amigdas.com

Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii

Korma Royal CaneBaza sanatatii cainelui este o dieta echilibrata. Dieta unui animal de companie cvadruplu ar trebui să ia în considerare nu numai compoziția selectată competent, ci și vârsta și rasa aparținând câinelui, caracteristicile individuale ale organismului și prezența bolilor.

Este greșit să alegi o dietă a unui animal de companie, luând în considerare numai prețul său. Atunci când alegeți, ar trebui să aveți încredere în opinia profesioniștilor care produc furaje de înaltă calitate pentru o perioadă lungă de timp.

Cainii sunt animale active, prin urmare nutriția lor trebuie să includă nu numai proteine, grăsimi și carbohidrați, ci și un complex de componente minerale și vitamine care întăresc rezistența organismului, cresc rezistența animalelor de companie.

Câine pentru câini Royal canin este o hrană echilibrată pentru câini de diferite rase. Compoziția sa ține cont de nevoile fiecărui animal în nutrienți și componente minerale. Producătorii au adaptat alimentele regale canadiene pentru câini de diferite rase și oferă amestecuri nutritive cu dimensiuni diferite de granule. Acest lucru face posibil ca animalele să mestece bine bucățile și să nu le înghită întregi. Compoziția alimentelor uscate pentru câini Caninul Royal servește ca mijloc de prevenire a bolilor tractului gastrointestinal și a formării plăcii la câini.

Producătorii nu au lăsat animalele de companie nesupravegheate cu probleme de sănătate. Conducator al nutritiei terapeutice. Dietele veterinare Royal Kanin sunt folosite de crescătorii profesioniști și iubitorii de câini.

Întreaga gamă de produse Royal Canin pentru câini pot fi împărțite în trei categorii: pentru animale de rase mari, câini medii și rase mici.

Despre producător

Alimente pentru câiniMarca Royal Canin a apărut pe piață în 1967. Compania a fost înființată în Franța de către un medic veterinar care a oferit o serie de alimentație terapeutică pentru câinii care suferă de boli dermatologice.

În prezent, fabricile companiei sunt situate în 11 țări, inclusiv în SUA, Canada, China, Polonia și Rusia. Toate întreprinderile de producție sunt echipate cu echipament de înaltă tehnologie. Observă un singur ciclu de producție, există un control aprofundat al laboratoarelor de materii prime. Compania de produse iubitorii de animale din 90 de țări au apreciat-o.

În prezent, compania deține o poziție de lider printre producătorii premium de furaje. Este în căutare printre numeroși iubitori de animale de companie.

Compoziția hranei

Toate ingredientele folosite pentru a produce hrana pentru cainele canin Royal sunt monitorizate temeinic pentru substante toxice. Acesta include numai ingrediente naturale, minerale și vitamine, care sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea completă a animalului.

Hrana uscata Royal canin pentru câini se includ păsările de curte și carnea de porc, grăsimile animale, grâul și porumbul, porumbul, uleiul de pește și uleiul de soia.

În plus, compoziția hranei uscate pentru câini Royal Kanin a inclus pulpă de sfeclă, drojdie, complex vitamino-mineral și prebiotice.

Pulpa de sfecla este o sursa buna de fibre esentiale, vitaminele A, E, B, D imbunatatesc metabolismul si consolideaza sistemul imunitar al cainelui.

Conducatori de hrana pentru animale de companie Royal Kanin

În prezent, producătorul oferă mai mult de o sută de tipuri diferite de alimente pentru câini, luând în considerare vârsta, greutatea, rasa și starea de sănătate.

Pentru a ajuta proprietarul în mod corect pentru a alege o dietă, toată producția este împărțită condiționat în mai mulți conducători.

