amigdas.com

Semifabricate pentru iarnă: piper bulgar umplut cu legume

Ardei umplute cu varza - reteta delicioasaFără un piper bulgar, nu există o singură grădină sudică, iar în nord se cultivă în sere. Țara natală a plantei este America de Sud, unde crește încă în sălbăticie, iar soiurile de rasă mare au fost crescute în Bulgaria, deoarece legumele au devenit "bulgare". În prezent, există multe soiuri, ajungând la exotice, în ceea ce privește dimensiunea, culoarea și forma fructului.

Într-un an favorabil, tufele puternice, întunecate, dau randamente ridicate, iar fermierii de camioane își pot permite să obțină surplusurile de iarnă ale acestei legume delicioase.

Regele sărbătorii de iarnă

fructele de piper sunt foarte convenabil pentru umplutura, astfel încât murături iarna de multe ori umplute cu alte legume adecvate pentru sărare: .. varză, morcov, usturoi, vinete, etc fructe de culoare uzuale - roșu, verde și galben, - va face piesa de prelucrat prezent o capodoperă estetică, pentru că atunci când tonurile sărate devin mai strălucitoare. Ca și cum ar fi băgat în borcane și pe o plăcuță de pământ umplute cu legume, piperul va deveni regele mesei de iarnă.

Pregătirea legumelor

Pregătirea completă a legumelor în timpul verii este un angajament de a vă bucura de un fel de mâncare delicioasă în timpul iernii. Pentru pregătirea piperului umplute pentru iarnă, trebuie să alegeți fructe de aceeași mărime, nedeteriorate de boli și dăunători. "Clasa a II-a" poate fi tăiată și utilizată în alte blancuri sau introdusă în umplutură. Înainte de prelucrare, spălați fructele cu apă curentă. În ardeii selectați scoateți tulpina și semințele împreună cu carnea albă. Din păcate, este neplăcut să gustăm, deși conține majoritatea vitaminei C.

Prepararea legumelor pentru umpluturi - ardei și roșiiPentru toate semifabricatele, piperul este albă în apă clocotită timp de 2 până la 5 minute. Varza ar trebui să fie tăiată cât mai subțire posibil, deci este mai bine sărat și are un gust mai bun. Morcovii sunt spălați, curățați și trecuți printr-o răzătoare mare. Legumele, ierburile și condimentele rămase sunt selectate conform rețetei, spălate cu apă curentă și cu sol. Ardeii și usturoiul sunt cel mai bine tăiați cu aparate speciale sau în mănuși de cauciuc, deoarece sucul lor poate cauza arsuri dacă este expus pe piele pentru perioade lungi de timp sau dacă intră în ochi.

Ambalare și sterilizare

Indiferent dacă prescripția presupune sterilizarea sau nu, sticla băncile ar trebui să fie curate, tratate cu abur, microunde sau apă clocotită. Pentru prefabricate fără sterilizare, se folosesc butoaie, căzi sau tăblițe emailate. Dar în acest caz, atât vara cât și iarna este necesar să depozitați murătura la o temperatură suficient de scăzută, până la 4-5 grade. Pentru cutii, sunt pregătite capace curate, pentru butoaie și vase - cârpe de bumbac, cani de mărime potrivită și îndoire. Toate acestea trebuie să fie, de asemenea, curate, astfel încât drojdia nu primește ciuperci de drojdie sau spori de mucegai.

Sterilizarea cutiilor pentru bilete de iarnaÎn cazul în care casa nu are o pivniță rece, și încă vrea să evite sterilizarea, atunci umplute cu piper puteți înșuruba pur și simplu borcanele. Pentru a face acest lucru, turnați conținutul cutiilor cu brânză sau marinadă fierbinte până la capătul superior și acoperă imediat capacele sterile. Dacă totul este pregătit corect, atunci procesul de umplutură și recoltare pentru iarna va fi o anticipare plăcută a viitorului sărbătoare.

Iată câteva rețetă testate și testate pentru recoltarea legumelor pentru utilizare ulterioară.

Ardei umplute cu varza si morcovi pentru iarna, fara condimente

Pregătiți 2,5 kg de piper. Morcovii și ceapa (o jumătate de kilogram) au rămas cinci minute în ulei vegetal. Varza tocata bine (un kilogram și jumătate) amestecat cu legume fierte și sare (aproximativ 75 g). Nu vă fie teamă de sărare: piperul va îndepărta excesul. Rămâne să umpleți ardeiul blantit cu carnea tocată rezultată, pliată dens într-un castron mare și așezată pe farfurie cu asuprire. După 3-4 zile, felul de mâncare va primi o aromă plăcută, se va umple cu suc și va fi gata să mănânce. Pentru păstrarea ulterioară pentru iarnă, este pus pe cutii, sterilizate și laminate în mod obișnuit.

