amigdas.com

Totul despre furaje pentru pisici clasa holistica

Cele mai bune fluxuriAstăzi, nu este greu să găsești alimente pentru pisici în magazinele specializate. Dar pentru a înțelege varietatea de tipuri de hrană nu este ușor, mai ales dacă eticheta spune "holistică". Mulți proprietari de animale de companie nu înțeleg ce este, și chiar mai mult nu știu care sunt avantajele și dezavantajele acestui tip de hrană pentru pisici. Apoi, vom încerca să răspundem la întrebările frecvente despre holistică.

Caracteristicile hranei sunt holistice

Cuvântul holistic vine din cuvântul grecesc (holism), care se traduce ca complet sau integral. Acest termen este denumit în mod obișnuit întreaga filozofie, a cărei bază este unirea sufletului și corpului cu lumea înconjurătoare. Ideile holistice au fost formate la vremea lui Aristotel. Deci, teoria lui spune că întregul este mai mult decât toate părțile sale izolate.

Cea mai înaltă poziție în rândul tuturor hranei pentru animale este ocupată de holistică. Pe baza ideilor și gândurilor filosofice, putem spune că hrana holistică este cea mai bună mâncare pentru astăzi pentru o pisică.

structură

Marcarea feedurilorCe este această mâncare și din ce este făcut? Nu include subprodusele suspecte, aditivii chimici, sursele neexaminate de proteine. Nu există bază pentru toate feedurile ieftine, nu există pulpă, soia, porumb, zahăr și coloranți. Un parfum atractiv se obtine din ingrediente naturale. Producătorii includ în compoziția de carne doar dietetice și nutritive. De exemplu, carne de pui, curcan, iepure, carne de oaie, pește. Ca aditivi suplimentari se folosesc merișor, salvie, mere, rozmarin, ulei de in. Aceste componente ecologice, naturale, normalizează activitatea tractului gastro-intestinal al animalului.

Materii prime de înaltă calitate - acesta este doar un mic pas spre o nutriție mai bună. Este foarte important să folosiți utilizarea complexă și raportul potrivit al produselor. Un rol special în compoziție este dat probioticelor. Ele formează microflora corectă în corpul pisicii, creează condiții favorabile pentru munca stabilă a digestiei. Vitaminele și oligoelementele, care fac parte din hrana pentru animale, afecta pozitiv toate organele feline.

tipuri

În prezent, pe piață sunt prezentate mai multe tipuri de alimente pentru pisici:

 1. Tipuri de furaje holisticeAlimente uscate. Această mâncare este ca și pisicile cu o prudență mare. De obicei, conține mai multe tipuri de carne, dar nu există aditivi artificiali și cereale.
 2. Brânză și conserve - alimente umede. Numărul de componente utile aici este mult mai mare. Dezavantajul este condiția specială de depozitare.
 3. Hrănire holistică pentru pisoi. Compoziția sa include substanțe utile care contribuie la creșterea și dezvoltarea adecvată a corpului copilului.
 4. Alimente pentru pisici de imbatranire. Acordă o atenție deosebită componentelor de mediu care au un efect pozitiv asupra pielii, unghiilor, articulațiilor, dinților.
 5. Produsele pentru pisicile sterilizate și pisicile sterilizate sunt produse, se ține seama de particularitățile acestora. Această categorie de animale suferă adesea de boli sexuale și hormonale.
 6. Holistică pentru animalele cu digestie sensibilă. În această dietă, componentele sunt combinate pentru a facilita procesul de digestie.

Avantajele și dezavantajele holistice

mese care se împletește cu filozofia holismului, garantează un gust natural și un beneficiu permanent pentru sănătatea pisicilor. Dar, holistica pentru pisici are o serie de caracteristici semnificative.

goodies

Mulți producători susțin că carnea pe care o folosesc pentru a face alimente nu conține antibiotice, pesticide și OMG-uri. Și în produsele alimentare în sine nu există componente dăunătoare. Astfel, acest aliment este cât mai aproape posibil de alimentația pisicilor în condiții naturale.

Veterinarii sărbătoresc influența pozitivă a holisticelor asupra organismului pisicilor, și anume:

 • îmbunătățirea sănătății lânii și a pielii;
 • normalizarea tractului digestiv;
 • echilibrarea activității sistemului genito-urinar, cardiovascular, musculoscheletic;
 • prevenirea bolilor comune ale pisicilor.

Mulți oameni sunt descurajați de prețul holisticelor. Într-adevăr, cu o alimentare adecvată, acestea vor fi de două ori mai scumpe decât furajele convenționale. Dar dacă luăm în considerare costurile în viitor, apoi se dovedește:

 • Holisticul se termină încet, datorită proprietăților nutriționale;
 • când hrănesc pisicile holistice, nu au nevoie de suplimente de vitamine suplimentare;
 • reducerea costurilor suplimentare de tratament și prevenirea bolilor animalelor.

Trebuie amintit faptul că mâncarea premium este aproape de dieta naturală a animalului. Aceasta înseamnă că pisica va fi protejată maxim de alergii.

contra

Ce hrană să alegi pentru pisica taDin păcate, chiar și hrana de înaltă calitate poate avea dezavantaje minore. Unele holistice includ elemente inovatoare. Ele sunt atât de naturale încât necesită instruirea pisicilor. La urma urmei, animalele sunt obișnuite la aromatizanți, diferite arome și alte componente artificiale ale furajelor ieftine (parfumate). Adesea, pisicile nu sunt mulțumite de noua dietă, uneori chiar refuză.

Dar nu disperați. Introduce o astfel de hrană în alimentația animalului ar trebui să fie treptat, adăugând porții mici la alimentele vechi. În fiecare zi, creșterea numărului de holistice în dieta pisicilor. Pentru a obișnui animalul nu va fi atât de dificil, este mai greu să îl vindeci după o alimentație greșită și de slabă calitate.