 • Hrana pentru pui este reprezentată de seria Royal Canin Junio ​​r, destinată cățelilor de rase diferite. Dieta Royal Canin Start er este concepută special pentru a satisface nevoile animalelor și puiilor care alăptează timp de până la două luni. Seria este prezentată sub formă de alimente uscate și conserve alimentare umede. Royal Canin Junior Active și Royal Canin Urban Junior sunt concepute pentru hrănirea căței active. Amestecurile sunt îmbogățite cu antioxidanți, bine satisface nevoile animalelor tinere în nutrienți.
 • Diete terapeutice Dieta veterinară ajută la organizarea nutriției unui animal de companie cu probleme de sănătate. Acestea pot fi utilizate ca supliment la alimentația alimentară sau ca dietă de bază. Veterinarii recomandă utilizarea dietelor terapeutice pentru hrănirea animalelor cu boli de inimă și vasculare, oase și articulații, afecțiuni hepatice și renale cronice, diabet zaharat, probleme dermatologice. Specialiștii s-au dezvoltat special diete cu conținut scăzut de fibre, pentru animalele obeze, care susțin în perioada de recuperare și adaptare după stresul transferat și suferă de boli ale cavității bucale.
 • Caracteristica feeduluiConsumul alimentar pentru diferite rase vă permite să alegeți alimente adecvate pentru câini de diferite rase. Seria este reprezentată de mai mult de 20 rații de rasă.
 • Reteta pentru Lifestyle Health Nutrition este conceputa pentru a se potrivi conditiilor de viata ale cainelui. Seria include hrana uscata pentru caini, care se confrunta cu exercitii fizice sporite si cu animale de companie, in mod constant locuieste intr-un apartament de oras.
 • Hrana uscată pentru uz zilnic este foarte solicitată în rândul proprietarilor de animale de companie, deoarece acestea țin cont de nevoile animalelor de companie, în funcție de mărimea animalului, vârsta și caracteristicile individuale.
 • Compania oferă rații de animale mini, de dimensiuni medii, mari și gigantice, având în vedere vârsta medie a câinelui și a animalelor în vârstă, pentru animalele cu activitate medie și câinii foarte activi.

Seria include atât hrana uscată cât și borcanele conservate în cutii.

Avantajele hranei Royal Canin

Alocațiile alimentare pentru câinii Royal Canin sunt foarte populare pentru crescătorii de câini. O selecție largă de amestecuri vă permite să alegeți alimentele adecvate pentru animalele de companie.

O caracteristică distinctivă a feedurilor Royal Canin este:

 • Pro-urile de a folosi alimenteo compoziție echilibrată bine aleasă, care să ofere nevoile animalelor de companie în diferite perioade de viață;
 • compoziția și rețetele sunt create cu participarea tehnologilor și a medicilor veterinari;
 • alimentele pentru pui sunt recomandate pentru a fi utilizate ca alimente complementare;
 • sortimentul este orientat spre animale de rase diferite;
 • linia include diete veterinare speciale, utilizate ca supliment la alimentele principale în timpul bolii câinilor sau în timpul perioadei de recuperare;
 • compoziția include carne naturală, legume și vitamine, astfel încât animalul nu are nevoie de hrană suplimentară;
 • alimentația este dezvoltată luând în considerare caracteristicile individuale, vârsta, rasa, condițiile de întreținere și intensitatea activității fizice;
 • producătorul a oferit 9 tipuri de alimente conservate umede.

Printre neajunsurile consumatorii observă prezența în pupa a componentelor de plante care sunt alergeni.

opinii

De câțiva ani, am folosit hrana Royal Canin pentru a-mi hrăni pe dachshund. Mona mănâncă cu plăcere, nu există probleme cu obezitatea. Animalul este activ, digestia și lana sunt normale.

De câțiva ani, am folosit hrana Royal Canin pentru a-mi hrăni pe dachshund. Mona mănâncă cu plăcere, nu există probleme cu obezitatea. Animalul este activ, digestia și lana sunt normale.

Timp de mai mult de cinci ani, am folosit mâncare regală canadiană pentru hrănirea câinilor din rasa Bruxelles Griffon. De câteva ori au încercat să folosească furaje mai scumpe, dar nu au fost cele mai bune, au decis să nu mai experimenteze. Și câinele nu are probleme cu digestia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
» » Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
© 2021 amigdas.com