amigdas.com

Băutură prăjită pentru pisici: ce se întâmplă și ce este inclus în compoziție

Royal Cane pentru pisiciRoyal canin este o companie foarte populară implicată în dezvoltarea și fabricarea hranei pentru câini și pisici. Produsele lor au statut de clasă premium și sunt potrivite pentru o gamă largă de rase și vârste și țin cont, de asemenea, de toate nevoile posibile ale pisicii dvs. În acest articol vom examina mai îndeaproape ce se poate hrani cu canine regale pentru pisici, cum să alegi mâncarea potrivită și ce să ia în considerare în acest caz.

Hrana pentru pisoi pentru uz zilnic

Deci, în primul rând, este necesar să înțelegem ce merită să hrănim cu un pui foarte mic, care nu a trecut de o lună. Primul produs pe care copilul îl folosește este laptele matern. Dar acestea cresc, devin din ce în ce mai exigente, iar organismul are nevoie de sprijin și ajutor din partea diferitelor vitamine și substanțe care ar putea să-l consolideze și să promoveze creșterea.

Royal Kanin Alimente pentru pisiciÎn nici un caz Nu traduceți pisoi brusc din laptele mamei în alimente uscate. Năpârlirea trebuie efectuată treptat. Pisoii sunt hrăniți timp de zece zile și urmează răspunsul organismului la alimente noi. Este important să înțelegem că, la fel ca oamenii, organismul fiecărui animal este individual, iar termenii de subcorrecție în legătură cu aceasta pot crește sau, dimpotrivă, pot scădea. Urmăriți cu atenție animalele de companie, pentru a nu le afecta sănătatea.

Special pentru puii Royal Kanin au dezvoltat furaje unice, care vor fi o opțiune excelentă pentru primele alimente complementare. Vă recomandăm să nu experimentați și să dați preferință producătorilor deja dovediți pentru a vă asigura că pisoii dumneavoastră vor deveni puternici și sănătoși.

Royal Canin vă prezintă o hrană numită Babycat Instinctiv. Este potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între unu și patru luni și nu este doar un produs nutritiv care este ideal pentru trecerea de la laptele matern la hrana uscata, dar, de asemenea, conține vitaminele E și C, care ajuta la pisoi întărirea sistemului imunitar. De asemenea, în compoziția Babycat Instinctive sunt taurina și luteina, având de asemenea un impact excelent asupra creșterii și sănătății fuzzy.

Trebuie remarcat faptul că producătorii au ținut cont de un factor precum textura ușoară a hranei pentru animale, ceea ce este foarte important. Deoarece granule solide din greu pentru a sparge un pisoi, și având în vedere faptul că, odată cu vârsta aceasta incepe sa erupa dintii si gingiile vor fi foarte sensibile, alimente ușoare este într-adevăr opțiunea perfectă.

În total, compania oferă mai multe tipuri de hrană pentru pisoi:

 • hrana pentru pisici persane;
 • hrană pentru brânza britanică;
 • Alimente pentru Maine Coon pisoi;
 • alimente standard pentru pisoi;
 • Hrana pentru pisici sterilizate.

Și, de asemenea, mousse pentru pisoi, mai multe soiuri de alimente umede, pate și amestec pentru pui BABYCAT lapte.

Pentru pisicile gravide

Royal Canadian Cane pentru femei gravideFără îndoială, alegerea hranei pentru o pisică gravidă este foarte importantă, pentru că, dacă mâncarea nu este suficient de bună, pericolul poate amenința nu numai sănătatea pisicii, ci și puii ei viitori. De asemenea, este important să știm că tranziția de la alimentele uscate standard la hrana pentru pisici gestante ar trebui să se întâmple nu numai treptat, ci și în avans. Începeți să înlocuiți peletele convenționale cu pelete speciale înainte de sarcină.

Regulile pentru hrănirea unei pisici gravide sunt extrem de simple. Până la trei săptămâni pisica se hrănește ca de obicei, dar după aceea animalul primește trei porții zilnic, fiecare dintre ele fiind mărit cu zece procente.

Daca pisica ta nu a mâncat alimente pentru gravide, chiar dacă ea are deja un pisoi, apoi a cincea săptămână, în orice caz, nu trebuie să-l neglijeze, pentru că aveți nevoie de o proteine ​​animale mult mai mult și grăsime. Cantitatea corectă de substanțe nu se găsește în furajele convenționale, ci numai în cele speciale. De asemenea, din a cincea săptămână trebuie să vă hrăniți mai des animalul.

