amigdas.com

Rețete de salate delicioase dintr-o tomată pentru iarnă

Salată de roșii - proaspete de iarnăAceastă legume este cunoscută de toată lumea în multe țări ale lumii. Creste practic in fiecare gradina din tara noastra, iar daca nu creste, este disponibila in mod liber, iar cea mai larga gama de sortimente este oferita spre vanzare pe piete si in supermarketuri. Gospodinele experimentate și adevărații gurmanzi au ghicit deja că ar fi o tomată. Cea mai obișnuită este această legume suculentă și frumoasă în vară. Se mănâncă brânză, se adaugă la salate, iar unele chiar se prăjește.

Cei mai atenți și mai plini de oameni continuă să se bucure de legumele lor preferate în timpul iernii. Pentru aceasta, în timpul verii, este suficient să petreceți ceva timp pregătirea salatelor de iarnă din roșii. Roșiile din rețetele acestor salate pot fi folosite fie singure, fie în combinație cu alte legume. În următoarea selecție de rețete de salate din roșii pentru iarnă, toată lumea poate alege una sau mai multe după gustul tău.

Dulci roșii - o rețetă pentru conservare pentru iarnăÎnainte de pregătirea salatelor pentru iarnă din roșii și, în general, toate semifabricatele pentru iarnă trebuie pregătite cu grijă. În primul rând, rezerva va necesita bănci. pentru salate cu roșii pentru iarnă, având în vedere dimensiunea lor mică, gospodinele experimentate recomandă utilizarea băncilor cu un volum de un litru sau mai mult. Cele mai comune bănci de unul, doi sau trei litri. De asemenea, un producător de salate pentru începători va avea nevoie de un capac. Capacele pentru salata de iarnă cu roșii este mai bine să folosiți staniu, cu benzi elastice speciale. Acestea pot fi achiziționate pe piață sau într-un magazin de hardware.

Înainte de a trece direct la pregătirea semifabricatelor, cutiile și capacele trebuie să fie sterilizate. Băncile pentru acest lucru pot fi plasate în cuptor, încălzite la o temperatură de 100 de grade, și de sprijin 10-15 minute. Acoperiți suficient pentru a fi scufundat în apă clocotită timp de câteva minute și ștergeți-l.

Și acum despre cele mai interesante. Mai jos sunt cele mai delicioase salate din roșii în versiunea de iarnă și rețete pentru pregătirea lor.

Salate de la o tomate pentru iarna - retete:

Salata de roșii pentru iarna - rețetă cu castraveți

Salata de castraveți și roșii - conservarea gustoasăSalată simplă și gustoasă se obține din combinația clasică - roșii și castraveți. Dar, de asemenea, în pregătirea sa există caracteristici pe care trebuie să le cunoașteți pentru a păstra gustul și aroma legumelor. În plus față de legume, această salată va necesita sare, zahăr, oțet și mazăre de piper și pământ, precum și frunze de dafin.

Mod de preparare:

În primul rând trebuie să tăiați legume pre-spălate. Roșiile se taie în felii mici. Trebuie să încercăm să salvăm tot sucul. Pentru aceasta, înlocuiți placa de tăiere obișnuită cu un vas plat, cu muchii curbate. Castravetele sunt tăiate, în funcție de dimensiune, în cercuri sau semicercuri.

După felierea legumelor începem să pregătim marinada. Marinada este pregătită după cum urmează. În apă, luată în cantitate de un litru, adăugăm sucul conservat în procesul de tăiere a roșiilor. Acolo trebuie să adăugați zahăr (4 linguri), sare (2 linguri) și 4 lingurițe de oțet 9%. Pe plăcuța lichidului rezultat, lăsați să fiarbă și, imediat ce se întâmplă acest lucru, scoateți cratița de la foc. Marinada este gata.

Salată de roșii cu usturoi - rețetă delicioasăAcum puteți pune legumele tocate în cutii pre-preparate. Legumele sunt stivuite în straturi destul de strâns unul de celălalt până la vârf. Se adaugă ardeii și o frunză de dafin în borcan și se toarnă marinada încă răcită. După aceea, borcanele sunt sterilizate timp de aproximativ 20 de minute, sigilate cu capace, folosind o mașină specială și trimise să se așeze sub o pătură caldă, în poziția capacului în jos. După ce băncile cu salata se răcesc, le puteți transfera în depozit în pivniță sau în alt loc potrivit. Este important ca locul de depozitare să fie întunecat și uscat.

