amigdas.com

Rețeta de recoltare a sucului de mere prin intermediul unui storcator pentru iarnă

Descrierea rețetei pentru prepararea sucului de mere pentru iarnă acasăVreți să conduceți un stil de viață sănătos și să mâncați bine, cum ar fi băut sucuri și răsfățați-vă copiii cu sucuri naturale de fructe și legume? Apoi, aceasta este o reteta uimitor de simpla pentru a face sucul din mere proaspete printr-un storcator si a le stoca pentru iarna pentru tine.

Proprietățile sucului natural de mere

Proprietăți utile ale sucului natural de mereSucul natural de mere din mere proaspete printr-un storcător este bogat în vitamine și oligoelemente, în special în fier. Lipsa de care, în organismul uman conduce la o scădere a hemoglobinei, care, la rândul său, este cauza letargie, somnolență, amețeli, paloare, pierderea parului si a altor maladii.

Este mai bine să consumați sucuri naturale proaspăt stoarse și de preferință zilnic, deoarece, în timpul tratamentului termic (fierbere), vitamina "C" este distrusă, dar rămân alte vitamine și oligoelemente.

Sucul natural de mere este cel mai puternic antioxidant, deoarece conține pectine, ceea ce înseamnă că curăță corpul de toxine și acționează ca un adsorbant. Aceste proprietăți ale merelor sunt pur și simplu neprețuite în lupta împotriva cancerului, a obezității, a unei boli a demenței senile.

Apple bea în forma sa pură, precum și într-un amestec cu alte sucuri de legume proaspete și sucuri de fructe (cocktail-uri) întinerește corpul, hrănește celulele sale cu sucroză și fructoză și în special reînnoiește celulele creierului, dar acest lucru se întâmplă numai cu aport zilnic sau cu aport regulat de sucuri naturale.

Se recomandă să luați sucurile naturale în stare pură sau diluată cu apă (cu aciditate crescută a stomacului) dimineața o jumatate de cana inainte de micul dejun.

Pentru a pierde în greutate, se recomandă să luați suc de mere aproximativ două litri zilnic în decurs de zece zile. Ca urmare a unei astfel de diete, puteți pierde 7 (șapte) kilograme de exces de greutate și puteți curăța corpul pentru a stabili metabolismul corect.

Sucul de suc ar trebui luat în interior prin paie, deoarece conține o cantitate mare de acizi de fructe care pot distruge smalțul dinților. Persoanele care suferă de boli ale tractului gastrointestinal trebuie să se consulte cu medicul lor.

Ce va face pentru a face sucul de mere de acasă

Pentru a obține sucul natural de mere prin intermediul unui storcător pentru iarnă, ar trebui să aveți în gospodărie următoarele dispozitive și materiale: un suc electric, borcane de sticlă sau sticle cu gât larg, capace.

Și, desigur, materii prime pentru suc:

 1. Lista ingredientelor și materialelor necesare pentru prepararea sucului de mereMere întregi proaspete sau particule adecvate pentru alimente - 5 kilograme.
 2. Nisip de zahăr - 500 de grame (reduceți la 250 de grame, dacă merele sunt soiuri dulci).
 3. Apă pentru sirop - 0,5 litri.
 4. Acid citric - 0,5 linguriță.
 5. Chokeberry pentru culoare (opțional) - 500 de grame.
 6. Randamentul produsului este de 3,5 litri.

Etapele de preparare a sucului de mere prin intermediul unui storcător în conformitate cu rețeta sunt după cum urmează:

 • Etapa pregătitoare (spălarea materiilor prime și a articolelor din sticlă).
 • Tăierea merelor și stoarcerea sucului.
 • Gatit semi-terminat.
 • Sterilizați articolele din sticlă.
 • Ambalare și ambalare.
 • Stocare.

