amigdas.com

Rețetă pentru gem de cireșe de iarnă cu oase

Cum să gătești gem de cireșeCherry este o boabe care întotdeauna enthralls oameni. Din aceasta puteți face o completare pentru plăcinte, vareniki, plăcinte, precum și compoturi delicioase. De obicei, toate cireșele sunt fructe de pădure de cireșe, iar atunci când se cochetează foarte mult, amărătoarea încearcă pregătiți-o și pentru iarna

. Se știe că cireșul are nu numai calități bune de gust, ci și foarte util, deoarece conține un număr mare de vitamine.

Prin urmare, pentru multe boli, de exemplu, anemie sau artrită, se recomandă să luați și medici.

cireș influență pozitivă și pe sistemul nervos al unei persoane, se calmează. Prin urmare, aceste boabe pot fi utilizate în tratamentul bolilor nervoase și mentale. Dar cea mai obișnuită delicatețe de cireșe este astăzi gem.

Pregătirea pentru recoltarea gemului de cireșe

Cum să gătești gem de cireșeSe crede că este necesar să se pregătească un desert de cireș smântână de smalț. Mai bine va fi mare în volum, dar o mare, și au o latură mică, deși sunt asemănătoare cu șolduri. Acest lucru este necesar pentru a se asigura că boabele nu se pune un strat gros. Nici o deteriorare a rezervorului nu ar trebui să fie, astfel încât ar trebui să verificați cu atenție feluri de mâncare înainte de a începe de gătit, și dacă puteți găsi cel puțin unele daune sau spargere, este deja de gătit gem de cireșe nu este potrivit și aveți nevoie pentru a găsi un alt vas.

Rețete de gem de cireșeO astfel de atenție la inspectarea recipientului este necesară pentru ca ulterior, atunci când se gătește, blocajele să nu ardă. Pentru a interfera cu delicatețea de cireșe, o convenabilă lingura de lemn. Puteți să o înlocuiți cu o spatulă din lemn. Astfel de linguri ajută de obicei să gătești gem de cireșe cu oase dense, dar să nu-ți strici aspectul. Când se află pe desert atunci când se gătește formată din spumă, atunci merită luată un zgomot pentru ao elimina. Dar chiar și aici există cerințe: trebuie să fie din oțel inoxidabil.

Când gemul este gata pentru iarnă, se toarnă peste borcane de sticlă și se înfășoară cu capace metalice, care trebuie de asemenea achiziționate și pregătite în avans. Este necesar să se spele totul bine și să se efectueze tratament termic. Pentru coaserea cutiilor se folosește o mașină de tricotat.

Variante de preparare a gemului de cireș

Cum să gătești gem de cireșe cu piatrăPână în prezent, există mai multe rețete pentru pregătirea gemului de cireșe. Deci, poate fi gătit cu sau fără oase le. Totul depinde de cât de mult iubesc hostessul și familia și de cât timp va fi păstrată această delicatețe de cireșe. Se știe că osul dă un gust neobișnuit. Dar, în același timp, gemul de cireșe, în care nu există pietre, are avantajele sale. În primul rând, fără consecințe, chiar și copiii îl pot mânca liber. Perfect se va potrivi atât pentru a decora prăjituri, fie pentru a servi ca aditiv în cremă și umplutură.

Cum să gătești gem de cireșe fără pietreMerită să ne amintim că un tratament cu oase are o anumită perioadă de valabilitate - doar un an. Nu se recomandă depozitarea mai mult timp, deoarece se va acumula acidul cianhidric, care este cel mai puternic toxic substanțe. Iar utilizarea sa poate duce la consecințe negative asupra corpului uman. În plus, la discreția gem hostess cireșe poate fi gros sau lichid, aceasta va depinde de ce rețeta pentru prepararea sa și care va fi proporția cea mai cireșe, zahăr și apă.

