amigdas.com

Rețete simple pentru icre de icoane acasă

Caviar de rețete de gătitCaviarul de pui este o adevărată delicateță, nu inferioară în gustul său și utilitate la caviarul roșu sau negru. Acum, extragerea unui produs secundar valoros este destul de dificilă, deoarece prinderea știucului în perioada de reproducere este interzisă. În ciuda acestui lucru, cumpărarea de pește pe piață sau prins în râu, puteți cumpăra copii de caviar. Apoi, există o întrebare logică, cum să ne ocupăm de caviarul de șobolani. Retetele pentru acest produs sunt destul de diverse.

Proprietăți utile ale produsului

Anterior, a fost extrem de dificil să obțineți caviarul de picior în cantități mari, a fost servit doar la masa festivă, împreună cu clătite și alte mâncăruri tradiționale din bucătăria rusă. Acum, un pește valoros, în abdomenul căruia puteți găsi ouă de caviar (saci cu ouă), vinde pe piețe, în magazine. O astfel de descoperire valoroasă face ca gospodinele să se gândească la ce să facă cu caviarul știucului. Bineînțeles, murătură, se usucă sau se prăjește. Separat, puteți cumpăra și produsul secundar, dacă este găsit în caviarul de pește nu este suficient pentru a pregăti un vas.

În ceea ce privește gustul, stiuca nu este inferioară în acest caviar roșu sau negru. Produsul în sine este considerat alimentar. Nu puteți ignora proprietățile sale utile. Produsul cu calorii scăzute va fi o completare perfectă a meniului pentru persoanele care dieting și care doresc să scape de kilogramele în plus. Din nefericire, numeroasele diete scad sever corpul uman, care nu are multe substante nutritive in aceasta perioada. Ouăle de orez mai mult decât compensă acest lucru, îmbogățesc corpul cu substanțe nutritive și vitamine.

Ce fel de un set de vitamine, micro și macro elemente este conținut în caviar de stiuca:

 • Caviar din stiucaOmega-3 acid, care împiedică dezvoltarea cancerului și blochează dezvoltarea celulelor canceroase. Datorită acestui element, caviarul de pește devine un excelent preventiv împotriva cancerului. În plus, omega-3 are un efect pozitiv asupra stării pielii, promovând întinerirea acesteia.
 • Iod, care este vital pentru fiecare persoană cu anemie, boli ale glandelor tiroide.
 • Vitamina A este o componentă care este o sursă naturală de substanțe imunostimulatoare. În plus, vitamina A este bună pentru ochi.
 • Vitamina E - este capabil să îndepărteze rapid din organism bacterii, toxine la nivel celular.
 • Vitamina D, care poate fi obținută nu numai din razele ultraviolete. O cantitate suficientă este conținută în caviarul de știuleți, care are un gust mult mai plăcut decât uleiul de pește și cu siguranță va face apel chiar și copiilor. Consumul regulat de vitamina D va îmbunătăți pielea și va întări oasele.

Un alt avantaj al caviarului de pește este posibilitatea de creștere a hemoglobinei. Utilizarea produsului este recomandată persoanelor cu hemoglobină scăzută.

Reguli pentru gătit și curățenie

Caviarul de pui este un produs delicat unic, care, în gustul său și în calitățile sale utile, nu este inferior produsului secundar al sturionului. Principalul său avantaj constă în costul accesibil și ușurința de curățenie. Este suficient să știi cum să gătești caviarul de șuncă acasă.

Reteta cea mai populară pentru gătit este decaparea sau pasteurizarea. Produsul sărat este servit la masă în formă pură sau cu diferite pansamente, de exemplu, cu ceapă tocată, oțet, smântână. Datorită gustului său excelent, caviarul va fi o gustare excelentă pentru o sărbătoare.

Înainte de decapare trebuie să curățați bine produsul, să obțineți boabe de caviar de la yastikov, eliminați toate incluziunile. După ce peștele este eviscerat și pungile cu conținut prețios sunt retrase, este necesar să curățați ouăle de sânge și film. Există câteva metode de curățare rapidă:

