amigdas.com

Semne de vinuri pentru iarnă, pe care le puteți face

Ranetki - mere mici delicioaseÎn Rusia, înainte de apariția vremii reci, gospodinele se angajează în faptul că pot conserva diferite fructe și legume pentru iarnă, inclusiv fabricarea de vinuri pentru iarnă. Ce se poate face din acest minunat dar al naturii, care sunt retetele pentru spatiile existente? Să încercăm să răspundem la această întrebare.

Rețeta de gem de la sticle

 1. Începeți prin curățarea fructelor de murdărie.
 2. Apoi turnați apa în tigaie și turnați în ea cojile. Trebuie să le țineți într-un incendiu lent timp de patruzeci până la cincizeci de minute, pentru ca fructele să se evapore. Cum să verificați gradul de pregătire? Luați o furculiță și încercați să străpungă mai multe bucăți.
 3. Mai mult, conform rețetei, trebuie să faceți următoarele: luați o sită cu o plasă cu ochiuri mari de metal și ștergeți rana. Dacă nu doriți să faceți acest lucru cu mâinile, puteți folosi un pătuț copac.
 4. Cum se prepară gemul din sticleAcum adăugați zahăr la masa rezultată la o rată de două până la unu, adică două kilograme de sticle de care aveți nevoie de un kilogram de zahăr. Se amestecă amestecul într-o masă omogenă și se pune un foc lent, astfel încât zahărul să se dizolve complet.
 5. După aceea este necesar să se efectueze acțiunile clasice de obicei, efectuate la pregătirea pentru iarnă: găsi bănci și sterilizați-le, având ca rezultat strângerea gemul, rândul său, băncile și lăsați-le să se răcească cu susul în jos în mod necesar.

Amestecați de la sticle pentru iarnă

Un alt parfumat și gustoase pentru iarnă poate fi o reteta pentru gem de la primii mere. Se face foarte usor si prepararea sa nu necesita ingrediente exotice. Veți avea nevoie doar de mere, lămâi și zahăr, precum și o zi pentru toate manipulările necesare.

 • Gem de vinuri întregi - bomboane de dulciuri pentru iarnăMai întâi spălați cheia și uscați-o. Ca opțiune, ștergeți-le uscate.
 • Apoi, seara, le umpleți cu zahăr și lăsați mâncarea pentru noapte, astfel încât acestea să fie înmuiate cu sirop din zahărul dizolvat.
 • Dimineața, adăugați lamaie. Cât de mult ar trebui să adaug? Depinde de preferințele dvs. de gust, de felul de gem care vă place: dulce dulce sau puțin amar.
 • Transferați masa rezultată într-o cratiță și gătiți până se pregătește.
 • Sterilizați borcanele și împrăștiați gemul peste ele.
 • Bucurați-vă de roadele muncii voastre!

Compotul de orez

O altă rețetă interesantă pentru iarnă, pe care fiecare hostess trebuie să o scrie și o face, este un compot din sticle. Caracteristica sa este ca, pentru a da băuturii o varietate de gust și aromă, puteți adăuga un dogwood, pere sau prun.

A face acest compot este foarte simplu: în avans Compote din sticle - rețete delicioasesterilizat borcan de trei litri puneți 1/3 volum de ingrediente mărunțite, adăugați de la trei sute la trei sute cincizeci de grame de zahăr și turnați apă fiartă. După aceasta, banca ar trebui să fie imediat laminate, transformat și înfășurat într-un prosop. Susținem astfel compotul rezultat timp de două ore și îl transferăm într-un loc răcoros.

Reteta pentru confiture din sticle

Dacă nu vă place gemul, gemul sau compotul, atunci excelent variantă de recoltare pentru iarnă mai ales pentru tine poate deveni o confiture, care este o cruce între gem și gem. Să vedem cum se poate face. Rețineți că, în prepararea gemului, folosind o mulțime de zahăr, așa că, dacă nu vă place alimente dulci, sau ai probleme cu dintii, atunci ar fi mai bine să nu utilizeze acest produs.

Dacă doriți să gătiți confiture clasice fara condimente, de exemplu, scorțișoară, sau altfel schimba gustul său, de exemplu, cu ajutorul unei lamaie, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: Ranetki și zahăr (dacă trestie maro sau alb), la rata de două până la trei, adică la 1 kg de cheag .. aveți nevoie de 1,5 kg de zahăr.

