amigdas.com

Retete pentru pregatirea corecta a gemului din turn cu oasele

Delicioase gem de la rândul său - rețetăBoabele de la rândul lor au fost mult timp cunoscute de bucătari, deoarece gustul lor oferă o specialitate specială în hrană. Jam de la rândul său, este pregătit de îndată ce aceste fructe de padure, astfel încât să puteți adăuga alte fructe.

Înainte de a începe să ia în considerare retetele de gem de la rândul său, este în valoare de știind ce fructe de padure pentru a alege. Este recomandabil să alegeți fructe de pădure groase, cu o carne de culoare roz și o piele de culoare albastru închis. Boabele trebuie să fie în mod necesar calitative, fără defecte și defecte. În funcție de mărimea boabelor, se adaugă gem sau alte prune la gem.

Jam din ghimpe cu gropi.

Aceasta este o rețetă rapidă de pregătire de la rândul său. Băncile pot fi depozitate până la un an.

Va dura:

 • până la 2 kg de ghimpi de dimensiuni medii;
 • 0,5-0,7 litri de apă distilată;
 • 2,5 kg de zahăr granulat, puteți ușor mai mult - 3 kg.

În primul rând, această rețetă trebuie spălată bine cu fructe de pădure. atunci transferați-le într-o santină, la apă de sticlă. Transferați-l într-un castron sau cratiță emailat și acoperiți cu zahăr. Repetați straturile din nou.

Jam din turn cu oase - retete de semifabricate pentru iarnaApoi, în rezervorul cu ciulinul, trebuie să toarceți apa și lăsați-o să fiarbă. După fierbere doar 5 minute pentru a obține gustările pregătite. Acum trebuie să le schimbăm în bănci pregătite și să le rostogolim. Se lasă să se răcească. Această piesă poate fi păstrată timp de până la 5 ani într-un loc răcoros.

O altă rețetă simplă pentru a face gem de la rândul său

Va dura:

 • un kilogram de boabe de spini;
 • un kilogram de zahăr;
 • 1,5 cesti de apa.

Păstrează bine clătiți, uscați. Apoi, face un sirop: se toarna zaharul in apa, se dizolva, pus pe gaz și gatiți până la gros. După aceasta, întoarceți boabele turnului cu siropul preparat și lăsați-le să stea o zi, astfel încât sucul să fie alocat. Containerul cu fructe de padure ar trebui sa fie pus pe gaz si sa gatiti timp de aproximativ o ora, pana cand gemul din turn este ingrosat.

O altă versiune a rețetă pentru gem de la rândul său

Conform rețetei, trebuie să luați un pahar de zahăr și o rotire. Îndepărtați tulpinile din fructe de padure și clătiți-le bine. Luați un castron și mutați fructele în el. Umpleți-le cu zahăr, turnați puțină apă și puneți-le pe foc.

Cum să gătești un gem delicios dintr-un ghimpe cu oaseDupă câteva minute, zahărul va începe să se topească. încercat nu distrugeți boabele rândul său, masa trebuie amestecată și gătită timp de 20 de minute la căldură scăzută. Când se gătește, cel mai probabil se va forma spumă, care trebuie îndepărtată de un zgomot.

După ce gemul de la rândul său este gătit timp de 20 de minute, focul trebuie oprit și să-i dați o zi să rămână. A doua zi, gemul ar trebui să fie fiert din nou timp de 20 de minute. Dupa aceea, se poate descompune in functie de borcanele pre-spalate, se rostogoleste, se roteste, se acopera cu o patura calda si se lasa sa stea 24 de ore.

Rețetă pentru gem de pe broască

Acest fel de mâncare este perfect pentru ceai. În plus, într-un sezon rece de iarnă poate fi folosit pentru răceli ca agent de încălzire.

Este necesar:

 • kilogram spini;
 • 1,2 kg de zahăr;
 • apă - sticlă.

Este important să alegeți mâncărurile potrivite pentru blocaje. Ar trebui să fie voluminoasă, ca atunci când gătitul va forma o spumă. Prin urmare, cel mai bine este să luați un rezervor care depășește dublul numărului de produse necesare.

Înainte să începeți să faceți gem pentru această rețetă, trebuie să pregătiți dințatul. Fă-o așa: fiecare boabe trebuie să fie revizuită cu atenție, astfel încât să nu existe defecte sau deteriorări. De asemenea, trebuie să scoateți tulpina.