Rețetă de salată pentru iarnă din roșii verzi și necoapte

Și ce să faci dacă te hotărăști să gătești salate pentru iarna de la o rosie, și totuși aveți fructe verzi sau necoapte. Nu suferiți același epic pe o perioadă nedeterminată. În acest caz, există rețete pentru salate foarte neobișnuite, dar și delicioase pentru iarnă cu ajutorul fructelor verzi de roșii.

  • Rețeta 1.

Reteta pentru rosii verzi pentru iarna in cutii este gustoasa si simpla.Vom avea nevoie de fructe mici. Pentru un kilogram de roșii, trebuie să luați încă jumătate de kilogram de ceapă, 100 mililitri de ulei de floarea-soarelui, zahăr aproximativ 3 linguri, sau pentru un amator, sare, oțet, verdeață, frunze de dafin și ardei - mazăre și pământ. Sare despre o lingura, otet de aproximativ 30 ml.

Mod de preparare:

Roșiile sunt necesare tăiați în felii subțiri, verde mănâncă. Ceapa este, de asemenea, tăiată, în funcție de propriile preferințe, fin sau semi-inele. Apoi pregătește marinada. Ca și în rețeta anterioară, adăugați apă, sare, zahăr, oțet și suc de roșii. După fierbere, scoateți marinada de pe farfurie.

Legumele dintr-un borcan pot fi puse din nou cu straturi sau amestecate. Se toarnă marinada, Adăugați mirodenii, înșurubați capacul și expediați sterilizatul într-o oală cu apă. După fierberea apei, timpul de sterilizare a recipientului este de 20 de minute. După sterilizare, cutiile înfășurate sunt așezate cu capul în jos pentru a se răci.

  • Rețetă 2.

Salată dulce de roșii verzi - rețetă foarte delicioasăPe lângă fructele verzi și nu foarte mature, avem nevoie de 2 kilograme de 1 kg de ceapă și de aceeași cantitate de piper bulgar. Aveți nevoie și de o jumătate de kilogram de morcovi și de 300 de grame de patrunjel și țelină. De asemenea, 300 de grame de ardei iute și usturoi. Sarea și zahărul se adaugă la gust. Apropo, în salate de iarnă se adaugă puțină sare decât în ​​salatele normale. Ca marinadă, aveți nevoie de un pahar de oțet și ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare:

Toate legumele sunt expuse într-un castron mare. În această rețetă, toate mirodeniile, precum și untul și oțetul sunt adăugate imediat. toate ușor frământat într-un castron și descompuse în bănci. Băncile sunt închise și sterilizate în apă clocotită timp de aproximativ o oră, dar nu mai puțin de 45 de minute pentru cutii mici. Înainte de răcire, lăsăm cutia în căldura întoarsă cu capul în jos pe capac.

Rețetă pentru salata de iarnă din roșii cu gelatină

Această rețetă magnifică vă va permite să pregătiți o salată care să completeze orice fel de mâncare în timpul iernii. Pentru pregătirea salatelor Desigur, roșiile vor fi necesare. Două kilograme de fructe are trei bulbi, trei linguri de gelatină, o lingură de oțet și sare, trei linguri de zahar si patrunjel, piper, cuișoare, frunze de dafin gust.

Mod de preparare:

Tomate în gelatină - semne neobișnuite de iarnăCeapa și roșiile sunt tăiate în felii. Tomate în bucăți mari și semifabricate din ceapă. În cutii de legume stratificat foarte strâns, astfel încât să nu existe spațiu liber între ele. Strat de ceapă, un strat de roșii, ceapă din nou, presărat cu pătrunjel, de sus cu roșii și așa mai departe până la sfârșitul cutiei. Înainte de a pune stratul superior de roșii pe ceapa gelatină turnată în mod egal.

Pentru a pregăti marinada, aduceți apa cu mirodenii la fierbere și turnați cutia până la margine. Mai mult, banca este sterilizată și trimisă să se răcească. Până iarnă, o salată pregătită pentru această rețetă neobișnuită va fi gata.

Retete de salate de iarnă din roșii de cireșe

Multe gospodine iubesc și sunt fericite să cultive varietăți miniatură de roșii de cireșe. Pregătiți salate pentru ele în timpul iernii, conform următoarelor rețete:

  • Rețeta 1.

Pentru pregătire va fi necesară prima rețetă, de fapt, fructele roșiilor, precum și sarea și zahărul. Sare două linguri și patru zahăr pentru 6 kg de roșii.

