amigdas.com

Brazi mai pliați cu mâinile lor

Mai pliabilPentru mulți dintre noi, recrearea pe natură este asociată nu numai cu un picnic, ci și cu o inimă de întâlniri prin foc și mâncarea unui kebab parfumat. Dacă restul este însoțit de gătitul de carne pe cărbuni, atunci devine și mai plăcut. De obicei, acest proces se ocupă exclusiv de bărbații care pretind că "kebabul shish din mâinile femeilor nu tolerează". Poate că cineva are o opinie diferită cu privire la acest lucru, dar nu vom contesta acest adevăr.

Piele de carne, din care un miros parfumat de fum, poate topi inima oricărei frumuseți impregnabile. Și cu atât mai mult, ea nu va rezista oportunității de a încerca acest fel de mâncare delicioasă, dacă ar fi fost gătită pe grătar, colectată de propriile mâini.

beneficii modele

Deși mangalul poate fi fabricat dintr-o mare varietate de materiale, cel mai adesea se preferă metal din cauza ieftinității sale. Asigurați-vă că avantajele acestor structuri pot fi destul de simple: cumpărați o foaie de metal, un colț, o bară și țevi, de care veți avea nevoie auto-asamblare mangala, și apoi comparați cu costul produsului de magazin. Întrucât adesea pentru un dispozitiv improvizat se folosesc gunoaie de metal vechi cum ar fi bucăți de tablă, cilindri, prețul produsului finit se va apropia de zero.

Un alt plus de brazieri de metal este ușurința de fabricație. Orice maestru care are abilitățile de a lucra cu o mașină de sudură, nu va fi dificil să se colecteze chiar și cel mai mult Avantajele designuluiconstrucție complexă.

Brazierele metalice sunt structuri mobile, pe care le puteți lua cu dumneavoastră la un picnic, dacă este necesar. Asemenea brazieri sunt deseori sunt fabricate din tablă de grosime considerabilă, aceasta înseamnă că ei vor sluji cu adevărat comandantului de ani de zile.

Nimic nu este atât de plăcut, ca un lucru făcut de propriile mâini, mai ales dacă este o adaptare atât de utilă, ca un brazier. Poate fi pentru tine cauza mândriei, mai ales dacă ați reușit să colectați de la gunoi de metal vechi o adevărată capodoperă.

Dar pentru toate proprietățile sale pozitive, brazierele de metal au o serie de dezavantaje. la grosime insuficientă ele arde rapid pereți, în caz de supraîncălzire, pot conduce, și din cauza expunerii prelungite la umiditate pot ruja foarte repede.

Lucrări din tablă

Variante de brazieriDacă doriți ca brazierul să vă servească de mai mulți ani, ar trebui să utilizați o foaie de grosime suficientă pentru ao face. Apoi el ușor urs temperaturi ridicate și nu va arde prea mult timp. Designul cu o grosime a peretelui de 4-5 mm nu va conduce niciodată, de aceea este mai bine să utilizați acest material pentru un grătar de casă, mai degrabă decât foi de acoperiș. Deși, de obicei, dispozitivele cu o grosime a peretelui de 1-2 mm nu trebuie să pregătească kebab shish în curte, ci pentru excursii la natură. Ele sunt mai mobile datorită greutății lor ușoare și, de asemenea, mai convenabile pentru transport.

Înainte de a începe să faci un brazier, va trebui să pregătești tot ce ai nevoie pentru a lucra.

 • O conductă sau un pătrat cu o secțiune transversală de cel puțin 400 mm2 reprezintă materialul pentru picioarele viitorului produs.
 • Un colț cu o lățime a raftului de cel puțin 40 mm.
 • Cantitatea pre-calculată de grosime de tablă de 3-5 mm.
 • Mașină de sudat.
 • Unelte de ascuțit.
 • Exercițiu electric cu un set de burghie.
 • Unghi de construcție.
 • Marcatorul.
 • Asamblarea brazierelorLinie.

După ce ați pregătit tot ce trebuie să lucrați, puteți trece la asamblarea brazierului urmând următorul algoritm:

