amigdas.com

Cum de a face un gem de pepene galben: retete simple de gem de pepene galben pentru iarna

Retete pentru gatit pepene galben pentru iarnaUn pepene galben copt aromat, plin de fructe, dulce, este un tratament preferat pentru mulți adulți și copii. Carnea ei delicată se topește în gură, dând plăcere. În același timp, aroma provenind de la acest fruct proaspăt nu va lăsa pe nimeni indiferent. În timpul iernii, toată lumea este încântată să se bucure de pepene galben - un fruct preferat, dar uneori în suburbiile noastre din Moscova nu există o astfel de posibilitate.

La jumătatea lunii august, când pepene galben nu este complet coaptă, dar are deja o carne densă parfumată, este timpul să faceți gem de pe ea. Există mai multe moduri de a pregăti gem de pepene galben, Vă oferim mai multe rețete de gem de pepene galben, ei vor păstra fructele preferate și aroma de pepene galben pentru întreaga iarnă.

Care sunt proprietățile utile ale unui pepene galben

Descrierea proprietăților utile ale pepenePrintre abundenta de fructe diferite, pepene galbenul isi ia locul de onoare al deliciosului desert suculent, care are o aroma delicata, gust dulce si voluminoase un set de proprietăți utile. Se referă la proprietățile sale la falsuri.

Acest fruct are următoarele calități utile:

 • ajută cu probleme în tractul digestiv;
 • promovează sănătatea sistemului urinar;
 • lucrează pentru a ne întări nervii;
 • are acțiune antiparazitară;
 • afectează bine articulațiile și activitatea sistemului cardiovascular;
 • îngrijesc de sănătatea ochilor noștri;
 • îndepărtează toxinele;
 • intareste sistemul imunitar;
 • participă la prevenirea cancerului;
 • promovează frumusețea, îmbunătățind starea pielii.

În plus față de cele de mai sus, frumusetea solare are gust racoritor, care este foarte mult pentru mine. Dar, ca toate fructele, acest leneș de ani este disponibil într-un sezon scurt. Dorind să prelungească bucuria acestei creații remarcabile a naturii, trebuie doar să faceți gem de pe ea!

Efectuarea pieselor pentru iarna este o tradiție foarte bună, creând o atmosferă de o casă confortabilă. Rețete de gem de pepene galben există o mare varietate. Alegeți oricare doriți și, în timpul iernii, savurați gustul și aroma pepenei tale preferate.

Rețete de gem de pepene galben

Rețetă pentru gem de pepene galbenRetetele vor fi pas cu pas, ceea ce va simplifica procesul de citire, precum si de gatit. Pentru ca produsul final să fie de cea mai înaltă calitate, dați pepene galben puțină atenție. O orientare ar trebui să fie un parfum. Cu cât este mai puternică, cu atât mai mult succes va fi gemul tău.

Alegeti putin fructele fără maturitate, cu carne densă, atunci munca ta nu se va transforma într-o mizerie. Ca preparat, trebuie să curățați fructele de pe coajă, să eliminați semințele și să tăiați fructele în bucăți mici.

Pentru început, apreciați simplu reteta pentru gem de pepene galben. Pentru această prescripție, se iau aproximativ 600 de grame de zahăr la 1 kg de falsitate. Cantitatea exactă de zahăr granulat depinde de gradul de dulceață al falsității în sine.

pepene galben, tăiate în bucăți mici și zahăr granulat, pus într-un recipient, lăsați acolo pentru o scurtă perioadă de timp, astfel încât pepene galben poate porni sucul. Apoi puneți feluri de mâncare cu ingredientele pe sobă și, la foc lent, aduceți la fierbere. Opriți-l și lăsați-l să se răcească sub capac.

Apoi, din nou, încet aduceți la fierbere și gătiți timp de cel mult 5 minute. În caz contrar - puteți pierde aroma delicată a gemului de pe pepene.

Blocaj gata pentru nevoi de stocare pe termen lung rulați cu capace metalice, în timp ce este mai fierbinte. Dacă nu este necesară o depozitare lungă, puteți închide pur și simplu capacele din cutii de polietilenă cu o gustare răcită. Binele de sticlă, desigur, ar trebui să fie curate și pre-sterilizate.

Reteta pentru pepene galben asortate, portocale si banane

Metoda de a face gem de pepeni, portocale și bananePoți să faci un jam. În plus față de pepene galben, bananele, portocalele și alte fructe pot intra în ea. Acest lucru va permite gustarilor dvs. să se bucure de aroma mai bogată și mai variată a acestui gem.

Pentru prepararea gemului asortat veți avea nevoie de astfel de ingrediente:

 • 1 kg de pepene galben.
 • 800 gr de zahăr granulat.
 • 1 portocaliu mare.
 • Două banane.

Pregătiți pepene galben în modul descris mai sus. Spălați portocalul, ștergeți-l, tăiați subțire coaja, îndepărtați carnea de pe stratul alb superior și tăiate în felii. Oase pentru a elimina. Pune totul într-o cratiță de smalț, se amestecă și se lasă să stea până la apariția sucului pentru câteva ore.

Apoi puneți-le pe sobă și, amestecând, gătiți timp de 10 minute. Rezistați la masa nopții și continuați să gătiți. Așteptați până când berea se fierbe, fierbeți timp de 10 minute. Apoi adăugați felii de banane tocate și tocate și continuați să gătiți timp de aproximativ 15 minute, îndepărtând spuma, dacă este necesar.

