amigdas.com

Căi reci de decapare a castraveților și păstrarea lor sub nylon

Cum să mănânci castraveți pentru iarnăCastraveți slabi - așa cum sunt populați și în căutare de iarnă! La urma urmei, ele sunt necesare pentru prepararea salatelor, vinaigrettes, rassolnik, azu. Și pur și simplu pentru a servi ciorchini parfumate cu o plăcere de cartofi! Dar aici este întrebarea, dar cum să le facă pentru iarna și să salveze?

Castraveți castraveți pentru iarnă

Desigur, astăzi puțini oameni au ocazia să murat o castă mare de castraveți și să o pună în pivniță. Apoi, în timpul iernii, rămâne doar să obțineți cât mai mult. Într-un apartament modern, metoda de depozitare în bănci este mai potrivită. Cele mai multe retete pentru castraveți de conservare sugerează utilizarea oțetului, pe care nu îi place toată lumea.

Între timp, castraveții săraci de butoaie pot fi făcuți în cutii fără adăugarea de oțet. Există mai multe rețete, toate acestea permit păstrarea gustului tradițional al castraveților murate pe parcursul iernii.

Cel mai mult mod popular și simplu de decapare castraveți pentru iarna - rece. Pentru a vă pregăti, veți avea nevoie de:

  • castraveți
  • apă
  • sare
  • condimente și ierburi

Băncile trebuie să fie spălate în apă fierbinte cu sifon. Apoi sterilizați. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu un ceainic convențional. Se toarnă jumătate din capacitatea de apă în ea și se pune pe foc. Odată ce apa se fierbe, reduceți focul la cel mai mic și scoateți capacul.

Întoarceți banca cu capul în jos și puneți-o într-un ceainic deschis. Atenție: banca nu trebuie să fie rece, altfel ar putea izbucni dintr-o schimbare de temperatură. Așa că lăsați cutia timp de 15-20 de minute. Apoi scoateți-l cu grijă cu o țesătură densă și puneți-l cu susul în jos pe prosopul de bucătărie.

Apoi, depunând castraveți. Castraveții trebuie spălați în prealabil și este recomandat să le uscați puțin, pentru a scurge apa. În cazul în care castraveții nu sunt destul de proaspeți, dar cumpărat în ajunul gătitului, atunci este mai bine să le înmuiați în apă rece timp de 12 ore.

Rețetă delicioasă pentru decaparea castravețilorCastraveții trebuie așezați după cum urmează. În partea inferioară, fructele mai mari și cele din burtă se strânge foarte strâns una pe cealaltă, astfel încât nu există aproape nici un spațiu între ele. Mai departe, în direcția spre partea de sus puneți toți castraveții mai mici. Dar este la fel de strâns, este mai bine într-o poziție verticală. În timp ce nu sunt introduse condimente.

Odată ce vasul este umplut la vârf, trebuie să-l umpleți cu o soluție salină rece. Se face astfel: într-o cratiță cu apă clocotită se dizolvă sarea pe 1 litru de apă - un pahar de sare. Aici, cu o saramură bogată, deja rece, turnați castraveți, acoperiți borcanele cu o cârpă și lăsați-le în căldură timp de 3-4 zile pentru souring. În cazul în care casa este foarte cald, atunci timpul de fermentare poate fi mai mic.

Verificați că pregătirea este mai bună. La început, spuma de la fermentare se va forma pe suprafața saramurii. Apoi va dispărea treptat. Atunci când dispare toată spuma - procesul de sărare este complet.

Conținutul de cutii introduse într-un bazin sau altă capacitate mare. Scurgeți soluția salină concentrată și clătiți bine legumele. Apoi, în cutiile nou spălate și sterilizate până la partea de jos a pus o foaie de hrean, câteva foi de coacăze negru, cireșe, lauri. Adăugați 3-4 cuișoare de usturoi și ardei gras. Se utilizează, de asemenea, semințe de muștar. O pereche de umbrele de marar, de asemenea, pus într-un borcan.

Castraveți așezate în același mod. Este necesar să se ia în considerare numai faptul că volumul fructului în sine a devenit oarecum mai mic și fiecare poate găzdui mai mult decât cele proaspete.

Acum, în fiecare borcan se toarnă apă fiartă rece până la vârf. Închideți capacul capron și puneți-l în frigider. Deoarece procesul de fermentare a fost deja finalizat, castraveții nu se vor mai îmbolnăvi. Acum va fi numai o sare inutilă care va fi dată în apă. Din ea va fi un saram al concentratiei dorite.

Castraveții gătite în acest fel se vor dovedi a fi crocante, dense și sărarea nu va fi diferită de cea a butoiului.

Castraveți castraveți cu vodcă

pregăti castraveți într-un mod rece, sub capacul nailonului este posibil și într-un alt mod. Pregătirea castraveților și a cutiilor este aceeași. Dar numai în bănci imediat ar trebui să puneți toate ierburi și condimente. Apoi, foarte castravete. Ordinul a fost deja descris.

Pregătiți-o în prealabil.

  1. Se fierbe apa într-o cratiță.
  2. Adăugați sare la ea - 50 grame pe litru de apă.
  3. Într-o soluție pregătită se toarnă vodka - 2 linguri pe litru.

Castraveți castravețiSolul se răcește și se toarnă conținutul cutiilor. Acum pot fi închise cu caprine capron și puse în frig - o pivniță sau un frigider. După 5-6 zile, castraveții gata.

Salting această metodă este bună, deoarece vodka va servi în acest caz ca un conservant. Castraveții ei nu se vor rătăci, ci pur și simplu sărind în saramură și vor fi perfect conservate pe tot parcursul iernii, fără conserve și sunning. Se dovedesc a fi crocante și puternice, nu își pierd calitățile gustului până la sfârșitul iernii.

