amigdas.com

Semințe de cireșe proaspete, ce să facă pentru iarnă

Ce să facem din cireșeCherry este un fruct indispensabil care poate fi găsit în orice casă aproape pe tot parcursul anului, chiar și în timpul iernii. Unul dintre cele mai populare produse care sunt folosite în multe rețete. Este cireșul care este considerat valoros atât în ​​formă proaspătă, cât și cu toate tipurile de prelucrare posibile.

În mod surprinzător, nu este greu să gătești conserve incredibil de gustoase și timpul nu prea durează. Fructele vor păstra toate proprietățile lor utile sub formă de gem, dulce și chiar compot, desigur, vom oferi o rețetă. Astfel, cireșele pot fi dificil de a se bucura pe tot parcursul anului, dar și de a se asigura de prevenire în timpul iernii. La urma urmei, acele proprietati care au fructe de cires sunt capabile pentru a depăși simptomele inițiale ale răceliilor, dar este absolut necesar pentru copii!

Astăzi fiecare proprietar știe despre varietatea proprietăților cireșelor. În fiecare an, toată lumea încearcă să colecteze cât mai multă recoltă posibil pentru a pregăti o conservare pentru iarnă și să se poată bucura de dulce tot timpul anului. Apropo, puteți îngheța cireșul, iar iarna nu vă va speria deloc.

Gem de cireșe, rețetă fără apus de soare

Compot de cireșePentru a pregăti gemul, ingrediente, așa cum spune rețeta, aveți nevoie de foarte puțin, și anume:

 • 2 kg de fructe de padure;
 • 1 kilogram de zahăr și, desigur, puțină inspirație.

Pentru a începe, recolta: cireșul este înmuiați timp de 30 de minute cu apă rece, apoi lăsați-o într-o ciocănitură pentru a pătrunde toată apa. Îndepărtați fructele de fructe de pădure. Acest lucru se poate face cu ambele mâini și cu ajutorul unui împingător de piatră. Trebuie remarcat faptul că aplicarea celei de-a doua metode, cireșele își vor păstra densitatea, prin urmare, va arăta mult mai atractiv, păstrând sucul. O astfel de dulceață, în viitor, poate fi folosită pentru rețete și prezentări de tot felul de deserturi.

Acum pregătim un recipient în care să ne pregătim gemul. Am pus cireșe în ea, adormim cu zahăr și lăsăm-o într-un loc răcoros timp de aproximativ 25-30 de minute, astfel încât boabele să lase cât mai mult suc posibil. Periodic este necesar să se amestece, datorită unei manipulări simple, zahărul se va dizolva complet. Când cireșele își lasă sucul, puteți trece la etapa următoare.

Puneți peletul pe foc, aduceți componenta la fierbere și gătiți timp de 5 minute. După aceea, scoateți-l din căldură și lăsați-l să se răcească într-un loc răcoros.

Repetați procedura: aduceți la fierbere, se fierbe 5 minute, lăsăm să se răcească. Această metodă ne va menține fructele întregi, ceea ce le va permite să fie aplicate în diferite direcții, de exemplu, le puteți adăuga la plăcintă. Cu următoarea abordare de gătit, trebuie să sterilizați borcanele și să tratați capacul nailonului cu apă clocotită.

În ultima etapă, puneți gemul fierbinte pe borcane și închideți-le cu capacele pregătite. Odată ce gheața sa răcit, o puteți pune în siguranță într-un loc răcoros și întunecat, de exemplu, în frigider.

La această recoltare pentru iarnă este de peste, și după două ore puteți începe să se bucure de prevenirea delicioasă de iarnă.

Compot de iarnă pentru iarnă, semifabricate rapide

Compote și gem de cireșeUrmătoarea rețetă este o rețetă compot. La domiciliu, pregătiți pentru compotul de iarnă din cireșe - este simplu. Deși, desigur, multe gospodine au secretele lor.

Ciresele au sentimente, Din acest motiv, zahărul trebuie să fie pregătit la fel de mult ca fructele de padure.

