amigdas.com

Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului

Linia de alimentareFiecare proprietar de animale de companie vrea să aibă un animal de companie sănătos și activ. Pentru aceasta, este necesar să aveți grijă de ea, acordând o atenție deosebită nutriției. Cel mai adesea, animalele sunt hrănite cu alimente acasă, dar, de asemenea, ele oferă hrană uscată. O mâncare foarte populară pentru câini este Dog Chau. Este în toate magazinele pentru animale de companie, deci este disponibil pentru vânzare. Ce este acest feed, care sunt proprietățile sale, compoziția, ce este util pentru câini?

Produse din Nestle

Marca Dog Chow a fost dezvoltată de celebrul Nestle Corporation. Timp de mai bine de o jumătate de secol, ea a dezvoltat și a produs alimente pentru oamenii și frații celor mai mici. Printre feedurile premium se numără hrana populară pentru câini. Este destinat câinilor de orice vârstă. Dacă vă hrăniți animalele de companie cu astfel de alimente, nu vă mai puteți gândi la diverse suplimente minerale și complexe de vitamine.

Există mai multe tipuri de alimente destinate animalelor de orice vârstă:

 • Câine de câine pentru puipuii sub 1 an;
 • cățeluși de rase mai mari;
 • câini adulți cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani;
 • de la 1 an la 5 ani pentru rasele mari de câini;
 • câini de la 5 la 9 ani;
 • pentru animalele de companie mai vechi de 9 ani.

Hrana uscată constă din granule de diferite mărimi. Ele pot fi mici și mai mari, ambalate în versiuni diferite. 30% din ambalaj sunt granule mari, iar restul de 70% sunt crochete mici. Animalul trebuie să mestece mai multă hrană uscată, care este foarte utilă pentru dinți și organe digestive. La vânzare puteți cumpăra pachete de la 3 la 15 kg.

Toate aceste furaje sunt produse în Ungaria. Producătorii sunt foarte receptivi la produsele alimentare destinate animalelor de companie. Acestea produc o gamă largă de produse, permițându-vă să alegeți opțiunea potrivită pentru un câine de orice rasă și vârstă.

Compoziția hranei

Cumparand chiar si cea mai buna mancare pentru animalul tau, ar trebui sa te uiti mai intai la compozitia lui. Mai presus de toate in mancarea uscata a cainelui de caini contine produse din cereale. Animalele au, de asemenea, nevoie de o cantitate mare de proteine ​​animale. Producătorii includ în compoziția sa diferite tipuri de carne:

 • pui;
 • curcan;
 • miel.

Câini pentru câini adulțiÎn compoziție există, de asemenea, organe comestibile, dar sunt mult mai mici decât carnea. Acesta conține componente de pește și de legume sub formă de produse prelucrate. Ca sursă de carbohidrați în compoziție au fost incluse orezul și cerealele. Conține uleiuri care asigură organismului grăsimi animale. Sunt o sursă necesară de rezerve de energie pentru animalele de companie fizic active.

Acizi grași esențiali Omega 3 și 6, incluse în Dog Chow hranei pentru animale, asigura rezistenta osoasa, sanatatea dentara, tonusul muscular și un păr mătăsos plăcut, strălucitor. Din consumul de grasimi nesaturate, omega 3 va determina formarea viziunii bune a animalelor și dezvoltarea normală a creierului.

Câinele de câini au inclus fibre dietetice naturale utile sub formă de pastă de sfeclă și cicoare. Ele sunt necesare pentru îmbunătățirea funcției organelor digestive. Pulpa de sfecla normalizeaza motilitatea tractului gastro-intestinal. Ca parte a cicorii, există probiotice și intrarea în organism, ele îmbunătățesc procesul de digestie. Probioticele promovează creșterea bacteriilor benefice în microflora intestinală.

Producătorii au asigurat că hrana pentru câini este echilibrată. Datorită ingredientelor active în compoziția sa, animalele de companie vor fi fizic active. Datorită conținutului în ceaiul de câine de vitamina E, forțele naturale ale corpului sunt întărite. Vitaminele și mineralele rămase contribuie la formarea și întărirea oaselor, dinților animalului.

Avantaje și dezavantaje Dog Chau

Mulți proprietari de câini folosesc alimente uscate pentru a fi utilizate zilnic în dieta animalelor. Alegerea unei astfel de alimente pentru animalul dvs. de companie, proprietarii ar trebui să știe toate avantajele și dezavantajele Chow chow. Printre avantajele:

 • cost redus;
 • este vândut practic în orice magazin de animale de companie;
 • marele conducător al mărcii;
 • mineralele necesare și vitaminele din compoziție;
 • o formă neobișnuită de crochete.

Totuși, un astfel de aliment are dezavantajele sale. Acestea sunt adesea menționate de proprietarii celor patru picioare, care au avut deja timp să evalueze calitatea și compoziția produsului. Printre neajunsurile:

 • compoziția alimentară slabă;
 • un procent mic de carne;
 • Produsele secundare specifice din compoziție nu sunt specificate;
 • un număr mare de cereale;
 • practic nu există legume;
 • valoare nutritivă scăzută.

Majoritatea proprietarilor aleg câinele Chau, având în vedere toate avantajele și dezavantajele acestuia. Pentru mulți câini, este excelent, deoarece există un rezultat pozitiv în aspectul, bunăstarea și comportamentul animalului.

Linia de alimentare

Dog ChowÎn dezvoltarea hranei pentru animale, producătorii de hrană pentru câini țin cont de nevoile câinilor în diferite stadii ale vieții. Linia de produse prezentată este capabilă să satisfacă cerințele unui animal de orice rasă și vârstă.

Dog Dog Chow pentru cățeluși are un set mare de substanțe nutriționale, precum și substanțe biologic active. Astfel de alimente satisface nevoia de hrănire a căței de la 2 la 12 luni. În această perioadă de viață, se produce creșterea intensivă a animalelor, se formează oase și dinți. Dog Dog Chow este produs în mai multe forme:

 • pe bază de carne de pui și orez pentru toate rasele de pui;
 • cu gust de carne de miel și orez pentru cățeluși din orice rasă;
 • cu o curcan pentru rasele mari de câini;
 • pentru rasele mici de câini cu pui.

De asemenea, produc o linie de produse pentru animalele adulte. Dezvoltarea unei astfel de alimentații ia în considerare nevoile animalelor datorită schimbărilor în ceea ce privește vârsta și stilul lor de viață. Nivelul optim de energie din feed vă ajută să păstrați animalul într-o formă fizică bună. Dimensiunile și structura specială a granulelor servesc ca agent preventiv împotriva bolilor cavității bucale. Această linie include cel mai mult diferite opțiuni pentru alimente uscate:

 • animale de companie din toate rasele;
 • numai rase mari;
 • rase mici;
 • câini mai mari de 5 ani;
 • animalele active care se angajează în sport;
 • Animale de companie cu piele sensibilă și digestie slabă.

Dezvoltarea câinilor de câine, cântărind mai mult de 25 kg, a luat în considerare problemele asociate cu posibilitatea obezității. Datorită unei compoziții bine gândite, alimentele elimină riscul de obezitate și ajută la menținerea greutății optime.

Pentru rasele mici de animale de companie, există o mulțime de grăsimi în furaje, care este asociată cu mare mobilitate a acestor animale.

Potrivit producătorilor, atunci când cumpărăm hrana pentru câini, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sursele de alimentare suplimentare. Acesta satisface pe deplin nevoile câinilor adulți și animalelor mici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
» » Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului
© 2021 amigdas.com