amigdas.com

Retete pentru ridiche murat

Coreeană muratRădăcina este o plantă rădăcină foarte utilă, dar în prezent, mulți oameni nu o mai consumă, din moment ce, din nefericire, au uitat de proprietățile sale benefice. Valoarea acestei legume unice este mult mai mare decât pare. Iar aceste valori merită cunoscute celor care doresc să mănânce bine și să fie sănătoși.

Funcția rădăcină

Rădăcina are propriile caracteristici, pe care depinde consumul acesteia. Să luăm în considerare caracteristicile unei culturi radiculare.

Compoziția de vitamine

În trecut, ridiche a fost principalul nu numai în Rusia, dar și în țări străine. Și întregul cip în caracteristicile sale nutriționale, pentru că este îmbogățit cu un întreg complex de vitamine și minerale.

Medicii recomandă includerea în dietă a persoanelor care au imunitate scăzută. În această legumă predomină următoarele substanțe:

  • Cum să mănânci ridicheVitamina A, care susține oasele unei persoane în stare bună, le întărește și le protejează;
  • Vitamina C, care dă putere și energie și, de asemenea, se luptă cu radicalii liberi ai corpului uman;
  • Vitamina B, care restabileste metabolismul si are un efect benefic asupra sistemului nervos central;
  • Fibrele dietetice care îmbunătățesc funcționarea tractului gastro-intestinal;
  • Acid pantotenic, în care substanțele predomină pentru a forma o imunitate puternică a corpului uman.

Separat, putem spune despre phytoncide, care sunt compuși care purifică întregul corp de microbi, astfel încât oamenii sunt mai puțin susceptibili să se îmbolnăvească și exercită rezistență la boli grave.

În plus, în legume există potasiu, calciu și fosfor, magneziu și fier și multe alte substanțe utile și familiare.

Pentru răceală

Unde se utilizează ridiche marinatÎn timpul iernii și toamnei, o persoană poate să se răcească și să se îmbolnăvească, deoarece în acest moment imunitatea scade cel mai adesea, frigul vine. În general, sănătatea este în pericol: apar microbi și viruși în atmosferă.

Trebuie să știți că nu numai tratamentul medical ajută la depășirea semnelor de frig, este posibil să se recurgă la medicina tradițională. Metode netradiționale de combatere a răcelii, în primul rând a făcut ridiche.

Nu te uita la faptul că ridichea este amară. Gustul amar al unei legume poate fi tolerat, pentru a fi mai bine în curând.

Soiuri de ridiche

Apropo, în ciuda întregului bagaj de substanțe utile, ridiche - una dintre cele mai scăzute legume calorii, conține doar 30-35 de calorii.

Rădăcina poate fi de diferite feluri, care pot fi diferite în compoziție sau gust:

  1. Gălbenuță tocatăRidichea neagră este considerată cea mai utilă varietate a acestei rădăcini. Are gust amar și destul de dur. Bucătari experimentați creează din acest fel de mâncăruri minunate. Mulți medici recomandă pacienților să mănânce acest produs.
  2. Albul este o gustare grozavă. Gustul său pungent se adaugă la feluri de mâncare picante. Dacă dintr-o dată ați decis să faceți o salată din ea, atunci ar trebui să fie umplută cu ulei vegetal strict. Oamenii care se îmbolnăvesc de răceli adesea recurg la această plantă rădăcină.
  3. Verde - nu este ascuțită, ci mai degrabă plăcută pentru gust. Dar acest produs este special pentru a se deteriora rapid.
  4. Dion. Acesta este un tip special, având o formă alungită. De multe ori se vede în supermarketurile obișnuite. Acest tip curăță corpul și sângele.

Se poate concluziona că în ridiche negru sunt cele mai utile micronutrienți. Toată lumea decide pentru sine ce fel de mâncare să includă în dieta sa. Totul depinde de gust, de preferințele individuale.

Cele mai bune rețete de gătit

Marinate coreeană coreeanăMarinate ridichi este o gustare excelentă, care este atât crocante, suculent și delicios.

Există mai multe moduri de marinare acasă. După cum spun ei, cui, după cum doriți. Baza de rețetă include, desigur, legumele vegetale în sine. Legumele sunt măcinate, apoi se adaugă anumite condimente și condimente, gust, iar apoi produsul este lăsat pentru a fi infuzat timp de câteva zile.

În limba coreeană

De exemplu, o rețetă pentru ridiche coreeană. ridiche, marinată în coreeană, nu este numai gustos, ci și util. În primul rând, legumele trebuie spălate bine și curățate. Apoi, trebuie să o tăiați cu cel puțin pătrate, cel puțin felii, cel puțin în cercuri, în general, după cum doriți. Dar amintiți-vă că cu cât cultura rădăcină este mai mică, cu atât mai bine va fi înmuiată. După ce tăiați rădăcina, amestecați bine cu diferite condimente. Este necesar să adăugați zahăr la marinadă, astfel încât gustul să fie echilibrat și neuniform.

Unii pregătesc o legume cu miere, astfel încât legumele au un gust dulce. Acest lucru este de asemenea foarte util.

Într-un vas separat este necesar să se amestece oțetul de cidru de mere și uleiul vegetal. Cu acest sos se toarnă ridichea pregătită cu condimente. În vasul aproape gata, adăugați usturoiul stoarse, amestecați și curățați o zi în frigider. Dacă gătiți în timpul iernii, puteți scoate salata în orice loc rece, de exemplu, într-o pivniță sau într-o cămară. O astfel de ridiche marinată, a cărei rețetă va completa orice garnitură, va deveni un oaspete frecvent pe masă.

În ciuda condimentelor și a uleiului, acest produs macinat - low-cal. Acest produs, desigur, vă diversifică hrana obișnuită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce să plantezi după castraveți și dovlecei pentru anul viitorCe să plantezi după castraveți și dovlecei pentru anul viitor
Cum să faci o rădăcină de varzăCum să faci o rădăcină de varză
Cum și de ce să pregătim feluri de mâncare sănătoaseCum și de ce să pregătim feluri de mâncare sănătoase
Când să plantezi o ridiche în primăvară în sol deschisCând să plantezi o ridiche în primăvară în sol deschis
Vitamine bune pentru adolescenți 17 ani: cum să alegiVitamine bune pentru adolescenți 17 ani: cum să alegi
Cum să planteze ridiche corect pentru a obține o recoltă bunăCum să planteze ridiche corect pentru a obține o recoltă bună
Vitamine pentru a spori creșterea copiilor în înălțimeVitamine pentru a spori creșterea copiilor în înălțime
Vitamine pentru bărbați în planificarea sarciniiVitamine pentru bărbați în planificarea sarcinii
Carne de nutria: beneficii, rău, metode de pregătireCarne de nutria: beneficii, rău, metode de pregătire
Beneficiile și răul de telina pentru bărbațiBeneficiile și răul de telina pentru bărbați
» » Retete pentru ridiche murat
© 2021 amigdas.com