Din consistența gemului va depinde metoda de stocare. Dacă gemul devine dens, atunci poate fi păstrat la temperatura camerei și pentru o perioadă lungă de timp. Dar dacă este lichid, atunci nu va putea să își mențină calitățile utile pentru o perioadă lungă de timp, dacă nu este depozitată într-un loc răcoros. De exemplu, în frigider este mai bine să depozitați gem de cireș lichid.

Principalele etape de pregătire a gemului de cireșe

Orice fel de gem de cireșe, ca orice alt produs, are propriile subtilități de gătit, care, desigur, trebuie să fie cunoscute și respectate. Asigurați-vă că luați în considerare capacitatea cireșului de a elimina otrăvirea Acid cianhidric în anumite condiții. Pentru prepararea unui astfel de produs este de dorit să se aleagă fructe de padure coapte și mari. Este necesar să se acorde atenție faptului că nu sunt viermi.

Cele mai bune fructe de padure sunt fructele de padure care au roșu strălucitor sau chiar negru. Dacă fructele sunt foarte mici sau se cochetează prost, atunci este mai bine să le folosiți pentru gătit, dar nu gem, de exemplu, marmeladă sau gem. gem fără semințe necesită mai mult timp pentru gătit, dar se consideră mai calitativ. Dacă nu există cireșe pentru gem, atunci îl puteți înlocui cu cireșe. În acest caz, este necesar mai întâi să tăiați fiecare sau câteva minute pentru a rezista la apă fiartă. Și, în caz contrar, regulile pentru gemul de gătit nu se schimbă.

Există, de asemenea, mici secrete de gatit cireșe de gătit. Mulți amanți visează că boabele din delicatețea lor nu erau încrețite, dar nu știu cum să o facă. Și secretul acestui lucru este foarte simplu: trebuie să fierbeți gemul în câteva trucuri. De exemplu, în 2 sau 3. Dar este necesar să se mențină fructe de padure în sirop pentru câteva ore.

Reteta clasica pentru gem de cires

Pentru a face un gem simplu, dar foarte gustos fără sâmburi, următoarele produse sunt necesare pe bază de rețetă:

  1. Cherry - 1 kilogram.
  2. Nisip de zahăr - de la 1 la 1,2 kilograme.
  3. Apă - 1 pahar.

Gem de cireșe cu piatrăRețeta pentru gătit o astfel de delicatețe de cireșe este foarte simplă. Ripe și cireșe întregi trebuie să rezolve mai întâi cu atenție. Este necesar să eliminați gunoiul și, de asemenea, să eliminați acele fructe de padure care sunt stricate deja sau sunt îndesate. Merită să le curățați și din tulpină, care este destul de rară pe o boabe coapte. După aceea, cireșele trebuie clătite sub apă curentă și lăsate pentru o perioadă, de exemplu, într-o gaură pentru a permite lichidul de sticlă.

Acum trebuie să începem îndepărtarea oaselor din fructe de padure. De obicei, pentru acest lucru este folosit un dispozitiv special, dar dacă nu aveți unul, atunci această procedură poate fi efectuată cu ajutorul unui bolț. Totul trebuie făcut cu grijă, astfel încât fructele să nu-și piardă forma și să nu se deformeze.

Gem de cireșe fără pietreDupă îndepărtarea pietrei, toate fructele sunt adăugate într-o tavă mare de email, dar mai bine, iar straturile se varsă cu zahăr. Acum, toată această masă dulce-cireșă este lăsată într-un loc răcoros timp de aproximativ trei ore. De îndată ce va veni timpul, este necesar ca cireșele să fie transferate în capacitatea în care va fi preparat gemul. Dacă dintr-o dată mai rămăsese zahăr pe fundul vasului de email, unde boabele au rămas timp de trei ore, pot fi clătite cu apă și turnate la restul masei.