Trebuie remarcat faptul că, atunci când pregătim alte fructe, de exemplu, căpșunile - zahărul ar trebui să fie folosit mai puțin, dar ar fi frumos să-l acidifici. Acest lucru se poate face datorită unei lămâi sau unei portocale, care este utilă și în timpul iernii.

Pentru prepararea compotului din cireșe conform rețetei, avem nevoie de:

 • Zahăr - 300 grame;
 • Cirese - 300 grame;
 • Apa - 2,6 litri.

Pregătirea boabelor: trebuie să faceți acest lucru cu atenție spălați-l și tratați-l cu apă clocotită, după care am pus cireșele în borcanul deja sterilizat.

Aducem apa la fierbere, acoperim zahărul, amestecăm până când se dizolvă complet și umple-l cu boabe pentru a-și păstra integritatea.

Odată ce cireșul a fost inundat cu apă, închideți imediat borcanele cu capace sterile, le întoarceți și le înfășurați. Asteptam ca totul sa se raceasca.

Efectuat. Pentru a stoca un astfel de compot, precum și bloca este posibil în frigider, și este posibil și într-o pivniță.

Iarna avem o lungă și rece, astfel încât recolta de la fructe proaspete ar trebui să fie în cantități mari, în special - fructe de cireșe!

Cherry în suc propriu - rețetă

Cum de a salva o cireșăPentru a vă bucura de cireș în timpul iernii, trebuie să existe un billet corect. În alte cazuri, recoltarea pentru iarnă nu va supraviețui. Prin urmare, ia în considerare rețeta corectă pentru cireșe în suc.

Spălați-mi cu atenție cireșele, sortați-le, îndepărtați-le de semințe, lăsați-le într-un șuviță pentru a face apă din sticlă.

Am pus boabele în bănci pregătite. Cireșele ar trebui să se potrivească strâns unii cu alții. Un kilogram de cireș se va potrivi perfect într-un borcan de litru.

După ce fructele s-au dus la bănci, le acoperim cu capace. Am pus cel mai mare vas de apă pe foc. În partea de jos a oalei nu uitați să puneți o bază de țesătură, de exemplu, un prosop de bucătărie simplu.

Am pus cutiile acolo, aduc la fiert, fierbe timp de cinci minute.

În ultima etapă, strângem borcanele cu capace sterile, le întoarcem și lăsăm să se răcească câteva ore.

În acest fel, ghiveciul de cireșe din sucul său este gata. Asigurați-vă că această rețetă va atrage atât copii cât și adulții, mai ales când fereastra este iarna.

O rețetă clasică pentru gem cu cireșe pentru iarnă

Pregătirea gemului nu durează mult, dar merită să fii extrem de atent. Rețeta nu este complexă, ci cu o nuanță.

Dacă se dorește, orice blocaj poate fi variat cu diferiți aditivi. Astfel, cu o floare de cirese, frasinul de munte, portocala si balsamul de lamaie se imbina perfect. Jamul din fructele de cireșe este popular cu gustul său delicat, precum și cu o aromă incredibilă, în fața căreia putini pot rezista. Rețetele Jam sunt surprinzător de simple. Dar, gustul depinde și de faptul că, cu oase pe care o gătești sau fără ea.

Deci, conform rețetei, pentru gem, avem nevoie de:

 • Cireș - 1 kilogram;
 • Zahăr - 1 kilogram.

Gemul clasic, conform unei rețete, este pregătit cu un os. Aceasta este o nuanță necesară. Piatra este lăsată în scop, astfel încât toate proprietățile utile ale cireșelor pentru iarnă vor fi păstrate. Prin urmare, atunci când se prepară, cireșele ar trebui pur și simplu umplute cu apă și, pentru o vreme, lăsate deoparte.

În timp ce stocul este apărat, pregătim siropul. Rețineți că pentru un pahar de apă dizolvăm 1 kg de zahăr.

Cireșul se usucă și se pune în sirop fierbinte, se gateste timp de două minute, apoi se scoate din foc și lăsați să se răcească timp de 6-7 ore.

