amigdas.com

Pas cu pas prepararea salatei din piperul bulgar

Salata din piper bulgarO legumă dulce, care poate fi gătită în aproape orice fel de mâncare, roșu, verzui, galben și portocaliu, este cunoscută tuturor. Ardeii bulgari se pot mânca atât în ​​salată, cât și în vase fierbinți. Și cel mai adesea se găsește în piesele de lucru pentru iarnă. Gospodinele gospodinești știu că gătitul pe foc lent de ardei bulgară cu alte legume cât mai mult posibil dezvăluie gustul său unic.

Gătirea pas cu pas

O salată de piper bulgar pentru iarnă poate fi pregătită chiar și de o gazdă novice. Principalul lucru este alegerea și pregătirea legumelor potrivite pentru lecho, și anume:

 • Pregătirea salatei din ardei grasBulbul de ardei iute de circa 2 kg;
 • morcovi de 1 kg;
 • ceapa 700gr;
 • pasta de tomate de 500 grame;
 • rosii 500 grame;
 • sare și condimente după gust;
 • ulei vegetal 1 sticlă;
 • esenta acetica 7% 2 linguri.

Pentru o salată dată, puteți lua nu numai bulgară, ci o altă varietate de piper. Principalul lucru este că ar trebui să fie dulce, fără daune și fără putregai. Roșiile pot să ia 1 kg, dar apoi nu trebuie să se folosească pasta de tomate în gătit.

Descrierea pas cu pas a salatei din ardei bulgariÎnainte de a începe o salată, trebuie să pregătiți toate legumele. În primul rând, trebuie să clătiți bine și din nou pentru a vedea că nu există legume stricate sau rupte.

Ardei să se usuce și să se taie peduncul. Apoi tăiați miezul și îndepărtați carnea de semințe, îndepărtați dungile albe. După aceea, piper taie julienne fin.

Morcovii curata si freaca pe matusa cu gauri mari. Puteți folosi un răzătoare pentru morcovi coreeni sau tăiați în benzi mici. Ceapa coaja și tăiat în semne de inele.

Rețetă pentru salată cu ardei grasRoșiile se evaporă cu apă clocotită și se îndepărtează. După aceasta, frământați pâinea prăjită cu pulpă și puneți un foc lent, adăugând la oală piure de un pahar de apă. Tomatele trebuie gătite timp de aproximativ zece minute și îndepărtate de pe farfurie. Se adaugă pasta de tomate la masa fierbinte preparată, se amestecă bine și se răcește.

Dacă salata este pregătită fără adăugarea de pastă de roșii, apoi se toarnă o masă caldă de roșii și se trece printr-un malaxor sau o mașină de măcinat cu carne.

Când toate legumele sunt tăiate, trebuie să puneți un panou de mărimea necesară pe sobă și să-l încălziți. După ce se încălzește, se toarnă uleiul vegetal. Când se încălzește, puneți morcovii rași în tigaie. Dă-i pozmitsya cam cinci minute, pune ardeii tăiați și ceapa.

Salata dietetica din ardei grasLegumele trebuie gătite la foc mic timp de 30 de minute. La fiecare 10 minute se amestecă bine. După aceasta, adăugați piureul din roșii, adăugați sare și adăugați frunze de dafin. Pentru cei care vă plac felurile de mâncare picante, puteți adăuga gustul de ardei roșu. După aceea, gătiți încă 10 minute, apoi îndepărtați-l de la căldură.

În salata pregătită de piper bulgar se adaugă oțetul și se răcește. După aceea, răspândit în băncile care au fost sterilizate. Salata de ardei bulgari, sau lecho, este gata pentru utilizare.

Lecho poate fi, de asemenea, pregătit într-un multivariat. Pentru a face acest lucru, toate legumele feliate ar trebui să fie puse într-o cratiță și puneți pe tocană. Multivariatul gătește bine și fără agitare suplimentară, ca într-o cratiță obișnuită pe sobă. Otetul nu trebuie să fie turnat imediat cu toate produsele, dar numai atunci când multivarkul este deja în afara rețelei.

După ce se răcește lecho, poți banuiesc-o, care au fost pregătite în avans.

Reteta pentru salata acuarela

Există o altă rețetă de la ardeii bulgari. Este pregătit rapid și ușor. În toamnă, grădinarii au un număr mare de roșii verzi care vor fi utile pentru noi.

Pentru salata de acvarel veti avea nevoie de urmatoarele produse:

 • Salata de salata cu ardei grasroșii verzi de aproximativ 4 kg;
 • ceapa 1 kg;
 • ardei roșu de 1,5 kg;
 • morcovi de 1 kg;
 • sare 0,5 gr;
 • ulei vegetal 2 sticle fatete;
 • zahăr 1 sticlă.

Salata de iarnă din piperul bulgarÎnainte de a începe să gătiți, trebuie să uscați legumele spălate. Tăiați toate roșiile cu broșe. Ceapa taie semne subțiri subțiri. Morcovii pot fi rase sau taiate in benzi subtiri.

Se curata piperul din seminte si se taie partea alba. După aceea, tăiați în benzi. Se amestecă toate ingredientele, se adaugă sare și se acoperă cu un prosop aproximativ 6 ore. Multe gospodine primesc saramura turnata si nu folositi intr-o salata. Dar nu poți face asta.

Rețetă pentru salată cu ardei grasDupă ce a trecut timpul, puneți cratița de dimensiunea corectă pe placa încălzită și adăugați uleiul vegetal. Așezați toate legumele împreună cu sucul. După aceasta, adăugați zahăr și amestecați din nou bine.

Salată pregătită 40 de minute, După aceasta, cea fierbinte este descompusă în cutii care au fost sterilizate în prealabil. Băncile cu salată pot fi imediat răsucite și coborâte într-un loc de depozitare la rece.

Salata este gustoasă și frumoasă datorită diferitelor culori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lecho de tomate și piper pentru iarnaLecho de tomate și piper pentru iarna
Rețete de salate de vânătoare pentru iarnăRețete de salate de vânătoare pentru iarnă
Rețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnăRețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnă
Variante de rețete pentru fasole de fasole pentru iarnăVariante de rețete pentru fasole de fasole pentru iarnă
Salate pentru iarnă, cele mai delicioase: ingrediente și rețete pentru gătitSalate pentru iarnă, cele mai delicioase: ingrediente și rețete pentru gătit
Cele mai bune retete de vinete pentru iarnăCele mai bune retete de vinete pentru iarnă
Salata Donskoy pentru iarna: cele mai bune reteteSalata Donskoy pentru iarna: cele mai bune retete
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Retete pentru sfeclă foarte gustoasă pentru iarnăRetete pentru sfeclă foarte gustoasă pentru iarnă
Retete pentru prepararea salatei de iarnă "Alenka" din sfecla roșieRetete pentru prepararea salatei de iarnă "Alenka" din sfecla roșie
» » Pas cu pas prepararea salatei din piperul bulgar
© 2021 amigdas.com