amigdas.com

Apăsați pentru brânză: cum să faceți

Presa hidraulica pentru branzaProducția de brânză tare la o anumită etapă necesită rotirea masei, care este utilizată în același timp. Acest lucru este necesar pentru a obține un produs de calitate. În acest caz, diferite tipuri de brânză trebuie comprimate la presiuni diferite. Poți presă de brânză

cumpărați și puteți să faceți cu propriile mâini și să o utilizați acasă.

Stone Press

Presă de piatră pentru crearea unui cap de brânzăDesigur, producția industrială și adaptările fabricii nu pot concura cu alte dispozitive. Cu toate acestea, există o soluție care trece de la un secol la altul și a devenit deja tradițională - aceasta este nplasarea produsului sub un obiect greu, care este de obicei o piatră.

Pentru producerea unei prese de piatră pentru brânză la domiciliu, va fi necesar doar să se găsească o piatră greu potrivită sau plăci de piatră, care este mai bine să se macină într-o formă dreptunghiulară.

Cu acest preparat, baza de brânză este plasată într-o pungă de tifon și așezată pe o platformă. Pe partea de sus, produsul este presat cu o piatră și lăsat într-o cameră bine ventilată sau sub un baldachin pe stradă.

Apăsați tipul șurubului

Apăsați tipul șurubului pentru producția de brânzăRezultat foarte bun în prepararea de brânzeturi prezintă prese cu șuruburi. Cu ajutorul lor, zerul este perfect stors. În plus, ele sunt foarte compacte și nu ocupă mult spațiu în timpul funcționării. Cu toate acestea, dispozitivele cu șuruburi au propriile neajunsuri, principalul care este lipsa capacității de a determina nivelul presiunii exercitate asupra produsului în faza de maturare.

Pentru a pregăti un cap de brânză, puteți utiliza dispozitivul folosit în industria vinicolă pentru a stoarce fructele și fructele. Când există o dorință, o astfel de presă poate fi făcută și independentă acasă. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de:

 • găsiți o clemă de dimensiune potrivită;
 • selectați capacitatea sub care va fi plasată baza produsului viitor.

Folosind un dispozitiv cu șurub, puteți economisi timp suficient pentru a pregăti produsul, deoarece deoarece serul curge, clema poate fi răsucite, ceea ce va permite creșterea presiunii asupra masei brânzeturilor.

Presa de brânză de pe ambalajele CD-urilor

Pentru a face brânza în casă, puteți face o presă de pe ambalajul vechi de pe CD-uri. Este destul de simplu să faci un astfel de dispozitiv:

 • Este necesar să găsiți mai multe cazuri de plastic de sub discuri, care vor avea diametre diferite;
 • În partea de jos a unui caz mai mare, faceți o gaură pentru a evacua serul. Acest lucru se poate face cu un burghiu sau un ac de tricotat roșu-fierbinte;
 • atunci trebuie să curățați suprafața din interior, ceea ce va asigura o extragere mai convenabilă a brânzei din recipient.

În procesul de utilizare a unui astfel de dispozitiv, partea inferioară a carcasei de pe disc este plasată într-un vas adânc și acoperită cu un fund de tifon sau o cârpă subțire. Apoi, masa de brânză este așezată, care este acoperită de sus cu un al doilea caz cu o dimensiune mai mică. După ce este pus o sarcină grea.

French-press pentru fabricarea brânzei

La domiciliu, puteți face brânză cu ceainicul de sticlă, care pregătește ceai sau cafea, care necesită filare. Un astfel de cazan are o formă cilindrică. Nivelul de presiune pentru un astfel de preparat va fi mic. Aproximativ 3-4 kg. Pentru a implementa ideea, vor fi necesare următoarele materiale:

 • Franceză-press;
 • Articole de papetărie;
 • șuruburi;
 • benzi de cauciuc;
 • șurubelniță;
 • fier de lipit;
 • contracție termică.

Cu ajutorul unei șurubelnițe este necesar să faceți acest lucru, iar capacul cazanului are câteva găuri în care șuruburile vor fi înșurubate. În consecință, le-ați înșurubat în găuri.

La baza cazanului trebuie să faceți patru deschideri, în care să fie introduse clemele. Ei trebuie să fie conectați cu benzi de cauciuc.

Este necesar să se aplice contracția termică pe clemele de hârtie și să se încălzească cu un fier de lipit.

În uz, această presă de casă este suficient de simplă. Brânza este introdusă într-un recipient, după care guma de la bază trebuie strânsă și fixată pe șuruburi, înșurubată pe capac. Astfel, se produce un astfel de efort, care este necesar pentru presarea zerului.

Tin ca o presa pentru branza

Una dintre cele mai simple dispozitive pentru fabricarea brânzei poate servi ca o cutie de tablă de dimensiuni mari. De exemplu, puteți să luați o cutie de pastă de roșii, al cărei volum va fi de cel puțin 0,5 litri. În partea de jos a rezervorului trebuie să faceți o gaură. Puteți face acest lucru cu un cui sau alt obiect ascuțit. În acest caz, marginile ascuțite nu ar trebui să arate în interior, ci ar trebui să iasă. Astfel, brânza nu va fi deformată.

Înainte de a pune produsul într-un recipient, marginile și fundul lui sunt căptușite cu tifon. După aceasta, masa este acoperită cu un capac de dimensiune adecvată și presată cu o sarcină adecvată.

Până în prezent, există o mulțime de prese cu care puteți face brânză, dar principiul acțiunii lor este similar - aceasta este o stoarcere puternică a produsului pentru a obține o masă mai densă. Prin urmare, o presă pentru brânză acasă - o sarcină pe care oricine o poate face, este doar o fantezie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face un vas de cartofi cu carne și ciuperci în cuptorCum se face un vas de cartofi cu carne și ciuperci în cuptor
Cum se prepară roșiile de vinete: rețete cu umpluturi diferiteCum se prepară roșiile de vinete: rețete cu umpluturi diferite
Ce poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de visCe poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de vis
În ce domenii este o astfel de piatră ca piatra ponceÎn ce domenii este o astfel de piatră ca piatra ponce
Cu pereții cabanei cu piatră naturalăCu pereții cabanei cu piatră naturală
Pervazuri din piatra naturalaPervazuri din piatra naturala
Interpretare în conformitate cu cărțile de vis, la care visul de o casnicăInterpretare în conformitate cu cărțile de vis, la care visul de o casnică
Pește crud (peled): habitate, beneficii și răuPește crud (peled): habitate, beneficii și rău
Ce vis despre brânză: opiniile diferitelor cărți de visCe vis despre brânză: opiniile diferitelor cărți de vis
Brânză de porc în cuptor: gătit în casăBrânză de porc în cuptor: gătit în casă
» » Apăsați pentru brânză: cum să faceți
© 2021 amigdas.com