amigdas.com

Băutură alimentară pentru câini și pisici

câineAcasă animale de companie, inclusiv câini, sunt ca și copiii mici, ar trebui să fie, de asemenea, pe deplin îngrijite, îngrijite și hrănite în mod corespunzător. Dacă există probleme în sistemul digestiv, atunci problema alimentației corecte și alimentației echilibrate crește cât mai mult posibil. Astfel, firma Grandorf produce și produce pe piață produse de furaje hipoalergenice de clasă holistică, care sunt foarte potrivite pentru prietenii dvs. cu patru picioare. După ce au luat aceste amestecuri de furaje, câinii rămân jucăuși, viguroși și plini de toată ziua.

Din ce constă Grandorf?

toate informații Această alimentare a clasei holistice este reprezentată pe ambalajele sale. Principala companie care reprezintă acest brand pe teritoriul Rusiei este Grandorf LLC. De asemenea, produsul este produs în Belgia și Italia. Certificatele internaționale de calitate și standard confirmă faptul că ingredientele și ingredientele produselor din furaje Grandorf din toate țările sunt identice și similare.

Grandorf în mod special echilibrat pentru hrănirea câinilor și include în compoziția sa o mulțime de componente de carne, cum ar fi miel, pește alb, rață, iepure și curcan. De asemenea, un număr mic de carbohidrați în compoziția produsului cât mai aproape posibil de alimente uscate pentru hrana animalelor.

Deci, în alimente uscate pentru câini Mielul cu orez este:

 1. Alimente orez albCarne de curcan deshidratată, precum și miel. Carnea, care este salvată de excesul de lichid, este transformată într-un fel de făină, care este principala componentă a alimentelor uscate. Această făină este un produs de calitate care include o cantitate mare de proteine ​​animale. Această componentă este capabilă să devină o sursă bună de energie și să optimizeze un set stabil de structură musculară a câinelui.
 2. Orez alb. Oferă animalului un sentiment de plinătate și este principala sursă de calorii și fibre pentru corpul câinelui.
 3. Carne de curcan și de miel. Cum poate alimente uscate să conțină carne proaspătă? Și este foarte simplu, după toate prelucrată de o metodă specializată de carne, având pierdut aproximativ 80% din greutatea sa, își poate menține perfect gustul și nu-l poate strica.
 4. Grăsime din curcan. Această componentă servește ca o sursă de acid linoleic, care poate afecta pozitiv funcționarea întregului organism al câinelui.

Ingrediente suplimentare în produsele alimentare pentru câini Grandorf:

 1. Făină derivată din fructe de carob (în mod diferit proteine ​​vegetale).
 2. Krill uscat (o sursă suplimentară de iod și vitamine benefice).
 3. Glucozamina.
 4. Condroitină.
 5. Metilsulfonilmetanul.

Foarte important, în amestecul uscat al producătorului nu include: porumb, grâu, carne de pui, organe, umpluturi artificiale și conservanți, sare, zahăr, soia și alimente modificate genetic.

Principalele avantaje și dezavantaje ale alimentelor uscate Granddorf

Ar trebui notat principalul pozitiv de calitate a Grandorf, și există multe dintre ele:

 1. O cantitate echilibrată de nutrienți, minerale și vitamine. Proteina din dietă are doar o origine animală.
 2. Ajută la restabilirea și menținerea echilibrului natural al microflorei în corpul unui animal de companie.
 3. Promovează formarea și întărirea oaselor, ligamentelor și a întregului schelet al câinelui.
 4. Elimină problemele de reacții alergice (molotare, apariția rănilor între degete, ruperea și inflamația ochilor, precum și ulcerații în urechi) și pancreatită.

Principalele dezavantaje:

 1. Pentru a obține alimente în magazinele de animale de companie din orașul dvs., cel mai probabil va fi imposibil, deoarece este vândut și produs doar printr-o rețea de distribuție pe Internet.
 2. În amestecurile uscate dintr-o linie ne-cereale (de exemplu, într-o rață cu cartof dulce sau un iepure cu cartof dulce), se găsește cel mai mic conținut de fibre vegetale. Ea este aici doar de aproximativ 5%. Și acest lucru poate afecta negativ activitatea tractului intestinal al câinelui, provoca constipație sau diaree.

