amigdas.com

Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici

Instrucțiuni speciale de utilizareSpotul Fyprist Este o soluție pentru uz extern sub formă de picături sau spray, permițând distrugerea ectoparazitelor. Ingredientul activ al medicamentului - adică diferă fipronil efect pronunțat împotriva păduchilor, puricilor, căpușele, păduchii, trăiesc pe animale de companie. Fyprist nu numai că declară război împotriva paraziților menționați mai sus, ci și împiedică apariția lor.

În exterior, medicamentul arată ca o soluție incoloră. Trebuie remarcat faptul că nu amenință animalul de companie, deoarece se află doar pe zonele sebacee ale pielii și nu poate pătrunde în sânge. Fiprist Spot ea Acestea se numesc medicamente cu risc mediu, deoarece nu prezintă efect iritant în dozele potrivite. În cazul penetrării medicamentului în ochi, poate apărea o ușoară iritare. Drogul afectează în mod negativ peștii și iepurii.

Fiprist Spot El: utilizați

Se folosește atunci când:

  • enthomosis;
  • Odeocoze;
  • Înfrângerea puricilor;
  • Înfrângerea acarienilor.

FISPIST pentru câini - instrucțiuni de utilizare

Toate accesoriile necesare pentru instilare sunt în pachet. Aplicarea medicamentului pe trunchiul animalului se efectuează cu ajutorul unei pipete. Pentru a face acest lucru, rupeți vârful pipetei și colectați substanța. Dozajul depinde de dimensiunea animalului de companie:

Dimensiunea câinelui (kg) Număr de medicamente în pipetă (ml)
2-100.67
10-201,34
20-402,68
mai mult de 404,02

Important: medicamentul este îngropat numai pe corpul animalelor de companie. Pentru a face acest lucru, părul se extinde de-a lungul coloanei vertebrale sau între lamele și agentul este instilat. Pentru a scapa de urechea acuta (otodectoza) in ambele urechi, cainii sunt instilati cu 4-6 picaturi de medicament. În acest caz, urechea este pliată pe jumătate și este masată la bază.

De ceva timp înainte de începerea instilării pe prietenul cu patru picioare, este rațional să puneți un bot, va ajuta la evitarea linsului unui preparat. Scoateți-o poate fi după ce medicamentul este complet absorbit. În două-trei zile După aplicarea picăturilor, orice contact extern al câinelui cu apă trebuie limitat.

Fyprist este fabricat nu numai sub formă de picături, ci și sub formă de spray. Sprayul este mult mai convenabil de folosit. Dozajul va varia în funcție de lungimea stratului animalului de companie și va alcătui 3-6 ml pe 1 kg din greutatea sa:

Capacitatea flaconului (ml) O apăsare (ml)
1000.5
2501.5
5003.0

Este mai bine să tratați animalul cu un spray de aerosol într-o zonă deschisă. Se recomandă ca sticla să se agite bine și să pulverizeze pulverizarea pe o distanță de 10-20 cm de animal. În timpul procesului de pulverizare, animalele de companie ar trebui să fie închise ochii. Aplicați spray-ul împotriva creșterii blănii animalului.

Fiprist Spot El va proteja câinele de purici timp de două - două luni și jumătate, de la căpușe - până la o lună. Nu se recomandă procedura repetată mai des decât o dată la trei săptămâni.

Fizprist pentru pisici

Pregătirea împotriva puricilorMedicamentul se administrează indiferent de compoziția pisicii. Doza este de 0,5 ml. Pisicul este așezat pe genunchi și medicamentul este instilat cu o pipetă la baza craniului, între lamele umărului.

Acțiune de protecție pentru pisicile din purici este de o lună și jumătate, de la căpușe - 15-21 zile. După instilare, nu mai puțin de două zile, este necesar să se asigure izolarea pisicii de la copii mici și, de asemenea, să nu se facă baie.

Efect secundar

Efectele secundare nu sunt observate când se respectă instrucțiunile și metodele de dozare.

În ceea ce privește contraindicațiile, atunci utilizarea medicamentului este interzisă în unele cazuri:

  • Intoleranță individuală;
  • Boala animalelor;
  • Reacție alergică;
  • Pui și pisoi mai mici de 8 săptămâni;
  • Împreună cu medicamente similare.

După detectarea unei reacții alergice la animal, este necesar să se clătească bine locurile în care se aplică pliantul și să se întrerupă tratamentul.

Dacă doza de medicament este depășită, animalul are tremor și vărsături musculare. În același timp, se iau măsuri similare pentru a scăpa de pielea animalului de companie de la medicament, folosind apă și detergent.

Criterii de igienă personală

Medicamentul este FripristÎn timpul procedurii se recomandă evitarea consumului de alimente. Punerea în aplicare a procedurii nu ar trebui să fie permisă persoanelor care sunt predispuse la orice boli de piele. După tratament, spălați-vă mâinile cu săpun și apă caldă.

Dacă medicamentul a intrat pe piele, zona pielii trebuie tratată imediat cu un tampon, clătită cu apă și detergent.

În cazul înghițirii pereche de ochelari de droguri trebuie să bea fierbinte ia apă enterosorbantul și, dacă este necesar, pentru a merge la o clinică, luând ghidul de aplicare, unde toate componentele active ale FIS .

Reguli de utilizare a drogurilor

Fiprist Spot El este păstrat într-un loc întunecat și de neatins pentru copii, la o temperatură de 0-25 grade Celsius. Utilitatea medicamentului pentru utilizare este de 3 ani de la data fabricației.

Este interzis tratarea animalelor cu medicamente, care a expirat termenul de valabilitate. După expirarea medicamentului este reciclabilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Caracteristicile sprayului cromohexal de droguri nazalCaracteristicile sprayului cromohexal de droguri nazal
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorPicturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
» » Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
© 2021 amigdas.com