amigdas.com

Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje

Alimente pentru câiniPentru a menține câinele sănătos și activ pentru o lungă perioadă de timp, este foarte important să alegeți alimentele potrivite care să furnizeze organismului substanțe nutritive, vitamine și minerale. Este important să se ia în considerare caracteristicile individuale ale organismului animalului, vârsta, rasa și condițiile de detenție. O opțiune bună

poate deveni hrana pentru câini pentru Bosch.

Aceasta este o dieta pentru un caine de clasa superpremium, reprezentata de producatorii germani.

Despre noi

Bosch pentru câini de la compania germană Bosch Tiernahrung GmbH Pentru o lungă perioadă de timp cunoscută iubitorilor de animale și crescătorilor profesioniști în multe țări din Europa.

Compania comercială a crescut de la o afacere de familie, care ocupă în prezent o poziție de lider pe piața germană a animalelor. Produsele companiei au fost premiate în mod repetat cu premii de înaltă calitate și au câștigat încrederea multor creșe din Germania și din străinătate.

Toate produsele marca Bosch este produs exclusiv în Germania din materii prime produse de întreprinderile agricole locale. Carnea de miel este achiziționată în Australia sau Noua Zeelandă, orez de la producătorii din Italia. Acest lucru face posibilă utilizarea exclusivă a produselor proaspete în producție. Carnea este supusă unor teste de laborator atente și poate fi folosită ca hrană de către o persoană. Toate materiile prime au certificate, ceea ce confirmă calitatea lor ridicată.

În prezent, întreprinderea dispune de echipamente de înaltă tehnologie, de laboratoare moderne și de personal specializat. Companiile de tehnologie sunt în continuă dezvoltare noi compuși cu prescripție și lucrează pentru a îmbunătăți calitatea rațiilor produse pentru câini.

Producătorii acordă o atenție deosebită controlului calității produselor. Acesta este motivul pentru care verificarea respectării normelor tehnologice și a cerințelor de securitate sanitară se realizează în fiecare etapă de producție, pornind de la verificarea materiei prime furnizate la calitatea produsului finit.

Compoziția hranei pentru câinii Bosch

Care sunt avantajele furajelor?Alimente pentru câini Bosch sunt suprapuse peste clasa superpremium, care garantează absența aditivilor artificiali, aromelor, coloranților și produselor modificate genetic în ele. Toate furajele Bosch sunt fabricate fără utilizarea de proteine ​​din soia și produse secundare.

Principala componentă a hranei pentru câini uscate Bosch - carne naturală, care este o sursă de proteine. Dieta pentru câini se face folosind carne de pasăre, miel sau pește.

Pește în plus și făină de oase, pulbere de ouă.

Culturi utilizate pentru producția de furaje Bosch, ușor de digerat, hipoalergenic și este o sursă indispensabilă de potasiu, vitamina B. Ele sunt importante pentru prevenirea bolilor cardiovasculare și boli ale tractului gastro-intestinal.

Hrana conține ulei de pește și grăsimi animale, legume și fructe.

Formularea de amestecuri uscate Bosh pentru câini conține probiotice naturale - pastă de sfeclă și cicoare.

Pentru a întări imunitatea în compoziție au fost incluse petalele de gălbenele, afine, roșii, mazăre verde.

Sursa de acizi grași omega-6 și acizii omega-3 sunt semințe de in, fructe de mare (midii) și ulei de ficat de cod. Datorită acestor componente, pielea și stratul animalului arată perfect.

Linia de alimentare de la Bosch

Compania oferă trei opțiuni diferite pentru hrănirea unui animal de companie, a cărui calitate ridicată a fost apreciată de crescătorii de câini profesioniști de câine și de iubitorii de animale de companie:

  • Alimente uscate Bosch High Premium, Bosch Life Protection și Bosch Bio.
  • Diversele de înaltă calitate Bosch sunt prezentate în serie pentru câini, în funcție de vârsta și dimensiunea animalului, de la pui la câini de rase mici și mari.
  • Dietele terapeutice includ hrana destinată hrănirii

Alimente pentru câini Boschcâini de vârstă avansată - Senior Bosch;

animalele gravide și care alăptează - Reproducerea Bosch;

câini cu activitate înaltă - Bosch Active;

cățeluși - Puppy Bosch;

Pentru animale în timpul antrenamentului și exerciții fizice ridicate - Energie suplimentară Bosch.