Cea mai obișnuită linie de produse

Alimentele uscate Granddorf, destinate câinilor, au mai multe soiuri de conducători. Astfel, toate produsele sunt dezvoltate și produse pentru câini de diferite vârste și rase. Pentru a nu vă prinde și a nu fi confundat cu alimentele alese, trebuie să studiați cu atenție etichetarea și caracteristicile amestecului uscat.

 • Grandorf pentru cățeluși-beneficiicăței. Tipul dat este dezvoltat printr-o tehnică specială care se va aborda bine pentru organismul în creștere al copilului. Formula cu conținut scăzut de cereale din amestecul de furaje este bună pentru un catel de orice rasă. Poți lua amestecul de la câine de 3 săptămâni.
 • Juniori. Acest amestec de hrană este bun pentru câinii aflați în stadiul de creștere, precum și pentru puii gravide și care alăptează. Utilizarea acestui produs alimentar ca dietă zilnică apare la rasele mari de animale de la vârsta de 4 luni.
 • mini. Acest tip este proiectat special pentru roci decorative. Hrănirea acestui produs trebuie să înceapă cu cel de-al doilea an de viață al unui animal de companie. Amestecul de hrană este excelent pentru câini precum Pekingese, Schipperke, Yorkshire Terrier.
 • mediu. Formula și ingredientele amestecului uscat sunt pentru câinii de talie medie. De exemplu, pentru Husky, Laika siberian și câine de luptă.
 • Maxi-Food pentru câiniMaxi-Food este folosit de rasele mari: ciobanii germani, labradorii, St. Bernards, Newfoundlands. Câinii de hrănire se efectuează de la vârsta de 15 luni.
 • Alimente pentru toate rasele. Această marcă este universală și poate fi utilizată absolut pentru orice rasă de câini domestici.

Alimente pentru câini Tipul de lichid Granddorf

Astfel, împreună cu produsele uscate, compania Granddorf este obișnuită să producă și să producă alimente umede. Acest hrane pentru animale este ambalat și vândut pentru vânzare în cutii de conserve gata preparate. Aici aproximativ 80% din componentele utile sunt carne de curcan și miel. Substanțele utile și aditivii minerali sunt depozitați în interiorul rezervorului datorită producției speciale la temperaturi scăzute.

Principalele avantaje ale Grandord conservate:

 1. Îmbunătățirea și optimizarea proceselor sistemului cardiovascular.
 2. Ei păstrează capacitatea imunității câinelui.
 3. Acestea susțin digestia și nu permit câinelui să dezvolte alergii la componentele alimentare.
 4. Îmbunătățirea structurii articulațiilor și promovarea creșterii armonioase a fibrelor musculare.

Cât de mult ar trebui să se administreze câinii pe zi?

Vet cu câineComponentele de înaltă calitate și naturale ale hranei Grand-Food sunt potrivite pentru rasele mari și decorative de câini. Cantitatea și doza acestui produs vor depinde în mod direct de greutatea câinelui, de vârsta și mobilitatea acestuia. Deci, tabelul, care conține informații despre cantitatea zilnică de hrană, este disponibil pe ambalajul produsului.

medici veterinari sfătuiți să monitorizați dacă câinele mănâncă complet hrana oferită acestuia și, de asemenea, să monitorizeze datele sale externe. Are haina buna? Care este starea de spirit și caracterul animalului după masă? Cât de des foloseste animalul de companie toaleta? Dacă toți parametrii câinilor sunt normalizați, atunci există suficientă hrană pentru câine.

Feedback din partea cumpărătorilor de alimente uscate

Deci, pe site-urile de internet, proprietarii câinilor își lasă de multe ori comentarii cu privire la acest produs. Principalele recenzii sunt prezentate aici:

Timp de cinci ani am hrănit câini cu mâncare Grendorf. În acest caz, catelusii folosesc numai alimente pentru câini. Sunt foarte fericit, pentru că câinii mănâncă mereu mâncare cu mare apetit, deci ce este? probleme cu tractul digestiv, nu știu. Uneori fac transferuri către produse furajere mai bugetare, dar de fiecare dată când mă întorc la pupa din Grandorf. Dacă unul dintre câini ar trebui să reducă excesul de greutate, atunci am reduce doza la jumătate la jumătate și să adaug mai multe legume la dieta zilnică.