Cum de a alege un holistic

Trebuie să tratăm cu atenție alegerea hranei pentru pisici, în primul rând să ținem cont de toate caracteristicile animalului de companie. Nu este necesar să cumpărați mai multe pachete de holistică simultan. În primul rând, trebuie să obișnuiți pisica cu alimente noi. Când se organizează o nutriție adecvată și alegerea unei abordări holistice, este mai bine să vă bazați pe recomandările unui medic veterinar.

Instrucțiuni pas-cu-pas

Dacă urmați instrucțiunile pas cu pas, puteți alege cel mai bun holistic pentru pisica:

 1. Ce hrană este mai bunăDimensiunea. Mărimea unei pisici este foarte importantă în selecția hranei. Deși proprietățile utile și compoziția calitativă a holisticului pentru pisicile mici, medii și mari nu sunt diferite, ci sunt compuse prin metode diferite. Prin urmare, un criteriu important, care ar trebui să fie acordată atenție - dimensiunea de animale de companie.
 2. Rasa. Fiecare proprietar de pisici știe ce rasă este animalul lor de companie. Acest lucru va ajuta la alegerea unui holistic. Rasele sunt cu părul brun, cu păr scurt, cu păr lung, activ sau calm, cu trăsături esofagiene. Toate aceste criterii sunt luate în considerare de către producătorii de holistică.
 3. Vârsta. Desigur, odată cu vârsta pisicii, dieta se schimbă. Prin urmare, dieta pentru pisici și pisici adulte va fi diferită. Producătorul indică pe ambalaj vârsta animalului pentru care este destinat acest produs alimentar.
 4. Fiziologie. De asemenea, este important să se ia în considerare fiziologia animalelor de companie (sarcină și naștere, estrus, pubertate, sterilizare sau castrare) atunci când se alege un holist. Producătorii produc o linie de holistică pentru această categorie de animale. Este important să le includeți în dieta animalelor de companie în acel moment.
 5. Boala. Producătorii de holistică au avut grijă de starea de sănătate a pisicilor. Deci, este considerat dietetic. Aici, de asemenea, lupta împotriva obezității, a obezității, tratamentul deficitului de vitamine și hipervitaminoza. Dar, de asemenea, holistica este inclusă în dieta pentru diverse boli, după intervenție chirurgicală.

Vârsta recomandări

Feed-uri Holistic este produs sub diferite forme și este destinat pisicilor de orice categorie de vârstă:

 1. Pisoii sunt caracterizați prin activitate motrică ridicată și creștere intensivă, un astfel de corp necesită o dietă bogată în nutriție și de înaltă calitate. Prin urmare, holistica pentru pisoi - aceasta este cea mai bună opțiune.
 2. Animalele adulte vor fi potrivite pentru toate tipurile de alimente holistice. Astfel de alimente sunt echilibrate, astfel încât pisicile adulte primesc vitamine și minerale în cantitatea potrivită.
 3. De obicei, în cazul pisicilor legate de vârstă, diferite boli sunt agravate, apar noi boli. În această perioadă, activitatea motrică a animalului scade. Prin urmare, holistice special dezvoltate sunt introduse în dieta animalelor legate de vârstă.

Lista de alimente pentru animale de companie holistică

Toate holistice au o anumită similitudine de compoziție, prin urmare, proprietățile sunt aproximativ aceleași. Producători de produse alimentare populare pentru pisici, care produc o linie de produse alimentare holistice:

 1. Feed-uri HolisticASANA Orijen SatKitten. Un aliment echilibrat și de înaltă calitate, care reprezintă 80% din carne. Restul ingredientelor sunt legume, fructe, ierburi. Compoziția este reprezentată de o curcană, pește, pui, antioxidanți și diverse vitamine. Datorită procesării speciale, hrănire cu conținut scăzut de carbohidrați.
 2. Grandorf Nolistic Indoor. Această hrană cu prebiotice, hipoalergenice. Cu o utilizare zilnică, pisica normalizează rapid și eficient microflora intestinală.
 3. GO! Naturu l Butlisti cu Fit + Fr ei. Este reprezentat de patru tipuri de carne (pui, curcan, rață, somon). Cantitatea fiecărui produs este conținută în proporții diferite. Procentul de carbohidrați din dietă este scăzut și este saturat cu lactobacili și bifidobacterii.
 4. N ow Frеsh Grâning Frеe de pește Adult Ресepе СF. Furaj pe bază de carne de pește (somon, păstrăv, hering), cu adaos de fructe, fructe de padure, legume. Acest holistic este folosit pentru prevenirea și tratarea bolilor cronice, dar și pentru refacerea organismului de pisici după boală.
 5. Aproape lista Nuturium a Turkestanului. Alimentele sunt de înaltă calitate, ingredientul principal fiind curcanul și carnea de pui. Granulele conțin, de asemenea, extracte de alfalfa și ceai verde, Omega-3, Omega-6, fosfor, calciu și alte componente vitaminice minerale.

După cum sa menționat mai sus, compoziția diferitelor feed-uri este aceeași, astfel încât costul pentru ele va fi aproximativ același.

În acest fel, însumând, putem trage concluziile următoare:

 • Holistic este o hrană echilibrată și de înaltă calitate pentru pisici;
 • Holistic - un produs natural care nu dăunează corpului animalului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din CanadaPronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
Îngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuriÎngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuri
Alimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuriAlimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuri
Alimente pentru câini: specii, clasificare, clasificareAlimente pentru câini: specii, clasificare, clasificare
» » Totul despre furaje pentru pisici clasa holistica
© 2021 amigdas.com