amigdas.com

Rețete pentru sărare de hering picant la domiciliu

Salata de salata cu sare picantDeseori, așteptările pentru achiziționarea de hering sărat nu sunt justificate. Pentru a vă bucura de gospodărie, gospodăriile de îngrijire au învățat mult timp să salveze un pește delicios. De fapt, reteta de sartare este simpla, iar ingredientele sunt usor de gasit in bucatarie. Rămâne doar să alegeți un produs de calitate și să vă rog să închideți săratul picant de hering acasă.

Tipuri de hering

În lume există aproximativ 60 de specii de pește, toate fiind recoltate și folosite pentru hrană. Cel mai adesea în vânzare există astfel de tipuri de hering ca:

 • Atlantic (capturat în Atlanticul de Nord).
 • Pacific (comun în partea de nord a Oceanului Pacific).
 • Araucana (capturată în largul coastei Chile).
 • Don, este de asemenea Marea Neagră-Azov.

Diferitele tipuri de hering diferă în funcție de structura și gustul lor. Puteți salva acasă, pentru acest proces nu sunt necesare echipamente speciale și procese tehnologice complexe.

Cel mai adesea pentru sărare acasă, folosiți heringul Atlantic, Pacific și nativ Don.

Selectarea peștelui pentru sărare

Atunci când alegeți hering proaspăt, trebuie să vă amintiți că carcasa va fi mai grasă, cu atât mai util și mai gustos va fi după sărare. Pe o carcasă de calitate a peștilor nu trebuie să existe vreo pagubă, pete roșii sau ruginite. Aceste pete sau pete sunt urme ale procesului de oxidare a grăsimilor, ele nu pot fi doar pe vârful vaselor de pește, ci și penetrează mai adânc în țesutul muscular, ceea ce agravează gustul. Acest hering nu merită să cumpere.

Iată o scurtă listă de reguli care trebuie respectate atunci când se selectează heringuri crude pentru sărare ulterioară.

 1. Examinează branhiile. Au un pește roșu. Nu cumpărați hering, dacă branhiile sale sunt de culoare deschisă.
 2. Apăsați pe branhii: heringul normal atunci când este apăsat nu trebuie să apară nici o descărcare.
 3. Apăsați pe carcasa însăși. Dacă urme de pe deget nu dispar în două-trei secunde, apoi refuzați să cumpărați un astfel de pește. Când atingeți carcasa de bună calitate, simțiți că este elastică și urme de presare dispare imediat.
 4. Simțiți heringul: nu trebuie să fie alunecos.
 5. Un pește bun, în consecință, miroase bine. Nu trebuie să existe miros de putregai sau alte mirosuri neplăcute.
 6. Ochii peștilor trebuie să fie convexe și clare. Herring-ul cu ochi plictisitori, plini sau scurgeri a fost evident întârziat pe tejghea.
 7. De preferat pentru sărare pește cu un spate gros. Acesta va fi mai gustos și mai sănătos.
 8. Dacă vânzătorii oferă hering brut sau sărat, fără cap sau aripioare, atunci acesta este motivul pentru a fi în alertă - foarte des, acestea sunt tăiate pentru a ascunde răsfățarea peștilor.

Reguli generale pentru preprocesare

Rețeta de prescripție pentru sărarea picantului de hering acasăDezghețarea heringului este cea mai bună în frigider, plasându-l într-o ceașcă sau placă. Nu dezgheți peștele în apă caldă sau în cuptor cu microunde. Înainte de sărare, peștele trebuie spălat bine cu apă curentă la temperatura camerei și lăsat să se usuce puțin.

Nu pește sare cu sare iodată - aceasta va distorsiona gustul. De asemenea, este mai bine să refuzați sarea de la măcinarea fină - din cauza dimensiunilor sale, se dizolvă foarte repede și se absoarbe în țesutul muscular al peștilor, din acest motiv țesuturile sunt impregnate cu sare neuniform.

Cel mai bine este să folosiți sarea grosieră obișnuită. Nu se recomandă utilizarea apei de la robinet pentru prepararea saramurii, este mai bine să se ia apă filtrată.

Mai multe rețete sărate

În cele din urmă, heringul a fost cumpărat, spălat și gata pentru sărare. Rămâne să se determine rețeta, conform căreia va fi salină.

Metoda uscată de decapare a heringilor

De la un pește, pentru a separa capul și a îndepărta interiorul. Se amestecă o linguriță de sare și zahăr și o jumătate de linguriță de piper negru. Cu acest amestec, gratuiți carcasa heringului, împachetați-o cât mai strâns posibil într-o pungă de plastic sau înfășurați-o într-o peliculă de alimente și puneți-o în frigider. După două zile, heringul este gata, înainte de utilizare trebuie să-l spălați și să vă udați cu un șervețel de hârtie sau un prosop.

Sare în două ore

Dacă nu doriți să așteptați o zi, atunci acest lucru este pentru voi. Va dura:

 • O heringă.
 • Hering picant sare la domiciliu repedeO jumătate de litru de apă.
 • O ceapă.
 • Două linguri de sare.
 • O lingură de zahăr.
 • Un buchet de mărar proaspăt.
 • Două frunze de dafin.
 • Oțet de masă și ulei de floarea-soarelui - la gust.

