amigdas.com

Complexul vitaminic pentru bărbați: Lista și evaluarea preparatelor

Complex de vitamine pentru bărbațiVitaminele sunt substanțe organice care sunt necesare pentru buna funcționare și dezvoltare a corpului uman. Copiii, femeile și bărbații au nevoie de aceleași micronutrienți, dar diferența este că toată lumea are nevoie de o cantitate diferită de un anumit grup de vitamine.

Vitaminele vitale care sunt necesare pentru bărbați

Principalele micronutrienți masculi sunt:

 • Care sunt exact vitaminele necesare unui bărbatLuarea vitaminei B este necesară pentru o mai bună distribuire a aminoacizilor și pentru absorbția proteinelor în țesuturile corpului masculin, ca urmare a acestui fapt, excreția urinară, viziunea și normalizarea impulsurilor în celulele nervoase;
 • Vitamina E ajută la îmbunătățirea stării vaselor de sânge, ceea ce reduce la rândul său riscul de slăbire a potenței, previne stresul și ajută la menținerea performanțelor normale;
 • Vitamina C este un instrument excelent pentru prevenirea bolilor vasculare, normalizează tensiunea arterială. De asemenea, reduce cantitatea de colesterol rău. Acest element este foarte important pentru un om care fumează, deoarece în detrimentul acestei substanțe, daunele produse de nicotină scad;
 • Vitamina A ajută la îmbunătățirea potenței, mărind producția de testosteron. De asemenea, reduce riscul de cancer, ajută în timpul problemelor de vedere.

Lista și evaluarea celor mai populare complexe de vitamine și minerale pentru bărbați

Lista celor mai populare complexe de vitamine pentru bărbați include:

 • Ce vitamine sunt mai buneDuovit. Complexele de barbati din acest brand contin mineralele si vitaminele necesare. Acest complex de vitamine face posibilă îmbunătățirea funcționării sistemului reproducător. De asemenea, se observă că Duovit îmbunătățește semnificativ starea masculină în timpul prostatitei cronice, dacă acest multivitamin este utilizat ca parte a unui tratament complex. Duvit ajută la bolile de piele: consolidează semnificativ unghiile, îmbunătățește starea generală a părului, elimină acneea. De asemenea, acest complex vă permite să faceți față stresului crescut (mental și fizic).
 • Alfabet. Multivitaminele acestui brand conțin în plus extracte de ierburi diverse, impactul cărora afectează în mod pozitiv viața sexuală masculină. Alfabetul îmbunătățește în mod semnificativ performanța muncii mentale și fizice. Tabletele sunt împărțite în 3 tipuri de culori diferite, care în timpul utilizării consecvente prezintă cel mai bun rezultat: fiecare grup de tablete cu anumite polivitamine este mai bine absorbit, în fiecare zi este necesar să se ia toate "culorile" acestui medicament. Alfabetul este accesibil în multivitamine pentru bărbați, deoarece acest remediu este o alegere excelentă în ceea ce privește prețul / calitatea.
 • Tvinlab. Mineralele și multivitaminele, care fac parte din acest complex, ajută la menținerea sănătății prostatei. De asemenea, multivitaminele acestui brand permit unui om să facă față stresului fizic semnificativ.
 • Velma (Wellman). Aceste multivitamine masculine au în compoziție setul necesar de vitamine și minerale utile necesare unui om pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, mulți indică apariția greaței în timpul primelor trucuri ale acestui complex de vitamine. Dacă trece peste o jumătate de oră, atunci o persoană poate lucra în mod activ, crescând în mod semnificativ indicatorii de performanță, dar atunci când greața nu trece, atunci multivitaminele nu merită luate un bărbat. În același timp, Velmen este foarte util în prezența hipovitaminozelor.
 • Farmamed. Barbati multivitamine de acest brand au o gama larga de produse in gama. La o alegere sunt oferite antistress Farmamed, Farmamed creștere de o acoperire de păr, creșterea Farmamed de o potență, Farmamed creștere în rezistența unui organism, etc
 • Solgar. Compoziția acestui medicament este formulă pe bază de plante, minerale și vitamine, care într-un complex face posibilă menținerea tonului general al corpului omului, creând un efect general de întărire. Acest complex masculin de vitamine este recunoscut ca fiind eficient în întreaga lume. În același timp, sub marcile comerciale date, se oferă și alte vitamine speciale: pentru îmbunătățirea creșterii unghiilor și părului, a femeilor etc.
 • Doppelgerts. Complexul de vitamine Doppelgerz Active este conceput pentru a îmbunătăți performanța glandei prostate la bărbați. Doppelherz are un efect vasoconstrictiv, promovează eliminarea proceselor inflamatorii, face posibilă rezolvarea problemelor cu urinarea.
 • Superum (superum). Multivitaminele acestui brand conțin mineralele și vitaminele necesare, iar costul medicamentului este relativ mic.

