amigdas.com

Reteta simpla de casa pentru vinul din coacăze negre

Vin acasăVinul de casă din fructe de padure sau fructe vindecă sufletul și trupul, acest elixir delicios și delicios nu este rușinat să se pună pe masă și să-i trateze pe prieteni și chiar pe oaspeți neinvitați. În special merită acordată o atenție deosebită vinului făcut din casă, dintr-un coacăz (o rețetă simplă).

Folosirea vinului de casă de casă în conformitate cu o rețetă simplă

Dacă folosești un elixir de vin de casă nu mai mult de 50-75 grame pe zi, atunci toate substanțele active valoroase care se formează ca urmare a fermentării naturale atunci când interacționează cu zahărul vor acționa asupra corpului uman ca medicament. Curățarea elixirului de vin va extinde și curăța sistemul circulator, va dizolva trombi și va elimina colesterolul dăunător din corp, va crește tonul și elasticitatea vaselor. Elixirul de vin, preparat din fructe de padure naturale si materii prime de fructe, cu dozare va evita o persoana cu boli mortale cum ar fi accident vascular cerebral si infarct miocardic.

Prevenirea

Vinul de casă din coacăze conform unei rețete simple, gătită acasă, este o băutură alcoolică de vin, adică, conține de la 9 la 13% alcool și, prin urmare, este contraindicat:

 • copii sub 16 ani,
 • persoanele care suferă de reacții alergice,
 • persoanele cu boli ale tractului gastro-intestinal,

are, de asemenea, limitări:

 • rata de utilizare pentru bărbații adulți nu depășește două pahare pe zi,
 • rata de utilizare pentru femei nu este mai mult de un pahar pe zi.

Sunt obținute cele mai bune elixire de vin din casă din varietăți dulci de coacăze negre și roșii, cireșe, zmeură, struguri, prune, negru, aronia și fructe de mere, pere, caise, piersici.

De exemplu, dintr-un coacăz negru bogat, coacăz alb sau roșu, puteți găti un vin excelent uscat sau semisugurit la domiciliu, dar timpul de gătire va dura aproximativ două până la trei luni, dar unde să vă grăbiți? Până la sfârșitul toamnei și la începutul iernii reci, este timpul. Dacă doriți să vă aflați deja la sărbătorile de Anul Nou, pe masa dvs. veți vedea un elixir de vinuri cu coacăz, gustos și parfumat.

Cum să faci vin de la coacăze la domiciliu?

Noi introducem o rețetă originală simplu de vin de casă realizate de coacăze negre pentru iarna, dar această rețetă ușor puteți face experimente fantezie. Baza ar trebui să fie luate recolta proaspat de coacaze negre sau chiar pregăti elixirul amestecului de coacăze, adăugând coacăze roșii și albe, agrișe și zmeură, este mai bine să ia fructe de padure coapte, în timp ce vin de casă se va transforma mai rapid și mai aromat.

Reteta pentru vin de origine din coacăze negre

Ingredientele

 • coacăz negru 10 kilograme,
 • sirop de zahăr 5 kilograme (+ 1 kilogram dacă boabele sunt acre);
 • apă 15 litri.

Sfaturi pentru o rețetă pentru vinul de coacăze negre: este mai bine să luați apă dintr-o sursă sau îmbuteliată și utilizați-l la temperatura camerei (cald).

