amigdas.com

Alimente pentru câini uscate pentru diferite rase de câini

Acana alimente pentru câiniCompania canadiană Campion Petfoods

produce hrană pentru câini Acana din 1975. Astăzi întreaga gamă de furaje Acana este recunoscută ca fiind holistică. Mâncarea de calitate câștigă popularitate printre amatori și profesioniști. De asemenea, știința din domeniul veterinar a atras atenția asupra efectului pozitiv al compoziției hranei asupra organismului animal.

Reteta de gătit vă permite să păstrați exclusivitatea formulei și unicitatea designului. Furaje utilizate ca o dieta de zi cu zi pentru animale de companie, dar de multe ori medicii veterinari prescrie pentru a recupera animalul după diverse leziuni și intervenții chirurgicale, alergii și așa mai departe. D.

AKANA pentru câini

Cum să hrănești câiniiCampion Petfoods Produce hrană pentru câini cu conținut de proteine, care înlocuiește complet dieta zilnică. Dezvoltarea de noi soiuri și producția principală se realizează pe baza celor mai bune și proaspete materii prime, ceea ce ne permite să menținem calitatea în conformitate cu standardele internaționale.

Particularitatea preparării furajelor pentru Acana este un proces unic și scump de gătit pentru abur, folosind o temperatură scăzută. Ca rezultat: produsele sunt saturate cu vitamine, minerale și substanțe nutritive, ceea ce reprezintă un indicator al utilității nutriției.

Numai producția proprie, sub control total, poate garanta consumatorului 100% calitate a mărfurilor, acesta este exact ceea ce vin producătorii lui Akan. Singura fabrică este în Morinville, care este aproape de Edmonton. Ei dezvoltă, produc și împachetează toate produsele.

Dezvoltarea hranei pentru animale este asociată cu un contact permanent cu experții din domeniul nutriției animalelor. Sunt utilizate cele mai recente cunoștințe și evoluții în acest domeniu. Timp de mulți ani, a câștigat o mulțime de experiență și un inventar inestimabil de cunoștințe personale.

Conținutul crescut de acizi proteici din dieta din carne este o necesitate. Acesta este conceptul producătorului, acesta se bazează pe obiceiurile și nevoile animalelor de companie. Plecând de la cele menționate anterior, Campion Petfoods pregătește întreaga linie de hrană uscată pentru câini din carne proaspătă, fără îngheț. Toate tipurile de furaje se caracterizează printr-un conținut ridicat de produse din carne.

Conținutul hranei pentru câini

Varietate de ingrediente, de înaltă calitate a materiilor prime și a produselor la ieșire - acesta este cardul de vizită al hranei pentru animale de la Akane.

 • Proteine ​​- 33%.
 • Grăsimi - 17%.
 • Fibre - 5%.
 • Cenușă - 8%.
 • Vitamine.
 • Acizi grași Omega.
 • Glyukazamin.
 • Oligoelementele.

Aceasta nu este o listă completă a compoziției utile a hranei pentru animale.

carne

Acesta este ingredientul principal în hrana Acan. Nutriție completă pentru dezvoltarea și viața corpului într-un animal de companie, constă din carne. Mielii, carnea de porc, vițelul, lăcustele și mistrețul - carnea acestor animale este utilizată în producția de furaje de înaltă calitate.

În furaj se adaugă și ficatul, inimile și cartilajul, care dă o porțiune suplimentară de vitamine și minerale.

pește

Proteina de pește va umple animalul cu energie și rezistență. În plus față de proteine, saturate cu vitamina B 12, acizi grași utili Omega-3, Omega-6 și Omega-9. Dieta pe bază de pește va susține sistemul nervos, va restabili sistemul digestiv, endocrin și cardiovascular. Pentru fileurile de producție:

 • Hrana uscata pentru cainiHering.
 • Salau.
 • Trout.
 • Okun.
 • Flounder.
 • Somonul.
 • Coregon.
 • Pike.

Furajul se produce numai din pește proaspăt selectat.

Carne de pasăre și ouă

Fermele subsidiare, creșterea animalelor, nu utilizează hormoni de creștere și antibiotice. De aceea carnea rămâne naturală și utilă.