Vitamine pentru diferite cazuri

Multivitamine pentru bărbați pentru diferite cazuri:

 • Complex de vitamine pentru bărbațiÎn timpul planificării concepției. Dacă scopul este de a concepe un copil, apoi cu câteva luni înainte de sarcina propusă, un bărbat trebuie să înceapă să utilizeze niște multivitamine. De exemplu, tocoferolul sau vitamina E, îmbunătățește vitalitatea spermatozoizilor. Spermatozozele devin mai puțin sensibile la factorii de mediu negativi și mai mobili. Seleniul ajută la menținerea activității sexuale a bărbaților, care, de asemenea, ajută o femeie să conceapă cu succes un copil. Cu atât mai important este seleniul pentru persoanele în vârstă. Multivitaminele Bc (acid folic) și B9, care promovează mobilitatea și dezvoltarea adecvată a spermatozoizilor. Zincul restabilește disfuncția sexuală. Vitamina C ajută la dezvoltarea testosteronului, care afectează, de asemenea, îmbunătățirea producției sănătoase de spermă.
 • Pentru potență. Vitamina E are un efect pozitiv asupra sănătății unui bărbat. Acest multivitamin poate fi utilizat separat sau ca parte a complexelor, unde este cel mai adesea inclus.
 • Pentru a susține imunitatea. Pentru a menține bună sănătate și pentru a îmbunătăți performanța sistemului imunitar, trebuie să consumați cât mai mult calciu și vitamine B12, K, E.
 • Pentru a îmbunătăți calitatea spermei. Atunci când un om are probleme cu concepția, atunci este necesar să se asigure buna calitate a spermogramei. Pentru a obține rezultate pozitive, vitamina C și A pot ajuta: aceasta din urmă ajută la producerea de spermă de calitate, iar prima - pentru a crește potența, a ajuta la generarea de testosteron, pentru a îmbunătăți libidoul.
 • Pentru păr. Vitamina H este un element important pentru sănătatea bărbaților în chelie, probleme de piele și pierderea intensă a părului. Beneficiul acestor multivitamine este că acestea fac posibilă reducerea semnificativă sau chiar oprirea acestor procese, îmbunătățind treptat starea părului și a pielii unui bărbat.
 • Pentru sport. Pentru bărbații din sport, este important să se utilizeze vitaminele B, care au nevoie de un consum mai bun de proteine. Aceasta este o condiție importantă pentru sportul de succes, creșterea activității fizice la locul de muncă sau pregătirea îndelungată.
 • Împotriva oboselii. Când un bărbat se află într-o stare de oboseală și stres pentru o lungă perioadă de timp, are nevoie de utilizarea vitaminelor B. B1 este necesar pentru a restabili mușchii slabi, pentru a evita perturbări ale sistemului cardiovascular și dificultăți de respirație. Acidul folic este necesar pentru a restabili sistemele digestive și nervoase, vă permite să luptați cu un declin frecvent de forță, pentru a restabili somnul. Vitamina B12 elimină slăbiciunea și oboseala, promovează accelerarea metabolismului.
 • Complexul general de prevenire.

Dacă un om consumă mai ales alimente prajite, sărate și condimentate, bea foarte mult și apoi fumează obligatorie pentru luare este vitamina N, el poate ajuta la reducerea semnificativă a efectelor nocive ale acțiunii acestor factori asupra ficatului.

Pentru a menține sănătatea, bărbații trebuie să consume în mod necesar vitaminele A, B, C și E, biotina, acidul lipoic. Multivitaminele vor da cel mai bun rezultat pozitiv atunci când un om va observa o nutriție adecvată.

Important: Recenzile diferitelor multivitamine masculine sunt, de obicei, bune, dar există unele comentarii negative despre Velmen din cauza greaței care apare la începutul tratamentului.

De asemenea, feedback-urile negative sunt adesea provocate de faptul că bărbații au ales doza greșită a medicamentului, nu au acordat atenție compoziției complexului de vitamine (sunt posibile contraindicații) sau nu au fost potrivite pentru multivitaminele lor.

Costul multivitaminelor masculine poate fi diferit și este în limitele de 400-3000 de ruble.

Cele mai scumpe multivitamine masculine sunt foarte scumpe datorită popularității mărcii, dar alte cazuri sunt posibile dacă medicamentul conține elemente extrem de utile și rare pentru un bărbat.

Lista principală a vitaminelor bărbaților și costul lor

Lista celor mai bune vitamineÎn piață există multivitamine masculine la prețuri foarte diferite. Noi descriem cele mai comune branduri multivitamine pentru bărbați și costul acestora:

 • Alfabetul (un complex special pentru bărbați) este de 300-350 ruble.
 • Farmamed - 800-950 de ruble.
 • Duovit în regiunea de 350 de ruble.
 • Velmen - 450-600 de ruble.
 • Twinlab - 1400-1900 ruble.