 1. Treceți printr-o mașină de tocat carne. În aceste scopuri, este mai bine să folosiți o mașină de șlefuit clasic sau o mașină de șlefuit electric cu duze mari, pentru a nu deteriora caviarul în sine. Există această metodă și neajunsurile sale - filmul din yastiks sunt înșurubate în myasorubochny cu șurub sau chiar pisa, motiv pentru care trebuie să curățați nu numai dispozitivul în sine, ci și din pungile prelucrate produs tocat.
 2. Modalități de pregătire a caviarului de pui acasăExtracție cu mixer. Destul de rapid și eficient, datorită căruia puteți extrage cu ușurință ouăle. În plus, scoateți filmul, înfășurat pe lamă, nu va fi dificil.
 3. Îndepărtarea yastikovului cu o răzătoare. Pentru a extrage ouăle, este suficient să tăiați marginea pungilor de caviar pe găurile mari ale răzătoarei. După această procedură simplă, filmele rămân în mâinile lor și sunt aruncate. Într-un mod similar, yastykov va ajuta să scape de frecarea pungilor printr-o sită.
 4. Colander, furculiță și apă. Este acest ustensile de bucatarie si apa fiarta care va deveni instrumentul principal. Datorită acestei metode, puteți scăpa nu numai de film, ci și de sânge. Pentru aceasta, este necesar să se pună pungi de caviar într-un bazin mare. Este de dorit ca volumul vaselor să fie de trei ori mai mare decât cel al produselor. Conținutul bazinului este umplut numai cu apă clocotită și amestecat cu o furculiță. Se amestecă produsul timp de 5 minute, după care filmele se separă și plutesc. Următoarea manipulare este turnarea ouălor cu apă rece, scursă în prealabil de apă clocotită și amestecându-le cu o furculiță. Repetați aceste acțiuni cu o schimbare periodică de apă este necesară până când toate yashiki-urile sunt spălate.

Indiferent de metoda de curățare aleasă, ouăle spălate trebuie plasate în tifon. O bucată de pânză de tifon este pliată de patru ori și așezată pe partea inferioară a ciocanului, este trimis caviarul spălat cu care apa trebuie să se scurgă complet. După aceea, produsul poate fi considerat pregătit pentru prelucrare ulterioară și sărare.

Modalitati de a sare caviar de pui

Există mai multe moduri de decapare a caviarului prins într-o țicătoare - sărare rapidă cu tratament termic, clasic și înmuiere într-o soluție salină. În primul caz, puteți utiliza produsul după 6 ore de la gătire. O reteta clasica implica mancarea unei delicatese finite in mancare intr-o saptamana. A treia metodă este cea mai rapidă, deoarece delicatețea va fi gata în 30 de minute.

Decaparea rapidă

Pike caviar în sine are un gust unic și nu are nevoie de condimente suplimentare, astfel că va trebui să se pregătească doar ouă (500 grame), o lingura de sare „Extra“ și o cantitate mică de apă purificată. Întrucât o astfel de cantitate de produs nu poate fi extrasă dintr-un singur pește, este posibil să-l cumpărați într-un magazin sau să recalculați proporțiile. De exemplu, pentru 250 de grame de ouă luați o linguriță de sare.

Ce să faci cu caviarul de șopârlă

Reteta pentru gatitul caviarului de pui:

 • Curățat din filme și incluziuni de ouă, se toarnă într-un castron adânc și se toarnă numai cu apă clocotită. Aceasta va steriliza rapid produsul și va scăpa de microorganismele dăunătoare.
 • Se amestecă bine caviarul și se scurge apa caldă. Se toarnă ouă pentru a doua oară, dar deja răcit cu apă la temperatura camerei. Apoi clătiți de mai multe ori sub apă curentă și turnați într-o sită fină pentru a scăpa complet de excesul de lichid.
 • Se amestecă ouăle de pește cu sare și se amestecă bine cu o lingură. Se amestecă ingredientele până când sarea se dizolvă complet și începe să formeze o spumă. Îndepărtați-l cu o lingură și trimiteți recipientul la frigider.

După 6 ore, delicatețea va fi gata pentru consum. O opțiune excelentă pentru a vă bucura de delicatețea delicioasă a oaspeților sau a membrilor familiei. Pentru a pregăti felul de mâncare, prepararea trebuie să înceapă dimineața. Particularitatea caviarului sărat, preparat în acest fel, este că poate fi păstrat în frigider și ambalat ermetic pentru o lună.

Aperitive cu ulei

Dacă doriți să vă pregătiți în avans pentru vacanță și aveți o săptămână în urmă, puteți începe în siguranță să preparați delicatețea din această rețetă. Pentru a caviarul salivat la domiciliu, aveți nevoie de 500 de grame de produs, 2 linguri de sare și ulei rafinat vegetal.

Rețeta pentru gătit:

 • Clătiți pungile de caviar, curățați ouăle de yastaks și le vărsați într-un vas profund de smalț;
 • amestecați ingredientul principal cu sarea și frecați bine amestecul până la formarea unei mase uniforme;
 • îndepărtați spuma formată și umpleți conținutul vasului cu ulei vegetal, astfel încât să acopere complet ingredientele.

