amigdas.com

Reteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnă

Blocați din pere în borcanePereții și-au atras mereu gustul neobișnuit atât al adulților, cât și al copiilor. Dar aici este o delicatesă, ca un gem de la ei, deși este delicios, dar încă nu este comună. Dar doar multe gospodine nu știu cum să gătească asta neobișnuit dulce

și un deliciu incredibil de delicios. Dar există o modalitate ușoară de ao pregăti pentru iarnă.

Rețetă simplă și apetisantă pentru gatitul de gătit din pere pentru iarnă

Gem galben de la pereÎn lumea fructului actual există varietate varietăți de pere. Prin urmare, este de dorit ca acest soi să fie luat în considerare la prepararea gemului, deoarece tehnologia de recoltare va fi ușor modificată. Fiecare noua reteta pentru gem de pere va fi gust diferit, care se va schimba, dar va rămâne întotdeauna cele mai delicioase și neobișnuite.

Cel mai frecvent tip de pere este astăzi "Conferința", care este considerată o varietate solidă. Prin urmare, este întotdeauna în valoare de alegerea unei pere doar coapte, deoarece va fi cea mai dulce și va fi ideal pentru prepararea gemului. Principalul avantaj al pregătirii unui deliciu delicios din acest lucru soiul de pere este, că zahărul poate fi salvat. Dacă utilizați un alt fel pentru a găti o delicatesă de pere pentru iarna într-un mod simplu, atunci trebuie să creșteți cantitatea de zahăr.

Pentru a pregăti un desert de pere conform unei rețete simple, este necesar să pregătiți în avans următoarele produse:

 1. Fructe de orice soi de pere - 1 kilogram.
 2. Apă, dar numai curată - 1 pahar.
 3. Zahăr de zahăr - aproximativ 0,5 kilograme.
 4. Acid citric - 1 lingurita, dar fara mazare.

Pereele care au fost selectate pentru a găti desertul, este necesar să se clătească bine și curățate. Atunci trebuie să fie tăiate în jumătate. Apropo, este necesar să eliminați miezul cu semințe. Acum rămâne să tăiem pere în felii mici și subțiri. Acest lucru se poate face cu un cuțit sau un tocător.

Rămâne să pună felii de pere cratiță și se toarnă apă. După aceasta, puneți-le să fiarbă și să aducă la moale. Atunci când felii de pere sunt foarte moi, atunci ei trebuie să facă o cartofi piure. Se poate face în mai multe moduri. De exemplu, se poate face manual folosind un tolstick sau o sită sau puteți folosi o tehnică specială de bucătărie - un blender.

Bomboane de bere din pereAcum trebuie să fierbeți cartofii piureți care rezultă. Gătiți-vă de care aveți nevoie la căldură scăzută, Până la jumătate din masa inițială rămasă. De îndată ce piureul de pere este redus, este necesar să se adauge zahărul și acidul citric prin prescripție, după ce au fost dizolvate anterior într-o cantitate mică de apă.

Procesul de gătire pe un foc lent ar trebui să dureze aproximativ douăzeci de minute. Dar nu uitați să-l amestecați în mod constant.

După aceasta, dăm gemul de par, pentru a se răci, iar în acest moment este posibil să pregătim borcanele. Rămâne doar să descompunem gemul de pe maluri și se rostogolesc, care trebuie fierbe.

Bloc de pere în multivark

Amestecați de la pere într-o multivarcăAcelași gem gustos și gustos este făcut din pere, dacă este gătit într-un multicarchet. Această metodă de gătit este simplă și rapidă. Stăpânul nu trebuie să stea lângă aragaz, se amestecă gemul, care se prepară lent. Desigur, va trebui să fie bine amestecat, dar numai atunci când gemul este deja gros.

Delicatele de porc, preparate într-un multivark, nu pot fi consumate numai, ci și ca umplutură pentru plăcinte și plăcinte, deoarece este groasă și foarte dulce. Un astfel de gem de la pere este minunat în plus față de terci, pe care copiii le consumă pentru micul dejun. Este suficient doar să le smulgeți pâinea și ceaiul va fi cel mai delicios și gustant pentru orice copil.

Pentru a pregăti gemul dintr-o pară, aveți nevoie de următoarele produse:

 1. Pere de orice fel - aproximativ 1 kilogram.
 2. Zahăr - aproximativ 0,5 kilograme
 3. Acid citric - 0,5 tsp.
 4. Vanilină - 0,5 tsp.