 • Pregătiți desenul pregătit pe o foaie de metal și apoi tăiați din el cu ajutorul unui bolgar cu o piesă de dimensiuni necesare. Dacă vă decideți să utilizați un material de 2 mm grosime, atunci desenul de pe el trebuie să fie sub forma unei măturări. Apoi, va trebui să îndoiți piesa de prelucrat într-un unghi drept de-a lungul liniei de rezemare a pereților laterali spre partea de jos.
 • Marcați colțul pereților laterali, le sudați perpendicular pe fund și apoi apucați de-a lungul liniei de contiguitate.
 • Utilizând un burghiu cu o secțiune de cel puțin 12 mm, faceți găuri în partea inferioară a pereților laterali sau în partea inferioară. Acestea vă vor ajuta să vă asigurați un flux constant de aer. Dacă vă decideți să faceți găuri în partea de jos, atunci nu uitați să adăugați la design de dedesubt caseta de cenușă.
 • În pereții lungi ai brazierei, trebuie să faceți niște fante sub frigidere. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este tăierea prin caneluri de 3-5 cm lungime și 6-8 cm. Deci veți avea posibilitatea de a ajusta înălțimea fiarelor deasupra cărbunelui.
 • Apoi, trebuie să asamblați cadrul, apoi să instalați un brazier de casă. Pentru a le produce, veți avea nevoie de un colț de metal și de un profil, care sunt fixate împreună prin îmbinări sudate sau cu șuruburi. Nu va face rău în această etapă, de asemenea, pentru a adăuga la proiectarea de rafturi pentru feluri de mâncare, depozitarea lemnului de foc și diverse dispozitive pentru îngrijirea brazierului.
 • Dacă vă hotărâți să faceți brazieri din metal de mică grosime pentru ao lua în natură, atunci puteți face fără cadru. Există o soluție mai simplă - în colțurile ramei de sudură a pieselor scurte de secțiune de țeavă nu mai mult de 25 mm, și apoi introduceți în ele bucăți de tija sau conducte de diametru mai mic. Ele vor servi drept picioarele voastre. Când le calculați lungimea, începeți cu propriile preferințe.
 • La partea superioară a pereților scurți ai structurii trebuie să sudați mânerele, care pot fi realizate dintr-o tijă metalică.
 • finisareNu uitați să protejați brazarul de ploaie. Pentru aceasta, structura trebuie să fie dotată cu un acoperiș. Nu va fi dificil să reușești. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați la proiectarea rafturilor laterale și a mai multor etaje, și apoi puneți pe ele fierul de acoperiș de dimensiunea potrivită.

Pentru a vă face brazarul de casă nu numai funcțional, ci și frumos, acesta poate fi decorat cu elemente decorative forjate. Le puteți cumpăra la orice magazin de construcții. Apoi, brazierul însuși, ca și rama, se perie cu o perie metalică și acoperă cu vopsea rezistentă la căldură. Când se usucă, lucrarea poate fi considerată completă și se continuă cu testarea gratarului de casă la locul de muncă.

Nu este necesar să respectați cu exactitate desenul pe care ați decis să-l utilizați drept unul de bază. Puteți face schimbări în procesul de lucru, în conformitate cu cerințele dvs. tehnologice și estetice.

Demontabil BBQ cu mâinile lor

Cum se face brazierulO structură staționară realizată dintr-o cutie de metal, mulți nu vor găsi foarte convenabil dacă doriți să o luați cu dumneavoastră la un picnic. În acest caz, este posibil să se găsească în rețea o schemă pentru fabricarea unui brazier pliabil. Astfel de produse sunt mai mobile, ușor de asamblat și destul de durabile.

Nu va fi mai dificil de fabricat decât o structură metalică convențională. Trebuie doar să găsiți o schemă adecvată, astfel încât să știți înainte de începerea lucrării cum va arăta produsul și ce părți veți avea nevoie pentru ao construi.

Instrumente și materiale

Pentru a lucra, veți avea nevoie de aceleași materiale și instrumente care sunt necesare pentru a construi o structură integrală. Dar, în afară de acestea, va trebui să achiziționați instrumente și materiale suplimentare. În special, veți avea nevoie de un jigsaw, foarfece armate pentru lucrul pe metal, un set de matrițe și elemente de fixare.

După ce ați pregătit tot ce aveți nevoie, aruncați o privire la desen. Asigurați-vă că ați calculat corect dimensiunile produsului și că se potrivește în portbagajul mașinii.

Demontabil BBQPentru a simplifica sarcina prin calcularea dimensiunilor, propunem o versiune aproximativă, care este potrivită în majoritatea cazurilor:

 • Lățimea este de 300 mm.
 • Lungimea este de 600 mm. Este suficient să pregătiți 6 porții. Dar dacă credeți altfel, puteți să-l măriți, amintindu-vă că un bivol trebuie să aibă 100 mm de spațiu liber.
 • Înălțimea pereților este de 150 mm. De asemenea, se ia în considerare distanța de 20 mm sub grătar.
 • Înălțimea picioarelor de sprijin este de 600 mm. Încercați să faceți picioarele atât de lung încât să coincidă cu lățimea brazierei. Apoi veți obține un design foarte compact.

Dacă vă familiarizați cu diagramele ansamblului brazierului pliabil prezentat în rețea, este posibil să se facă distincția între următoarele elemente obligatorii:

 • cadru din colțul metalic;
 • grătar;
 • de jos;
 • margini longitudinale și laterale;
 • Avantajele structurilor de grătarOrgane de asamblare.

Procesul de fabricație

Acum că totul este gata pentru tine, e timpul să înveți cum să faci un brazier pliabil.

Pentru a începe, trebuie să asamblați cadrul utilizând colțurile metalice ca material. Dacă decideți să utilizați opțiunea propusă, atunci ar trebui să obțineți un dreptunghi cu laturi de 230 mm și 570 mm. La colțurile ramei, bucăți de sudură din țeavă de oțel de 50 mm lungime și secțiune transversală de 17 mm. Ulterior, acestea vor trebui introduse în picioarele de susținere.