Proprietăți utile ale caviarului de șopârlă

În cazul în care caviarul sărat în acest mod, atunci acesta va fi gata de utilizare după 7 zile, în acest timp sarea va distruge complet microbii patogeni. Mâncarea pregătită poate fi servită separat într-un vas frumos de salată, precum și într-o gustare, pete pe sandwich-uri.

Metoda cu soluție salină

Avantajul acestei rețete este că nu trebuie să frămânți ingredientele cu o furculiță. Datorită sării în soluție salină, structura ouălor nu este perturbată. Rezultatul este o gustare cu granulație grosieră. Pentru gătit aveți nevoie de 1 litru de apă clocotită, 500 de grame de caviar și 4 linguri de sare.

Procesul de gătit:

 1. Goliți ouăle din filme, puneți-le într-un vas profund și clătiți bine sub apă.
 2. Pregătiți soluție salină, amestecând sarea cu un litru de apă clocotită. Numai apa fierbinte decontamina rapid ingredientul principal.
 3. Se toarnă soluția pregătită de ouă, se acoperă vasul cu un capac și se lasă să se fierbe timp de o jumătate de oră.
 4. Caviar sărat sărat într-o sită fină pentru a scăpa de excesul de lichid.

Acest fel de sărare va face posibilă prepararea unei gustări rapide, incredibil de gustoase și aromate pentru masa festivă în doar 30 de minute. Felul poate fi servit separat sau în tartule, precum și ca supliment la clătite. Caviarul sărat, preparat în acest fel, este perfect combinat cu ulei vegetal și ceapă tânără.

Alte metode de preparare

Decaparea nu este singura modalitate de a face caviarul de icoane. Gustul excelent este posedat de pungi uscate de caviar, cozi de caviar sau prajit de yastyki.

 • Produsul uscat este o gustare excelentă pentru bere în timpul sărbătorii. Pentru yastiks sale de preparare, clătit sub jet de apă, trebuie să se rostogolească într-o mulțime de sare, a pus într-un vas emailat, se acoperă cu o placă și puneți deasupra o anumită greutate, de exemplu, o ceașcă de apă. Întreaga structură este trimisă la frigider timp de 3 zile, după care pungile sunt spălate bine din sare. Uscați caviarul timp de o săptămână. Este important să se asigure permanent că în jurul delicatetei nu zboară, ceea ce poate strica rapid produsul.
 • Fried yastyki - o idee bună pentru o cină de familie sau o cină. Mâncarea este pregătită foarte simplu. Este necesar să scoateți pungile din peștele eviscerat, să le clătiți sub apă rece, să rulați într-o mică cantitate de făină cu sare și să se prăjească într-o tigaie încălzită cu ulei de floarea soarelui încălzit. Pentru a face pregătit felul de mâncare, puneți pungile de caviar timp de 2,5 minute pe fiecare parte.
 • Caviar patties sunt o alternativă excelentă la pește sau carne de tăiței. Pentru a pregăti o cină delicioasă, aveți nevoie de 500 de grame de caviar, 3 linguri de făină sau pesmet, o ceapă mică și ouă de pui. Toate ingredientele sunt amestecate și condimentate cu condimente pentru gust. După aceasta, puteți începe să formați tăițe și să prăjiți.

Există numeroase opțiuni pentru prăjiturile de pui de găină, rețetele de gătit diferă în ceea ce privește compoziția. Pentru a lumina farfuria finisată în caviar, puteți adăuga morcovi, iar pentru a îmbunătăți gustul de pește, folosiți și pește tăiat suplimentar.

Indiferent de metoda de gătit pe care o alegeți, veți obține un vas excelent bogat în substanțe utile care vor deveni ornament de orice masă și vă vor plăcea cu gustul său unic nu numai adultul, ci și copilul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Salmon de somon de somon: cum să sare o delicatesă acasăSalmon de somon de somon: cum să sare o delicatesă acasă
Retete de gatit caviar de dovlecel ca un magazin pentru iarnaRetete de gatit caviar de dovlecel ca un magazin pentru iarna
Cum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarnaCum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarna
Roz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitateRoz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitate
Rețete de caviar de squash pentru iarnă: fotografii și moduri de gătitRețete de caviar de squash pentru iarnă: fotografii și moduri de gătit
Variante originale de icre roșii - rețete cu fotografiiVariante originale de icre roșii - rețete cu fotografii
Rețete pas cu pas ale caviarului de caviar împreună cu o fotografieRețete pas cu pas ale caviarului de caviar împreună cu o fotografie
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Cum să sare ouă de somon la domiciliuCum să sare ouă de somon la domiciliu
Caviar de iarnă pentru iarnă cu maioneză și pastă de roșiiCaviar de iarnă pentru iarnă cu maioneză și pastă de roșii
» » Rețete simple pentru icre de icoane acasă
© 2021 amigdas.com