Fructe și legume

În compoziția hranei pentru animale de la Akane nu există grâu, porumb și orez alb. Aceste boabe au un indice glicemic ridicat și pot dăuna unui animal sănătos. Sursele alternative de fibre, vitamine, microelemente și fitonutrienți sunt fructe, legume și fructe de pădure.

Dieta oricăror alimente din linia Akana conține minimum 20% din suplimentele pe bază de plante. Mere și pere, dovleac și coacăze, morcovi și sfecla.

Vindecarea ierburilor

animale de companie, fiind în natură, vor găsi mereu iarba de vindecare de care au nevoie. Iarba îmbunătățește digestia, curăță corpul, tonifică organele și întărește țesuturile. Diverse fitocompani intră în hrană: se găsesc mușețel, mentă și alge marine rare, albe, melis, rădăcină de cicoare.

Mâncarea din Akan conține tot ce este necesar pentru creșterea și dezvoltarea unui animal de companie. Microelemente, vitamine și minerale, acizi, proteine, totul ... nu există chimie anorganică, nici agenți de ameliorare a gustului și mirosurilor, conservanți sintetici nu sunt utilizați.

Pro și Contra de produse alimentare Acana

Care sunt avantajele hranei pentru animale?Lipsiți unul - Preț, dar acesta este singurul minus de hrană.

Dar o listă uriașă de beneficii ale furajelor Akana, le vom da pe cele principale:

 • Conține doar ingrediente naturale.
 • Procentaj ridicat de proteine.
 • Conținut scăzut de carbohidrați.
 • Saturația de grăsimi de origine animală.
 • Un număr mare de vitamine și minerale.
 • Până la 25% umplere cu legume și fructe.
 • Producția locală este o garanție a calității.
 • Gamă largă de produse.

Prețul ridicat al produselor este pe deplin de înțeles, însă acest fapt face ca Acana să nu fie accesibilă majorității oamenilor. Acest lucru se aplică numai pe piața internă. În clasa sa holistică, hrana uscată pentru câinii din Akana, absolut competitivă.

Dacă există o dorință, puteți compara cu alimente similare: Artemis statele Unite ale Americii- ORIJEN Canada- Sanidae Statele Unite- Grandorf Belgia - Italia- GONATURAL Canada.

Sortare de Acana pentru diferite rase de caini

Conducătorul lui Akane nu a fost dezvoltat pentru o anumită rasă de câini. Dezvoltarea a ținut cont de vârsta câinelui, de greutatea sa și de tendința de alergii la diferite rase. Există patru serii principale:

 1. Acana Classics.
 2. Acana Singles.
 3. Acana Regionals.
 4. Acana Heritage.

Acana Classics

Această serie cuprinde 50% umplutura de carne, un numar mare de proteine ​​si o cantitate mica de carbohidrati. Compoziția include o ovă fragmentată, care conține o cantitate crescută de glucoză.

Hrana uscată Acana Classics este împărțită în două tipuri:

Acana Prairie Păsări - hrană pentru consumatorul general, orice rasă de câini, de orice vârstă. Baza: păsări de curte, fructe și legume.

Acana Wild Coast - orice rasă și vârstă. Bază: carne de pește, un amestec de fructe și legume.

Acana single

Compoziția hranei pentru câiniHrănire hipoalergenică pentru animalele cu digestie sensibila. Compoziția este selectată în mod armonios dintr-un set limitat de ingrediente, dar capabilă să completeze complet nevoia biologică a animalului de companie.

În compoziția: rață și miel, vă permite să saturați animalul cu microorganismele necesare. În această dietă nu există carbohidrați rapizi, cereale și cartofi.

Această serie este împărțită în mai multe tipuri:

Acana DuckBartlett Pear - compoziția alimentelor uscate constă în 50% din carnea de rață.

Acana LambOkanagan Apple - constă din carne de miel, fructe, legume și fitocompani.

Acana PorkButternut Squash - alimente uscate unificate din carne de porc.

Acana Regionals

O serie constând numai din ingrediente de înaltă calitate, care conțin un număr mare de proteine ​​și un conținut minim de carbohidrați. Cereale și cereale complet absente, numai carne proaspătă, fructe și legume.

Trei tipuri de alimente uscate pentru câini de diferite vârste și orice rase.

Acana Grasslands - compoziția hranei conține 60% carne și 40% cocktail de legume, fructe și ierburi.

