amigdas.com

Ciuperci Belyanka, descrierea lor, fotografii și rețete: cum să le gătiți delicios

Ciuperci de ciuperci - descriereViața sălbatică nu încetează să ne surprindă prin diversitatea sa. Aici și plante, insecte și animale sălbatice. Toți oamenii folosesc darurile ei neprețuite. Unii oameni, în special cei indigeni, sunt implicați în pescuitul natural. Unul dintre produsele neobișnuite, gustoase și utile este ciupercile comestibile. Rezidenții urbani preferă de obicei să le cumpere în supermarketuri. Cu toate acestea, niciun ciuperci achiziționate nu sunt egale cu cele colectate independent în pădure și fierte de mâinile lor ...

Nu numai că este gratuit, ci și o plimbare în pădure care calmează și pacifică. Prin urmare, de la mijlocul verii până la sfârșitul toamnei, iubitorii de vânătoare liniștită, și anume așa-numita ciupercă, se găsesc în orice parte a pădurii ...

Ciupercile belani arată neobișnuit și miros de mușuroiAceste păduri frumos uimitor de variat și diferă nu numai în varietatea tipurilor (plăci, tubulare), dar, de asemenea, metode de preparare a acestora. Cu ciuperci comestibile poți să faci ce-ți dorește inima - se fierbe, se prajeste, tocană, ciuperci sare murat ... Este bine stabilit pe masa rusă și masa nu este completă fără un borcan de parfumat, crocantă, cu miros de ciuperci de pădure!

De obicei, un tip de placă este utilizat pe scară largă pentru sărare, dintre care unul va fi discutat în acest articol. Această viziune este numită: ciuperci de merluciu. Fotografia și descrierea vor fi prezentate mai jos.

Practic, toată lumea a auzit despre ciuperci cum ar fi ciuperci și pistrui. Aici, merlanul este doar un fel de al doilea, deși unii consideră că este o ciupercă albă.

Ciuperci beljanki. Vezi detalii

Bellyanka are o serie de diferențe față de sarcină:

  • Bici alb - cum să distingi o ciupercădimensiune - dimensiuni mai mici, iar pălăria este mai subțire;
  • culoare - pălăria albă de zăpadă contrastează foarte mult cu umbra verzui a macroului;
  • gust - pere este mai ascuțit, atât de mulți preferă la merlan.

Cum arată această ciupercă trombocitară? Când este încă mică, are o capotă rotunjită, care, pe măsură ce crește, devine mai flatată și mai fină, cu o depresiune în centru. Dimensiunile capacului sunt relativ mici - de la 3 la 7 cm în diametru. Pe marginile sale există o așa-numită margine, care distinge merlanul de încărcătură. În cazul în care pălăria este ruptă, atunci se va distinge sucul de lapte de culoare lăptoasă, atunci când vine în contact cu aerul, se schimbă culoarea.

Piciorul ciupercilor are, de asemenea, o culoare albă și, pe măsură ce interiorul creste gol - un fel de tub natural.

habitate

Acest om frumos cu cap alb poate fi găsit aproape oriunde în creșterea ciupercilor. Dar, de cele mai multe ori, habitatele lor devin păduri deciduoase sau mixte. Merida este atât de adaptabil încât chiar și de-a lungul drumurilor de țară se poate lua cu ușurință un coș sau două ... Aceste ciuperci cresc mai des în grupuri, dar există și aici "egoiști" care preferă singurătatea mulțimii. Și căutați-le ar trebui să fie mai aproape de birches. În timpul maturării lor, și anume, din august până în octombrie, ciupercile cu ciuperci nu reușesc doar să câștige o cantitate uriașă de ciuperci, dar au și timp să le ia și să le vândă.

Bellyka sau Volnushka alb - o ciupercă neobișnuităAcasă, mâncărurile și muraturile de la cele mai vechi timpuri erau considerate o delicatesă și nu toată lumea putea să ia ciuperci pe cont propriu, astfel încât acestea s-au dovedit nu numai gustoase, dar nu stricate în timpul depozitării.

În scopul de a păstra apusurile de soare pentru o lungă perioadă de timp, este suficient să știți câteva trucuri care vă vor ajuta să vă simțiți ca un bucătar profesionist. Mai întâi de toate, nu uita asta cele mai multe ciuperci asemănătoare plăcilor, inclusiv ciuperci, pistrui și alb, sunt amare în sine. Prin urmare, înainte de a le prepara, trebuie să vă îmbibați timp de două până la trei zile în apă rece, sărată de 10%, schimbându-l periodic. Deasupra este posibil să puneți o anumită încărcătură, astfel încât ciupercile să nu plutească în sus.