Se fierbe apa, se adaugă zahăr și sare, se amestecă și se răcește brânza. S-a terminat peștele într-un recipient și se toarnă saramura. Se taie mararul, se adaugă muratura și se trimite frunza de dafin. După o oră și jumătate, presați salina, turnați peștele cu un amestec de ulei de semințe de floarea-soarelui și oțet, iar deasupra cu o ceapă tocată. Peștele poate fi mâncat într-o jumătate de oră.

Heringul sărat cu muștar

Mustardul conferă fermitate și fermitate heringului, precum și gustul său propriu. Astfel puteți sări și pești întregi și pești tăiați în bucăți. Pentru a sare întregul hering, trebuie să scoateți branhiile. Se prepară mai întâi saramura. Pentru aceasta, un litru de apă se toarnă în tigaie și se pune pe foc. După fierberea în apă, se adaugă două linguri de sare, trei linguri de zahăr. De asemenea, este necesar să se pună zece mazăre de piper negru și cinci frunze de laur. După trei minute, scoateți salina din căldură și răciți-o.

Puneți două carcase pregătite de hering într-un recipient din plastic sau de sticlă, turnați-le cu o soluție salină, se toarnă o lingură de pudră de muștar uscată de sus. Țineți peștele timp de trei până la patru ore la temperatura camerei, apoi puneți recipientul în frigider timp de încă două zile.

Reteta de somon cu lamaie

Această metodă poate fi atribuită și modalităților "uscate" de sărare a peștilor. Cu o lămâie este mai bine să se sare heringul, având în prealabil dezbrăcat-o și îndepărtându-se de pe oase. Fileul se va dovedi a fi foarte delicat, cu aroma de lamaie neobișnuită pentru hering. Pe reteta de gatit aveti nevoie de:

 • O heringă.
 • O lămâie.
 • 10-15 mazăre de piper negru.
 • O lingură de sare.
 • Două linguri de zahăr.
 • Cinci frunze de laur.

Se amestecă sarea, zahărul și condimentele. Într-un container de sticlă sau plastic se așează straturi de file de la o hering și se taie în felii de lămâie, iar peste fiecare strat se toarnă un amestec de condimente. Deasupra puneți o placă sau un capac de diametru mai mic, pe ea pentru a pune ceva greu. Puneți recipientul în frigider pentru o zi, apoi amestecați și puneți-l din nou în frigider. Într-o zi, heringul este gata să servească.

Reteta clasica olandeza

Pentru a face o hering sărat pentru această rețetă, veți avea nevoie de:

 • Două carcase de hering.
 • O lămâie.
 • Un morcov.
 • Două ceapă.
 • Trei linguri de zahăr.
 • Două linguri de sare.
 • Zece mazăre de piper negru.
 • Zece frunze de lauri.

Se clătește morcovi și lămâie felii inele de lamaie, morcovi, coji de fructe și grătar pe o răzătoare grosier. Pentru a face o hering pe un filet, scoateți oasele. Straturile răspândite într-un pahar sau file de hering container din plastic, inele de lamaie, morcov ras, rondele de ceapă, piper, frunze de dafin, uniform strat alternant zahăr și sare. Închideți recipientul și puneți-l în frigider. După două zile, heringul poate fi servit pe masă, udând cu ulei vegetal.

Marinat hering cu oțet și ceapă

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să separați heringul: tăiați capul, îndepărtați dulciurile și aripioarele și tăiați carcasa în bucăți subțiri. Sunt necesare următoarele ingrediente:

 • O heringă.
 • Șapte sute de mililitri de apă.
 • O lingură de oțet.
 • Patru linguri de sare.
 • Un bec mediu.
 • Două frunze de dafin.
 • Piper negru - opt mazăre.
 • Două linguri de ulei de floarea-soarelui rafinat.

Se dizolvă sarea în 0,5 litri de apă, se toarnă bucățile de pește obținute din saramură. După o oră și jumătate îmbinați brânza și transferați bucățile de pește într-un recipient în care se vor mură. Se adaugă uleiul vegetal și oțetul în paharul de apă, se amestecă și se toarnă bucățile de hering. Adăugați ceapa și condimentele la pește. Mâncărurile acoperite se pun în frigider.

Doar o zi mai târziu, o hering de sărat picant la domiciliu va fi gata.

Rețetă pentru decaparea în ulei

Seedling, scoateți capul și interiorul și tăiați în bucăți de două până la trei centimetri grosime. În straturile de sticlă se așază bucățile de pește și ceapa tăiată în semicercuri, care stropesc cu sare. Se toarnă peștele cu ulei de floarea soarelui rafinat, astfel încât uleiul să acopere complet piesele. Acoperiți vasele cu un capac și puneți-le în frigider. Două zile mai târziu, puteți încerca peștele.

Toate rețetele sunt simple și toate ingredientele rețetelor sunt disponibile, ceea ce înseamnă că nu există obstacole pentru cei care doresc să saliveze hering acasă. Nu vă fie frică să experimentați rețetele preferate, adăugați noi tipuri de condimente. Deci, puteți să vă creați o rețetă proprie și să vă rugați cu oaspeții dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?
Unde locuieste codul Atlantic, mancarea luiUnde locuieste codul Atlantic, mancarea lui
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Fish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și răuFish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și rău
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Ceapa tocata pentru reteta de iarna cu o fotografieCeapa tocata pentru reteta de iarna cu o fotografie
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Somon de pește în Rusia: râu sau mare?Somon de pește în Rusia: râu sau mare?
Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?
» » Rețete pentru sărare de hering picant la domiciliu
© 2021 amigdas.com