Chiar și atunci când pisica dvs. este deja corporală, nu vă grăbiți să o traduceți în alimente standard și să reduceți imediat porțiunile, deoarece aceasta poate afecta calitatea laptelui și, prin urmare, sănătatea pisicilor.

Mâncarea, dezvoltată de Royal canin, îndeplinește toate cerințele care sunt prezentate furajelor pentru pisicile însărcinate. Și anume:

 • Cantitatea de taurină din furajele acestei companii nu depășește suma prescrisă, și anume 0,1%.
 • Numărul de proteine ​​și grăsimi este ideal pentru o pisică care poartă pisoi. Pentru a fi exact, treizeci și patru și douăzeci la sută.
 • Caninul regal nu poate fi oxidat în nici un fel, altfel scheletul pisoilor nu va fi suficient de puternic.
 • 0,08 la sută din magneziu este prezent în compoziția hranei. Este această cantitate de substanță care ar trebui să fie conținută în ea.
 • Acidul folic este un element obligatoriu în compoziția furajelor, deoarece în cazul unei cantități insuficiente de substanță în organism, puii pot fi susceptibile de a dezvolta un astfel de defect congenital, ca palatoschizis.

Ce fel de complex de vitamine este conținut în hrană pentru pisici Royal trestie?

Cura de hrană uscată și umedă Caninele Royal conțin un complex de multivitamine, care sunt obligatorii pentru conservarea sănătății pisicii și conferindu-i forță și energie.

Ce indică o deficiență în corpul unui animal a oricăror oligoelemente? În cazul în care pisicile au probleme cu digestia, este foarte posibil ca defectiunea a corpului indică o cantitate insuficientă de vitamina A. Cu lipsa de energie în pisica si letargia vizibile de animalele de companie, trebuie să includă în produsele alimentare sale dieta bogata in B. Dificultăți de vitamine care apar cu oase și dinți, indică o lipsă de vitamina D. În absența vitaminei E, blana devine mai puțin frumoasă și începe să cadă.

Este important să înțelegeți că, în orice caz, este necesară o consultare cu un specialist și în nici un caz nu încercați să vă tratați singur animalul, deoarece nu puteți să-l ajutați, ci și să îl răniți.

Ce fel de lucru are vitaminele conținute în hrana specializată a caninului Royal Canin?

Alimente pentru pisiciVitamina A adesea recomandată pentru pisici, pentru că îi ajută nu numai să crească rapid, ci și întărește imunitatea copiilor.

Vitamina B este considerat un fel de sursă de energie și, de asemenea, normalizează sistemul digestiv.

Vitamina C, În primul rând, este cel mai puternic antioxidant care ajută la îndepărtarea diferitelor toxine din organism și previne îmbătrânirea celulelor. Dacă organismul nu are calciu sau fier și pisica dumneavoastră primește medicamente cu aceste micronutrienți, atunci vitamina C îi va ajuta corpul să absoarbă aceste substanțe benefice.

Vitamina D deosebit de importante pentru corpul pisicilor gravide, deoarece contribuie la calmul sarcinii.

Mâncarea pisicilor regale: cât de utilă și ce este conținută în ea

Hrana zilnica pentru pisici joaca un rol important in mentinerea sanatatii fizice si emotionale. Royal Kanin furaje nu este doar foarte gustos și va deveni rapid pasionat de animalele de companie, dar, de asemenea, foarte util. Creatorii de hrană iau în considerare nu numai ce substanțe ar trebui să conțină în alimentele animalului dvs. de companie, dar și cât de mult va fi ideal pentru organismul pisicilor și cum toate microelementele vor interacționa unul cu celălalt.

Royal CaneProteina este una dintre principalele componente ale nu numai alimentelor, ci și a corpului animalului. Funcțiile acestei substanțe sunt foarte diverse și, fără o cantitate suficientă, animalul pur și simplu nu poate exista în mod normal. La urma urmei, acest element este responsabil pentru regenerarea corpului, formarea de noi celule și țesuturi și, de asemenea, participă la funcțiile metabolice ale corpului.

Absolut toate feedurile de Royal Cane sunt făcute ținând seama de aceste fapte și cea mai mare parte a acestora este cu adevărat proteină. Compoziția chimică a peletelor este proiectată astfel încât practic toată proteina, cel puțin nouăzeci și opt la sută, este absorbit de corpul animalului.

Carbohidrații sunt foarte importanți atât pentru animale, cât și pentru oameni, deoarece reprezintă un depozit de energie și rezistență și, în același timp, aceștia sunt implicați în formarea altor compuși importanți și sunt, de asemenea, responsabili pentru stimularea metabolismului. Dar, în cazul în care există prea mult din această substanță în organism, animalul va începe pur și simplu să crească tare și obezitatea poate provoca multe alte boli. De aceea firma pe care o discutăm controlează cât de mult carbohidrați sunt conținute în toate feedurile.