Formularea acestor furaje nu include cerealele. Acestea sunt ideale pentru hrănirea animalelor care suferă de alergii. Sursa de carbohidrați din acestea sunt cartofi, sorg, mei albi și galbeni.

Hrănirea seriei Natural Organic este produsă din cele mai proaspete produse cultivate în regiunile ecologice curate din Germania. Producătorii și furnizorii de cereale, carne și legume sunt integrați în asociația Ecoland, care garantează absența componentelor modificate genetic, coloranți, agenți de îmbunătățire a gustului și alți aditivi chimici.

Această linie include produse alimentare: Bosch Bio Puppy, destinat creșterii animalelor tinere, Bosch Bio Adult pentru câini după un an, Bosch Bio Senior pentru câini mai în vârstă.

Formularea amestecurilor uscate Compania Bosch oferă o combinație diferită de componente: păsări de curte și speltă, miel și orez, pește și cartofi.

În prezent, specialiștii companiei lucrează pentru a dezvolta o nouă linie de dietă uscată pentru câini, care va fi prezentată consumatorilor în viitorul apropiat.

Avantajele și dezavantajele furajelor Bosch

Datorită marii popularități a hranei Bosch, majoritatea proprietarilor de animale de companie sunt disponibili. În magazinele zoologice și farmaciile veterinare au prezentat o gamă largă de alimente pentru câini de acest brand.

  • Descriere produs BoschUn mare avantaj al dietei pentru animalele de companie este prezența unui număr mare de proteine ​​de origine animală. Furajele Bosch conțin o cantitate semnificativă de carne naturală
  • Reteta pentru noi amestecuri exclude grâul ca constituent de cereale, care este un alergen destul de puternic.
  • Dry Dog alimentară Bosch îmbogățit cu suplimente de vitamine și minerale care îmbunătățesc digestia unui animal, lână, păstrează mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor și a rezistenței osoase.
  • Compoziția rațiilor Bosch nu include proteinele din organe și soia. Producția de alimente exclude complet utilizarea de culori artificiale, conservanți și substanțe de ameliorare a aromei.
  • Avantajul liniei Bosch este o dietă specială destinată hrănirii animalelor gestante și care alăptează, pe care alți producători nu le oferă întotdeauna. Acesta asigură dezvoltarea completă a viitorilor pui și a nou-născuților, precum și durata lactației. Acest aliment este recomandat să se utilizeze din a cincea săptămână de sarcină și până la sfârșitul perioadei de hrănire.

Printre dezavantajele hranei pentru animale pentru câinii Bosch, proprietarii câinilor observă o cantitate semnificativă de componente de cereale.

Recenzii ale specialiștilor și proprietarilor

Cum să hrăniți BoshAlimentele germane Bosch este una dintre cele mai bune din clasa superpremialnom, potrivită pentru majoritatea câinilor. În cazuri rare, alimentarea poate să nu fie adecvată în legătură cu intoleranța individuală a componentelor. Animalele au o greutate stabilă, un apetit bun, o activitate. O gamă largă de alimente este, de asemenea, un avantaj fără îndoială al acestui brand. Fiecare proprietar poate alege un feed pentru a hrăni un câine sănătos și un animal care suferă de o boală.

aceasta rasa de câine de câine argentinian de la puppyhood ne hrănim doar alimente Bosch, deoarece caine rasa rara, fizicul puternic este diferit si foarte pretentios cu privire la produsele alimentare. Anterior, furaje folosite Bosch Junior Maxi este conceput pentru hrănirea puilor mari rasa, ne-am mutat acum la Edalt Bosch cu carne de miel și orez, care câinele mănâncă cu mare plăcere. Câinele arată și se simte bine, nu există alergie la componentele furajelor, digestia este normală. Un sac mare de mâncare durează două luni.

Am doi câini Bassenji. Un animal de companie imediat după naștere a început să aibă probleme cu digestia și ficatul. La recomandarea specialiștilor pe care le folosesc pentru hrănirea cu miel și orez, deoarece toate componentele sunt de înaltă calitate. Cu ușurință digerată, compoziția este îmbogățită cu probiotice. Alimente pentru câini Bosch este ideal pentru animale de companie. Ei mănâncă cu mare apetit, sunt activi și veseli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
» » Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
© 2021 amigdas.com