 1. Confiture de sticle - dulciuri de casăSpălați bine rănile mele, îndepărtați-le de toate inutile: crenguțe, cozi.
 2. Tăiați merele cât mai mici, dar nu atât de fin încât piesele arătau ca niște cartofi piure.
 3. Luați o oală ignifugă și puneți-vă fructele în ea. Apoi le umpleți ușor cu zahăr.
 4. Acum puneți tigaia pe sobă și aprindeți focul. În funcție de folosirea soiurilor sălbatice sau de casă, timpul de gătire va varia. De exemplu, o mulțime de fructe de casă vor fi suficiente și treizeci de minute, în timp ce frații lor "sălbatici" vor dura cel puțin patruzeci de minute pentru că sunt mai solizi.
 5. După aceea, sterilizați borcanele și închideți-le confitul gătit în ele.

Există unul o variație a metodei de mai sus: puteți face confiture din sticle întregi, dacă nu vă place substanța piure. Tehnologia de gătit este aceeași, cu excepția faptului că puteți sări peste punctul 2.

Vin din sticle

Nu, nu v-ați părea, și nu este o greșeală sau o greșeală. De fapt, diapozitivele sunt un material excelent pentru vin. Vinul de la ei poate fi pregătirea dvs. specială pentru iarnă, pe care o puteți surprinde pe prietenele voastre, și vă vor implora să le dați o rețetă.

Vin delicios din mere de sticle: rețetăȘi așa, cum poți face un astfel de vin? În primul rând, desfășurați activitățile pregătitoare:

 • Ca de obicei, spălați-vă bine mâncarea, rupeți coada și frunzele, puneți-le într-o masă de piure și luați drojdia (în mod necesar presată în viață).
 • Pregătiți și filtrați apa sau folosiți un resort.
 • Veți avea nevoie de zahăr în următorul raport cu alte produse: dacă intenționați să cheltuiți 3,5 kilograme de zahăr pe vin, veți avea nevoie de cel puțin 5 kilograme de sticle și 4 litri de apă.

Dacă nu veți merge faceți o băutură rafinată vin gourmet și se adaugă scorțișoară, balsam de lamaie, menta sau Viburnum, permițând să se obțină o aromă neobișnuită și aromă interesantă, este perfect posibil să se limiteze o reteta tipic de Ranetok vin. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 1. Ranetki, pe care l-ați pregătit mai devreme, lăsați timp de 3 zile la temperatura camerei pentru a începe să rătăcească.
 2. Homemade Apple Wine - Îmbrăcat idealDupă 3 zile, îndepărtați stratul superior și eliminați-l.
 3. De îndată ce miroși alcoolul, transferă rannetele tale într-un recipient cu un sigiliu de apă sau o sticlă cu un capac strâns.
 4. Se toarnă masa de zahăr rezultată și se toarnă apa.
 5. Lăsați amestecul într-o încăpere caldă timp de cel puțin o lună, apoi se toarnă printr-un filtru în sticle curate. Aveți grijă să vedeți că lichidul care se deplasează este lipsit de sedimente.
 6. Găsiți un loc întunecos și rece în avans și lăsați vinul viticol să se coacă acolo timp de trei sau patru luni.

Rezultatul eforturilor tale va fi vin curat și transparent cu o aromă clară a rănilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatireCum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatire
Cum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasiceCum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasice
Rețete de sosuri pentru carne de vită de iarnaRețete de sosuri pentru carne de vită de iarna
Pregătirea sosului din turnul tkemali: rețete pentru iarnăPregătirea sosului din turnul tkemali: rețete pentru iarnă
Dulceata din reteta rosu rosuDulceata din reteta rosu rosu
Retete pentru gatit din mere la domiciliuRetete pentru gatit din mere la domiciliu
Cum să păstreze mazărea verde acasă: rețeteCum să păstreze mazărea verde acasă: rețete
Lingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătitLingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătit
Castraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețeteCastraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețete
Rețete pentru vinete pentru iarnă fără sterilizareRețete pentru vinete pentru iarnă fără sterilizare
» » Semne de vinuri pentru iarnă, pe care le puteți face
© 2021 amigdas.com