amigdas.com

Lingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătit

Recoltarea de merișor pe jimuA face stocuri pentru iarnă, întotdeauna trebuie să acorde o atenție corespunzătoare pentru fructe de padure. În orice formă, ele vor fi utile pentru sănătate și vor satisface întreaga familie cu propriul gust. Proprietăți unice au cranberries, astfel încât face diverse blanks pentru iarnă. Rețetele selectate de la cowberries vor ajuta la păstrarea proprietăților sale utile în cantitate maximă, precum și la gustul plăcut.

Caracteristici de lingonberry

Acest boabe este lider în conținutul de vitamine în compoziția sa. Din acest motiv, este cel mai adesea utilizate în scopuri medicinale. De obicei, de la cowberries face diferite tipuri de billet:

 • compoturi;
 • gem;
 • blocaje;
 • frecați cu zahăr;
 • marinati.

Mai ales este util dacă boabele nu au suferit tratament termic. Datorită acidului benzoic, fructele de pădure pot fi depozitate mult timp în formă proaspătă. Această substanță ajută la oprirea proceselor de degradare.

Un lichior adevărat va fi ceară de ceară, pentru că are un gust excelent și toate proprietatile utile sunt pastrate în această formă. Acesta va completa multe feluri de mâncare din carne, pește și un remediu minunat pentru multe boli.

Pentru a pregăti un berbec mocha nu au nevoie de mult timp, toate rețetele de gătit sunt foarte simple. Unul dintre secretele de afine gustoase, sub formă umedă, este înmuierea prelungită a fructelor proaspete. Apa în care se înmoaie afinele devine strălucitoare și strălucitoare. Pentru a vă place, seamănă cu un mors sau un compot. Se recomandă să nu fie vărsat, ci folosit ca băutură răcoritoare.

Se recomandă să nu adăugați o cantitate mare de zahăr pentru bomboanele îmbibate. Dacă există condiții adecvate pentru depozitarea la temperatură scăzută, atunci cantitatea minimă de zahăr ar trebui să fie stabilită.

Cowberry pentru iarnă: rețete fără gătit

Înainte de a începe să recoltați acest fruct, trebuie să faceți asta citiți recomandările pentru pregătirea acestuia:

 • Rețetă pentru mistreț de woweste necesar să sortați cu grijă fructele de păstăi, astfel încât să nu existe verde sau putred;
 • dacă pe frunzele de afine există frunze, este mai bine să le lăsați, piesa de prelucrat va fi mai fină și mai utilă;
 • Nu poate fi folosit pentru ustensile de gătit din aluminiu, deoarece fructele de pădure conțin acid, reacționează cu metalul, eliberează substanțe toxice;
 • se recomandă adăugarea câtorva mere (antonovka) la piesa de prelucrat, acestea dau fructelor un gust neobișnuit;
 • Păstrați piesa de prelucrat fără a găti numai într-o cameră răcoroasă.

Aceste sfaturi simple vă vor ajuta să faceți pregătirea nu numai delicioasă, ci și sănătoasă.

O rețetă pentru sucul comun

Compoziție pentru pregătirea semifabricatelor pentru iarnă: boabe de merișor - 1 kg, apă - 2,5 litri.

Pregătiți feluri de mâncare în care se planifică să se înmoaie fructele de afine. Puteți folosi orice, cu excepția rezervoarelor din aluminiu. Mare pentru îmbălsămarea obiectelor din sticlă.

În partea de jos a rezervorului, ar trebui să puneți afinele spalate și, dacă doriți, adăugați frunze la ea. După aceea, boabele ar trebui turnate cu apă fiartă, dar nu fierbinte. Ar trebui să fie temperatura camerei. Borcanul trebuie acoperit cu pergament sau cu capac capron cu găuri mici. Din partea de sus ar trebui să fie acoperită cu tifon, astfel încât insectele să nu lovească rezervorul. După aceasta, vasele trebuie introduse în pivniță sau în frigider.

O săptămână mai târziu afine în suc propriu va fi gata de utilizare. În această formă, se poate sta iarnă, dar periodic ar trebui să fie adăugată la apă curată, turnând un pic de suc din borcan. Din ea pentru a obține un fruct minunat și util.

Rețetă de rețetă cu zahăr pentru iarnă

Depozitarea păstăirii de viermePentru butuc puteți folosi feluri de mâncare din sticlă și lemn. Într-un recipient curat, cu grijă spălat, se dovedește a fi suculent și gustos.

