amigdas.com

Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!

Cum să închideți corect castravețiiÎn cazul în care iarna, când în afara vârtej fulgi de zăpadă și îngheț uimitoare PNI-obrajii și nasul care rulează afaceri trecătorilor, nu există nici o plăcere mai mare decât să vadă pe darurile de masă cina de vară. Primul loc printre cadouri de vară de drept este dat castraveților, care sunt bine conservate după un tratament special, practic, pe tot parcursul iernii.

Multe gospodine au secretele lor pentru prelucrarea legumelor pentru recoltarea iernii. Printre colecțiile de rețete pentru castraveți de conserve un grup special sunt salate și gustări. Ușor de fabricat aceste blancuri de iarna au proprietati gustoase. Despre aceste gustări de castraveți, spun ei, gust - doar un ling finger. Sunt iubiți de toată lumea! Ele sunt primele care apar în timpul iernii, în fața oaspeților, pe masa festivă. Sub vodca.

Există sute de rețete pentru pregătirea salatelor pentru iernile cu o zicală: "Îți vei linge degetele". Fiecare salată de castravete are ingrediente proprii. Să ne cunoaștem secretele unor salate de iarnă cu castraveți.

La început, cu castraveți, este necesar să tăiați sfaturi, precum și locuri răsfățate (dacă există). Un castravete mic poate fi conservat întreg. Se recomandă tăierea castraveților mari în două. În formă tăiată, legumele sunt cel mai bine saturate cu marinată.

Salata de iarna "Lingea degetului"

Castraveții deliciosi și crocabili din această salată în iarna de pe masă vor fi o recompensă pentru toate eforturile de a le produce. Sunt necesare 4 kg de castraveți verzi:

 • Rețetă pentru castraveți crocabilicateva capete de usturoi;
 • verzui (mărar și patrunjel);
 • piper piper negru;
 • un pahar de zahăr;
 • 3-4 linguri. linguri de sare;
 • o jumatate de cana de ulei vegetal;
 • un pahar de oțet de cidru de mere.

Recoltarea în timpul iernii va fi delicioasă, iar fiecare castravete din ea va fi crocantă, dacă se va realiza strict conform tehnologiei rețetă. Deci, legume spălate se înmoaie în apă rece pentru o perioadă scurtă de timp. Vom schimba castraveții pregătiți într-un bazin emaillat mare. Vom adăuga ingredientele conform rețetei. Amestecul rezultat este amestecat bine și apoi îndepărtat timp de 3 ore într-un loc răcoros.

În timp ce amestecul pentru iernare este pregătit conform rețetei, nu trebuie să pierdeți timp pregătirea recipientelor de sticlă (borcane de sticlă). Acestea trebuie să fie sterilizate împreună cu capacele de staniu pentru a se răsturna. Băncile se încălzesc, apoi se răcesc. Am pus câteva mazăre de ardei negri, verdeață și o pereche de cuișoare de usturoi în fiecare bancă de sticlă.

Luăm un castron de castravete din întuneric și răspândirea lor pe maluri. Turnați fiecare pahar de marinadă din pelvis și închideți bine. Tragem imediat la frig, in pivnita, unde preformele sunt stocate pana in iarna.

Salata cu castraveți "Înghețați degetele"

O caracteristică secretă a rețetei pentru realizarea acestei salate este umplere marinată fierbinte castraveți special pregătiți. Deci, pentru această salată luăm:

 • trei kilograme de castraveți;
 • o jumătate de kilogram de ceapă;
 • verdeață de mărar;
 • câteva frunze de laur;
 • un pic de piper negru în mazăre;
 • 25 g de sare;
 • 50 g de zahăr;
 • o jumătate de pahar de oțet de masă.

Castraveții sunt spălați și tăiați în cercuri subțiri conform rețetei. Pietrele verzi se clătesc și se sfărâmă fin. Ceapa este tăiată în jumătăți de inele. Ingredientele zdrobite se amestecă, se lasă o jumătate de oră pentru apariția sucului. După aceasta, totul este pus pe o sobă și amestecul este adus la fierbere. Din când în când trebuie să vă amestecați. Dacă castraveții s-au schimbat în culori și au devenit verde închis, apoi îndepărtați imediat vasul de foc.

Băncile de sticlă pot fi calcinate, așezate salate în ele și apoi se toarnă suc fierbinte, adică marinada de umplere. Băncile ar trebui imediat închise și transformate cu susul în jos. Acoperiți cu prosoapele astfel încât conservarea castraveților se răcește lent.

Gustări de iarnă de la castraveți "Înghețați degetele"

Salată de castraveți - gust foarte gustos din legume. Reteta este foarte simpla!

Pentru a face o gustare de castravete pentru iarnă (pentru 8 borcane de sticlă de jumătate de litru), luăm:

 • O modalitate de a îngropa castravețidouă kilograme de castraveți;
 • o duzină de morcovi;
 • o pereche de buline;
 • un cap mare de usturoi;
 • bay de frunze;
 • piper negru parfumat si macinat in mazare;
 • câteva semințe de fenicul uscat;
 • un pahar de oțet - pentru 1,5 litri de apă;
 • o jumătate de cești de sare;
 • un pahar de nisip de zahăr;
 • o papură mică de chili (pentru o gustare acră de castraveți).

Castraveți spălați și tăiați în cercuri. Cu un arc pentru a elimina cojile, pentru a tăia inele. Morcovii curățați printr-o cremă mare. Usturoiul se desparte.