Ce trebuie să gătești gem de cireșeSetați pentru a găti blocajul din cireș la foc lent, amestecând până când zahărul se dizolvă complet. Acum trebuie să întăriți focul și puteți aduce masa de cireș la fierbere. De îndată ce se fierbe, focul este pus pe o temperatură medie și gătitul continuă, dar numai tot timpul de care aveți nevoie pentru a vă asigura că suprafața nu formează o spumă. Trebuie colectat și șters. Pentru ca masa dulce de cireș să nu fie arsă, vasele ar trebui să fie scoase ocazional din foc și amestecate bine cu un zgomot.

Pregătirea gemului de cireșEste ușor să verificați disponibilitatea cuișoare de cireșe. De exemplu, puteți face acest lucru lăsându-l pe un farfurie. Dacă această picătură de cireșe nu se răspândește, înseamnă că gemul este deja gata. Și dacă se răspândește, continuați gătitul. Înainte de curățarea cireșelor pe băncile uscate, este necesar ca acestea să fie răcite chiar în recipientul în care au fost gătite. Rămâne doar să se rostogolească cutiile sau să se închidă cu hârtie de pergament și să se curețe bine gâtul cu un gât.

Cum să gătești gem de cireșe cu oase

Rețetă pentru gătit cuișoare de cireșe cu oase vor fi necesare următoarele produse:

  1. Cherry -1 kilogram.
  2. Zaharul este de 1,5 kilograme.
  3. Apă - 2 cești.

Cireșele trebuie să fie atinse și clătite bine. Puneți-l într-un șuviță și, pentru un minut, puneți-l în apă clocotită. Și puneți repede într-o tavă de apă rece. Numai după aceea, ciresul preparat poate fi pus într-o oală de gătit sau într-un bazin. Într-un alt recipient în acest moment, trebuie să sudați un sirop, pentru care aveți nevoie de 800 de grame de zahăr și apă la rată.

Cum se prepară gemul de cireșeSe intampla ca siropul sa fie noros. În acest caz merită să se tensioneze, de exemplu, prin tifon sau o sită fină. Apoi se toarnă fructele deja pregătite și se lasă să se infuzeze timp de 4 ore. După aceea, siropul de cireș se separă și se fierbe timp de 5 minute. Și din nou sunt pline cu fructe de padure, dar numai acum se adaugă zahăr, care a rămas. Toată această masă de cireșe este pusă într-un foc lent și este adusă la dizolvare.

De îndată ce zahărul se dizolvă, focul trebuie să crească. Jam-ul este gătit până când este gata, dar nu puteți uita să îndepărtați spuma. Masa răcită este turnată peste cutii.

O reteta speciala pentru gem de cires

Atunci când pregătiți un blocaj special din cireșe, în cazul în care diferite aditivi cu adaosuri, bucăți de mandarine, portocale sau lămâi, sunt necesare următoarele produse:

  1. 1 kilogram de cireș
  2. 0,5 cani de apă.
  3. 7 pahare de zahăr.

Recoltarea gemului de cireș pentru iarnăNucile trebuie să fie pregătite în avans, tăind astfel încât să se potrivească în fructe de mare. Cireșele spălate și pregătite sunt sortate, trăgând piatra, iar în loc de ea se pune o bucată de nucă în fiecare boabe. Cherry se pune într-o cratiță și se acoperă cu jumătate de zahăr. La ora 6, această masă ar trebui lăsată într-un loc răcoros, astfel încât sucul să iasă din fructe de pădure.

Sucul rezultat este turnat într-o oală de gătit, se adaugă zahăr și apă, după care siropul începe să fiarbă. Siropul fierbinte este prevăzut cu fructe de pădure, iar apoi toată masa este gătită până când este gata. Se recomandă să nu se amestece, astfel încât nucile să nu cadă. Uneori, această cratiță poate fi agitată. Când se blochează gemul, tava poate fi scoasă din placă. Jam este turnat peste bănci deja rece.