Apoi, trebuie să separați siropul de cireșe. Puteți aplica un zgomot. Siropul este adus în repetate rânduri la fierbere și, din nou, adăugăm cireșe. Acum fierbe nevoie de aproximativ 10 minute, după care insistăm gemul într-un loc întunecat timp de cel puțin 10 ore.

Repetăm ​​procesul. Separați boabele de sirop. Aducem siropul la fiert, dăm fructele și pregătim acum la pregătirea absolută. În cele din urmă, veți vedea că cireșul sa îngroșit, iar picăturile de gem nu curg.

Piesa este pregătită. Iarna nu vă îndepărtează imunitatea, o astfel de rețetă pentru gem de acest lucru pur și simplu nu o va permite.

Cirese uscate

Ce să gătești cu cireșe pentru iarnăRețeta pentru cireșele uscate, precum și alte rețete depuse este împărțită în mai multe etape.

Recoltarea siropului: pentru 1 litru de apă aveți nevoie de 800 de grame de zahăr. Siropul este adus la fierbere și noi punem în el cireșele spălate, uscate, fără piatră. Se gateste timp de 10 minute.

Luăm fructele din sirop și se usucă la o temperatură de 35-45 grade. Cireșele sunt depozitate într-un borcan închis până la iarnă.

Dacă se dorește, fructul poate fi acoperit cu zahăr. Astfel, ei vor ieși ușor dulci. Astfel de blancuri sunt perfecte pentru găluște, ceea ce este extrem de neobișnuit pentru iarnă.

Cherry jeleu - o rețetă modernă

Pentru a pregăti jeleul original din cireș cu propriile mâini, avem nevoie de:

 • Cirese - 300 grame;
 • Apa - 2 cești;
 • Zahăr - 3 linguri;
 • Gelatina - 25 de grame.

Deja, conform renumitei rețete, gătim compot. cireșe este recomandabil să lăsați întregi, ele sunt perfecte pentru decorarea desertului nostru.

Se toarnă compotul cu gelatină, se amestecă cu grijă totul. În final, obținem un lichid cu o consistență uniformă.

Ne turnați siropul peste ochelari, puneți-l în frigider. De îndată ce jeleul este înghețat, îl puteți decora cu cremă și cireșe, menta este un meci bun.

Decorați desertul poate fi orice, pentru aceasta nu este necesar să urmați rețeta. Adăugați ceva pe care îl preferați. Desertul este gata, începe delicatesa.

Pentru a pregăti același jeleu din cireșe - până la iarnă, trebuie doar să adăugați un pic mai mult zahăr.

 • Cirese - 3 kilograme;
 • Zahăr - 1,5 kilograme.

Se toarnă compotul cu gelatină pe cutii. Am pus în apă fierbinte și s-au sterilizat timp de 15 minute. Închideți capacul.

Gata! Sunt de acord, jeleu propriu de gătit în timpul iernii, puțini oameni se bucură.

Ciresele sunt un produs unic! Din aceasta puteți face gem, pastilă, diverse marmeladă, fructe confiate și chiar vin. Există greutatea rețetelor originale.

Bucurați-vă, încercați, surprindeți-i pe cei dragi, savurați deserturi delicioase în fiecare zi, nu contează, iarna este primăvara sau toamna.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa gatiti compotul din fructe de padure congelate?Cum sa gatiti compotul din fructe de padure congelate?
Rețete de compot din cowberry: cum să gătești o băutură de paieRețete de compot din cowberry: cum să gătești o băutură de paie
Cum să faci lichior de cireșe la domiciliuCum să faci lichior de cireșe la domiciliu
Cum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasiceCum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasice
Pregătirea și utilizarea compotului din coacăze negrePregătirea și utilizarea compotului din coacăze negre
Cum sa faci un compot gustos pentru iarnă din sticle fără sterilizareCum sa faci un compot gustos pentru iarnă din sticle fără sterilizare
Piersici pentru iarnă. Rețete cu fotografiiPiersici pentru iarnă. Rețete cu fotografii
Retete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarnaRetete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarna
Rețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnăRețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnă
Apetit gem de prune galbeneApetit gem de prune galbene
» » Semințe de cireșe proaspete, ce să facă pentru iarnă
© 2021 amigdas.com