Băncile pentru salată trebuie spălate în apă cu sifon și imediat - pe o baie de apă. In partea de jos a fiecărei borcane de sticlă plasate pe 1 cățel de usturoi, 1 oră. Lingura semințe de mărar, piper pereche parfumat, pereche lavrushki, prindeți piper negru.

După aceasta, aveți nevoie pentru a pune un strat de inele de ceapa, iar apoi pe partea de sus - un strat de morcovi rase. Ar trebui să se asigure că grosimea stratului este de aproximativ 1 cm. Un strat de morcovi de sus este urmat de un strat de cercuri de castravete. În borcan, stratul de castraveți ar trebui să ocupe o înălțime de aproximativ 2 cm. În mod similar, straturile se alternează.

Ingredientele pentru gustări pentru iarnă ar trebui să umple tot spațiul din cutii, ajungând la umerii. În plus, legume se recomandă o ușoară tampilare.

În această rețetă de salate, este permisă tăierea castraveților nu numai cu cercuri, ci și cu plăci lungi. Prin urmare, nu are sens să umpleți cutia cu straturi de ingrediente. Aici, legumele pot fi amestecate și plasate în cutii.

Marinada pentru o gustare pentru iarnă poate fi gătită. Ingredientele libere trebuie dizolvate prin amestecarea lor în apă. Apoi trebuie să fie adus la fierbere. În marinadă, trebuie să adăugați oțet de masă, conform rețetei. Când se fierbe, ar trebui să fie turnat în cutii. Țara trebuie acoperită cu capace și puneți pe sterilizare în apă clocotită, folosind un flacon slab, timp de 35 de minute. După aceea, în fiecare bancă trebuie să turnați 1 lingură. lingura de ulei vegetal roșu fierbinte. Asta e tot. Salata pentru iarna este gata. Poți să te răsuciți. Îi înfășurăm cu prosoape. În această formă, gustarea trebuie lăsată o zi să se răcească până la temperatura camerei.

Salata de castravete "linge degetele"

Dacă există castraveți vechi care au depășit deja, atunci se poate face și un fel de mâncare gustoasă de la ei. De exemplu, o salată de vară de la astfel de castraveți nu este făcută din cauza gustului neimportant. Legumele îngroșate vor fi utile pentru gustări cum ar fi castraveții "linge degetele" sau "Regele de iarnă". Mai jos este o reteta pentru o astfel de gustare delicioasa, care va incanta fiecare gazda! Dacă adăugați condimente la fel de mâncare, atunci aroma naturală de castraveți poate fi schimbată. Trasarea neobișnuită în bancă va arăta frumoasă.

În scopul de a pregăti o astfel de gustare de castraveți pentru iarna va necesita astfel de produse:

 • Cum se închide o salată de castravețicateva kilograme de castraveti;
 • câteva mazăre de piper negru;
 • ca multe mazăre de piper dulce;
 • mai multe unghii;
 • 100 g zahăr granulat;
 • 15 g de sare de rocă;
 • un pic de acid citric;
 • aproape un litru de apă.

Castraveții pentru salată se clătesc sub apă și îndepărtează-te datorită durității și rugozității sale - pielea nu aparține mâncării noastre. Fiecare castravete pe o rețetă tăiat în felii de grosime de centimetru. Semințele de legume îngroșate trebuie, de asemenea, eliminate, deoarece acestea sunt dure.

Pentru marinadă, aduceți apa la fierbere. Se toarnă sarea și zahărul, precum și alte condimente. Adăugați acidul citric încă devreme. Când lichidul se fierbe, trebuie să fie turnat în vesela smalțată, în care se adaugă felii de castravete. Acest vas trebuie acoperit cu o placă plată. În locul unei plăci se va potrivi un capac, care va avea un diametru mai mic decât vasele. Pe placă (capacul) este așezat în sus pentru o jumătate de oră. În acest timp, este posibil să spălați bine borcanele sub semifabricate pentru iarnă și să le sterilizeze, precum și capacele de staniu pentru ele.

Când se face lucrarea, este necesar transfer la bănci. Toate ingredientele, precum și orice castravete, trebuie ambalate foarte bine. Marinada cu suc de castravete este adusă la fierbere. Este gătit timp de aproximativ 7-8 minute. Marinada este turnată peste cutii, care conțin deja o salată. În fiecare borcan, înainte de a turna o marinadă, trebuie să toarnați un vârf de acid citric. După - băncile sunt strânse. Secretul principal al rețetei este că otetul de masă înlocuiește aici acidul citric.

Bon apetit!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarnaReteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarna
Rețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnăRețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnă
Cea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castravețiCea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castraveți
Căi reci de decapare a castraveților și păstrarea lor sub nylonCăi reci de decapare a castraveților și păstrarea lor sub nylon
Rețetă pas cu pas a castraveților murate cu pozeRețetă pas cu pas a castraveților murate cu poze
Metode și rețete pentru recoltarea castraveților pentru iarnăMetode și rețete pentru recoltarea castraveților pentru iarnă
Salata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatitSalata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatit
Rețetă pentru castraveți gustoase, ușor sărate, cu apă receRețetă pentru castraveți gustoase, ușor sărate, cu apă rece
Reteta de castravete de casa cu acid citric pentru iarnaReteta de castravete de casa cu acid citric pentru iarna
Salata de castraveți în coreeană: rețete delicioaseSalata de castraveți în coreeană: rețete delicioase
» » Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!
© 2021 amigdas.com