Castravete uscate

Această metodă nu este fără motiv numită baril, deoarece Începutul sarării va avea loc într-un butoi.

Desigur, nu este necesar să folosiți un butoi imens din lemn. Poate fi luat pentru decapare emailată, o cratiță foarte mare sau un butoi de plastic alimentar. Această capacitate, neapărat neoxidant, clătiți bine cu mai multe ape, treceți cu apă fiartă și sifon.

Apoi, pe partea de jos pentru a pune toate plantele aromatice și condimente: mărar, frunze de coacăz negru, dafin, cires, usturoi și hrean în mod necesar - frunze sau rădăcini. Toate acestea trebuie făcute destul de mult, pe baza volumului "barilului".

Castraveți conform unei simple rețeteApoi, umpleți întregul recipient cu castraveți. Și aici trebuie să puneți legumele cât mai strâns posibil. Nu uitați că în timpul gătitului acestea vor scădea în volum. Nu puteți pune toate condimentele pe fund și le puteți schimba, deoarece capacitatea lor este plină.

Când butoiul este umplut în vârf, trebuie să fie turnat saramură. Se face pe baza unui litru de apă, două linguri de sare. Sare să fiarbă și să se răcească. Se toarnă castraveții astfel încât să fie complet acoperite cu lichid.

De sus, ca într-un butoi obișnuit, pentru a pune o placă sau o placă de tăiere din lemn cu un cerc puțin mai mică decât dimensiunea unui recipient cu castraveți. Și instalați încărcătura, puteți să aveți în formă de borcan de apă de trei litri. Și lăsați-o într-o încăpere pentru fermentație.

Verificați dacă castraveții gata, cu această metodă de sărare este chiar mai ușor. În câteva zile pot încerca doar. Odată ce fructul a atins gustul dorit și forma de spumă de pe suprafață sa oprit, trebuie să treceți la etapa următoare.

Scoateți totul de la recipient - atât castraveți, cât și frunze. Clătiți bine sub apă curentă pentru a spăla precipitatul format din fermentație în sare. Se toarnă brânza pe oale și se fierbe. Atunci se răcește.

Spălați iarba să se așeze pe fundul borcanelor sterilizate, apoi adăugați castraveții în partea de jos. Se răcește soluția salină cu conținutul în partea superioară. Acum, puteți închide capacul capron și pune în frigider. Aceste castraveți vor fi perfect conservate în frig pe parcursul iernii. Principalul lucru este să găsiți un frigider de dimensiuni adecvate.

Castraveți ușor sărate pentru iarnă

În vara, când recolta de castraveți este doar începutul, este obișnuit să se facă castraveți puțin sărate. Dar în timpul iernii nu au unde să ia. Dar puteți să vă păstrați gustul de vară.

Metoda de recoltare diferă puțin de murăturile de castravete murate. Doar o saramură diferită este făcută. Pentru el trebuie să toarceți în apă clocotită pentru 1 litru de apă - două linguri de sare și un zahăr. Finalizați mortarul preparat.

Castraveți proaspăt sărate pe întreaga iarnăCastraveții împreună cu mirodenii puse într-un recipient și se toarnă soluția salină rezultată. Se fixează sub presiune și se lasă timp de 2 zile într-o temperatură caldă. Înainte de sărare completă pentru a menține nu este necesar, altfel efectul castraveților puțin sărate nu se va întoarce.

Apoi, procesul este deja familiar. Castraveții și ierburile se scot și se spală. Puneți băncile pregătite. Sosiți brânza și turnați castraveții. Acum puteți închide capacul și îl puteți trimite la frigider pentru depozitare.

La astfel de castraveți, este mai bine să puneți mai multe semințe de hrean și mustar. Și, de asemenea, puteți adăuga vodca direct la borcane atunci când se toarnă saramură. Pe un borcan de trei litri trebuie să turnați două linguri de vodcă. Aceasta va ajuta la conservarea castravetei proaspăt sărate în forma sa originală și la prevenirea riscului de înmuiere, deoarece există zahăr în saramură.

Aparent, principiul preparării castraveților sărați într-un mod rece pentru iarnă este aproximativ același. Aceste castraveți nu trebuie să fie pasteurizate și laminate în cutii. Este suficient doar să rezisti corect formula, să respectați toate regulile și să închideți capacul capron, depozitați mult timp în frig.

Desigur, dacă se presupune că se pregătește o cantitate echitabilă de castraveți, este puțin probabil ca un frigider să gestioneze. Dacă există o pivniță în garaj sau în țară. Și în clădirile cu apartamente există adesea pivnițe, temperatura în care este destul de potrivit pentru depozitarea pe termen lung a cutiilor cu castraveți murate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarnaReteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarna
Rețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnăRețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnă
Castraveți sărate în cutii: rețete pentru murături pentru fiecare gustCastraveți sărate în cutii: rețete pentru murături pentru fiecare gust
Castraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețeteCastraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețete
Marinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioaseMarinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioase
Rețeta de castravete pentru iarnă în turnarea de tomateRețeta de castravete pentru iarnă în turnarea de tomate
Rețetă pas cu pas a castraveților murate cu pozeRețetă pas cu pas a castraveților murate cu poze
Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!
Câtă sare pentru o bucată de castraveți pe 1 litru de apăCâtă sare pentru o bucată de castraveți pe 1 litru de apă
Castraveții acri în cutii pentru iarna cum ar fi butoaiele: o rețetă dovedităCastraveții acri în cutii pentru iarna cum ar fi butoaiele: o rețetă dovedită
» » Căi reci de decapare a castraveților și păstrarea lor sub nylon
© 2021 amigdas.com