Compoziția rețetei:

 • cranberries - 1 kg;
 • zahăr - 50-75 gr;
 • apă - 1 litru;
 • sare - lingura de 0,5 h;
 • scorțișoară, cuișoare și piper negru la alegere.

Spălați fructele într-un castron și apoi gatiți siropul. Într-o cratiță este necesar să se toarnă o parte măsurată de apă și să se adauge sare și zahăr pe bază de rețetă. Apoi, aduceți lichidul la fierbere și asigurați-vă că îndepărtați spuma. Zaharul si sarea trebuie sa se dizolve complet si dupa aceea sa se opreasca siropul.

Când siropul se răcește complet, acesta trebuie turnat în cutii preparate. Nu turnați siropul în borcan până la coapse, deoarece au nevoie de mai mult stați timp de 5-7 zile la temperatura camerei. Băncile trebuie acoperite cu un prosop de waffle sau tifon în mai multe straturi, o frunză de pergament. După aceasta, recipientul trebuie pus într-un loc răcoros.

Rețetă de rețetă, pudră cu zahăr

Conform acestei rețete, puteți pregăti foarte repede fructe de padure, care vor păstra multe substanțe utile în compoziția lor. Cu toate acestea, are un mic dezavantaj - într-o formă rece, un astfel de preparat poate fi îndulcit.

Ingrediente pentru reteta:

 • boabe - 1 kg;
 • zahăr - 1-2 kg.

Lingonberry-ul spălat și tratat trebuie să se usuce, așa că ar trebui să fie întins pe un prosop. Fructele uscate trebuie să fie măcinate folosind o mașină de măcinat cu carne, un mixer sau un procesor de bucătărie.

Borcanele preparate trebuie să se toarnă pe partea de jos nu este mai mare de 2 linguri de zahar si boabe mărunțite apoi pus strat nu mai mult de 2 cm. Apoi se toarnă din nou zahăr și stratul bace din nou. În această secvență, trebuie să puneți conținutul în borcan până când acesta este umplut. Ultimul strat ar trebui să fie zahăr.

Acum, cutia poate fi închisă cu un capac și plecare pentru depozitarea în timpul iernii într-un loc răcoros.

Reteta pentru lingonberry marinat cu mere

Cum să gătești afineleUn gust minunat este obținut din fructe de padure cu mere, se completează reciproc bine. Cu această rețetă va trebui să mai tinker mai mult, dar gustul produsului finit este în valoare de ea.

Compoziție conform rețetei:

 • cranberries - 1 kg;
 • mere (antonovka) - 0,5 kg;
 • apă - 700 ml;
 • sare - lingura de 0,5 h;
 • zahăr - 250 g;
 • 9% oțet de masă - 100 g;
 • scorțișoară, cuișoare și piper negru la gust.

Ripați fructe de padure pentru a clăti și usca pe un prosop. Tăiați merele curate în felii, fără un miez. Bomboanele și merele tocate trebuie așezate în borcane curate și uscate, după care se face o murătură din ingrediente în conformitate cu rețeta.

Băncile cu conținutul trebuie să fie turnate cu marinadă fiartă și sterilizate timp de 10-15 minute. După această perioadă, băncile sunt închise, înfășurate și lăsate pentru aproximativ o zi. Acum sunt pregătiți pentru depozitarea pe termen lung.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se poate face din afine, feluri de mâncare și rețete de gătitCe se poate face din afine, feluri de mâncare și rețete de gătit
Cum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețeteCum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețete
Cum sa faci Morse: Retete de la Cowberry proaspete si congelateCum sa faci Morse: Retete de la Cowberry proaspete si congelate
Cum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătitCum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătit
Pregătirea și utilizarea compotului din coacăze negrePregătirea și utilizarea compotului din coacăze negre
Retete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarnaRetete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarna
Rețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnăRețetă pentru gătit compotul de cireș pentru iarnă
Cum se prepară un delicios compot de cireș din fructe proaspete și congelateCum se prepară un delicios compot de cireș din fructe proaspete și congelate
Rețete pentru compot din cătină pentru iarnăRețete pentru compot din cătină pentru iarnă
Compote pentru iarna coacăzului negru pentru întreaga familieCompote pentru iarna coacăzului negru pentru întreaga familie
» » Lingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătit
© 2021 amigdas.com