite să pregătiți un produs excelent pentru recoltare pentru iarnă. Astfel de gem va fi o umplutură excelentă pentru rulouri, plăcinte și alte produse de patiserie coapte. Va dura:

 • boabe - 1 kg;
 • zahăr - 0,5 kg;
 • apă - 1 pahar.

curat fructe selectate și toate celelalte ingrediente trebuie pliate într-o tavă sau castron și adăugați 1 linguriță de acid citric. Toate se amestecă și se fierbe până când masa se îngroațește.

Gemul gata trebuie împrăștiat în borcane sterilizate curate și laminate cu capace fierbinți.

Astfel de rețete simple de casă va oferi un produs gustos și sănătos din fructe de pădure pentru iarnă și se bucură de gustul și proprietățile sale utile până la recolta nouă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rețete de compot din cowberry: cum să gătești o băutură de paieRețete de compot din cowberry: cum să gătești o băutură de paie
Cum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețeteCum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețete
Cum să usuce în mod corespunzător câinele-trandafir cu ajutorul unui cuptor la domiciliuCum să usuce în mod corespunzător câinele-trandafir cu ajutorul unui cuptor la domiciliu
Cum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătitCum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătit
Pregătirea și utilizarea compotului din coacăze negrePregătirea și utilizarea compotului din coacăze negre
Coacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarnaCoacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarna
Lingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătitLingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătit
Rețete de compot de struguri pentru iarnăRețete de compot de struguri pentru iarnă
Retete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarnaRetete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarna
Rețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnăRețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnă
» » Pădurea de iarnă: Rețete pentru fabricarea compotului și a gemului din fructe de padure
© 2021 amigdas.com