amigdas.com

Tomate în suc de mere pentru iarna: rețete de gătit

Caracteristici de roșii de gătit în suc de mere pentru iarnăTomate în suc de mere, gustoase tratați în timpul iernii. Nu este nimic despre care spun ei, vara - stoca-o, iar iarna - mâncată. Dar roșiile obișnuite murate deja plictisit, și nu ceva ce nu doriți să gătească, și chiar au deja, și doriți să surprindă oaspeții și familia noua reteta de tomate murat.

Roșiile din sucul de mere vor gusta totul în timpul iernii și al verii, în sărbători și pentru prânzuri și mese simple. Roșiile din sucul de mere, păstrează perfect integritatea tomatei și o turnare minunată, va fi utilă pentru rețetele de gătit pentru multe feluri de mâncare.

Reteta de roșii în suc de mere

Rețeta pentru marinarea unei roșii în suc de mere cu sterilizareBăncile sunt de dorit să se sterilizeze, deoarece toți microbii dăunători sunt uciși, iar sterilizarea oferă șanse mai mari ca spațiile dvs. să nu explodeze. Pentru a face acest lucru, Spălați-le bine și uscați-le. sau utilizați un sterilizator sau puneți-l în cuptor cu gâtul în jos timp de câteva minute, așteptând până când apa se evaporă complet.

Fii atent că, atunci când se toarnă sosul în borcan, nu este rupt, este în valoare de a obține un borcan, lăsați-l să se răcească, după sterilizare câteva minute, și numai apoi se toarnă sosul de mere.

Dacă nu doriți să sterilizeze, atunci doar bine spălați băncile, și o uscați într-un mod natural pentru o vreme. Timpul pentru decapare va dura aproximativ o oră, iar rezultatul va depăși toate așteptările.

Pentru această rețetă, avem nevoie de următoarele ingrediente:

 • Roșii mici sau mici - 2 kg. Acestea ar trebui să fie coapte și de aceeași mărime, astfel încât este mai convenabil să se așeze pe maluri, și toate vor fi la fel de marinate.
 • Sare - 1 lingura.
 • Suc de mere -1 litri. Este recomandabil să luați un proaspăt stoarse, în acest lucru vă veți ajuta la storcător, dar dacă nu, este potrivit și cumpărat.

Reteta pentru marinarea rosilor:

 1. Pentru a pregăti o rețetă pentru iarnă, trebuie să spălați bine roșiile, să le uscați, să scoateți pedunculul și să vă străpuiți de mai multe ori în zona pedunculului.
 2. Noi pregătim marinada. Pentru a face acest lucru, luăm sare și amestecăm cu suc de mere, lăsăm-o la fierbere și opriți-o. Dacă vi se pare că sa dovedit a fi prea acru sau sărată, adăugați zahăr, pentru a obține marinada dorită.
 3. Răspândim legumele în bănci, iar peste ele vărsăm marinada noastră fiartă din sucul de mere și sare. Prin preferințele gustului adăugăm condimente preferate.
 4. Scena principală este sterilizarea. Pentru ei, este necesar să se ia o oală mare, se toarnă apă, iar această apă este de a pune băncile noastre cu rosii in suc de mere, așteptați până când se fierbe apa și se continuă fierberea timp de 7-10 minute.
 5. Capace pentru executarea cusăturii rasturna borcane și pus într-un loc întunecat, este de dorit să se ascundă semifabricatului atunci când răcit, poate fi îndepărtat în locul obișnuit pentru semifabricatele de stocare de iarnă. Principalul lucru este că este rece și întunecat, deoarece razele soarelui afectează negativ conservarea, adică băncile pot exploda.

Rețeta de roșii în sucul de mere pentru iarnă fără sterilizare

Rețetă pentru gătitul de tomate pentru iarnă în sucul de mere fără sterilizareDacă vă place roșiile mai naturale, care stochează o mulțime de vitamine, atunci merită să nu sterilizezi cutiile.

Puteți face sucul singur, merită, luați aproximativ 2 kilograme de mere, stoarceti sucul cu un storcator, ai doar 1 litru. Și bineînțeles, acest suc ar trebui diluat în proporție de 2 la 1.

Lista produselor necesare pentru pregătirea unei prescripții fără sterilizare:

 • roșiile de 2 kilograme, de preferință de aceeași dimensiune, principalul criteriu este să fie coapte;
 • suc de mere 1 litru, proaspăt stors sau cumpărat, cel mai important, nu este clarificat;
 • sare 1 lingura;
 • zahăr 1 lingură;
 • frunze de cireșe;
 • coada de frunze.

Procesul de fabricare a unei roșii în sucul de mere fără sterilizare:

 • Se spală și se usucă roșii, Pierce, în cazul în care este scobitoarea stem în mai multe locuri, nu te dus, iar roșiile se pot transforma terci.
 • Pregătiți marinada. În sucul de mere adăugați sare și zahăr, și aduceți la fierbere. Dacă ți se pare acru, adaugă zahăr la gust.
 • În acest moment, se sterilizează cutiile, un obicei în felul nostru.
 • Am pus frunze de cireșe și coacăze pe fund.
 • Puneți roșiile pe frunze.
 • Umpleți legumele cu marinată, iar când marinada se răcește, amestecați-o înapoi în tigaie și fierbeți din nou.
 • Repetați procedura și completați marinada în cutii.
 • Răsuceam capacele. Am pus într-un loc întunecat, acoperim de sus cu ceva cald și ne odihnim.
 • În câteva zile, puteți muta băncile în locația de stocare.

