amigdas.com

Cum să sare ouă de somon la domiciliu

Cum să sare ouă de somon la domiciliuNu este absolut necesar să cumpărați acest deliciu util și delicios în magazine. Dacă știți cum să salivați rozul de somon roz la domiciliu, vă puteți bucura de gustul său excelent în câteva zile. Pentru a face acest lucru, este nevoie de puțin efort, deoarece procesul de gătit este simplu și poate fi făcut chiar și de un bucătar novice. Principalul lucru este să observăm tehnologia, proporțiile și să alegem un pește proaspăt.

Prepararea caviarului pentru decapare

Înainte de a merge la ambasador, trebuie pregătit caviarul. Există două opțiuni: cumpărați produsul deja purificat sau extrageți-l independent de pește. Atunci când taieți somonul roz, trebuie să rupeți cu ușurință abdomenul, încercând să nu deteriorați ouăle, altfel se vor transforma într-o mizerie. Există mai multe modalități de a elibera produsele semi-finite de la yastikov înainte de sărare:

 • Cu ajutorul tifonului. Împachetați caviarul împreună cu țigări de tifon, lăsați-l în apă clocotită timp de 1 minut, apoi scoateți-l și imediat-l înmuiți într-un recipient cu apă rece - filmul va dispărea ușor și produsul poate fi sărat.
 • Un mixer. Așezați semifabricatele într-un container smalț, porniți mixerul la cea mai mică viteză. Jastyk începe să vină pe duze, iar caviarul este complet eliberat.
 • Folosind o sită. Pentru această procedură, este necesară o sită cu celule mari mai mari decât ouăle. Ștergeți ușor produsul astfel încât întregul caviar să se găsească în cratiță, iar yastick-urile sunt lăsate în sită.

Unii bucătari, care pregătesc delicate de la casa de somon, nu o curăță de yastiki. Această opțiune are, de asemenea, dreptul la viață, dar un produs sărat gata poate avea un gust amar datorită acestui film.

Rețete sărate

Există multe rețete diferite pentru curățarea cărnii de somon roz la domiciliu. Să le analizăm mai detaliat.

Cu adăugarea de zahăr

Combinația optimă de sare și zahăr în această rețetă vă permite să obțineți o delicatesă fără o amărăciune caracteristică. Ingredientele vor necesita:

 • 0,5 kg de caviar purificat;
 • 1 pahar de apă;
 • 10 grame de zahăr;
 • 70 de grame de sare.

Cum să sare roz roz de somonÎn acest fel, puteți să sări de somon roz de somon timp de 2-3 zile. Clătiți cu grijă boabele sub apă curgătoare, folosind tifon. Puneți ouăle într-un recipient. Și în acest moment, se fierbe apă și se toarnă sarea și zahărul în el, se aduce la dizolvarea completă. Îndepărtați mortarul preparat din căldură, răciți-l la temperatura camerei și turnați-l cu masă de caviar. Acum, produsul trebuie să se odihnească și să se hrănească, pentru care are nevoie de 2-3 ore.

După acest timp, evacuați cu atenție lichidul printr-o sită. Se amestecă, se adaugă câteva picături de ulei vegetal fără miros - este necesar ca produsul să nu se usuce. Rămâne să așezați delicatețea finită în borcane sterile și să o trimiteți la frigider.

După 2-3 zile se poate servi la masă și surprinde pe cei dragi cu delicatețe gustoase și utile de pregătire proprie.

Fără saramură (metoda uscată)

Curajul de somon de icre poate fi efectuat în funcție de diferite rețete - cui doriți. Una dintre cele mai populare moduri de sărare la domiciliu este sănătos. Aceasta este o economie de timp, și nu mai puțin uimitor gust plăcut.

Pe 0,5 kg de cereale curățate este necesar:

 • 10 grame de sare;
 • 20 ml de ulei vegetal.

Ouăle trebuie separate de film, selectând orice mod convenabil. Clătiți semințele și le transferați într-un recipient de sticlă, puteți imediat să intrați într-un borcan cu o capacitate de 1 litru. Se toarnă în sare, se amestecă ușor astfel încât să fie uniform distribuită pe toată masa. Apoi adăugați uleiul, amestecați din nou. Închideți recipientul cu caviar, trimiteți-l într-un loc răcoros. Evaluați-vă propriile abilități culinare poate fi după 2 zile, dacă este necesar, lăsați mai multă sare.

Din somonul roz congelat

Magazinul a reușit să cumpere numai pește congelat? Nu contează, puteți obține de asemenea caviar și obțineți un fel de mâncare gustoasă. Singura caracteristică este fragilitatea ouălor, deoarece acestea devin mai puțin durabile și ferme după dezghețare.

Cum să acasă salmon roz de somon roz corectPe baza a 0,5 kg de masă proaspătă de caviar, veți avea nevoie de:

 • 1 litru de apă;
 • 100 grame de sare;
 • 50 ml de ulei vegetal;
 • 25 de grame de zahăr.

Roz somon ar trebui să fie dezghețate în prealabil, lăsând-o pentru noapte în frigider. După tăiere, îndepărtați filmul din ouă, clătiți cu apă curentă.

În apă clocotită, se toarnă zahăr și sare, se dizolvă complet și se răcește până la 40 de grade soluție salină. Se toarnă semințele, se lasă în soluție timp de 20-30 minute. Apoi scurgeți toată lichidul prin tifon sau sită. Pe o suprafață uscată, răspândiți caviarul pe tifon, astfel încât acesta să se usuce ușor. După ce se răspândește în borcane se toarnă în fiecare ulei puțin, închideți capacul și puneți-l în frigider sau în pivniță.

În funcție de modul de preparare a icrelor de somon roz - în marinadă sau cu ingrediente uscate - puteți obține un produs cu o durată de valabilitate diferită.

Caviarul, sărat în saramură, este depozitat nu mai mult de 3-4 zile, ceea ce este convenabil atunci când se prepară mici porții. Dacă trebuie să pregătiți o cantitate mare de produs, atunci este mai bine să utilizați o metodă uscată de delicatețe de decapare pentru o depozitare mai lungă - până la 2 săptămâni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sare somonul acasă sub "somon"Cum să sare somonul acasă sub "somon"
Roz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitateRoz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitate
Cum la domiciliu salata delicioasa ketuCum la domiciliu salata delicioasa ketu
Somonul roz este o mare sau un râu, în care trăieșteSomonul roz este o mare sau un râu, în care trăiește
Ce fel de pește este sockeye, în care trăiește, ce se hrănește și care este folosireaCe fel de pește este sockeye, în care trăiește, ce se hrănește și care este folosirea
Cum să sare un pește roșu gustos? Facem saramurăCum să sare un pește roșu gustos? Facem saramură
Somon de pește în Rusia: râu sau mare?Somon de pește în Rusia: râu sau mare?
Retete pentru somon în somonul sărat cu ceapăRetete pentru somon în somonul sărat cu ceapă
Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?
Rețete de sărare pește acasăRețete de sărare pește acasă
» » Cum să sare ouă de somon la domiciliu
© 2021 amigdas.com