Vreau să mulțumesc medicului veterinar care a recomandat acest feed. Boxerul nostru de câine are pancreatită cronică, a suferit foarte mult, am încercat să aleg cea mai potrivită mâncare. Deci, am decis să încercăm mâncare în Granddorf conservă și a rămas sub impresia, câinele a uitat de problema și disconfortul din sistemul digestiv.

Bine ai venit! PUG mea este de 4 ani și este alergic. Am încercat un număr mare de alimente hipoalergenice, dar problemele cu alergii încă nu a trecut. În prezent, folosim furajul Grandorf pentru linia fără cereale (iepure și cartofi dulci). Efectul alimentelor asupra câinelui nu este ideal, dar simptomele alergice au început să apară mult mai rar.

Rechemare veterinară

Îmi recomand mereu clienților să folosească produse holistice ca hrană pentru câini. Puteți include aici și Grandorf. Ar trebui să petreceți aproximativ o săptămână cu atenție după starea generală a câinelui, a blănii și a mucoasei. Dacă un câine îi place această dietă, este mobil și activ, atunci acest produs este cu siguranță potrivit pentru el.

Costul produselor alimentare Grandrend pentru câini

hrană rață cu cartofi dulci:

 1. 1 kilogram - de la 600 de ruble.
 2. 3 kilograme - de la 1500 de ruble.
 3. 12 kilograme - de la 5000 de ruble.

Mai multe soiuri de carne cu orez:

 1. 1 kilogram - de la 640 de ruble.
 2. 3 kilograme - de la 1600 de ruble.
 3. 12 kilograme - de la 5300 de ruble.

Feed Grandorf pentru pisici

Granddorf pentru câiniDeci, mâncarea, produsă special pentru pisici, producătorii sunt împărțiți în mai multe grupuri care depind de vârsta pisicilor și altele caracteristici din fiecare animal de companie.

 • Pisoi cu vârsta de 3 săptămâni.

Pisica Grandorf - include 70% din carnea naturală. Din moment ce pisoii au caracteristicile stomacului, atunci pentru rația lor completă se produc produse speciale, constând din două tipuri de carne - curcan și miel. Restul de 30% constă din orez și un complex mare de minerale și vitamine utile, în care se adaugă o doză nesemnificativă de cicoare. Astfel, cicoarea prezintă componente ale unei polizaharide de inulină, care va ajuta pisoiul să creeze o microflură sănătoasă echilibrată în interiorul intestinului. Acest tip de amestec de furaje este perfect pentru pisicile gravide.

 • Pentru pisici de vârstă de la 1 an și până la 6 ani.

Această hrana are un indice cu conținut scăzut de cereale sau fără cereale, unele dintre cele mai recent lansate noutăți includ drojdia de bere. Astfel de componente vor face haina de animale de companie frumoasă și strălucitoare, va arăta ca în reclame pentru pisici.

 • Pentru pisicile care au fost supuse sterilizării.

Grandorf SterilizatDeci, toată lumea știe că o pisică sterilizată devine, de obicei, grăsime și devine foarte mare. Dar poate fi corectată cu ajutorul unei diete corecte și echilibrate. Pentru acest proces, două tipuri de feed- Grandorg Sterilizat și Grandorf 4 sterilizate. Ambele hrana au compoziția carne curcan și iepure, legume, orez, precum și drojdie de bere cu cicoare. O astfel de dietă va oferi mai mult aport de proteine ​​decât grăsime. În acest caz, pisica se va simți grozavă și nu simte că stă în dieta potrivită.

 • Alimente pentru pisici cu intoleranță.

Grandorf Sensibil - destinat pisicilor cu stomac și intestine foarte sensibile, care pot reacționa la orice ingredient inofensiv din hrană. Din această hrană s-au îndepărtat complet toate produsele din cereale și eventualele alergene. Principalele ingrediente din hrana pentru animale sunt heringul, krillul, codul, grăsimile de curcan, fructele și cartofii dulci. Sunt incluse, de asemenea, acizii grași și microelementele, inclusiv zincul vital, potasiul și fosforul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
» » Băutură alimentară pentru câini și pisici
© 2021 amigdas.com