Reteta pentru gem de cires "Pyatiminutka"

Cum să gătești un gem rapid de cireșepentru rapid de gătit cireșul va necesita 2 kilograme de cireșe și 1,5 kilograme de zahăr. Modul de pregătire este simplu: sortim fructele de pădure, înlăturându-le pe cei care sunt deja răsfățați sau gunoi, care pot fi prinși între fructe de padure. Trebuie să fie bine clătite. După aceasta, întreaga cireșă este așezată în bolul de gătit și acoperită cu zahăr, dar trebuie făcută cu straturi. Pentru a avea suc de la boabe, trebuie să-l lăsați timp de 6 ore.

Puneți recipientul cu masă de cireșe pe foc. Se amestecă lent, trebuie să-l dați la fiert, apoi gătiți încă 7 minute. Capacele și borcanele trebuie pregătite în avans. Dar asigurați-vă că sunt băncile uscat. Conform acestei rețete, gemul este împrăștiat peste bidoane fierbinți, apoi se rostogolește și se întinde.

Cum să preparați un gem de cireșe cu oase dense

O modalitate rapidă de pregătire a gemului de cireșeO delicatesă densă din cireșe poate fi obținută din fructe de padure cu sau fără oase. Etapele de gătit rămân aceleași. De asemenea, cireșele sunt bine sortate și spălate, apoi sunt așezate într-un bazin sau într-o tavă pentru gătit. În aceeași tigaie se adaugă zahăr și apă în conformitate cu rețeta, iar un sirop este gătit pentru o perioadă de timp.

Pentru a face gem a devenit groasă, masa rezultată este lăsată să se răcească timp de 12 ore.

În ziua următoare, gemul se pune din nou pe aragaz și se aduce la fierbere la foc mediu. Odată ce masa se fierbe, ar trebui să gătiți încă 5 minute. Și, din nou, după oprirea focului, lăsați blisterul să se răcească timp de 12 ore. Pentru a treia oară după fierbere, masa de cireșe este fiartă timp de 10 minute. Jam este gata! Se toarnă peste băncile la cald și apoi se răcește.

Este plăcut să deschideți un borcan de gem de cireșe aromatizant și apetisant iarna și să vă bucurați de gustul său. Cherry gem nu numai că are calități mai bune de gust, își amintește de vară, dar este, de asemenea, util pentru sănătatea umană.

Gem de cireșe pentru iarnăCum să gătești gem de cireșeVariante de gem de cireșeModalități de gătit gem de cireșeCherry gemCireșele se păstreazăCe fel de cireș este necesar pentru gemCum să gătești gem de cireșe cu nuciGem de cireșe cu nuciMod simplu de a face gem de cireșeGem de cireșe cu piatrăGem de cireșe fără pietreCe aveți nevoie pentru gem de cireșeReteta clasica pentru gem de ciresO reteta simpla pentru gem de cireseMod simplu pentru a pregăti gemul de cireșeReteta pentru gem de cireșeCherry IngredienteCum sa faci cireșe pentru iarnăCum se rostogolește gemul de cireșeCe aveți nevoie pentru gem de cireșe
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să gătești gem de cireșe cu un os și fărăCum să gătești gem de cireșe cu un os și fără
Semințe de cireșe proaspete, ce să facă pentru iarnăSemințe de cireșe proaspete, ce să facă pentru iarnă
Cum să faci lichior de cireșe la domiciliuCum să faci lichior de cireșe la domiciliu
Cum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasiceCum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasice
Recoltați roșii de cireș pentru iarnă: rețete și sfaturiRecoltați roșii de cireș pentru iarnă: rețete și sfaturi
De ce vis cires într-un vis - caută o interpretareDe ce vis cires într-un vis - caută o interpretare
Rețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnăRețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnă
Pregătirea gemului din fructe de cireș și lămâie negrePregătirea gemului din fructe de cireș și lămâie negre
Apetit gem de prune galbeneApetit gem de prune galbene
Cum se prepară un delicios compot de cireș din fructe proaspete și congelateCum se prepară un delicios compot de cireș din fructe proaspete și congelate
» » Rețetă pentru gem de cireșe de iarnă cu oase
© 2021 amigdas.com