Grasimile sunt, de asemenea, foarte importante, pentru că datorită lor, mâncarea are gustul și consistența potrivite. În plus, substanța este ușor digerată de organism.

Dacă animalul dvs. utilizează hrana pentru animale de companie, atunci nu vă faceți griji cu privire la starea echilibrului său mineral. Acesta este același parametru important, deoarece chiar și cea mai mică deviere de la normă poate duce la consecințe ireparabile. De exemplu, probleme cu sistemele cardiovasculare și nervoase.

Și, așa cum sa spus înainte, furajele sunt bogate în vitamine, cantitatea căreia este în mod clar reglementată și verificată constant. O suprapundare a unei anumite vitamine poate fi fatală pentru un tip de animal și utilă pentru altul. Prin urmare, este atât de important să vă hrăniți animalul cu produse dovedite în timp.

Daca pisica ta, există anumite cerințe în conținutul complexelor de vitamine și alte elemente, și vă este frică să cumpere produsul greșit, atunci orice moment puteți vedea tabelul, care este situat pe partea din spate a pachetului, și să clarifice conținutul unei substanțe în furaj.

Hrană pentru pisicile castrate

Tort Royal pentru pisici sterilizateDacă intenționați să efectuați o intervenție chirurgicală pentru animalul dvs. de companie, este important să înțelegeți că, după ea, anumite schimbări vor apărea în mod inevitabil în organism, iar nevoile animalului se vor schimba considerabil. Este important să se abordeze foarte responsabil chestiunea alegerii hranei pentru animale.

Ce se întâmplă cu pisica după castrare?

 • Pisicile în metabolismul vârstnic sunt mult mai lente.
 • În ciuda faptului că există o pisică care vrea să vrea mai mult, are nevoie de mai puțină energie acum decât înainte de operație.
 • Probabilitatea apariției urolitiazei devine destul de ridicată.
 • Pisicile, în dieta cărora nu s-au înregistrat modificări, capătă foarte mult o greutate excesivă, ceea ce contribuie la apariția altor boli grave, de exemplu diabetul zaharat.

Dacă doriți ca animalul dvs. să se simtă la fel de bun ca acesta, este recomandat să examinați mai îndeaproape canalele specializate de la Royal canin.

Operațiunea, desigur, este un stres imens pentru animal, precum și traducerea de la un aliment la altul, de aceea este important să se gândească în avans cu privire la orice modificare in dieta animalului tau de companie și de a ajunge la ea de ceva timp înainte de operație, de exemplu, timp de câteva săptămâni.

Unii proprietari încep să hrănească pisica mai rar, dar acest lucru este fundamental greșit și contribuie la stresul animalului. Ar trebui doar să reducă gradual și foarte atent porțiunile. Pentru a determina cât de multă hrană uscată este necesară pentru animal, mai întâi să o cântăriți și apoi să vă referiți la partea din spate a ambalajului și să aflați cum să alimentați pisicile din clasa de greutate.

dar nu te opri doar pe schimbarea dietei. Pentru a vă asigura că animalele de companie nu se recuperează cu câteva kilograme, încercați să le acordați mai mult timp, să vă jucați cu el și să alergați. Acest lucru nu numai că va contribui la susținerea animalului în tonul său, dar va contribui și la o ușoară ușurare a stresului după intervenția chirurgicală.

Royal canin reprezintă următoarele tipuri de hrană pentru pisicile castrate și pisicile sterilizate:

 • pentru pisicile castrate de până la șapte ani, cu sensibilitate crescută a pielii și a pisicilor sterilizate cu sensibilitate crescută la nivelul pielii;
 • furaje complete pentru pisoi la vârsta de până la patru luni înainte de operație;
 • pentru pisici sterilizate de până la șapte ani;
 • pentru pisicile castrate;

Alimente pentru pisici Royal canin este foarte popular și popular. Datorită alimentelor premium, animalul dvs. va avea cel mai frumos păr, corpul sănătos și puternic, precum și o dispoziție excelentă în orice moment.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hrăniți un pui micHrăniți un pui mic
Ce se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adultaCe se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adulta
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Cât durează sarcina într-o pisicăCât durează sarcina într-o pisică
Rasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luniRasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luni
Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din CanadaPronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
» » Băutură prăjită pentru pisici: ce se întâmplă și ce este inclus în compoziție
© 2021 amigdas.com