Ready gem se toarnă peste băncile fierbinți și roșii. Dacă ați urmat exact rețeta - ar trebui să se transforme delicios și frumos, ca în imagine.

Dulceață dandy cu lămâie pentru iarnă

Reteta pentru a face gem de iarna de la pepene galben si lamaieO modalitate foarte populară este de a găti gem de pepene galben cu lamaie. Acest pseudoagus are un gust dulce, iar unele din gem de pe un pepene galben - poate să lipsească de acid. Lămâia va veni la salvare, va adăuga acru gust, și de asemenea - aroma sa unică.

Din moment ce sarcina este doar de a umbla gustul pepene, nu luam multe lămâi. Va fi suficient să aveți un singur fruct de dimensiuni medii. Pentru 1 kg de pepene galben luăm 1 lămâie și 0,5 kg zahăr.

Piesele de pământ adorm într-un bazin sau o tavă cu nisip și așteaptă să se elibereze sucul timp de circa 40 de minute. atunci frecați o coajă de lămâie, adăugați-l la masa totală, și din pulpa de lamaie strâns într-un recipient cu un suc de gem de viitor.

Totul este adus la fierbere, fără să uităm să ne amestecăm. Se gătește aproximativ 10 minute. Apoi, lăsați să înmuiați timp de 4 ore. Acordați atenție condiției. Bucăți de fructe în acest timp ar trebui să devină transparente, după ce au absorbit siropul.

După aceea, gătiți încă 5 minute, după care gemul va fi gata. O poți turna pe maluri. În timpul iernii, conținutul ridicat de vitamină C din această rețetă va servi, de asemenea, un serviciu bun în prevenirea răceliilor.

Rețetă neconvențională pentru gem de pepene galben

Reteta pentru gem de pepene galben cu zmeura pentru iarnaExistă, de asemenea, rețete neobișnuite pentru iarnă, cu pepeni ca ingredient principal. O descoperire pentru tine poate fi o rețetă pentru gem din pepene și zmeură. Într-adevăr, explozia impresiilor vă este garantată.

Pentru gătit veți avea nevoie de aceste ingrediente:

 1. 1 kg de pepene galben.
 2. 300 gr de zmeură.
 3. 1 lămâie.
 4. Un pahar de apă.

Pregătiți gemul într-un mod neobișnuit. Mai întâi trebuie pentru a face zahăr la lamaie. Îndepărtați un strat subțire de coajă dintr-o lămâie curată și uscată cu un răzuitor mic. Umpleți imediat zahărul din recipient cu coaja, toarnă-l cu suc de la lamaie, care trebuie presat în prealabil, amestecat.

Apoi se toarnă un pahar de apă în tigaie, pune-l pe foc, se toarnă în zahărul de lamaie pregătit și aduceți siropul la fiert. Între timp - pregătiți un picior fals, tăiați-l în felii mici.

După asta toarnă în bucăți de pepene galben, gătiți până când se înmoaie. În pasul următor, adăugați zmeura și gătiți fără amestecare, astfel încât fructele să rămână intacte. Gatiti pana cand gemul este gros. După aceasta - scoateți-l din căldură, turnați borcane sterile și dop cu capace sterile.

Folosind aceste și alte rețete, puteți oricând să vă diversificați tabelul de iarnă delicios desert pepene galben. Este puțin probabil ca acest gem să "trăiască" cu tine până la sfârșitul iernii. Prin urmare, merită să vă îngrijorați în avans și să vă pregătiți mai mult din acest delicios tratament. Poate îți poți crea o rețetă pentru acest produs pepeni minunat, nu-ți fie frică să experimentezi!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Salata de pepene verde: ceea ce este un pepene verde sărat și ce mănâncăSalata de pepene verde: ceea ce este un pepene verde sărat și ce mănâncă
Cum să faci fructe confiate din diferite fructe și legumeCum să faci fructe confiate din diferite fructe și legume
Cum sa muriti pepeni verzi pentru iarna: retete delicioaseCum sa muriti pepeni verzi pentru iarna: retete delicioase
Cum se prepară fructe confiate din pepene verde: cea mai ușoară rețetăCum se prepară fructe confiate din pepene verde: cea mai ușoară rețetă
Pepene verzi pentru iarnă - rețete conservate fără sterilizare?Pepene verzi pentru iarnă - rețete conservate fără sterilizare?
Cum și ce să fermentezi pepeni verzi acasăCum și ce să fermentezi pepeni verzi acasă
Gem de mere pentru iarnă: cele mai bune rețete cu o fotografieGem de mere pentru iarnă: cele mai bune rețete cu o fotografie
Salvați vara - pepene galben pentru iarna, retete de a alege, pas cu pas cu fotografiaSalvați vara - pepene galben pentru iarna, retete de a alege, pas cu pas cu fotografia
Răspunsul la întrebare, ce visezi despre un pepene verde, este într-o carte de visRăspunsul la întrebare, ce visezi despre un pepene verde, este într-o carte de vis
Mucul de pepene galben: varietăți, compoziție și aplicareMucul de pepene galben: varietăți, compoziție și aplicare
» » Cum de a face un gem de pepene galben: retete simple de gem de pepene galben pentru iarna
© 2021 amigdas.com