Acum vom analiza în detaliu fiecare etapă de preparare a sucului de mere printr-un extractor de suc electric pentru iarnă:

Spălarea merelor și a articolelor din sticlă

Reguli pentru prepararea merelor și a ustensilelor pentru prepararea sucului de mere pentru iarnăAceastă etapă a rețetei include procesul de selectare a merelor de calitate integrală fără pete de putrezire și putregai, îndepărtarea acestor pete, îndepărtarea tulpinii, îndepărtarea semințelor și cotiledonelor. Acum avem nevoie clătiți bine din părți întregi și nealterate de mere în apă rece.

Discutați-le cu un șlep și apoi uscați cu un prosop curat, îndepărtând apa rămasă. Preparatele de mere pot fi stropite cu acid citric, astfel încât să nu se întunecă în aer.

În cazul în care merele recoltate culturi au avut mult praf și murdărie aderentă, de exemplu, mere, picătură de fructe au fost colectate de la sol în grădină, etapa preliminară înainte de executarea, merele trebuie să fie curățată în prealabil și a șters cu o cârpă uscată se înmoaie peste noapte în apă rece.

Pregătirea merelor, am continuat să pregătim sticlăria, și anume cutiile sau sticlele, care ar trebui, de asemenea, să fie clătiți cu detergent pentru mâncărurile înainte de scârțâire, pentru ca în viitor să fie pregătite pentru sterilizare.

Întreaga etapă pregătitoare este finalizată, puteți trece la următoarea etapă a rețetei.

Cum să tăiați merele și să stoarceți sucul de la ei

Descrierea metodei de tăiere și stoarcere a merelor din acesteaAceastă etapă a rețetei include, respectiv, tăierea merelor în jumătăți și sferturi, astfel încât să se potrivească cu ușurință în orificiul de admisie al storcătorului. Apoi feliile de mere rezultate trecem prin storcător iar la ieșire obținem: produs semipreparat de mere lichid și stoarce de mere sub formă de tunsuri fin semi-uscate, constând din fibre 100% utile și gustoase.

Din sfeclă de mere (tort) poți face o pastilă, pentru acest lucru trebuie să adăugați în ele, biciuit într-o spumă cu zahăr pudră de ou alb și vanilie. Masa rezultată este pusă pe o tavă, acoperită cu hârtie de pergament și se coace în cuptor.

Timp de coacere de la un an și jumătate la două ore la o temperatură de 150 de grade Celsius, care nu permite prăjirea stratului de mere. Obțineți un desert sănătos și delicios - preparate din casă naturale, delicioase, aromate de mere.

Produsul semifabricat rezultat prin extractorul de suc electric sub formă de lichid brut din mere proaspete pentru iarnă la domiciliu este turnat într-o tavă pentru a trece la etapa următoare a rețetei prin tratament termic.

Gatit semi-terminat

Reguli pentru pulverizarea merelor la sucul de acasăStadiul preparării produselor semiprelucrate include un proces termic de procesare a sucului de mere brut, care este produs într-un incendiu liniștit. Masa brută este adusă la fierbere continuu amestecând cu o lingură de lemn, nu lăsa sucul să se ardă pe fundul tăvii.

Apoi, în suc fierbinte de mere pentru iarnă prin storcător, injectați încet zahăr sau mai bine sirop de zahăr fierbinte. Pentru a îmbunătăți gustul și termenul de valabilitate al zahărului, este mai bine să preparați în prealabil un sirop de zahăr într-un bol separat.

Pentru pregătirea dvs. aveți nevoie pentru a combina zahărul cu apă și, amestecând să aștepte până când zahărul este complet dizolvat. Soluția rezultată pentru a aduce la fierbere și a opri rapid focul. Zahărul este pregătit.

Persoanele care suferă de obezitate și diabet zaharat, zahăr și sirop de zahăr ar trebui să fie excluse complet sau adăugați zahăr la îndulcitori (sorbitol, frunze de Stevia curativ). Un astfel de produs de mere, făcut din mere proaspete printr-un suc electric, va deveni imediat un caloric foarte scăzut și, în același timp, un remediu.