Tehnologia de gătit vin de la coacăze negre la domiciliu

 • Cum să faci vin la domiciliuFructe de coacăze negre sunt sortate din gunoi, sorines, frunze și ramuri, vom elimina fructe de padure stricat și putred. Bomboanele nu se spală!
 • În apă punem zahăr, amestecăm cu o lingură complet. Avem un sirop de zahăr omogen. Lăsați să insiste.
 • Blackberry coji de fructe trecem printr-un măcinător de carne sau apăsăm un ciocan, un bolț de rulare (un proces laborios), puteți folosi și un mixer la viteză mică. Masa nu trebuie să se transforme în cartofi din terci și piure. Avem coaja de coacăze negre.
 • Într-o cratiță sau într-o baie se pune mezguș de coacăze negre, se toarnă sirop de zahăr cald. Tigaia este acoperită cu tifon, legăm tifon cu un șnur sau mai bine cu o bandă elastică, astfel încât tifonul nu intră în amestecul preparat de lichior lichid și pentru comoditate. În amestecul pregătit nu ar trebui să obțineți midges și zboară.
 • La fiecare cinci până la șase zile este necesar să se amestece amestecul, îmbogățiți-l cu oxigen și împiedicați-l să curgă. Amestecul trebuie să fie într-un loc cald la o temperatură de +18 la +23 grade Celsius, apoi procesul de fermentare va avea loc rapid și complet. Din punct de vedere vizual pe suprafața amestecului de coacăze, ar trebui să observați bulele de aer și suluri.
 • După trei sau patru săptămâni, se toarnă cu grijă fracțiunea lichidă a amestecului într-un recipient din sticlă cu gât îngust, în acest scop sticla sau borcanul se potrivește cel mai bine. Apoi stoarcem pasta groasă de coacăz printr-o sită sau tifon și lichidul rezultat este, de asemenea, drenat sau, mai degrabă, adăugăm la sticla preparată din sticlă sau borcan. Squeezes de coacăze negre nu mai sunt necesare, ei și-au făcut munca și a dat toate valorile pe care le-au avut, iar acum ei pot fi aruncate.
 • Pe butelie sau borcan am pus hidrodoserul, îl putem înlocui cu o mănușă de cauciuc (medicală sau economică) în care este necesar să facem o gaură, adică o puncție. În viitor, prin gaura făcută, excesul de dioxid de carbon va fi eliberat, dacă acest lucru nu este făcut, atunci tara cu vinuri de calitate superioară nu se poate rupe.
 • O sticlă sau un borcan cu un hidrospot poate fi acum dus într-un loc răcoros, așa că, cu grijă, vinul făcut din coacăze negre pentru iarnă va dura două până la trei luni.
 • Începând să se bucure, vinul de casă din coacăze negre nu este încă pregătit și nu trebuie să uitați de el, dar aveți nevoie de el încercați în fiecare săptămână și adăugați zahăr la ea de aproximativ 500 de grame, astfel încât aciditatea dispare.
 • Cilindrul de vin va trebui turnat într-un alt recipient curat și așezat pe fundul turbidității încercați să lăsați să fie aruncat.
 • Atunci când aciditatea vinului în casă atinge standardele dorite - 0,8%, vinul nu va miros acru, atât în ​​timpul fermentației, și va avea o aroma de coacaze dulce, de culoare și de vin negru coacăză vor fi clare și transparente, atunci vinul este coacăz gata.
 • Reteta pentru prepararea vinului din coacăzePregătiți sticle sau borcane de sticlă care sunt cu grijă apă caldă cu bicarbonat de sodiu sau detergent de spălat vase.
 • Sterilizați sticlele și borcanele de sticlă spălate curate, pentru o pereche de apă fierbinte timp de cel puțin 10 minute sau într-un cuptor cu microunde. Din sterilitatea de sticlă va depinde de timpul și de calitatea de depozitare a vinului de casa din coacăz în conformitate cu o rețetă simplă.
 • Gătitul și capacele mele din plastic pentru borcane de sticlă sau capace de sticle.
 • Turnăm vinul gata făcut din casă de coacăze negre, trecând printr-un filtru sau o pâlnie cu o bucată de tifon pe sticle și borcane din sticlă sterilizate.
 • Am sticle de dop și borcane cu elixir de vin curdat, pentru asta folosim huse din lemn din plastic sau din plută.

Sfaturi

Vin currants la domiciliu

Pentru a stimula procesul de fermentare în pasta de coacăze negre, puteți adăugați câteva boabe de struguri, care trebuie, de asemenea, să fie zdrobită și nu spălată. Strugurii conțin o cantitate mare de drojdie de vin în coaja lor.

Cu cât este mai mare temperatura aerului din cameră și cu atât mai mică este diferența de temperatură, unde va curge vinul de coacăz, cu atât mai rapid va trece procesul de fermentare al ciorbului de vin de casă de coacăze negre. Timpul de fermentare poate fi doar două până la trei săptămâni.

În pasta de coacăze negre pentru a spori aroma, puteți adăuga, de asemenea, coacăze roșii sau fructe de măsline zmeură.

Este mai bine să înlocuiți două sticle sau borcane pentru a le vărsa vin nefertilizat, fără a ridica sedimentele de jos.

Dacă sticla are un gât îngust și lung, în loc de o mănușă, puteți folosi un "vârf medical" sau un balon și faceți o puncție în ele. Puteți face o gaură în dopul din plastic și introduceți un tub pentru sucuri în el.

Semințele de vin trebuie păstrate într-o sticlă de sticlă întunecată sau acoperite din exterior cu ziare sau cu o cârpă densă.

Vinul de casă din coacăz negru, conform unei rețete simple, este gata. Un astfel de elixir minunat, util și gustos, parfumat, poate fi consumat pe tot parcursul anului, deoarece conține puțin alcool și când se evaporă, vinul se va transforma într-o băutură dulce și acră și nu mai mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gem din coacăze. Rețete și sfaturi de gătitGem din coacăze. Rețete și sfaturi de gătit
Pregătirea și utilizarea compotului din coacăze negrePregătirea și utilizarea compotului din coacăze negre
Coacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarnaCoacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarna
Homemade vin din struguri Isabella: rețete simpleHomemade vin din struguri Isabella: rețete simple
Modalități de fabricare a vinului din compot fermentatModalități de fabricare a vinului din compot fermentat
Rețete de vin fiert: vin fierbinte pentru frig și tuseRețete de vin fiert: vin fierbinte pentru frig și tuse
Rețete de vinificație din păpădieRețete de vinificație din păpădie
Retete de sos de coacăze roșii pentru iarnăRetete de sos de coacăze roșii pentru iarnă
Reteta pentru gătitul de cătină proaspătă de mare pentru iarnăReteta pentru gătitul de cătină proaspătă de mare pentru iarnă
Gem de jeleu din coacăz negru 5 minute - rețetăGem de jeleu din coacăz negru 5 minute - rețetă
» » Reteta simpla de casa pentru vinul din coacăze negre
© 2021 amigdas.com