amigdas.com

Câine uscată și uscată: proprietăți utile, contraindicații

Cornel uscat pentru organismProprietățile utile și puterile medicinale ale cornei într-o formă uscată au fost cunoscute de mult timp. Fructe, care conțin o mulțime de vitamine, nutrienți și oligoelemente sunt utilizate pe scară largă în medicina populară. Datorită gustului său neobișnuit, dogwood-ul este, de asemenea, utilizat pe scară largă în gătit. Din boabele de cornel se prepară dulceturi, gemuri, compoturi, se șterge cu zahăr în formă proaspătă și, de asemenea, se usucă și se usucă.

Modalități de uscare a lemnului

Din toate tipurile de semifabricate, uscarea este considerată cea mai favorabilă cale, deoarece în timpul uscării dogul păstrează toate proprietățile utile. De asemenea, este foarte important ca fructele uscate să fie mult mai dulci decât cele proaspete, astfel încât acestea să poată fi consumate atât de adulți, cât și de copii care nu pot consuma alimente proaspete. După uscarea fructelor obțineți un gust plăcut și dulce.

Dogwoodul poate fi uscat și uscat în mai multe moduri, ca și în cazul oaselor (care au și proprietăți medicinale) și fără ele:

  1. Avantajul pentru arderea dogguanelorPentru uscare, folosiți fructe coapte, dar nu prea reci de culoare roșie. De obicei, boabele sunt uscate în aer proaspăt, evitând lumina directă a soarelui și umiditatea. Dar puteți să vă uscați și în cuptor și în uscătoarele speciale de uz casnic la o temperatură de 50-70 de grade. Berbecele colectate sau achiziționate sunt culese, curățate, spălate și așezate pe o tavă, tavă de copt sau orice alt recipient. Pentru confortul uscării, se recomandă utilizarea unui recipient solid, deoarece noaptea, containerele trebuie transportate într-o încăpere închisă. Pentru a obține un produs de calitate, boabele ar trebui să fie coborâte în apă fierbinte timp de 4-6 minute înainte de uscare. În timpul uscării, se amestecă periodic fructele pentru o uscare uniformă.
  2. Când se usucă fără semințe, se spală fructele pre-curățate de gropi. Oasele pot fi obținute fără tăierea fructelor, prin apăsarea acestora. Blanarea fructelor de pădure în acest caz nu este necesară. Fructele ar trebui să fie deschise cu atenție și să se răspândească pe o tavă în sus cu partea deschisă. Nu amestecați fructele deschise până când nu se usucă complet.
  3. Cum se usucă DogwoodPentru prepararea fructelor confiate (Dogwood uscate), în același mod fructul eliberat de sămânță, se presară cu zahăr în proporție de 1: 1 și se lasa sa stea timp de o zi. În acest timp, fructe de padure dau un suc. După 24 de ore suflați sucul (poate fi folosit separat). A face un sirop (per 250 g zahăr, 250 g apă per 500 g de dogwood), boabe de fierbere sirop se toarnă și se lasă timp de 5-10 minute, se strecoara si extins la containere pentru uscare.
  4. Pentru iubitorii de delicatese diferite, producția de lavash (fructe de pastilă) din fructe de pădure va fi la fel de fascinantă. În acest caz, fructele de fructe suprapuse sunt potrivite. După pre-tratament, puneți fructele în apă clocotită și fierbeți timp de 5-10 minute. Bomboanele trebuie să devină foarte moi. Strângeți apa și mănâncăți insulele printr-o sită pentru a separa carnea de oase. Carnea răspândește un strat subțire pe recipient și se usucă. După 3-5 zile, întoarceți pastila și o uscați din spate. Pulberea de fructe poate fi stocată în întregime sau tăiată în bucăți.

În toate cazurile, produsul finit trebuie transferat într-un vas de sticlă, închis ermetic și depozitat într-un loc întunecos, rece și uscat sau în frigider. În cazul fructelor uscate cumpărate într-un magazin sau pe piață, acestea sunt cel mai probabil tratate cu aditivi chimici pentru a prelungi termenul de valabilitate și pentru a proteja împotriva diferitelor dăunători.