Astfel, un amestec dulce de produse semipreparate lichide brute și zahăr granulat este adus la fierbere și dat fierbeți-l timp de două sau trei minute. O condiție importantă pentru tratamentul termic nu este digerarea produsului semifinit, altfel toate substanțele utile vor muri în el.

Opriți focul, elixirul de vitamine de mere pentru iarnă printr-un storcător acasă gata pentru îmbutelierea în mâncăruri sterilizate pentru o rețetă mai bună.

Cum se sterilizează sticlăria

În timpul tratamentului termic al produsului semifinit de mere obținut din mere proaspete în timpul iernii, principala condiție - să aibă feluri de mâncare curate: borcane de sticlă și sticle, este de dorit să fi sterilizate, și să o facă la domiciliu poate fi următorul mod simplu:

 • se încălzește în cuptor timp de 10 minute la o temperatură de 100 (o sută) grade Celsius;
 • Pentru a încălzi într-un cuptor cu microunde nu mai mult de 3 (trei) minute pe putere medie;
 • cald timp de cateva zece minute pentru vase cu un volum de 0,5 litri.

Îndepărtarea și ambalarea sucurilor pentru depozitare

Caracteristicile deversării și pregătirea sucului de mere de casă pentru depozitare pentru iarnăStadiul de îmbuteliere și ambalare în conformitate cu rețeta este după cum urmează: sucul de mere dulce obținut trebuie să fie turnat fierbinte într-un borcan de sticlă sterilizat și sticle. Apoi rulați sau blocați sticlele și sticlele de suc cu capace sterilizate și întoarceți recipientele de sticlă, setând cu capul în jos.

Acum îl puteți împacheta cu o căldură caldă pentru a vă încălzi, creând astfel o baie pentru produsele conservate. Am lăsat recipientul de sticlă cu suc într-o astfel de formă inversată pentru o zi, până când se răcește complet.

Apoi a doua zi, borcanele și sticlele de suc pot fi ordonați-vă, astfel încât în ​​casa ta, în timpul iernii, nu lasa mere proaspete, ci un elixir util sub forma de suc de mere pentru iarna printr-un storcator fara conservanti suplimentari.

Este recomandat conservarea unui suc delicios de vitamine, utile pentru organism într-un loc uscat rece sau un frigider. Produsul pentru această rețetă simplă într-o astfel de stare sigilată poate fi păstrat timp de până la doi ani.

Se pare că este concentrată, când este utilizată, este recomandată se diluează cu apă sau alte băuturi (compot, ceai, sucuri de legume), efectul va fi același și va dura mai mult, cel mai important, regularitatea recepției.

Iarnă rece și înghețată, nu veți avea numai suc natural de mere, dar în același timp un cămară cu drepturi depline vitamine și microelemente utile fără preparate chimice artificiale, care vor ajuta la prelungirea tinerilor în corpul tău.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să stoarceți sucul din rodie la domiciliuCum să stoarceți sucul din rodie la domiciliu
Cum să faci suc de afine la domiciliuCum să faci suc de afine la domiciliu
Reteta pentru prepararea sucului de rosii pentru iarna acasaReteta pentru prepararea sucului de rosii pentru iarna acasa
Retete pentru fabricarea sucului de dovleac la domiciliuRetete pentru fabricarea sucului de dovleac la domiciliu
Prepararea sucului de portocale la domiciliuPrepararea sucului de portocale la domiciliu
Retete pentru un delicios compot de afineRetete pentru un delicios compot de afine
Suc de mere pentru iarnă, fierte într-un aragaz de sucSuc de mere pentru iarnă, fierte într-un aragaz de suc
Care sunt sucurile: alegeți fără problemeCare sunt sucurile: alegeți fără probleme
Articole de uz casnic pentru iarnă: rețete pentru blocaj de mereArticole de uz casnic pentru iarnă: rețete pentru blocaj de mere
Pătrunjel de cartofi din mere cu lapte condensat pentru iarnăPătrunjel de cartofi din mere cu lapte condensat pentru iarnă
» » Rețeta de recoltare a sucului de mere prin intermediul unui storcator pentru iarnă
© 2021 amigdas.com