amigdas.com

Cum să gătești ouă de ciuperci: o rețetă pentru iarnă printr-un măcinător de carne

Semințe de ciuperci pentru iarnăDe obicei, ciupercile murate sau sărate pentru iarnă în diferite moduri. De asemenea, ciupercile sunt uscate folosind soiuri adecvate. Cu toate acestea, un astfel de dar al pădurii poate fi pregătit pentru iarnă și un alt mod - de a face ouă de ciuperci. Aceasta este o piesă foarte neobișnuită, care în timpul iernii poate fi servită aproape zilnic. Oferim mai multe rețete pentru icre de ciuperci, care pot fi pregătite de către gospodinele cu experiență, precum și pentru începători.

Cum să gătesc corect?

O mâncare asemănătoare cu cea a ciupercilor va fi mereu pe masă. E minunată. potrivită pentru umplerea plăcilor și plăcilor, sandvișuri și alte mâncăruri delicioase. Pentru a pregăti un icre delicios de ciuperci trebuie să cunoașteți câteva reguli de bază.

Pentru pregătirea caviarului din ciuperci, sunt adecvate orice ciuperci comestibile. Este foarte important, înainte de procesare, să le sortați cu atenție, să le spălați, astfel încât să nu fie viermi sau învechite. Cea mai delicioasă ciupercă de ciuperci este obținută din dulce și chanterelles. De asemenea, picioarele mai variate sunt potrivite. Adesea folosit pentru decaparea capacelor de ciuperci, iar picioarele rămân, astfel încât acestea sunt minunate pentru gătitul de caviar.

Toate ciupercile trebuie să fie fierte pentru a face un bullet. Durata minimă de preparare este de 40 de minute. Pentru prepararea caviarului se folosesc și legume, care trebuie să fie prăjite. În formă gata făcută, caviarul trebuie să fie o consistență omogenă, ca orice alt caviar din legume. Pentru a face acest lucru, toate legumele sunt rețete și ciupercile sunt zdrobite printr-un măcinător de carne sau un procesor de alimente, blender.

Pentru recoltarea în timpul iernii este necesar să se folosească numai feluri de mâncare și capace sterilizate. Dacă acoperiți ouăle de ciuperci cu caprine capronice, atunci acestea nu trebuie depozitate în condițiile camerei, de exemplu, într-o pivniță sau în frigider. Dacă nu există astfel de condiții și se păstrează planul în condițiile camerei, este necesar să se acopere caviarul din ciuperci cu capace metalice.

Procesul de recoltare a ouălor de ciuperci pentru iarnă va depinde de rețeta selectată.

Rețetă pentru ouă de ciuperci cu nuci

Această rețetă este în stil oriental, pentru că are un gust plin de pâine și delicat, neobișnuit. Pentru a pregăti această piesă veți avea nevoie de:

 • Caviar delicios de ciuperciciuperci de ciuperci proaspete - 800 gr;
 • morcov - 300-500 gr;
 • ceapa - 200 g;
 • nuci decojite - 90 gr;
 • 3-4 catei de usturoi;
 • sos de soia, un pic de legume, piper de sare la gust.

Preparate conform rețetei, ciupercile sunt spălate, curățate și tăiate în bucăți mari. După aceea, ele trebuie să fie întinse pe o tavă de copt și să le lase să se usuce în cuptor la 180 ° C timp de 20 de minute.

Morcovi, ceapă și usturoi sunt curățate. Morcovii sunt cel mai bine sa se gateste pe o rasnita mare, se toaca ceapa si usturoiul cu un cutit. În primul rând, se prăjește ceapa și apoi la el, după o scurtă perioadă de timp adăuga morcovi. Toate se prăjește în ulei vegetal, la căldură scăzută timp de aproximativ 8 minute.

ciuperci uscate Puțin din cuptor și, împreună cu legume, usturoi, nuci și condimente pentru a se pisa printr-o mașină de tocat sau blender. Masa pregătită trebuie să fie gustată și să se adauge sare sau ulei vegetal, dacă se dorește.

Reteta de oua de ciuperci cu lamaie

Pentru compoziția rețetei aveți nevoie de următoarele produse:

 • ciuperci - 1 kg;
 • ceapa - 200 g;
 • suc de lamaie - 20 ml;
 • ulei vegetal - 20 ml;
 • pătrunjel verde - 50 g;
 • sare - 20 de grame și un vârf de ardei gras.

Reteta de icre de ciuperciCiupercile selectate sunt spalate si curatate, dupa care sunt taiate in bucati mici. Acum trebuie să fie încărcate într-o tigaie, se toarnă cu apă, astfel încât să le acopere complet și să se pună la fiert. Este necesar să se satureze apa și gatiti ciupercile timp de 50 de minute și îndepărtați întotdeauna spuma.

Ceapa trebuie să fie curățată și tăiată fin, după care se prăjește, folosind ulei vegetal, trebuie să fie o mulțime. Pătrunjelul este spălat și ușor uscat, după care este zdrobit cu un cuțit.