Acana Pacifica - este format din peste 60% carne și 40% fructe, legume și fito-ingrediente.

Acana Wild Prairie - compoziția este distribuită proporțional, carne de pasăre, ouă, fructe și legume.

Acana Heritage

O serie foarte largă de la Akane cu un conținut ridicat de proteine. Compoziție 60-75% carne proaspătă, 25-40% carbohidrați de fructe și legume, absența completă a cerealelor.

Există mai multe tipuri din această serie:

Acana Adult Large Breed - compoziția este selectată din carne de pui, ouă și pește. Este destinat câinilor de rase mari și gigantice, a căror greutate este mai mare de 25 kg.

Acana Adult Small Breed - baza este puiul, ouăle, fileurile de pește. Mâncare Aqan pentru rase mici de câini, cu o greutate de până la 9 kg.

Acana Cobb Chiken Verzii - compoziția amestecului este selectată pentru diferite rase. Constă din carne proaspătă deshidratată.

Ligă Acana Fit - alimente special concepute, cu conținut ridicat de proteine, este destinată câinilor cu greutate excesivă. Constă din 65% din sortimentul de carne.

Puiul Acana Junior - conceput special pentru pui. Constă din 70% din carnea de pasăre și peștii. Este destinat raselor de câini cu greutatea de 9-25 kg, la vârsta adultă.

Acana Puppy Large Breed - potrivită pentru cățeluși, al căror adulți cântăresc mai mult de 25 kg.

Acana Puppy Small Breed - hrană pentru puii de rase mici de câini, a căror greutate la maturitate nu va fi mai mare de 9 kg.

Acana Senior Dog este o compoziție unificată dezvoltată și produsă special pentru câini la vârsta adultă. Animalele de companie care au trăit mai mult de șapte ani au nevoie de suplimente nutritive, acești aditivi sunt cartilagii și în interior.

Acana Sport Agilitatea este o hrană specială pentru rasele active și sportive de câini. În compoziția alimentelor, păsările de curte și peștii sunt de 75%. Complet nici o orez alb, cartofi și cereale, produse cu carbohidrați rapid-clivare.

Fiți atenți: grâul, secara, porumbul si glutenul sunt absente de la tipurile enumerate de alimente pentru câini. Aceste produse pot provoca indigestie. Ele au fost înlocuite cu fructe și legume, încă incluse în compoziția ovăzului aburit. Diferă de celelalte cereale de carbohidrații cu conținut scăzut de glicemie.

De ce este Akana mai bună decât alții?

Avantajele utilizării alimentelorUn indicator foarte important în pupa este cantitatea de carbohidrați. Hrana uscată de Akane are un conținut scăzut de carbohidrați, iar cele disponibile sunt obținute din produse cu un indice glicemic scăzut. Compoziția hranei pentru animale de la Savarra conține orez, precum și în Belcado. Hominidul holistic conține o tapioca.

Orezul și tapioca nu fac parte din alimentele de Akane, ele cresc brusc nivelul glucozei din sânge, pot provoca insuficiență cardiacă și excesul de greutate.

Nivelul normal de activitate la câinii adulți este legat de conținutul proporțional de proteine ​​și grăsimi din dietă. O dieta echilibrata de la Akane contine 29% proteine ​​si 17% grasimi. În Belkando Holistic aceste proporții sunt mai mici - 23 și, respectiv, 12%. În compoziția proteinei Granddorf 25% grăsime 14%.

Un argument greu în direcția alimentelor uscate pentru câini de Akane este un conținut ridicat de fibre. Fibra de calitate curata stomacul si sistemul digestiv, normalizeaza activitatea intestinelor si scaunul cainelui. Dieta hranei pentru câini fibra veche de peste șapte ani conține 6%. La urma urmei, ele, într-o măsură mai mare, sunt expuse riscului de constipație și de alte boli intestinale. Belcado conține fibre de 4,5%, Piccolo are chiar mai puțin - 3%.

producție

Produsele alimentare uscate pentru câini primesc doar recenzii pozitive, deoarece produsele produse la producția Champion Petfoods sunt întotdeauna de înaltă calitate și îndeplinesc standardele declarate. Producția nu utilizează conservanți sau alte organe. Costul ridicat se datorează calității conținutului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
» » Alimente pentru câini uscate pentru diferite rase de câini
© 2021 amigdas.com