Spălați ușor perele și îndepărtați-le. Dar puteți folosi această pară și coaja pentru această rețetă, numai atunci trebuie să spălați bine fructele pentru gem. Apoi fructul este tăiat în cuburi mici. lor am stat în multivarku, și din partea de sus, completați toate celelalte ingrediente cu o rețetă. Dacă brusc vanilina este prea mult, atunci gemul va fi amar.

Vasul este plasat în multivark și modul de încălzire este activat. Este necesar să setați ora timp de cincisprezece minute, deoarece acest lucru va permite ca tot zahărul să se dizolve. Dacă fructele nu sunt foarte suculente, atunci puteți adăuga apă. După aceasta, este necesar să activați modul de stingere și să închideți capacul. Programul va face totul de la sine, iar proprietarul poate uita pentru un gem în formă de pară pentru o vreme.

După multivariate își va executa programul, trebuie să obțineți o pere și să o tăiați într-un blender. Și din nou trimitem să frigem douăzeci de minute. De îndată ce se aude sunetul de fierbere, va fi necesar să schimbați modul și să setați modul de gătire la aburire. Deci, gemul este pregătit pentru pregătirea deplină, dar ar trebui să fie amestecat din când în când.

Gemul de porc va fi gata dacă tratamentul este dens. Pentru a face acest lucru, puteți lingura puțin și urmăriți-l. Ready gem de la pere nu ar trebui să se scurgă, dar poate doar să cadă. Rămâne să o răcească și să o închidă pentru a curăța și a pregăti băncile. De obicei, dintr-un kilogram de pere se obține aproximativ 700 de grame de gem de pere.

Reteta clasica pentru gem de pere

Pregătirea gemului de la pere și a unei rețete clasice, dar procesul de pregătire durează mult timp. Dar, de obicei, amatorii preferă încă să gătească dulceața de la pere.

Pentru pregătirea acestei rețete vor fi necesare următoarele produse:

 1. Un grad greu de pere - 4 kilograme.
 2. Apă pură - 1 litru.
 3. Zahăr din nisip - 800 grame.

Fructele sunt spalate bine, deoarece aceasta reteta necesita pere preparate împreună cu coaja. Apoi fructul este tăiat în jumătate sau în patru părți, înainte de a scoate miezul. Pentru a face gem, aveți nevoie de o tigaie mare, unde pereții se pliază și se adaugă apă. Gemul se încălzește la căldură scăzută. Cu cât lobulii sunt mai moi, cu atât mai ușor va fi să faceți cartofi piure. Prin urmare, ar trebui să gătiți atât timp cât lobulele de pere nu devin moi. De obicei, acest proces durează 30-40 de minute.

Următoarea etapă de pregătire este filtrarea. Pentru a păstra siropul, trebuie să întindeți fructele printr-un șuviu sau printr-o sită. Acum este necesar da toată masa se răcește. Rămâne să-l treci printr-o mașină de măcinat cu carne sau o juicer. Acum, masa de par de omogenă rămâne turnată în tigaie și acolo pentru a adăuga zahăr și, de asemenea, sirop și gătiți totul pentru încă patruzeci de minute, dar din când în când trebuie să fie agitat.

Când gemul de pe pere va fi gata, atunci trebuie să se răspândească în borcane și să se rostogolească, să le întoarcă și să lase să se răcească. Acum serile de iarnă vor fi plăcute să-și petreacă, mănâncă gem de gust de la pere.

.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să gătești un compot de fructe uscateCum să gătești un compot de fructe uscate
Cum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatireCum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatire
Chizhov pere: caracteristicile soiuluiChizhov pere: caracteristicile soiului
Rețete de gem transparent din pere și feliiRețete de gem transparent din pere și felii
Varietatea de pereVarietatea de pere
Cele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnăCele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnă
Rețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnăRețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnă
Retete pentru fabricarea de compot din lemn de rasRetete pentru fabricarea de compot din lemn de ras
Arc de arbori: istoric de origine, descrierea arborelui și a fătuluiArc de arbori: istoric de origine, descrierea arborelui și a fătului
Reteta pentru prepararea unui caviar delicios de dovlecel pentru iarnaReteta pentru prepararea unui caviar delicios de dovlecel pentru iarna
» » Reteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnă
© 2021 amigdas.com