Pentru a face picioarele, avem nevoie de patru țevi cu o secțiune transversală de 20 mm. Am vorbit despre lungimea picioarelor de sprijin de mai sus. Pe conductele de pe partea unde se vor lipi în sol, puteți instala în plus prizele.

Acum trebuie să faceți elemente de jos și laterale ale grătarului. Nu uitați să tăiați canelurile în ele și să faceți găuri.

Concentrându-vă pe schema pe care ați decis să o utilizați ca bază pentru asamblarea de către dvs., atașați partea de jos a cadrului la conexiunea cu șurub. Pre-poziționați cadrul pe baza structurii și faceți găuri în interior.

Grila poate fi realizată dintr-un grătar sudat dintr-o tijă sau armătură cu o secțiune transversală de 10 mm. De la margini la ele trebuie să sudați picioarele cu o lungime de 20 mm. Ele pot fi de asemenea fabricate dintr-o tijă sau armătură.

Liniile structurii trebuie fixate pe patru bare. La sfârșitul fiecăruia trebuie să tăiați firul sub piulițele aripilor și apoi să le sudați de jos și de sus spre pereții scurți. Dacă nu le puteți suda, puteți lega pur și simplu acele de tricotat pe pereții laterali folosind șuruburi de potcoavă. Că în timpul pregătirii unui kebab shish sculptură nu a suferit, vă sfătuim să instalați șuruburi din partea vatră.

În etapa finală, va fi necesar doar atașarea picioarelor la partea inferioară, introducerea capetelor protuberante ale spițelor în orificiile pereților laterali lungi și strângerea lor cu piulițele aripioare. Când înșurubați pereții laterali asamblați la baza structurii și, de asemenea, puneți grătarul în interior, lucrarea de asamblare a brazierei poate fi considerată completă.

finisare

Când terminați lucrul la asamblarea brazierei metalice, trebuie să dați aspectul corespunzător. Sigur că sunt urme de rugină, mai ales dacă ai folosit gunoi de metal vechi pentru ao face. De aceea, faceți un burghiu și un bulgară, puneți o perie metalică pe el și mergeți pe toate suprafețele structurii. Nu uitați de îmbinările sudate, care trebuie șlefuite cu o roată de șlefuire.

Înainte de a trece la proiectarea produsului, este necesar să degresați toate suprafețele, apoi puteți proceda cu colorarea cu vopsele rezistente la căldură. Dacă doriți ca cargamentul colectat de pe mâini să arate ca o adevărată operă de artă, îl puteți decora cu frunze forjate, precum și cu patină. Cu interiorul grătarului nu ai nevoie de nimic. Nu scoateți din această parte și nu se formează în timpul funcționării depunerilor dispozitivului. În general, se crede că îmbunătățește gustul produselor preparate în grătar.

Plecând din oraș, nu toată lumea vrea să fie singură cu natura. Majoritatea dorește să combine afacerile cu plăcerea, astfel încât adesea să organizeze un picnic, care este pregătit foarte bine. Și cel mai bun fel de mâncare pe care îl puteți gusta departe de oraș este în mod tradițional un kebab shish. Dar fără brazieri va fi destul de greu să gătești conform tuturor regulilor.

Adesea, proprietarii au ieșit din această situație dificilă, făcând-o cu mâinile lor. Deși mulți nu știu cum să facă un brazier pliabil, această sarcină nu este atât de dificilă. Dacă înțelegeți, brazierul poate fi asamblat cu ușurință din gunoi vechi și calitatea lucrării, acesta nu va fi diferit de produsul magazinului. Tot ceea ce este necesar pentru aceasta este găsirea unui desen adecvat în rețea și pregătirea instrumentelor și a materialelor necesare pentru auto-asamblarea brazierei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ceapa tocată pentru a scoate kebabul. Secretele rețetelor de gătitCeapa tocată pentru a scoate kebabul. Secretele rețetelor de gătit
Făcând mangal pentru cabană și casă cu propriile mâiniFăcând mangal pentru cabană și casă cu propriile mâini
Demontabil BBQ cu mâinile lorDemontabil BBQ cu mâinile lor
Fotografie de brazieri de metal pentru cabane de varaFotografie de brazieri de metal pentru cabane de vara
Gratar cu mâinile tale: recomandări pentru asamblare și videoGratar cu mâinile tale: recomandări pentru asamblare și video
Sobe exterioare pentru mâinile propriiSobe exterioare pentru mâinile proprii
Cum sa faci un brazier din caramida cu mainile tale: fotoCum sa faci un brazier din caramida cu mainile tale: foto
Cum sa faci un brazier si un gratar din caramida cu mainile taleCum sa faci un brazier si un gratar din caramida cu mainile tale
Cameră de fum din cărămizi cu mâinile propriiCameră de fum din cărămizi cu mâinile proprii
Cuptoare pentru arbori - caracteristici ale erecției de către propriile mâiniCuptoare pentru arbori - caracteristici ale erecției de către propriile mâini
» » Brazi mai pliați cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com