Înainte de înmuiere, nu uitați să alegeți ciupercile și clătiți bine în apă curentă

Belyanko
Este ciuperca comestibila comestibilaDelicioase reteta de ciuperci de ciuperci pentru iarnaBelyanka în taiga - fotografii de la ciuperci pickersAspectul pistruiului din ciuperci albe (albă) și posibilele nuanțe

După ce albul a fost înmuiat, puteți trece la sărare.

Metode pentru decaparea vopselei

Există trei modalități principale de decapare.

  • fierbinte

Ciupercile ciocănite și spălate sunt acoperite cu apă sărată în fierbere (pentru 1 litru de apă 40-50 grame de sare grosieră) și se fierbe timp de aproximativ 10 minute, îndepărtând periodic spuma. Apoi o arunc înapoi în șuviță, clătită sub apă curgătoare și lăsat scurt pentru a permite ochelarilor să depășească lichidul. În acest moment, băncile cu capac în apă clocotită sau microunde sunt sterilizate, se pregătesc condimente și condimente care vor fi utilizate. Alegerea condimentelor depinde doar de preferințele personale, dar de obicei se folosesc usturoiul, piperul (parfumat, negru), cuișoarele și frunzele de coacăze sau hreanul.

Ciuperci Belyanka - fotografie în naturăÎn același timp, preparați brânza - suficient pentru a fierbe un amestec de sare și apă timp de câteva minute. Sarele sunt luate din calculul a 6 - 7 linguri cu o alunecare pe litru de apă.

În partea de jos a borcanului este prevăzută o frunză de coacăze negre, o pereche de cuișoare de usturoi, câteva mazăre de piper, 2-3 bucăți de cuișoare și o frunză de dafin. Mai departe pe cutii de umeriakadyvayutsya ciuperci și a turnat saramură fierbinte. Băncile trebuie să fie înclinate cu grijă în diferite direcții (pentru a ieși din aer), să le înfundă cu capace, să se răstoarne și să se răcească sub pătură.

După răcirea completă, scoatem belyanele sărate pentru a fi depozitate într-un loc răcoros. Iar după o lună, vă puteți lăuda oaspeților care le-au tratat cu ciuperci aromate, gătite de propriile dvs. mâini!

  • rece

Ciupercile sunt de asemenea înmuiate timp de 3 zile, după care se spală și se usucă dacă este posibil. Modul rece poate fi sărat în orice fel de mâncare, cel mai important, să ridici opresiunea prin diametrul său. Pe partea de jos a preparatelor preparate un strat mare de sare este turnat într-un strat neted și ciuperci uscate sunt așezate pe el cu pălăriile în jos. Acestea ar trebui să fie puse în mai multe straturi - turnând fiecare sare. Straturile nu trebuie să depășească 5-6 cm. Ultimul strat este acoperit cu sare, acoperit cu o cârpă curată și pus sub opresiune. Țara cu ciupercile curățate într-un loc răcoros uscat și uitați de cel puțin 40 de zile.

În plus față de sare, precum și în modul fierbinte, puteți folosi o varietate de condimente și condimente, adăugându-le în stratul de sare ...

Unde sunt recoltate ciupercileSărurile nu regretă, sucul la sărarea într-un mod rece ar trebui să fie alocate mult pentru a acoperi complet beljanki. Dacă ciupercile s-au dovedit prea sărate, spălați-le sau înmuiați-le puțin timp în apă curată ...

  • uscat

Destul de cunoscut, dar absolut nu o cale dificilă. Din frig doar unul diferă - ciupercile nu sunt spălate, dar sunt curățate uscate. Și restul este același lucru ca în frig.

Și în concluzie: datorită faptului că merlanul este o ciupercă condiționată comestibil, nu trebuie neglijată pregătire preliminară, și anume prin înmuiere. La urma urmei, înmuierea nu numai că elimină amărăciunea, dar, de asemenea, reduce pericolul de otrăvire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarnaCum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarna
Cum să gătești ciuperci înghețateCum să gătești ciuperci înghețate
Rețete delicioase: cum să gătești ciuperciRețete delicioase: cum să gătești ciuperci
Cât de gustoase la ciupercile de sare la domiciliu: rețete și sfaturiCât de gustoase la ciupercile de sare la domiciliu: rețete și sfaturi
Interpretarea visului: de ce ar trebui să vezi ciupercile într-un vis? Visele și realitateaInterpretarea visului: de ce ar trebui să vezi ciupercile într-un vis? Visele și realitatea
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Poate o femeie gravidă să mănânce ciuperciPoate o femeie gravidă să mănânce ciuperci
Reteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarnaReteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarna
Diferite rețete de ciuperci murateDiferite rețete de ciuperci murate
Ciuperci albe și negre sărate: rețete simple de sărareCiuperci albe și negre sărate: rețete simple de sărare
» » Ciuperci Belyanka, descrierea lor, fotografii și rețete: cum să le gătiți delicios
© 2021 amigdas.com