Important: Costul multivitaminelor va depinde nu numai de prezența unor elemente suplimentare de plante și minerale. Costul poate include costurile producătorului pentru suportul publicitar și de marketing, plata pentru livrările din străinătate etc.

Încercați să începeți să nu se concentreze asupra costurilor, ci cu privire la beneficiile potențiale ale utilizării multivitamine specifice: cum poate acest instrument să facă față stresului mental și fizic, cum va afecta potența, dacă există efecte secundare etc.

Complex de vitamine pentru bărbați în diferite grupe de vârstă

Vitamine pentru bărbațiPuteți defini o serie de categorii de multivitamine masculine, disponibile în prezent în farmacii:

 • pentru a îmbunătăți calitatea vieții sexuale;
 • pentru a întări scheletul;
 • vitamine pentru stabilizarea sistemului sanguin;
 • vitamine care ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar;
 • pentru sport (ajuta la construirea muschilor, transferul mai usor al sarcinilor crescute etc.).

Ce complexe de vitamine sunt necesare pentru un bărbat?

Multivitamine pentru toate vârstele. În piață, la alegerea nu numai multivitamine speciale pentru o anumită grupă de vârstă pentru bărbați, dar și vitamine generice care pot fi utilizate pentru toți sunt oferite. Cel mai adesea pe pachetele de astfel de complexe nu este scris, pentru ce vârstă sunt folosite, care este - potrivit pentru oricine.

Multivitamine de până la 40 de ani. Bărbații din această vârstă este foarte importantă pentru a vă menține în formă fizică bună pentru a elaborat cu ușurință calitatea spermei, și de a construi musculare. Care necesită vitamina B. Pentru a mentine potenta intr-o forma excelenta si testosteron necesare pentru a utiliza vitaminele E si vitamina A. N poate ajuta o persoană tânără să facă față cu elemente nocive care intra in organism: nicotina, alcool și aditivi alimentari nocivi.

Vitamine după 40 de ani. Bărbații în această vârstă trebuie să se gândească la faptul că, pentru a menține aceeași activitate și energie: în acest caz, va ajuta vitaminele antioxidante, cum ar fi vitaminele A, C, E. Conservarea potenței furnizate de utilizarea vitaminelor E și A. Când au început deja pentru a tulbura problemele cu pierderea extrem de abundenta a parului sau chelie, atunci este absolut necesar sa incepeti folosirea vitaminei N.

Ce vitamine sunt pentru bărbați?Vitamine după 50 de ani. Bărbații la această vârstă au nevoie de vitamina D suplimentară, deoarece pielea în acest moment își pierde capacitatea de a produce materie sub soare. Abilitatea de a absorbi vitamina B12 se deteriorează, deci trebuie să creșteți doza acestei substanțe. Este important să se mănânce vitamine antioxidante - scopul lor principal pentru bărbați de această vârstă este în creștere în fiecare an, așa cum a fost vitaminele C, A și E poate ajuta la rezolvarea problemelor dintr-o varietate de boli: Aceste vitamine sunt bune pentru menținerea oamenilor de imunitate, precum și consolidarea pereții vaselor de sânge.

În cele din urmă, trebuie spus că toate complexele de vitamine sunt împărțite în specializate și preventive. Acestea din urmă sunt luate în perioada de toamnă și de primăvară pentru a compensa lipsa de vitamine. Un suplimente active speciale și complexe biologice sunt concepute pentru a depăși stresul, pentru a îmbunătăți starea fizică, a îmbunătăți potența și a ajuta la depășirea stresului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să luați vitamina A pentru un adult și un copilCum să luați vitamina A pentru un adult și un copil
Lutein forte - descrierea medicamentului și a prețului săuLutein forte - descrierea medicamentului și a prețului său
Vitamina E în timpul sarciniiVitamina E în timpul sarcinii
Complexe de vitamine similare cu vitaminele și picăturile de ochiComplexe de vitamine similare cu vitaminele și picăturile de ochi
Ce alimente conțin vitamina E: beneficiul principal și răuCe alimente conțin vitamina E: beneficiul principal și rău
Beneficiile și răul ceaiului verde pentru bărbațiBeneficiile și răul ceaiului verde pentru bărbați
Vitamine pikovit pentru copii: compoziție, proprietăți, prețVitamine pikovit pentru copii: compoziție, proprietăți, preț
Necesară și utilă pentru organismul uman, vitamina DNecesară și utilă pentru organismul uman, vitamina D
Vitamine pentru menținerea imunității la adulți și creșterea acestora la copiiVitamine pentru menținerea imunității la adulți și creșterea acestora la copii
Vitamine și complexe din căderea păruluiVitamine și complexe din căderea părului
» » Complexul vitaminic pentru bărbați: Lista și evaluarea preparatelor
© 2021 amigdas.com