Carnea uscată poate fi utilizată singură sau când se prepară umplutura, sosuri, kissels și compoturi.

Proprietăți utile de fructe de padure

Caracteristicile aplicării lemnului uscatDeterminând valoarea fructelor, trebuie notat conținutul în ele a unui număr mare de oligoelemente, vitamine, acizi și multe alte substanțe biologic active. Acestea conțin o cantitate foarte mare de vitamina C, au pulberi, proprietăți antiinflamatorii și antipiretice. Prin urmare, în oamenii de dogwood utilizate pentru prevenirea și tratarea bolilor reci și virale.

Proprietăți utile de fructe de pădure:

  • crește imunitatea;
  • sunt un mijloc eficace de prevenire a diabetului zaharat;
  • normalizează tensiunea arterială și zahărul din sânge.

Cornelian uscatInfuziile și ceaiurile din fructe uscate tonifică corpul, stimulează apetitul. Astfel, cornul uscat nu este doar un deliciu delicios, ci și un produs util.

Cornelianul uscat are aceleași proprietăți ca cele uscate. Una dintre proprietățile sale importante este un efect benefic asupra metabolismului, care este foarte important pentru reglarea metabolismului grăsimilor și prevenirea obezității. Foarte important este faptul că Dogwood ajută în tratamentul anemiei și a altor boli de sânge, pe măsură ce crește hemoglobina din sânge atunci când este utilizat, și astfel previne dezvoltarea unor boli cum ar fi anemia.

Aceste boabe sunt, de asemenea, necesare pentru mamele viitoare, deoarece acestea compensa lipsa de potasiu, eliminarea arsurilor la stomac. Utilizarea produsului întărește vasele de sânge și normalizează presiunea, ceea ce înseamnă că sarcina va avea loc în condiții benefice. Și, de asemenea, acidul ascorbic conținut în ele ajută la prevenirea virale și răceli care afectează negativ dezvoltarea fătului.

Luând în considerare toate aceste avantaje, beneficiile fructelor pentru organismul în curs de dezvoltare sunt, de asemenea, evidente.

Contraindicații de utilizat

Cum se utilizează dogwood uscatCu toate acestea, trebuie spus că orice produs este util atunci când este utilizat în limite rezonabile. Consumul de fructe uscate în cantități mari poate duce la consecințe neplăcute. Dogwood nu este necesar să se folosească pentru persoanele cu aciditate ridicată a stomacului și cu intoleranță individuală, persoanele cu excitabilitate crescută nervoasă, și tulburări de somn existente, precum și în timpul constipatiei, deoarece boabele sunt proprietățile de fixare.

Contraindicațiile, care au boabe de cornel uscate, sunt foarte ușoare. Și, având în vedere toate proprietățile utile ale acestui produs, nu vă puteți teama să vă bucurați de acest tratament util pe tot parcursul anului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să gătești o curmală uscată la domiciliuCum să gătești o curmală uscată la domiciliu
Cum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețeteCum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețete
Cum să usuce în mod corespunzător câinele-trandafir cu ajutorul unui cuptor la domiciliuCum să usuce în mod corespunzător câinele-trandafir cu ajutorul unui cuptor la domiciliu
Cum se usucă merele la domiciliuCum se usucă merele la domiciliu
Cum să gătești caise uscate în casăCum să gătești caise uscate în casă
Compot de prune și caise uscate: o rețetă și sfaturi utileCompot de prune și caise uscate: o rețetă și sfaturi utile
Cum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătitCum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătit
Piersica uscată: beneficiile și daunele aduse sănătății umanePiersica uscată: beneficiile și daunele aduse sănătății umane
Retete pentru fabricarea de compot din lemn de rasRetete pentru fabricarea de compot din lemn de ras
Cum să cumpărați fructe uscate pentru iarnăCum să cumpărați fructe uscate pentru iarnă
» » Câine uscată și uscată: proprietăți utile, contraindicații
© 2021 amigdas.com