amigdas.com

Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină

Descrierea produsului alimentar uscat ProplanMulți oameni iubesc pisicile și dau naștere acestor animale domestice afectuoase. Alimentația corect selectată poate conserva și întări sănătatea animalului, asigurând organismului toate componentele necesare. Cu ajutorul medicilor veterinari și nutriționiștilor, producătorii de hrană Pro Planina au avut grijă ca alimentația acestui produs să fie echilibrată și plină de pisici de toate rasele.

Producătorul produselor Pro Plan este compania europeană Nestle Purina PetCate. Compania de furaje produce de la 1998. Dezvoltarea produselor ia în considerare opiniile specialiștilor din domeniul biologiei, stilul de viață al pisicilor și, de asemenea, ia în considerare bolile la care sunt expuse pisicile. Prin urmare, Pro Plan Purina are toate componentele necesare pentru o viață deplină și prevenirea posibilelor patologii.

Pro plan Purina este considerat un produs premium și este preferat de mulți consumatori. În sortimentul hranei pentru animale există o alegere, luând în considerare caracteristicile și starea corpului pisicii, precum și vârsta și greutatea. Cu ajutorul produselor alimentare Proplan, pisica nu are nevoie de suplimente, precum și o rată scăzută de admisie la hrană. Recepția acestui produs este o bună prevenire a multor boli.

Tipuri de alimente Proplan

Întregul sortiment este împărțit în trei tipuri principale.

Hrană pentru pisoi. Această linie de hrană este produsă pentru pisoi de până la 1 an. O caracteristică specială a acestor fluxuri este componenta Optistart, care contribuie la funcționarea independentă a sistemului digestiv al pisoiului și ajută la digestia completă a alimentelor. Fluxurile pentru pisoi au următorul interval:

 • Proplan pentru pisoiDelicate Turcia. Pisicile adecvate au vârsta de 3-4 săptămâni, acest produs poate fi transferat după laptele matern.
 • Kitten Delicate Turcia. Pentru pisoi mici, luând în considerare posibilele probleme legate de digestie și piele sensibilă.
 • Kitten Chicken și Junior. Potrivit pentru pisoi mai mari de 6 luni. Furajele sunt ușoare, conțin ingrediente ușor digerabile: orez și pui. Kitten Junior nu conține orez.

O gamă de hrana pentru pisici adulte include specii:

 • Casa Cat. Proiectat special pentru pisicile care locuiesc în apartamente care nu merg în afara. Structura include o pui și o mulțime de fibre, care ajută la eliminarea substanțelor nocive din organism.
 • Adult Light Este destinat pisicilor cu excesul de greutate.
 • Adult somon. Se bazează pe somon, conține acizi grași polinesaturați.
 • Adult Duck conține o mulțime de proteine, principala componentă este o rață.
 • Adult Pui. Promovează dezvoltarea musculaturii și a scheletului. În compoziția orezului, puiului și proteinei uscate.
 • Derma Plus Salmon. Hipoalergenic, destinat pisicilor cu piele sensibila. Se face pe baza somonului, se despica si se scoate din corp bucatile altor alimente.
 • După îngrijirea Turciei Proiectat special pentru pisicile castrate. Principalele ingrediente: orez și curcan.

Dieta alimentara terapeutica. În perioada de boală, pisicile au nevoie de îngrijiri suplimentare și de alimentație specială. Au fost dezvoltate tipuri speciale de produse Purina pentru diferite afecțiuni ale animalului:

 • Având în vedere bolile stomacului și ale pancreasului, precum și digestia slabă a alimentelor.
 • Furajul, care ajută la reducerea excesului de greutate a pisicii, este folosit pentru obezitate.
 • Cu urolitiază. Conține componente care se dizolvă și elimină sărurile.
 • Având în vedere diabetul zaharat. Acest tip de produs este prescris împreună cu medicamentele. Afișează o cantitate mică de glucoză din organism.
 • Cu boală de rinichi și insuficiență cardiacă.

Alimentarea și sortarea hranei

O serie de feeduri ProPlan pentru pisiciSelectarea componentelor Pro planul pentru pisici se bazează pe anii de cercetare ai companiei și ia în considerare particularitățile hrănirii pisicilor.

Produsul compoziție Purina a conținut 40% proteine ​​și următoarele ingrediente: vitamine, minerale, enzime, fibre de grâu, vegetale și a grăsimilor animale și proteine ​​în formă concentrată, calciu, magneziu, fosfor, gluten de porumb, probiotice pentru a îmbunătăți digestia. Precum și carne de iepure, pui, curcan, somon, ficat de animale, orz, porumb și orez, drojdie de bere.

Întreaga gamă de proplan este împărțită în furaje uscate și umede, diferă în compoziție și ia în considerare următoarele caracteristici:

 • Condiții de viață într-o cameră fără acces la stradă;
 • Vârsta de la 1 an la 7 ani;
 • Varsta pisicii este de peste 7 ani;
 • Hrană destinată pisicilor însărcinate și care alăptează, precum și pentru pisoi;
 • Un stil de viață sedentar;
 • Predispoziția la un set de exces de greutate;
 • Un produs a fost dezvoltat pentru a preveni problemele sau bolile cavității bucale;
 • Cu probleme cu digestia și pielea;
 • Prevenirea urolitiazei, concepută special pentru pisicile sterilizate.

Există unele dezavantaje în nutriția Proplan. Produsul conține câteva legume. Un ingredient cum este glutenul de porumb este dăunător. Și, de asemenea, ficatul din peletele de hrană poate fi dăunător dacă îl folosiți în mod inutil. Inclus în proteină, este extras prin procesarea de organe: os, pene, labe. Produsul conține aditivi artificiali pentru miros și gust.

Unele ingrediente, cum ar fi drojdia de bere, făină, celuloză, pot provoca o reacție alergică. Soia, produsele din grâu, glutenul de porumb pot provoca, de asemenea, o alergie la animal. Pentru a preveni o reacție alergică, înainte de a cumpăra, ar trebui să vă familiarizați cu compoziția planului Pro și, bineînțeles, va fi util să cunoașteți particularitățile organismului animalului dumneavoastră de companie.

Planeta pentru pisicile sterilizate

Orice intervenție chirurgicală aduce stres corpului. După operația din corpul pisicilor, secreția hormonilor sexuali scade, provocând astfel modificări ale proceselor metabolice. Pentru o dezvoltare normală, aceste pisici necesită alimentație specială.

Se adaugă apetitul la aceste animale, ceea ce poate duce la un set de exces de greutate, precum și apariția de pietre în rinichi. O bună măsură preventivă poate fi recepția produselor Pro Planina proiectate special pentru pisici speciale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Intalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoiIntalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoi
De cate ori pe zi sa hraneasca pisicaDe cate ori pe zi sa hraneasca pisica
» » Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
© 2021 amigdas.com