Varză aprovizionată cu condimente

La compoziția anterioară se adaugă:

 • Ardei dulci marinati - reteta delicioasabucăți mari de usturoi
 • patrunjel și verde mărar
 • pinch de chimen
 • ardei iute
 • litru de apă, un pahar de zahăr, un pahar de oțet de cidru de mere și o extra 1 lingură. l. sare, pentru marinada

De data aceasta nu puteți stinge morcovii cu ceapă în ulei și într-o formă brută se amestecă cu varză și ierburi, se adaugă sare, se clătește și se lasă să succize timp de 15 minute. Între timp Piper albastru timp de 2-3 minute, Se răcește, se umple cu un amestec, se introduce o bucată de usturoi. Se adaugă piper fierbinte cu atenție sau în umplutură sau separat în cutii de conserve atunci când sunt sterilizate. Fructe pline ambalate strâns în borcane curate, se adaugă pe frunza de laur. Faceți și fierbeți marinada de la produsele de mai sus, turnați cutii, puneți-le pe partea superioară a capacului și sterilizați minutele. 20. Rolați, răciți și puneți-vă în pivniță sau în cămară înainte de iarnă. Conservarea nu-i plac razele soarelui.

Piper cu varza si rosii, fara sterilizare

Pregătiți morcovul de varză tocată în modul descris mai sus. Pepper blanch, rece, umpluturi de chestii. Repede într-o cratiță și se toarnă marinata fierbinte preparată din

 • suc de roșii 2 l
 • oțet 150 ml
 • ulei 400 ml
 • zahăr 200 g

Se fierbe toate împreună timp de aproximativ o jumătate de oră, pentru a fi sigur... Apoi, distribuiți băncilor tratate cu abur nu este foarte strâns, și se toarnă marinada rămasă. Apoi strângeți-o.

Piper cu usturoi și vinete

Pentru câteva kilograme de piper - un kilogram de vinete, două capete de usturoi. Pentru marinadă, preparați un litru de roșii, 200 g de zahăr, o lingură de sare și trei linguri de ulei vegetal.

Ardei umplute cu vinete - bilete de iarnaPrin eleganța de a face un fel de mâncare este cu adevărat regal. Vinete tăiate în lungimi pe o farfurie, se prăjește în ulei, împrăștiate pe prosoape de hârtie, pentru a elimina excesul de grăsime. Usturoiul zdrobi presa pentru usturoi, rezultând o masă de vinete uns. Reduceți fiecare placă peste tub și introduceți-o în fruct. Gata piper să se răspândească pe maluri. Pregătiți marinada de la produsele de mai sus, fierbeți și turnați cutiile. Sterilizați timp de 40 de minute și strângeți.

Iată o altă recoltă originală și foarte frumoasă pentru iarnă:

Ardei umplute cu varză și afine într-o marinadă de miere

Pentru borcan de un litru - 7 buc. ardei grași, doi morcovi medii, jumătate de pahar de afine, 0,5 kg de varză, 7 căței de usturoi. Pentru marinată: o treime dintr-un pahar de ulei vegetal, două linguri de miere, 2 lingurițe de sare, 75 g de oțet. Umplut în apă clocotită, ardei umplut cu un amestec de varză cu morcovi și afine. Adăugați fiecare fruct la un cuișor de usturoi și o picătură de miere. Puneți într-un borcan și umpleți-l cu o marinadă fiartă. Puteți să strângeți fără sterilizare.

Nu doar o gustare, ci un al doilea curs deplin:

Ardei umplute cu orez

 • Piper plin cu orez și legume poate fi închis în borcane pentru iarnăpiper dulce 8 buc
 • orez uscat 120 g
 • becuri 2 bucăți
 • morcov 4 buc
 • Zahăr 25 g (linguriță)
 • usturoi - 2 cuișoare
 • Ulei de floarea-soarelui 3 linguri
 • pasta de tomate 1 lingura. l.
 • un cuplu de sare

Încălziți uleiul din tigaie și stoarceți morcovii rași și ceapa tăiată în el. Se amestecă friptura cu orez, zahăr, pastă de roșii, se adaugă usturoi zdrobit. Se toarnă amestecul de ardei, nu până la vârf, deoarece orezul în timpul stingerii va crește de 3 ori. Puneți-le într-un vas gros, se toarnă apă sărată în apă și se fierbe timp de 15 minute, până când orezul este gata. Puneți imediat într-un vas steril, turnați lichidul format până la gât și răsuciți capacul încălzit în apă clocotită.

Cu astfel de gustări puteți aștepta în condiții de siguranță pentru iarnă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografieRețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografie
Lecho de tomate și piper pentru iarnaLecho de tomate și piper pentru iarna
Rețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnăRețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnă
Tomate în pene pentru iarna - rețeteTomate în pene pentru iarna - rețete
Prepararea rapidă a varză marinată cu ardei grasPrepararea rapidă a varză marinată cu ardei gras
Cele mai bune retete de vinete pentru iarnăCele mai bune retete de vinete pentru iarnă
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Piper pentru iarnă, sărată la recePiper pentru iarnă, sărată la rece
Rețete rapide pentru gătitul vinetelor în coreeană pentru iarnăRețete rapide pentru gătitul vinetelor în coreeană pentru iarnă
Semințe de roșii galbene pentru iarnăSemințe de roșii galbene pentru iarnă
» » Semifabricate pentru iarnă: piper bulgar umplut cu legume
© 2021 amigdas.com