Acest marinat îți va lua doar o oră. Dar totul vitaminele vor rămâne, și vă vor plăcea cu gustul lor pe tot parcursul iernii. Și o astfel de încărcare a vitaminei este exact ceea ce aveți nevoie pentru iarnă. O astfel de pregătire va arăta grozav atât pe masa festivă cât și la cina obișnuită de familie.

Reteta de roșii cu suc de mere și ghimbir

Dacă doriți să aduceți note neobișnuite piesei de lucru pentru iarnă, utilizați ghimbir. Amestec de roșii, suc de mere și ghimbir, perfect potrivite pentru fiecare alte. Și veți fi mulțumiți de rezultat. Produse necesare pentru recoltare:

 • Un mod de a face o tomată în suc de mere cu ghimbirroșii 1 kg, de mărime medie, coapte, dar nu coapte, principalul lucru este să fie elastic;
 • suc de mere proaspăt diluat într-un raport de 2 la 1, unde 1 litru este un suc și 2 apă;
 • Dacă doriți să utilizați unul achiziționat, trebuie să fiți atenți să nu fie clarificat, ci normal;
 • zahăr 2 linguri;
 • sare 1 lingura;
 • ghimbir rasa, 1 lingurita.

Pentru gătit, spălați roșiile și străpungeți în mai multe locuri scobitoare. De asemenea, multe piercing-uri nu merită, deoarece se pot destrăma în procesul de sterilizare și se pot transforma într-o mizerie. Spălați și sterilizați cutiile în orice mod convenabil. Pregătiți sucul sau utilizați produsul achiziționat.

Metoda de pregătire a piesei de lucru pentru iarnă:

 1. Roșiile sunt stivuite într-un borcan.
 2. Am pregati marinada pentru recoltare pentru iarna.
 3. Se amestecă sucul, sarea, zahărul și ghimbirul frecat cu un răzuitor mic. Puneți focul și așteptați, când începe fierberea, opriți-l. Este recomandabil să folosiți feluri de mâncare emailate.
 4. Umpleți cu marinată și puneți-l sterilizat.
 5. Este mai bine să sterilizezi roșiile timp de 30 de minute, dacă băncile sunt mari, atunci ar trebui să fie sterilizate de la 30-45 de minute. Verificați constant că apa din tigaie a fost suficientă în care ați pus borcanele, cu roșii în suc de mere cu ghimbir. Ar trebui să ajungă la cel puțin jumătate din cutie.
 6. Închideți capacul.
 7. Am pus-o într-un loc întunecat și acoperim cu o pătură și să ne odihnim.
 8. După 3-4 zile, îl scoatem din depozit.

Utilizarea de roșii în suc de mere pentru iarnă

Proprietăți utile de roșii murate în suc de mereAceste roșii nu numai că sunt foarte gustoase, dar totuși foarte utile, deoarece nu conțin oțet, iar rețeta este pregătită din produse naturale. Și acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu aciditate ridicată.

Rolul său aici înlocuiește sucul de mere și, mai precis, acidul conținut în acesta. În conformitate cu aceste rețete, roșiile nu sunt ușor gustoase, dar, de asemenea, utile. toate vitamine persistă în procesul de decapare și depozitare ulterioară.

Nu vărsați umplutura, va veni la îndemână. marinată se dovedește foarte gustos cu aromă de tomate și mere, îl puteți folosi pentru umpluturi diferite. Puteți săturați salate de legume, utilizați ca sos pentru chifteluțe sau rulouri de varză. Acesta va adăuga o atingere la felul tău.

În special le place familia ta, pentru că ai făcut-o singură și, prin urmare, au investit o bucată de suflet. Asigurați-vă că încercați aceste rețete și că nu vă vor lăsa indiferenți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Legături de roșii: rețete de roșii în zăpadă cu usturoi pentru iarnăLegături de roșii: rețete de roșii în zăpadă cu usturoi pentru iarnă
Rețetă pentru roșii sărate marinate pentru iarnă cu usturoi în interiorRețetă pentru roșii sărate marinate pentru iarnă cu usturoi în interior
Adjika dintr-o tomată cu mere pentru iarna - rețete de gătitAdjika dintr-o tomată cu mere pentru iarna - rețete de gătit
Tomate în pene pentru iarna - rețeteTomate în pene pentru iarna - rețete
Soiuri simple de caviar de morcovi pentru rețete de iarnăSoiuri simple de caviar de morcovi pentru rețete de iarnă
Rețetele unei răsuciri de roșii verzi într-o tigaie pentru iarnăRețetele unei răsuciri de roșii verzi într-o tigaie pentru iarnă
Reteta de rosii pentru iarna cu varfuri de morcoviReteta de rosii pentru iarna cu varfuri de morcovi
Roșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnăRoșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnă
Condimente de tomate de iarnă: rețete dulciCondimente de tomate de iarnă: rețete dulci
Top 3 rețete de roșii în gelatină pentru iarnăTop 3 rețete de roșii în gelatină pentru iarnă
» » Tomate în suc de mere pentru iarna: rețete de gătit
© 2021 amigdas.com