amigdas.com

Rețetă cum să gătești un dovleac într-o multicrew

Proprietăți utile de dovleacNu toată lumea știe că dovleacul a apărut acum cinci mii de ani în America de Sud. Triburile indienilor au început să crească legumele și să se ocupe de ea. Ei au folosit pulpa acestui produs pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare, de la semințele pe care le-au primit ulei, iar coaja a servit drept material pentru prepararea felurilor de mâncare.

Proprietăți utile ale legumelor

Rețetă dovleac în multivariateÎn Rusia, cultivarea acestui produs a început aproximativ din secolul XVI și până în prezent se bucură de o popularitate considerabilă. Caracteristica principală a legumelor este beneficiul incontestabil pentru corpul nostru. Produsul gustos și plăcut este o adevărată comoară a substanțelor valoroase, vitamine și minerale. În acest produs, pasta este de 75% din volumul său, 10% din semințe și 15% din coaja. Coaja rigidă nu este adecvată pentru utilizare, dar pulpa și semințele sunt utilizate pe scară largă în medicină și în prepararea unor feluri de mâncare delicioase. Oamenii de stiinta au stabilit ca 100 de grame de legume contin:

  1. Un gram de grăsime.
  2. Un gram de proteine.
  3. Principalul "umplutură" este apa, care este de 91,8 grame.
  4. Carbohidrații - 4,4 grame.

Valoarea calorică a produsului este de 22 kcal / 100 grame. Sa constatat că acest produs conține o cantitate mare de vitamina C, care promovează creșterea imunității și ajută la scăparea la primele semne de răceală.

Dovleacul gătitDe asemenea, în dovleac există o rară vitamina T, care nu este atât de comună în alte legume. Această vitamină ajută la facilitarea procesului de asimilare a alimentelor grele, ceea ce este important pentru persoanele supraponderale. Adoptarea acestui produs ajută la lupta împotriva anemiei, promovează procesul de formare a trombocitelor și coagularea sângelui.

În plus, produsul are o vitamină K valoroasă, este necesară participarea la procesul de sinteză a proteinelor și la formarea țesutului osos. Au fost găsite un număr mare de pectine, probe de caroten de culoare galbenă și portocală, care depășesc indicațiile identice la morcovi. Și în dovleac este un număr mare de vitamine A, B, D, E, F, PP, este necesar pentru organismul fosfor, potasiu, calciu, cobalt, fier, cupru, magneziu, zahăr.

Caracteristicile pregătirii

Dovleacul este considerat unul dintre cele mai populare fructe cu conținut scăzut de calorii. Semințele conțin vitamina E, care contribuie la conservarea tinereții, cu efectul său, procesul de îmbătrânire al organismului este suspendat și eficiența glandelor sexuale este stimulată. De asemenea, semințele de dovleac ajută la eliminarea viermilor din organism. Prin urmare, pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare de la dovleci, este important să păstrați toate proprietățile sale remarcabile la maxim.

Coaceți un dovleac într-un multivariatEste un astfel de produs, de la care se prepară prima și a doua feluri de mâncare, și desert și servește ca o bună umplutură pentru plăcinte. Semințe de dovleac care conțin un număr mare de aminoacizi și vitamine sunt puse în salate și produse de patiserie. Înainte de a afla cum să faceți un dovleac dulce într-un multivariat, este important să cunoașteți caracteristicile acestuia.

În procesul de gătit, produsul eliberează o cantitate mare de suc propriu și, prin urmare, nu este necesar să se toarne cantități mari de apă. Poate fi preparat cu produse lactate. În timpul procesului de prăjire este necesar un pic de ulei. Produsul este excelent pentru Gătitul cu fructe, legume, cereale și condimente. Prepararea unei legume într-un multivark, spre deosebire de alte metode, este mai sănătoasă pentru organism din următoarele motive:

  • Dovleacul este aburit si necesita o cantitate mica de ulei.
  • Salvează toate proprietățile valoroase.
  • Nu-și degradează și își menține integritatea.
  • Economie de timp mare.

Este necesar doar punerea componentelor necesare în serie și într-o anumită cantitate. Știind despre beneficiile acestei legume, mulți vor găsi interesant să încerce o farfurie de dovleac într-un multicarchet, rețete din care sunt disponibile pentru toată lumea.

Rețeta în multivariate

Cum să gătești un dovleac într-un multivariatÎnainte de începerea procesului de fabricare a unei paste sau a unui tort de umplutură într-o multivark, dovleacul trebuie curățat și clătit cu apă rece. Nu este necesar să tăiați un număr mare de piese. Este suficient să o tăiați pe jumătate și să scoateți semințele. În funcția de "Varka" aduce lichid la fierbere și pune un dovleac în ea. Această metodă de gătit ajută la păstrarea tuturor proprietăților utile ale produsului.

Legumele se pot coace rapid. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți mici materiale plastice sau pătrate din ea. Adăugați o cantitate mică de apă și gătiți timp de zece minute funcția "Prăjire". Mâncarea pregătită poate fi presărată cu zahăr sau se toarnă cu miere.

În dovleac multiquark puteți pregăti mai mult o varietate de feluri de mâncare tot timpul anului, pentru că acest produs nu își pierde proprietățile utile nici măcar cu o durată mare de depozitare. Există o mare varietate de rețete diferite. Puteți găti carne de vită cu dovleac, carne de porc cu dovleac, dovleac cu fructe uscate, o varietate de cereale, pilaf, tocană și multe alte opțiuni variate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să gătești dovlecei pentru iarnă în coreeanăCum să gătești dovlecei pentru iarnă în coreeană
Cum să coaceți în cuptor într-un dovleac?Cum să coaceți în cuptor într-un dovleac?
Jam din struguri: rețete pentru preparate simple și utileJam din struguri: rețete pentru preparate simple și utile
Reteta de cereale de mei cu dovleac, fiert intr-un multicrewReteta de cereale de mei cu dovleac, fiert intr-un multicrew
Retete pentru recoltarea sucului de dovleac cu portocala pentru iarnaRetete pentru recoltarea sucului de dovleac cu portocala pentru iarna
Retete pentru prepararea terci de dovleac cu orezRetete pentru prepararea terci de dovleac cu orez
Piesă de dovleac de iarnă și rețete pentru gătitPiesă de dovleac de iarnă și rețete pentru gătit
Dovleac marinat - aceasta este o reteta pentru gatitDovleac marinat - aceasta este o reteta pentru gatit
Reteta pentru prepararea unui caviar delicios de dovlecel pentru iarnaReteta pentru prepararea unui caviar delicios de dovlecel pentru iarna
Dulce dovleac și caracteristicile de pregătire a acesteiaDulce dovleac și caracteristicile de pregătire a acesteia
» » Rețetă cum să gătești un dovleac într-o multicrew
© 2021 amigdas.com