Roșii roșii - conservate pentru iarnăMod de preparare:

Înainte de gătire, jumătate din roșii trebuie curățate. Pentru aceasta, ele pot fi spalate cu apa fiarta - acest lucru faciliteaza peelingul mai usor. După aceasta, purificat roșiile trebuie tăiate cu un malaxor sau cu mașină de măcinat cu carne. Adăugați sarea și zahărul din calcul, conform căruia cantitatea este indicată la 6 kg. După aceasta, masa de tomate care rezultă trebuie să fie fiartă. Roșiile supraviețuitoare se toarnă într-un borcan și se fierb cu apă fiartă. Este important ca fructele să nu prezinte nici un fel de deteriorări sau fisuri. Se fierbe apa clocotita si se umple borcanele cu pasta de tomate fierbinte pregatita mai sus. După aceasta, închidem borcanul, îl întoarcem, acoperim-l și lăsăm să se răcească.

  • Rețetă 2.

Această rețetă este neobișnuită prin faptul că roșiile de cireșe se combină cu strugurii. Aceste fructe sunt grozave să completeze gustul fiecare în salata de iarnă rezultată. Deci, vom avea nevoie de: 2 kg de tomate 500 grame de struguri de orice fel, coacaze si / sau frunze de cireș, mărar, frunze de hrean, două linguri de sare și zahăr, precum și o lingură de acid citric.

Mod de preparare:

Conserve de rosii - retete delicioase de prelateFiecare tomate și struguri trebuie separate de ciorchine și curățate temeinic. Dupa curatare sunt necesare straturi pe strat pune în bănci pregătite, schimbând frunzele de coacăze, cireșe și hrean cu mărar. Următorul pas este să turnați apă fiartă în vârful borcanelor și să le lăsați să absoarbă timp de aproximativ zece minute. Apoi scurgeți apa din cutii într-o cratiță, adăugați zahăr și sare și fierbeți. Când lichidul se fierbe, se toarnă acidul citric, se amestecă și se toarnă peste cutii înapoi.

După aceea, cutiile sunt sigilate și așezate cu capul în jos pentru a se răci.

Și, în sfârșit, câteva mini-rețete pentru salate de iarnă din roșii:

Reteta pentru salata de rosii cu ciuperci

Roșii cu ciuperci - salată delicioasă de iarnăVor fi necesare 2 kilograme de ciuperci tocate, 1 kilogram de roșii, de asemenea, necesare tocată, folosind o mașină de tocat, precum și 500 de grame de ceapă. Ceapa este de asemenea tăiată și toate ingredientele sunt turnate în tigaia fierbinte. În primul rând, se prăjește ceapa cu ciuperci, apoi se adaugă roșiile, se reduce căldura și se topește până se gătește.

Distribuim salata pregătită la cutii, răciți și depozitați pentru depozitare.

Rețeta pentru o salată de roșii cu orez

Salată foarte gustoasă. Orezul va avea nevoie de un pahar, fiert nu în totalitatea pregătirii. În plus față de orez, desigur, sunt necesare roșii. Două kilograme trebuie să fie tăiate în felii și încă un kilogram pentru a fi tăiate, folosind o mașină de răzuit sau o mașină de măcinat cu carne. Toate acestea trebuie să fie eliminate cu ceapă și ardei dulci. Ultimele componente necesită aproximativ un kilogram. Adăugați sare și zahăr în timp ce stingeți după gust. Produs finit ambalat în cutii și răcit.

Când urmați toate recomandările, salate din roșii, pregătită la timp, întreaga iarnă îi va multumi pe bucătar și pe familia sa cu calitățile excelente de gust. Pentru a stoca cutii cu preparate de iarnă este cel mai bine în pivniță, dar dacă acesta din urmă nu este disponibil - orice loc rece uscat va face. Bon apetit!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să gătești dovlecei pentru iarnă în coreeanăCum să gătești dovlecei pentru iarnă în coreeană
Salata Kuban pentru iarnă: rețete de gătit cu o fotografieSalata Kuban pentru iarnă: rețete de gătit cu o fotografie
Pregătirea salatei asortate pentru iarnăPregătirea salatei asortate pentru iarnă
Rețete de salate de vânătoare pentru iarnăRețete de salate de vânătoare pentru iarnă
Roșii cu ceapă, usturoi și patrunjel: gătit pentru iarnăRoșii cu ceapă, usturoi și patrunjel: gătit pentru iarnă
Tomate în pene pentru iarna - rețeteTomate în pene pentru iarna - rețete
Variante de rețete pentru fasole de fasole pentru iarnăVariante de rețete pentru fasole de fasole pentru iarnă
Salate din ridiche verde: rețete utile și delicioaseSalate din ridiche verde: rețete utile și delicioase
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Retete pentru pregatirea rapida a varza macinata cu sfeclaRetete pentru pregatirea rapida a varza macinata cu sfecla
» » Rețete de salate delicioase dintr-o tomată pentru iarnă
© 2021 amigdas.com