amigdas.com

Reteta pentru prepararea unui caviar delicios de dovlecel pentru iarna

Caviar de caviarZucchini - o legumă foarte utilă, care în număr mare crește în multe zone suburbane. Este foarte nepretențios și aduce recolta destul de repede. Zucchini este folosit pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare: clătite, zucchini mărunțite, tocană de legume, dovlecei umpluți, există o mulțime de rețete. Foarte adesea se adaugă dovlecei la carnea tocată în momentul gătitului. Dar cel mai popular fel de mâncare este caviarul de squash, a cărui rețetă este dată mai jos.

Caviar din URSS

În anii existenței URSS practic în toate magazinele de bacanie a fost posibilă achiziționarea caviarului de caviar, a cărui rețetă a devenit deja clasică. În acel moment, această achiziție a fost brand recunoscut Perioada sovietică. În sine, piesa de prelucrat este delicatesă foarte ușoară și bogate în vitamine, care se bazează reteta face ingrediente sănătoase, și, prin urmare, este bine respectat printre cei care sunt dieta. Mai aproape de căderea în piețele din țară începe se amestecă suc de fructe: Multe gospodine au început să-și procure dovlecei, pentru a continua să pregătească o varietate de mâncăruri delicioase, precum și pentru a face cutii conform rețetelor preferate.

  1. Cum să gătești caviarul de caviarIarna rece, când nu este ușor pe rafturi să găsească dovlecei proaspeți, acest butuc va ajuta foarte mult. Majoritatea gospodinelor au reteta proprie pentru prepararea caviarului. Cu actuala varietate de rețete, rețeta sovietică conform GOST se bucură încă de cea mai mare popularitate, deoarece este ușor de pregătit și nu necesită abilități speciale chiar și pentru tinerii gospodine.
  2. În ciuda faptului că astăzi pe rafturile supermarket-uri moderne, puteți găsi un caviar de squash, femeile noastre neobosite prefera să gătească acest fel de mâncare te ca acasă pentru o rețetă favorit, considerând pe bună dreptate produs acasă cele mai bune magazine.
  3. Anterior, ați putea fi siguri de calitatea bună a produsului pe care l-ați cumpărat. Acum, odată cu dezvoltarea industriei chimice, ecranele TV vorbesc în permanență despre produsele produse folosind OMG-uri, conservanți diferiți, agenți de ameliorare a aromei. Numai cultivarea legumelor și fructelor pe complotul dvs. personal și pregătirea mâncărurilor cu ajutorul propriilor mâini pe rețete dovedite, puteți fi siguri de beneficiile lor naturale și de sănătate.

Caviar de caviar conform GOST - rețetă

  • 3 kg dovlecei, morcovi 1 kg, 1 kg ceapa, pasta de tomate 4 linguri, ulei de floarea soarelui sare 1 cana zahar 1 lingura 1 lingura ienibahar 1/3 linguriță. Pentru a păstra caviarul gătit, veți avea nevoie de borcane de sticlă și capace de metal.

Pentru a începe cu dovlecei și morcovi este necesar Peel, și clătiți bine cu apă. Dacă este posibil, este mai bine să alegeți dovlecei tineri, în care sămânța cea mai mică și carnea mai delicată. În dovlecei mari, semințele trebuie îndepărtate. Apoi, dovleceii tăiați în felii de o jumătate de centimetru grosime, iar morcovii pot fi rase. Ceapa, de asemenea, curata, se clateste cu apa si se toaca fin. Într-un castron profund, adăugați ulei, adăugați ceapă tocată, aducând gradul de prăjire la transparență. După ce ceapa este gata, este necesar să adăugați la acesta dovleceii pregătiți și morcovii, să preparați totul cu sare, zahăr și să amestecați. Închideți tigaia de somn cu un capac și gatiți caviarul viitor peste foc mediu timp de treizeci de minute.

Apoi, masa rezultată trebuie să fie măcinată cu un amestecător de imersie. După ce obține o consistență uniformă, amestecat cu pastă de roșii și mirodenii. Puneți din nou sautepanul pe sobă și gătiți încă 1,5 ore, amestecând ocazional cu o lingură. Masa gata de utilizare trebuie să fie dezintegrată în borcane de sticlă sterilizate și laminate. Apoi, trebuie să se întoarcă cu capul în jos și să se lase pe masă până când ouăle se răcesc. Produsul finit trebuie depozitat într-un loc răcoros. Cel mai bine este să gătești ceva mai mult, pentru că de mult timp nu va rămâne în depozite și în pivnițe.

Star pe masă și pe ecranul mare

Caviar de caviar conform rețetelor vechiLasa-l pe caviar si nu e caviar de peste ocean, ca o vinete, dar pentru a gusta nu este mai rău decât. De altfel, ea a devenit înlocuitorul caviarului de vinete în faimoasa comedie sovietică, ca să spunem așa, că a jucat rolul ei. Interesant, și în funcție de ce rețetă a fost pregătită?

Există un caviar de caviar în ziua pregătirii sale. În vremurile sovietice, ea a mâncat pâine pe pâine, în timpul nostru principiul degustării nu sa schimbat, așa că ne bucurăm de gustul incomparabil al caviarului parfumat gătit pe această rețetă simplă. Caviarul de iarnă rece, gătit într-o rețetă retro, vă va aminti de vara plecată și înveseliți-vă. Asigurați-vă că împărtășiți rețeta pentru caviarul de gătit cu prietenii și colegii. Toată lumea are un apetit plăcut!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarnaCum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarna
Dovlecei ca ciupercile - rețete pentru iarnăDovlecei ca ciupercile - rețete pentru iarnă
Rețete de caviar de squash pentru iarnă: fotografii și moduri de gătitRețete de caviar de squash pentru iarnă: fotografii și moduri de gătit
Variante originale de icre roșii - rețete cu fotografiiVariante originale de icre roșii - rețete cu fotografii
Rețete pas cu pas ale caviarului de caviar împreună cu o fotografieRețete pas cu pas ale caviarului de caviar împreună cu o fotografie
O colecție de rețete delicioase de caviar de legume pentru iarnăO colecție de rețete delicioase de caviar de legume pentru iarnă
Caviar simplu de gătit cu maioneză pentru iarnăCaviar simplu de gătit cu maioneză pentru iarnă
Caviar de iarnă pentru iarnă cu maioneză și pastă de roșiiCaviar de iarnă pentru iarnă cu maioneză și pastă de roșii
Rețete de salată de la dovlecei în coreeană pentru iarnăRețete de salată de la dovlecei în coreeană pentru iarnă
Soiuri simple de caviar de morcovi pentru rețete de iarnăSoiuri simple de caviar de morcovi pentru rețete de iarnă
» » Reteta pentru prepararea unui caviar delicios de dovlecel pentru iarna
© 2021 amigdas.com