amigdas.com

Peștele macrou este diferit de macrou

Caracteristici de macrou de peșteEste dificil să vă imaginați o dietă a unei persoane fără fructe de mare. Aproape în orice magazin există o gamă largă de cadouri de ocean pentru fiecare gust. Industria piscicolă pentru multe țări este un element important de venit. Pentru anul în jur de 140 de milioane de tone de pește sunt prinse în lume. Peștele macrou aparține familiei de macrou, ocupând un loc important în captură la nivel mondial.

Caracteristicile familiei de macrou

Familie de macrou Este destul de numeroasă și include mai mult de 50 de specii. Toate acestea sunt cunoscute ca macrou, macrou și ton. Locuiesc în jurul lumii în oceanul deschis, în principal în zonele de coastă și în apropierea recifurilor de corali. Ei se hrănesc cu plancton, mici artropode, moluște și pești mici. Lungimea membrilor familiei variază de la câteva zeci de centimetri până la câțiva metri (un ton record de 4,5 metri). Toate macroule sunt prădători fără excepție și se pot mișca foarte repede în ocean, acești pești pot atinge viteze de până la 70 km / h. De obicei se adună în jamburi.

Semnele externe:

 • corpul arata ca un ax;
 • un inel de oase in jurul ochilor;
 • două aripi dorsale;
 • cateva aripioare fine pe corp pentru a combate turbulentele care apar la viteza mare;
 • aripioarele furcate pe coadă sunt destul de largi și au o formă distinctă;
 • Cântare în principal mici și rudimentare, plăci mari și puternice, observate numai pe cap și partea anterioară a corpului;
 • cele două aripioare ventrale sunt foarte apropiate de cap;
 • mai aproape de piept sunt aripioarele ventrale;
 • linia laterală este neuniformă și poate valuri.

Carnea are un gust bun și este foarte hrănitoare. Reprezentanții mari ai macroului sunt capabili să acumuleze în țesutul muscular periculoase de metale grele - mercur. În acest sens, se recomandă să mănânci cu prudență carnea de pește regal. În primul rând, aceasta privește hrănirea și femeile însărcinate, precum și copiii mici.

Un pic despre peștele macrou

Se întâmplă în apele de coastă peste tot, cu excepția celor din Arctica și Antarctica. Mi-au placut recifele de corali, golfurile linistite, porturile si plajele stancoase. Acest pește aparține grupului de perciforme și poate ajunge la o lungime mai mare de un metru. La fel ca toți Scumbrienii, se hrănesc cu viața marină și adesea devin hrana pentru prădători și oameni mai mari. Cresterea macrou a dus la faptul ca unele dintre speciile sale erau pe punctul de a disparea. Speranta medie de viata este de aproximativ 20 de ani.

Genul de macrou este destul de mare și are 18 specii:

 1. Quindsleys;
 2. mic-alb sau japonez regal;
 3. bandă largă sau australiană;
 4. Brazilia;
 5. Diferența dintre pește și macroubandă îngustă sau spaniolă;
 6. Gentoo;
 7. Malgaș sau multiband;
 8. Australian reperat;
 9. singură culoare sau californiană;
 10. copie paedemică sau indiană regală;
 11. coreeană;
 12. longitudinal peloid;
 13. Vestul Atlanticului regal;
 14. peruvian;
 15. chineză;
 16. regal african;
 17. macrou-kavallah sau regal;
 18. Spaniolă reperată.

Așa cum se poate vedea din nume, puteți întâlni macrou în diferite părți ale lumii.

Similaritate și diferență

Pentru o persoană nesofisticată, macrou arată la fel ca macrou. Datorită asemănării uriașe, există confuzie cu numele de pretutindeni. În multe țări occidentale, se acceptă doar un singur nume: macrou. În spațiul post-sovietic, dimpotrivă, numele de macrou a devenit mai comun. Din cauza acestei inexactități în definiție, se poate cumpăra un pește în loc de celălalt.

Dar nu uitați că acești doi reprezentanți ai familiei Scombrian aparțin unor genuri diferite, iar diferențele, deși nu prea mari, sunt disponibile.

Aceasta este ceea ce distinge macrou și macrou:

 • Reteta pentru prepararea pesteluidimensiunea, ca regulă, macrou mai mare și mai gros;
 • formă de bot, în macrou este mai puțin subliniat;
 • natura aranjamentului benzilor și spoturilor;
 • conținutul de grăsime, carnea macrou este mai uscată;
 • gust.

Macroule are o carne delicată și mai delicată, de culoare roz, cu gust excelent și este excelentă pentru decapare. Maculul în acest sens este puțin inferior. Carne greu gri și uscat, grozav pentru gratar.

Pescuit și pescuit amator

Peștele este un produs alimentar foarte valoroasă și nutritiv. Prin urmare, pescuitul comercial de macrou continuă să fie relevant și necesar.

În Federația Rusă, pescuitul este produs în partea de sud a Mării Norvegiene. Timp de un an este posibil să se extragă aproximativ 50 mii tone din acest pește valoros. Pescuitul are loc cu ajutorul unor plase și filete speciale. În trecut, macrou sa găsit și în Marea Neagră, dar, din păcate, a dispărut acum 35 de ani.

Locuința de macrou este apele de coastă, datorită cărora pentru pești nu este necesar să înoți în ocean deschis. Se poate prinde ușor cu o bară de pescuit și se rotește direct de pe țărm sau de o barcă mică.

Puteți să pescuiți de la începutul primăverii la cele mai reci. Pentru iubitorii de pescuit din țărm, cea mai favorabilă va fi perioada de primăvară. Peștii foști aproape de țărm, unde puteți găsi mai multe alimente. Nu este necesară echipamentul special pentru macrou, este suficient pentru o bară de pescuit obișnuită.

Momeala poate fi folosită artificial, se poate face cu ușurință cu mâinile tale, folosind obiecte lucioase. Băuturi excelente pe momeală, dar se potrivesc și pești tăiați. Datorită faptului că macrou în mod normal înoată o școală mare, este ușor să prindeți o mulțime de acest lucru asemănător cu peștele macrou într-un timp relativ scurt.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde se află macrou și de unde ajunge la ghișeele din RusiaUnde se află macrou și de unde ajunge la ghișeele din Rusia
Unde locuieste codul Atlantic, mancarea luiUnde locuieste codul Atlantic, mancarea lui
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Rețete și beneficii de salate cu macrouRețete și beneficii de salate cu macrou
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Shark mako - cel mai rapid rechin din lumeShark mako - cel mai rapid rechin din lume
Chilian de mare sau Laurel comunChilian de mare sau Laurel comun
Retete pentru prepararea macrou sarat acasaRetete pentru prepararea macrou sarat acasa
Conserve din macrou la domiciliu - rețeteConserve din macrou la domiciliu - rețete
» » Peștele macrou este diferit de macrou
© 2021 amigdas.com