Când ciupercile sunt gătite, trebuie să fie puse într-o gaură, să se răcească și să se scurgă apa. După aceasta, ei trebuie să treacă printr-o mașină de măcinat cu carne sau să utilizeze un mixer. Acum trebuie să fie combinate cu ceapă prăjită, patrunjel și adăugați unt din tigaia pe care au fost prăjite ceapa.

Se urmează masa finită adăugați suc de lamaie preparat, piper și sare, amestecați întregul amestec bine. Caviarul este gata de utilizare și poate fi pus în borcane preparate. Trebuie să fie închise cu capace strânse și atunci când masa este răcită complet într-un loc răcoros pentru depozitare.

Rețetă de caviar cu roșii și usturoi pentru iarnă

Ciupercile de ciuperci sunt considerate cele mai potrivite ciuperci pentru prepararea caviarului din darurile pădurii. Gustarea gata preparată este foarte delicioasă și aromatică. Este necesar să existe:

 • agarice de miere - 1 kg;
 • becuri - 2 bucăți;
 • tomate coapte - 3 buc;
 • usturoi, piper sărat, măcinat;
 • ulei vegetal.

Mounds de miere sunt curățate și bine spălate în apă. Acestea ar trebui să fie umplut cu apă și să gătească până la gătit. După aceea, trebuie să fie drenate într-un șuviu, astfel încât apa excesă să dispară și ciupercile să fie reci. Acum trebuie să treacă prin mașina de tocat carnea.

Masa rezultată este răspândită pe tigaie și se prăjește în ulei vegetal. În timp ce masa de ciuperci va fi prăjită, este necesar să se ia legume. Ceapa este curățată și tăiată cu un cuțit. Roșiile se spală și se taie în cercuri mici.

Legumele trebuie să fie ușor prăjite și să le adăugați la masa de ciuperci. În ultima rundă, adăugați usturoi mărunțit și mirodenii. Toate împreună prăjite pentru încă 10 minute. Caviarul din ciuperci este aproape gata, dar ar trebui să fie fiert în borcane.

Caviarul se pune în borcane și se înmoaie într-un recipient de apă. Se fierbe ouăle de ciuperci necesită 40 de minute la căldură scăzută. După aceea, borcanele sunt închise cu capace. Băncile închise trebuie ambalate și lăsate în această formă până când se răcesc. Acum pot fi puse într-un loc întunecos și rece pentru depozitarea în timpul iernii.

Reteta pentru icre de ciuperci cu legume

Acest fel de mâncare are un gust delicat și parfumat, așa că merită să gătești cel puțin o dată.

 • ciuperci fierte - 1,5 kg;
 • morcovi, ceapă, roșii și ardei dulci, câte 0,5 kg fiecare;
 • sare și ulei vegetal de 20 gr;
 • ardei gras negru 5 gr.

Procesul de gătire a cărnii de ciuperciCiupercile trebuie să fie fierte în prealabil în apă sărată și încărcate într-un șuviu, după care trebuie să fie măcinate într-o mașină de tocat carne sau să folosiți un malaxor pentru aceasta.

Toate legumele sunt spălate și curățate, cu excepția tomatelor. Trebuie să facă mici incizii în apă fiartă timp de 5 minute, apoi să se coajă și să se taie în bucăți. Legumele rămase sunt tăiate mari și apoi măcinate în orice mod disponibil.

Acum aveți nevoie de tocat ciupercile și legumele împreună, Adăugați sare, piper și unt și amestecați totul. Puneți masa într-o tigaie și fierbeți-o timp de o oră la căldură scăzută sub capac. Este necesar să ne uităm că masa nu arde, interferând cu ea într-o tigaie.

Atunci când masa este rumenită timp de 1 oră, trebuie să se răspândească peste borcane, acoperite cu capace și înfășurate, așezând borcanele deasupra. Când se răcește, pot fi îndepărtate pentru depozitare pentru iarnă.

Caviarul, preparat în conformitate cu oricare dintre rețetele descrise, se dovedește foarte gustos. Poate fi adăugat la alte feluri de mâncare sau există doar linguri cu pâine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarnaCum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarna
Rețete delicioase: cum să gătești ciuperciRețete delicioase: cum să gătești ciuperci
Cât de gustoase la ciupercile de sare la domiciliu: rețete și sfaturiCât de gustoase la ciupercile de sare la domiciliu: rețete și sfaturi
Cum sa marinati campionii la domiciliu: retete si sfaturiCum sa marinati campionii la domiciliu: retete si sfaturi
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Marinated russules pentru iarnă: cele mai bune rețete de gătitMarinated russules pentru iarnă: cele mai bune rețete de gătit
Reteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarnaReteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarna
Diferite rețete de ciuperci murateDiferite rețete de ciuperci murate
Marinate si salate rozhiki - reteta pas cu pas cu pozeMarinate si salate rozhiki - reteta pas cu pas cu poze
Pregătirea unui saltwort cu ciuperci pentru iarnă. Rețete popularePregătirea unui saltwort cu ciuperci pentru iarnă. Rețete populare
» » Cum să gătești ouă de ciuperci: o rețetă pentru iarnă printr-un măcinător de carne
© 2021 amigdas.com