Blocați în multi-bar de la turn - rețetă simplăÎnainte de fabricarea oaselor nu sunt îndepărtate, dacă există un sentiment de mobilitate a pietrei din interiorul boabelor, acesta este unul dintre semnele că spinii sunt în interiorul viermei, deci trebuie amânat.

După ce fructele au trecut prin ele este necesar clătiți bine, la excesul de sticlă de apă. Apoi, trebuie să luați o furculiță și să străpungeți fiecare boabe în mai multe locuri. Acest lucru este important, deoarece altfel se dovedește că în timpul gătirii, coaja va fi separată de celuloză, care, ca să spunem așa, nu este destul de plăcută din punct de vedere estetic.

Apoi trebuie să pregătiți siropul: amestecați apa cu zahăr și puneți focul la foc. Apoi trebuie să răciți siropul. Când sa răcit, este necesar să se pună boabele preparate într-un sirop și să se mențină între 3 și 4 ore. Datorită acestui fapt, boabele vor deveni mai moi și, în viitor, își vor păstra forma.

Se păstrează prescripțiile trebuie să fie pregătit în mai multe etape, între care ar trebui să existe o pauză de 8 ore. O medie de 3-4 apeluri. De fiecare dată când este necesar un jam pentru a face gemul să fiarbă și să gătească timp de 5-10 minute. Spumele emergente ar trebui să fie eliminate întotdeauna folosind zgomot. După fiecare gătire, recipientul cu blocaje trebuie agitat.

Pregătirea gemului poate fi determinată prin picurarea de sirop pe o farfurie. În acest caz, dacă picătura nu se răspândește, atunci aceasta va însemna pregătirea gemului. Și dacă se va răspândi picătura, atunci la ultima abordare este necesar să o aducem la gata. Când gheața se răcește, structura sa va arăta ca un jeleu ușor și frumos. Prin urmare, cel mai bine este să puneți gemul în bănci pentru iarnă atunci când acesta este încă într-o stare caldă.

Pentru iarnă se recomandă, în majoritatea cazurilor, când gătiți gemul pentru a îndepărta oasele de pe rând. Să luăm în considerare câteva rețete simple și accesibile.

Jam-gem pentru iarna

Va fi necesar pentru el:

 • un kilogram de spini;
 • zahăr - 1,2 kg;
 • apă - sticlă.

Pregătim gem de la rândul său - rețete gustoase și simplePregătiți-o așa. La început, fructe de padure trebuie să se spele și să se usuce. Se toarnă jumătate de pahar cu apă și se fierbe 2-3 minute. Transferați-o pe o sită, frecați-o până la o stare de piure.

Oasele unui ghimpe se toarnă apa rămasă, se fierbe câteva minute și se șterge din nou. În masa spinoasă puneți zahăr, puneți pe gaz și gătiți timp de 20 de minute. Apoi rotiți în borcane.

Felul rezultat este o consistență foarte gustoasă și omogenă.

O altă rețetă pentru gem

Este necesar:

 • teren - 2,5 kg;
 • zahăr - 3 kg;
 • apa - un litru.

Bomboanele trebuie spalate, uscate, turnate cu apa si gatite pana cand sunt moi. Transferați-vă într-o santină, și se evacuează bulionul rezultat. Fructele trebuie să se usuce și să se răcească. Acum trebuie să scoată oasele și să le pună într-o cratiță cu bulion, să adauge zahăr. Timpul de gătire este în medie 15-20 de minute.

Există multe modalități de a pregăti conservarea cu rândul. Există variații cu o varietate de proporții, ingrediente. Trebuie să încercați să găsiți versiunea ideală a gemului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa gatiti compotul din fructe de padure congelate?Cum sa gatiti compotul din fructe de padure congelate?
Cum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețeteCum să fierbeți un dulceț cu oase și fără: cele mai bune rețete
Cum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatireCum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatire
Cum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasiceCum să gătești compotul de cireșe conform unei rețete clasice
Cum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătitCum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătit
Jamul din prune fără gropi este un beneficiu și plăcereJamul din prune fără gropi este un beneficiu și plăcere
Pregătirea sosului din turnul tkemali: rețete pentru iarnăPregătirea sosului din turnul tkemali: rețete pentru iarnă
Coacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarnaCoacaze negre. Reteta de recoltare pentru iarna
Compote pentru iarnă și rețete pentru prepararea lor fără sterilizareCompote pentru iarnă și rețete pentru prepararea lor fără sterilizare
Pregătirea gemului din fructe de cireș și lămâie negrePregătirea gemului din fructe de cireș și lămâie negre
» » Retete pentru pregatirea corecta a gemului din turn cu oasele
© 2021 amigdas.com